Tamam canım foto da olur, en azından belli başlı hareketleri bilsem geri kalanı da ben eklerim.Birileri ceza istiyo galiba
Bugün güzel bi menü ve spor gelmezse ceza is coming incicim bilgi vereyim de sonra vay ben bilmiyodum olmasin
Neyse ki 10 bin adimin guzel gözlemeyi de fazla yemediysen kurtaririz
Bu arada tarti fotosu biz de attik
Balım yogunluk demissin biliyorum ama sabah hicbisey yememissin aksam 8abahe kadarlütfen dikkat et kendine
Sabah güzel bi kahvaltiyla beraber gayet güzel bi menüadimlar da guzel
Balım ben daha önce cok yaptigim icin artik videolara bagimli kalmiyorum. Ama şöyle yapabiliriz sana fotograflarini bulabilirsem atayim egzersizlerin sayfada dursun
Balım sadece sigara böreği gibi olan börek olmamis çünkü yufkanın kalorisi normal ekmege göre daha yüksek.
Onu görmezsek gayet güzel menü
Keyfi yüzme de böregi yakmıştır diye dusunuyorum
Sağol balımEki Görüntüle 2918743 Eki Görüntüle 2918744 Eki Görüntüle 2918745 Eki Görüntüle 2918746 Eki Görüntüle 2918747 Eki Görüntüle 2918748 Eki Görüntüle 2918749 Eki Görüntüle 2918750
Eki Görüntüle 2918751
Kızlar ben bunları kardiyonun üstüne yapiyorum 2 3 set. Ağırlıklarla.
Pilates bandi olmadan da yapilabilir.
Pilates cemberi yerine de yastigi sıkıştırabilirsiniz.
Baska hareketler de vardi buldukca atarim.
sonngulen
Tamamdır balım hemen kaydettim zaten. Lastiğim de vardı mutlaka her gün yapayım onu. Çember de alırım buluncasonngulen balım özellikle şu yesil lastikli kol hareketi ilk hareket hayat kurtarir kollari sımsıkı yapar gercekten sarkmamak icin birebir.
İc bacak hareketi unutmusum onu da eklerim bi ara.
Aaa öyle mi? Ben yanlis biliyorumdur o zaman belki canım miktarini ayarlayınca sıkıntı olmuyo demek kiTamam canım foto da olur, en azından belli başlı hareketleri bilsem geri kalanı da ben eklerim.
Yufka değişim listesinde görüyordum sorun olacağını düşünmemiştim canım ama bundan sonra kendisiyle arama mesafe koyarım
Allah kolaylik versin canım bayagi yogunsunKizceler günaydınben gece 2 ye kadar çalışmak zorunda kaldım, menümü ancak yazabiliyorum.
Öncelikle full diyet moduna geçemedim bastan belirteyimregl donemindeyim, 2 gün önce 69,6 kg idim. Cuma gününe kadar tartilmayacagim.
Sabah 10:30 kahvaltı
1 şekersiz büyük çay
1 kk süzme peynir
1/2 kk kaşar
1 dilim ekmek
3 elma dilim patates
1,5 yumurta kadar omlet
Bol domates salatalık
Öğlen 14:30
1 büyük ayran
3 küçük dilim pizza ( orta boy pizzanın 1/4 gibi düşünebiliriz)
1 top Maraş dondurma
Akşam yemeği yok
2 dilim kavun
1 kare çikolata
1 sade türk kahvesi
1 sade soda
2 lt su
Spor yok ama sahilde saatlerce gezindim.
Canım öncelikle Allah kolaylık versin, işler çok yoğun belli ki. Bu süreçte sağlığına da dikkat etKizceler günaydınben gece 2 ye kadar çalışmak zorunda kaldım, menümü ancak yazabiliyorum.
Öncelikle full diyet moduna geçemedim bastan belirteyimregl donemindeyim, 2 gün önce 69,6 kg idim. Cuma gününe kadar tartilmayacagim.
Sabah 10:30 kahvaltı
1 şekersiz büyük çay
1 kk süzme peynir
1/2 kk kaşar
1 dilim ekmek
3 elma dilim patates
1,5 yumurta kadar omlet
Bol domates salatalık
Öğlen 14:30
1 büyük ayran
3 küçük dilim pizza ( orta boy pizzanın 1/4 gibi düşünebiliriz)
1 top Maraş dondurma
Akşam yemeği yok
2 dilim kavun
1 kare çikolata
1 sade türk kahvesi
1 sade soda
2 lt su
Spor yok ama sahilde saatlerce gezindim.
Günaydın canımGunaydin ballarimmm
Üç nokta isteyen istediği gibi doldursunBalım sen güçten mi düştün, ney o 3 nokta, sövmüyon di miii
Evet balım ölçüler yakın epeyYani bir gün önce akşama kadar ekmek yaptığım için mi kolum fazla çıktı. Epey hamur da yoğurdum ama 3-4 cm şişebilir mi? Ölçmeden önce epey bir şeyler de taşımış bulundum ama dur ben 1, 2 gün sonra bir daha ölçeyim pehlivan kollarımı Doğru göbeğim çıktı, birazda karnım şiş bugün hatta şu an hat safhada Derdi neydi bugün anlamadım, az kaldı patlatıp kurtulacam
Meni de spor da güzel beğendim18 Eylül Menüm
2 bardak şekersiz çay,
1 kupa filtre kahve
10 adet sarı üzüm
Akşam 20:00
1 küçük kase mercimek çorbası,
1 küçük kase etli kuru fasulye
80 gr yaprak döner,
1 mini tt ekmek (şu hastenelerde verilen kadar)
2 kupa şekersiz çay
23:00 1 şeftali
1 kupa filtre kahve
(Bugün çok yoğundum, ne bulduysam yedim)
Su 2 lt
Spor 10493 adım
Canım öncelikle Allah kolaylık versin, işler çok yoğun belli ki. Bu süreçte sağlığına da dikkat et
Menunde eğer sabah hem ekmek hem patates olmasaydı öğlen yediğin pizzalar sorun olmazdı. Gerçi şimdi baktım da onlar da azmış. sen yine de akşam yemek yemeyi ihmal etmemeye calis canım, ilk gün için idare eder bır menü, hepimizde var bocalama şu an. Yürüyüş de iyi olmuş
Günaydın canım
Balım dün yoğunlukta ölçüyü iki ara bir derede nasıl aldım bilmiyorum, yine ölçerim olmazsaAfiyet olsun balım, menun gayet güzel, akşamki bir dilim ekmeği hiç gözünde büyütme, nefsimiz özellikle ilk hafta çok zorlayacak bizi, sporun muhteşem zaten, ilk günden çok motive gördüm seni
Bizler de attık canım, Esra ve bendim galiba. Enerjim de atmış sonradan gördüm. Fotolu atmak zorunlu değil diye konuşmuştuk bu arada. Gozlemenin boyutu nedir bilmiyorum ama yaptiklarinla yakmissindir inşallah. Bugün daha güzel bir menü gelecektir inşallah.
Kol herhalde o kadar şişmez kuzum yaa ama çok hızlı gideceğine de eminim. Belki ölçüyü doğru alamamış olabilir misin. Gobegimize diyecek laf yok o kesin cikmistir bence
Afiyet olsun kuzum, yoğunluktan demişsin ama akşama kadar aç kalman hiç iyi olmamış. Akşam da yediklerin inşallah rahatsız etmemiştir, bu kadar çay ve kahve ödem de tutturur, bol bol su iç balım. Adımların çok güzel
Hayal gücü geniş biri olarak şifreni verirsen dayar döşerim profiliniÜç nokta isteyen istediği gibi doldursunhayal gücü geniş olan insan için işte
Geçen dedim grup pasif değişeyim değiştim o ara Songül hadi başlayalım demiş oyle kaldı yani
Güçten düşmek konusu iyiyim ya genel olarak şükür
Meni de spor da güzel beğendim
Günaydın kızlar
Bence kontrol tartisi yapalim caninmBu arada pazartesileri de tartiliyo muyuz kizlar?
Ben erken uyaniyorumya ona göre sey etcem
Afiyet olsun balım, sana çayla eşlik edeyimHaydi bakalim kizlar ben kahveyi icip sinra 1 saat yuruyecegimm
Balım ben kontrol için tartılmayı düşünüyorum ama çok da önemli değil mi bilemiyorum. Zaten sürekli tartılıp duruyorumBu arada pazartesileri de tartiliyo muyuz kizlar?
Ben erken uyaniyorumya ona göre sey etcem
Afiyet olsun balimmAfiyet olsun balım, sana çayla eşlik edeyimİyi sporlar, bende akşama yüreyecem
Bence kontrol tartisi yapalim caninm
Tamam kizlar duruma göre tartilirim ben de o zaman sis hissetmezsem devamkeBalım ben kontrol için tartılmayı düşünüyorum ama çok da önemli değil mi bilemiyorum. Zaten sürekli tartılıp duruyorum
Canım yuruyus bandindan memnun musun? Markasi ne?Bugunluk bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?