70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Himm o zaman icmeye devam balimm cok saol. Aslinda bi sikinti yapar mi vucutta diye dusunmustum acikcasi biraz cekimser kalmistim ama birazda nete baktim herkesler iciyomus o zaman bizde icneye baslayalinm😂 ama adet oncesi tarcinli su icilirse adette gecikmeye yapiyormussp.
Aa ilk defa duyuyorum İncim. Çok ilginç geldi, bilakis insülin direnci varsa tarçın kırmaya yardımcı olur, o da adeti kolaylaştırır diye yorum yapardım. Zencefil adet konusunda hassas diye biliyordum. Çünkü adetken içerken azaltıyor. Hamilelere zaten yasak. Eğer tarçın doğruysa tam regl arefesinde ertelemesin bi de 😬 Gerçi içtik artık geçmiş olsun 😂

Vaaavvv tebrikler🤩

Evet tek hamlede 50 yikilana kadar zangir zangir titireyene kadar:KK70:
Benim börekten sonra da senin püskevitler devede kulak:KK70: :KK70:

Haha yok gercek atlama :KK70: :KK70:
Off olmus olabilir be enercim :KK43: valla bu adamdan biktim bu hafta diyete basladimya caninin cekmedigi şey kalmadi. İlk günden beri direniyorum her gün biseyler yiyo:KK70: resmen komplo :KK12:
Ama suc bende sen niye ona uyuuosun al midem de agriyo simdi:KK67:

Madem sen ilk farkettin bi cezam ellerinden öper merhametli ellerine birakiyorum kendimi :bicak:

Afiyet olsun balim menüne yoruma gerek yok sen zaten nerelerde hasar var tespit etmissin :KK70: ama adımlar cok cok iyi. hem yerim hem yakarım mi diyosun :KK70:
Balım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsın 😂 Bu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı :D Maşaallah diyorum 😘

Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyor 😬 Senin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek 😂 Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim :D :D Balım bugün sabahta vukuat yaptım 😟 Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye :kızgın: Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki 😑 Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek :D

Ayy seninki de aynı benimki gibi, sinirlerim bozuldu 😂 Ne zaman diyete girsem yemediği şeyi bile yiyesi gelir, kilo kilo alır bi de sen yemeyince boğazımdan geçmiyor illa sende ye der :silah:

Balım durum anlaşıldı, sen bana, ben sana ceza kesecez :olamaz: Bence İncimde bize ek ceza kessin 😂

Aa ilk defa duyuyorum İncim. Çok ilginç geldi, bilakis insülin direnci varsa tarçın kırmaya yardımcı olur, o da adeti kolaylaştırır diye yorum yapardım. Zencefil adet konusunda hassas diye biliyordum. Çünkü adetken içerken azaltıyor. Hamilelere zaten yasak. Eğer tarçın doğruysa tam regl arefesinde ertelemesin bi de 😬 Gerçi içtik artık geçmiş olsun 😂
Valla benim bi ara 5 gun gecikti bende hamileyim sandim sonra oyle dediler bende arastirdim gercekten de oyleymis😂 bi seferden bisey olmaz heralde😂

Balım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsın 😂 Bu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı :KK70: Maşaallah diyorum 😘

Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyor 😬 Senin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek 😂 Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim :KK70: :KK70: Balım bugün sabahta vukuat yaptım 😟 Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye :kızgın: Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki 😑 Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek :KK70:

Ayy seninki de aynı benimki gibi, sinirlerim bozuldu 😂 Ne zaman diyete girsem yemediği şeyi bile yiyesi gelir, kilo kilo alır bi de sen yemeyince boğazımdan geçmiyor illa sende ye der :silah:

Balım durum anlaşıldı, sen bana, ben sana ceza kesecez :olamaz: Bence İncimde bize ek ceza kessin 😂
Haha önce sakin ol ve elindeki kacamagi yavaşça tezgaha birak:D
Olsun balım dengelersen sorun yok diğer öğünleri hafif tutmaya çalış 💚
Spor da yapinca bisey olmaz.
Bu esleri napmali bilmem bir de metabolizmalari hizli calisiyoya ondan gıcığım onlara:D :D

Dengelersin ama bu ceza vermicem anlamina gelmiyo en sevdiğim :KK76:

Fazla agir olmasin yine de ilk haftamiz sonucta😬 15 dakika yerinde koşu yap o zaman:KK4:
Yapinca menune yazarken beni etiketle yapmazsan ikinci ceza coming ona göre:KK62:
Yeterince caydirici oldu mu kacamak yapmaman için :D :D
Yıkılana kadar varım balım :KK70: Ne zaman başlıyoruz 😍
Hemen baslayabiliriz bence:KK69:

Balım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsın 😂 Bu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı :KK70: Maşaallah diyorum 😘

Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyor 😬 Senin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek 😂 Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim :KK70: :KK70: Balım bugün sabahta vukuat yaptım 😟 Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye :kızgın: Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki 😑 Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek :KK70:

Himm ne cezasi versem ki simdi ben sizee🤔🤔 yaaa ben size ceza vermeye kiyamam kii. Bence yarin sonuclara gore degerlendirelim biz bunu😂😂 bugun sporu aksama biraktim bende

Selam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 08.00
Salatalik
Peynir
Domates
2 catal sucuklu yumurta

Ara turk kahvesi

Ogle 13.30
Diyet bar
Yesil cay

Ara 16.30
Yarim muz
2 dilim elma
2 kuru incir

Aksam 20.00
1 kase corba
2 kofte
1 bardak ayran

Su 2 lt
Bugun disardaydim cok yoruldum yapamadim.

Selam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 08.00
Salatalik
Peynir
Domates
2 catal sucuklu yumurta

Ara turk kahvesi

Ogle 13.30
Diyet bar
Yesil cay

Ara 16.30
Yarim muz
2 dilim elma
2 kuru incir

Aksam 20.00
1 kase corba
2 kofte
1 bardak ayran

Su 2 lt
Bugun disardaydim cok yoruldum yapamadim.
Afiyet olsun incim cok güzel menü💚

24 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.30 6 elma dilim patates(firinda az yağ ve baharatlarla yaptim), sekersiz cay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 13.30 1 elma, 2 kuru incir
Akşam 17.30 1 tabak arap tava, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; maalesef yok halim kalmadi hic
Su; 2.5 litre

24 Eylül Cuma menüsü

15.00 Kahvaltı
İki dilim ekmek, 1.5 haşlanmış yumurta, 7 karışık zeytin, 1 küçücük dilim peynir, domates, salatalık, kuru domates.

19.30 Akşam
2 parça fırında tavuk, 2 kaşık yoğurtlu semizotu, biraz çoban salata, 1 kaşık pirinç pilavı.

20.30 çay yanında bir avuç kadar çekirdek.

Su 2 litre
3000 adım (pazara gidip geldim)

22 Eylül Çarşamba Menüm

Sabah 10:00
2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi
1 sb süt, 2 bardak çay

Ara 14:00
4-5 üzüm, 2 çatal karpuz
10 çubuk kraker
1 sade Türk Kahvesi

Akşam 18:00
3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1/2 kase buğday çorbası
2 kupa filtre kahve

Su 3 lt
Spor: 10027 adım
Afiyet olsun balım menün çok güzel olmuş, adımlar da muhteşem.
22 Eylül Carsamba Menüm
Kızlar musait olup gelemedim gelince mesajlari okucam💚

Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim peynir, zeytin, bi lokma ekmek, yarim cay kasigi recel
Ara 11.00 nescafe, 1 incir, 10 findik
Ara 13.00 1 dilim ekmege findik kremasi sürdüm ya taze almis esim dayanamadim😑
Ara 16.00 1 elma
Aksam 17.00 1 tabak hünkarbeğendi, 1 bardak ayran, yarim dilim börek

Spor maalesef yapamadim
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım,bence abartılacak bir şey yok. Ne demiştik hatırlarsan, kendimizi her şeyden mahrum bırakmadan dikkat ederek zayıflayalım ki sonra kilo verince yine saldırmayalım.
Neden hükmünü kaybetti karsilikli torpil mi geçiyoruz yoksa birbirimize:KK70:
Bahane değil ama regl olcam asiri tatli istegi var bikac gündür kendimi tutmaya calisiyorum😑
Aynen bir de alisma süreci diyete tabi vücut direniyor damardan baklavalari enjekte et diye:KK70:

Kizlar topluca yaziyim menüler cok güzel🤩 afiyet olsun💚
Kaçamak yapmışken ceza vermek ayıp olur diye düşündüm balım :KK70: :KK70: Şu regl başa bela ya Allah affetsin. İnsanın canını çektirip duruyor. Baklavalar sıvı olsa vücut kalorisini farketmez mi acaba :KK70:
Ben de yürüyüşümü yaptim geldim:KK73:
Soğumadan ceza ziplamami da yapiyim planki da yapiyim😬
Bacaklarim zonkluyor su an:confused: bu zonklamayi özlemistim bikac aydır. Selülitlerim saldırıya geciyor adeta gitmeyiz diye hsjsj:KK53:
Hiç şansları yok mecbur gidecekler kuzum.
Bu sefer 50 saniye yaptim canim aslinda bi düzene sokup yavas yavas arttirsam iyi olur😂 ne kadar yapabiliyosam o kadar yapiyorum yikilana kadar :KK70: :KK70:
Bence bunun yarışmasını yapmalıyız, en uzun kim duracak şeklinde :KK70:

Yani beni sevdiğin, kıyamadığın için mi böyle minnoş bir yaklaşımda bulundun balım, yoksa damdan düşeni damdan düşen anlar yaklaşımı mı :KK70:

Menüme ek piskevit yedim, kola içtim balım 😬
Tez vurun kellesini :KK70: :KK70:
23 eylul persembe menum
sabah 3 bardak su
1 fincan tarcinli turk kahvesi

kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dikim ekmek
salatalik domates
1 dilim peynir
2 bardak cay

ara 11.30
turk kahvesi

ara 14.00
yarim muz
2 bebe biskuvi

aksam 20.00( yiyecegim misadir var erkenden yazayim dedim cunku yatili misafir)

1 kase ezogelin corba
4 kofte
salata

su 2.5 lt
spor
45 dk yuruyus
200 ip atlama
Afiyet olsun canım, her şey çok güzel, bebe bisküvisinden bişeycik olmaz.
23 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00
2 dilim kiymali börek şekersiz çay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 14.00 türk kahvesi, 1 kuru incir
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.15 1 kase çorba, 2 kasik hünkarbeğendi
Ara 18.45 yeniden türk kahvesi😅
Spor;
30 dakika hizli tempo yürüyüş
200 hayali ip atlama
50 saniye plank
1 saat bayagi kan ter içinde ev temizliği

Esim tatli siparisi verdi ama yememek icin iceriye kaccam simdi:KK17:
Afiyet olsun balım, börekler çok büyük değildir diye düşünüyorum, ekmek değişimi olarak kabul edebiliriz. Tatlıyı yedin mi :bicak:
Kizlar aksam misafir var demistimya muhallebili kek yaptim 1 catal bile almadim. Meyve koydum agzima bile surmedimmm yuppi kacamaksiz bidun olduu💪💪bu arada nerelerdesiniz yaa😞
Helal canım sana, çok azimlisin. Hep böyle devam et inşallah. Ben birkaç gündür okul işleriyle çok yoğunum canım o yüzden bakamadım bir türlü.

Back
X