70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

enerji_kusagi enerji_kusagi balim bu arada ben ceza listesini bulamiyorum:KK43:
sonngulen sonngulen balım sayfanin basina sabitlesen olur mu onu kopyala yapistirla💚

Sayfa senin oldugu icin ben yapamıyorum 😂Sana zahmet vermek istemezdim ama😢
Balım mesaj nerede bakmadımda notlarıma kaydetmiştim oradan kopyalayayım.

1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk

Balım mesaj nerede bakmadımda notlarıma kaydetmiştim oradan kopyalayayım.

1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ee balım sen bana dün 15 dk Hareketsiz koşu cezası verdiğinde bu listeyi ikimizde unuttuk herhalde 😂 15 dk deyince herhalde listenin sonlarından ceza kesti, demek sona doğru yazmışım didim. Şimdi gördüm ki aslı 2 dk 😂 ben dün yapmıştım ki 2 dk 😂 sana borcum olan 13 dakikayı sileyim mi hocam ne yapayım şimdi ben :D

Afiyet olsun gorundugu kadarıyla iyi gibi menün ama😂 buzdaginin görünmeyen kisminda ne var cok merak ettim sabah 5te ne yemis olablirsin:KK70:
Spor da cok iyi🤩 mikemmel plank rekorumu elimden aldigin icin tesekkur ederim😂😂
Menüler iyi de, sonradan kaynak yapan ekler kötü 😂 Ne sen sor ne ben anlatayım, 500 civarı kalori diyelim :olamaz:
Bugün biraz fazla spor yapmaya çalışacam dengelemek için. Regl yakın diye mi, çok spordan ödem mi bilemedim çünkü hiç dinlenme yapmadan gidiyorum.

Daha rekorunu alamadım balım 😂 5 kere yıkıldım bir kere bile 50 yapamadım, en çok 36 sn de kaldı 😂

İncim çok güzel eksi geldin 😍 Senden iyi eksi bekliyordum zaten, şaşırtmadın. Balım kilo verme şeyinin bir haftalık iniş çıkış tablosu vardı eskiden. Zaten dümdüz her gün hep aşağı inmiyordu, arada bazı günler biraz artı çıkıyor sonra düşüyordu. Genel olarak eğilim düşme şeklindeydi. Bence seninde öyle. Bu kilodan az daha aşağıda olduğunu düşünüyorum, bugüne böyle denk gelmesi kafanı karıştırmasın balım 😘
Himm insallah canim ya ama valla moralim bozuldu insallah onumuzdeki hafta daha iyi olur😉

Afiyet olsun balım, görünen kısım iyi, hayal gücümüzle dolduracağımız kısım tehlikeli 😂😂

Ben de stresliyim cidden, sanki o güzel rakamlar ekranda çıkmayacak gibi hissediyorum 😬

Düşe kalka almış balım teselli ederim seni 😂😂

Canım o nasıl yapılır bilmiyorum ama deneyeceğim. Eğer biliyorsan bir ara tarif et olur mu, hem tabloları da oraya alırım belki 🤩
Hayal gücünüzü max.700 kalori ile sınırlayayım Boncuğum 😂😂

O kadar yeşilçayla zorlamayla eksi 600 gördüm😬 senin kaç çıkacak bakalım. Neyse bu hafta ısındırma oldu balım. Öyle ya da böyle yeni yıla fit girecez 💪🙏

Eki Görüntüle 2922035 gunaydin kizlarr
Gecen hafta 90.05
Bu hafta 89.35
Fark. 800 gr

Ama kizlar pazartesi 91 falan cikmistim simdi boyle

Eger pazartesiyi baz alirsak fark 1. 650 gr bilemedim 🙄🙄 sinir oldum ya😡😡
İnci balim tebrik ederim cok güzel eksi gelmissin😍 muhtemelen dedigin gibi daha fazladır ama olsun haftaya eklenir daha iyi olur😍 sinirlenme daha ne verceksin 800 gr vermişsin:D
Afiyet olsun balım, görünen kısım iyi, hayal gücümüzle dolduracağımız kısım tehlikeli 😂😂

Ben de stresliyim cidden, sanki o güzel rakamlar ekranda çıkmayacak gibi hissediyorum 😬

Düşe kalka almış balım teselli ederim seni 😂😂

Canım o nasıl yapılır bilmiyorum ama deneyeceğim. Eğer biliyorsan bir ara tarif et olur mu, hem tabloları da oraya alırım belki 🤩
Balım mesajin kenarında düzenle oluyo. O olmasa bile konu düzenle secenegine girince belki olabilir.
18.09.21 Cumartesi 71.0
20.09.21 pazartesi sabah 71.0 gece 70.1
25.09.21 Cumartesi 70.4

Fark eksi 600 gr 😍 O kadar kaçağa rağmen iyi valla😂 bu hafta sıkı tutacam artık 😬
Tebrikler enercim cok güzel eksi aynen kacamaga ragmen cok iyi😍
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ee balım sen bana dün 15 dk Hareketsiz koşu cezası verdiğinde bu listeyi ikimizde unuttuk herhalde 😂 15 dk deyince herhalde listenin sonlarından ceza kesti, demek sona doğru yazmışım didim. Şimdi gördüm ki aslı 2 dk 😂 ben dün yapmıştım ki 2 dk 😂 sana borcum olan 13 dakikayı sileyim mi hocam ne yapayım şimdi ben :KK70:
Vaaayy demek 13 dk'cık kosunun lafi yapiliyor he:D :sopa:
Yapmak zorundasin diye cirkinlesiyomusum:D :D

Listemizi bulup bakamamistim balim tamam o zaman 13 dk iptal gecmis olsun bir dahaki kacamakta görüsmek üzere:D esenlikler dileriz efenim:D
Menüler iyi de, sonradan kaynak yapan ekler kötü 😂 Ne sen sor ne ben anlatayım, 500 civarı kalori diyelim :olamaz:
Bugün biraz fazla spor yapmaya çalışacam dengelemek için. Regl yakın diye mi, çok spordan ödem mi bilemedim çünkü hiç dinlenme yapmadan gidiyorum.

Daha rekorunu alamadım balım 😂 5 kere yıkıldım bir kere bile 50 yapamadım, en çok 36 sn de kaldı 😂
Regl benim de yaklasiyo ve fena halde gozumu donduruyo valla.
Günaydın ballar 🐝🍯

Kilom 69.9 💃

Geçen hafta 70.4

Pazartesi 71.2

Fark -500

Dün de 11.000 üstü yürümüştüm 💃
Tebrikler canım güzel eksi gelmissin😍

İnci balim tebrik ederim cok güzel eksi gelmissin😍 muhtemelen dedigin gibi daha fazladır ama olsun haftaya eklenir daha iyi olur😍 sinirlenme daha ne verceksin 800 gr vermişsin:KK70:

Balım mesajin kenarında düzenle oluyo. O olmasa bile konu düzenle secenegine girince belki olabilir.

Tebrikler enercim cok güzel eksi aynen kacamaga ragmen cok iyi😍

Vaaayy demek 13 dk'cık kosunun lafi yapiliyor he:KK70: :sopa:
Yapmak zorundasin diye cirkinlesiyomusum:KK70: :KK70:

Listemizi bulup bakamamistim balim tamam o zaman 13 dk iptal gecmis olsun bir dahaki kacamakta görüsmek üzere:KK70: esenlikler dileriz efenim:KK70:

Regl benim de yaklasiyo ve fena halde gozumu donduruyo valla.

Tebrikler canım güzel eksi gelmissin😍
Sağol canım ya bende şok oldum

2 sabah üst üste kahvaltıyı yulaf karışımı ile yaptım.

Birde sabahciyim ya çok erken kalkıyorum.Sinifim en üst katta in çık bütün gün merdiven tırmanmak filan etkiledi galiba.

Günaydın ballar 🐝🍯

Kilom 69.9 💃

Geçen hafta 70.4

Pazartesi 71.2

Fark -500

Dün de 11.000 üstü yürümüştüm 💃
Tünaydın balım, sen koruma da takılıyorsun di mi şimdi, yani yiyip içip yürüyorsun? -500 güzel fark yine 😍 Senin bir hedefin var mıydı?

Sağol canım ya bende şok oldum

2 sabah üst üste kahvaltıyı yulaf karışımı ile yaptım.

Birde sabahciyim ya çok erken kalkıyorum.Sinifim en üst katta in çık bütün gün merdiven tırmanmak filan etkiledi galiba.
Etkilemiştir tabi etkilemez mi merdiven cikmak agir bir sey🤷🏼‍♀️
Kilolar tam oturmadan müdahale edince vücut vermeye daha meyilli oluyo bir de

Tünaydın balım, sen koruma da takılıyorsun di mi şimdi, yani yiyip içip yürüyorsun? -500 güzel fark yine 😍 Senin bir hedefin var mıydı?
Aynen balım 😌 korumada yiyip içip takılıyorum.😍

Haftalık hedefim artı olmamak -100 gram kafi.

Koruma sonu hedefim de 65.9 .

Nasılsın çiçeğim 🌹

Geçen cumartesi 76.3
Bugün 75.7
Fark -600

Salı sabah 1.5 kg eksi görmüştüm aslında ama işler değişmiş.
Balım tebrik ederim, farklı şeyler yaparak aynı sonucu almamıza diyecek söz bulamıyorum, bir çok şeyimiz gibi bu da ortak😍 Salı bende 70 altını gördüm bir daha görmedim zaten 😂

Bu hafta sıkı tutarız artık 😘

Tebrikler balim gayet guzel bence😍 Bir sey sisirmis olabilir.. haftaya eklenir o ekside genelde öyle oluyo.
Orasi oyle cnm ama yani ne bileyim siE yazDiklarim disinda hic birsey yemiyorum spor dersen onu da yapiyorum ben anlamadim yani😧

Herkes burdayken pesin pesin söylüyüm ben bugün kacamak yaptim ona göre, her tarti gunu de (eksi geldigim sürece) yapicam öbür türlü daha cok saldiriyorum😬😂
Ceza meza yok bam bam bam bugün yani :KK70:
Afiyet olsun kuşum😂 Hadi iyisin bugün, gönlünce takıl bakalım, yarının garantisi yok ama bak anlaşalım 😬 Peki sence ben bugün kaçamağı hakediyor muyum :D Pişkinliğin de bu kadarı, neyse tamam sustum :D

Orasi oyle cnm ama yani ne bileyim siE yazDiklarim disinda hic birsey yemiyorum spor dersen onu da yapiyorum ben anlamadim yani😧
Moralini bozma balım, yarın yine tartıl bi anlamak için, ödem olabilir. Bence normal ama sen üzülüyorsun. Ödem varsa yarın çok eksi çıkarsın yoksa bugünden biraz daha eksi çıkarsın. O zaman geçen günkü 1.650 gr eksi gerçek kilo kaybı değil sıvı kaybı olmuş olabilir ve bugünkü eksin asıl kilo kaybın olabilir. Kilo alacak halin yok zaten balım, menü spor ortada ama 1.650 fazla sıvı kaybı ise o eksi seni yanıltıyor üzüyor olabilir. Yarın bir tartılırsan anlarız balım gerçeği 😘

Aynen balım 😌 korumada yiyip içip takılıyorum.😍

Haftalık hedefim artı olmamak -100 gram kafi.

Koruma sonu hedefim de 65.9 .

Nasılsın çiçeğim 🌹
Ye iç eksi gel, valla çok iyi balım 😍
Doğru adı üstünde koruma, sabit olmak bile güzel, uzun süreye yayıp yavaş yavaş vereyim diyorsun o da iyi. Bizim acelemiz var, yeni yıla güzel girmek ve idaa kazanmak gibi😜

Çiçeğim biraz dardayım bugünlerde 😂 Sabah 5lerde bir yeme krizi geliyor bir kaç gündür😬 Alışkanlık olacak diye korkuyorum ama gözüm dönüyor o an😑 Adet mi olacam ne olacaksam olup kurtulsam bir:işsiz:

Back
X