70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tamam canım foto da olur, en azından belli başlı hareketleri bilsem geri kalanı da ben eklerim.

Yufka değişim listesinde görüyordum sorun olacağını düşünmemiştim canım ama bundan sonra kendisiyle arama mesafe koyarım

Sağol balım
sonngulen balım özellikle şu yesil lastikli kol hareketi ilk hareket hayat kurtarir kollari sımsıkı yapar gercekten sarkmamak icin birebir.
İc bacak hareketi unutmusum onu da eklerim bi ara.
Tamamdır balım hemen kaydettim zaten. Lastiğim de vardı mutlaka her gün yapayım onu. Çember de alırım bulunca yastık aynı etkiyi vermez sonuçta.

Kizceler günaydın ben gece 2 ye kadar çalışmak zorunda kaldım, menümü ancak yazabiliyorum.
Öncelikle full diyet moduna geçemedim bastan belirteyim regl donemindeyim, 2 gün önce 69,6 kg idim. Cuma gününe kadar tartilmayacagim.

Sabah 10:30 kahvaltı
1 şekersiz büyük çay
1 kk süzme peynir
1/2 kk kaşar
1 dilim ekmek
3 elma dilim patates
1,5 yumurta kadar omlet
Bol domates salatalık

Öğlen 14:30
1 büyük ayran
3 küçük dilim pizza ( orta boy pizzanın 1/4 gibi düşünebiliriz)
1 top Maraş dondurma

Akşam yemeği yok
2 dilim kavun
1 kare çikolata
1 sade türk kahvesi
1 sade soda

2 lt su
Spor yok ama sahilde saatlerce gezindim.

Aaa öyle mi? Ben yanlis biliyorumdur o zaman belki canım miktarini ayarlayınca sıkıntı olmuyo demek ki
Allah kolaylik versin canım bayagi yogunsun
Kahvalti cok guzel aslinda öğle yemeği de dengelense güzel bisey yok bence
Sadece aksam bi corba icsen daha saglikli olurmus tabi şartlar haklisin
Spor da güzel.
Baslangic icin iyi bence

Sen zaten bi kilo baklava yiyip dengeleyerek eksi gelen bi insansin bunu mu başaramicaksin

Canım öncelikle Allah kolaylık versin, işler çok yoğun belli ki. Bu süreçte sağlığına da dikkat et

Menunde eğer sabah hem ekmek hem patates olmasaydı öğlen yediğin pizzalar sorun olmazdı. Gerçi şimdi baktım da onlar da azmış. sen yine de akşam yemek yemeyi ihmal etmemeye calis canım, ilk gün için idare eder bır menü, hepimizde var bocalama şu an. Yürüyüş de iyi olmuş
Gunaydin ballarimmm
Günaydın canım

Üç nokta isteyen istediği gibi doldursun hayal gücü geniş olan insan için işte

Geçen dedim grup pasif değişeyim değiştim o ara Songül hadi başlayalım demiş oyle kaldı yani

Güçten düşmek konusu iyiyim ya genel olarak şükür
Meni de spor da güzel beğendim

Günaydın kızlar

Balım dün yoğunlukta ölçüyü iki ara bir derede nasıl aldım bilmiyorum, yine ölçerim olmazsa Bugünde yoğunum, dün gibi olmasa da... Dün gece 3te yattım. Gündüz vakit yoktu, gece saat 1.30 hala yürüyordum düşün, yediğimi de yakmışımdır herhalde

Tüm menülere tek tek itinayla yorum yazacağım ilk fırsatta❤

Hayal gücü geniş biri olarak şifreni verirsen dayar döşerim profilini Karakter sınırı var mıydı onda

Ne pasifi balım ortada komple yoktuk Şükür kavuşturana

İyi olmana çok sevindim Yorumun iöin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…