70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

23 Eylül Perşembe Menüm

05:00 Olay saati 🙈
15 adet petibör bisküvi😬
1 kase yoğurt😑
200 ml kola😬

11:00 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 küçük haşlanmış patates
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 tk tereyağı, 1/2 tk zeytin ezmesi
1 kk ezine peynir
2 kupa çay, 1 sade Türk Kahvesi

Ara 14:00
3 çatal karpuz, 1 mürdüm eriği
1 Filtre Kahve

Akşam 17:30
3 biber dolması (hala bitmedi😂 ama yarın kabak yiyecem)
3 yk yoğurt
2 çay, 1 Filtre kahve

Ara 20:00
1 elma, 1 sade maden suyu

Su 3 lt
Spor 18002 adım
Püskevitlere ve kolaya hem de o saatte olmasına çok şaşırdım ama gün içinde hele de o adımla yanıp gitmişlerdir balım, afiyet olsun diyorum, diğerleri gayet güzel.
Vaaavvv tebrikler🤩

Evet tek hamlede 50 yikilana kadar zangir zangir titireyene kadar:KK70:
Benim börekten sonra da senin püskevitler devede kulak:KK70: :KK70:

Haha yok gercek atlama :KK70: :KK70:
Off olmus olabilir be enercim :KK43: valla bu adamdan biktim bu hafta diyete basladimya caninin cekmedigi şey kalmadi. İlk günden beri direniyorum her gün biseyler yiyo:KK70: resmen komplo :KK12:
Ama suc bende sen niye ona uyuuosun al midem de agriyo simdi:KK67:

Madem sen ilk farkettin bi cezam ellerinden öper merhametli ellerine birakiyorum kendimi :bicak:

Afiyet olsun balim menüne yoruma gerek yok sen zaten nerelerde hasar var tespit etmissin :KK70: ama adımlar cok cok iyi. hem yerim hem yakarım mi diyosun :KK70:
Belli ki o tatlılar yenmiş :KK70: :bicak:
Eki Görüntüle 2921541
Ballar 30 günlük plank challenge ina var misiniz:KK33: bu biraz zor geliyosa şunu da yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2921542
Eki Görüntüle 2921543
Plank ile neşeli teletabilere dönüşmek ister misiniz:KK70: (Bknz son madde)

Eki Görüntüle 2921544
Yıkılana kadar plank yapmaya var misiniz:KK70: :KK70:

sonngulen sonngulen
enerji_kusagi enerji_kusagi
inci-tepik inci-tepik
@asliogretmen
@sudem34
@birmuhendisanne
Tabi ki varız balım, en azından deneyeceğim :KK70: :KK70:

24 Eylül Cuma menüsü

15.00 Kahvaltı
İki dilim ekmek, 1.5 haşlanmış yumurta, 7 karışık zeytin, 1 küçücük dilim peynir, domates, salatalık, kuru domates.

19.30 Akşam
2 parça fırında tavuk, 2 kaşık yoğurtlu semizotu, biraz çoban salata, 1 kaşık pirinç pilavı.

20.30 çay yanında bir avuç kadar çekirdek.

Su 2 litre
3000 adım (pazara gidip geldim)
Afiyet olsun balim bence guzel olmus menün 🤩 cekirdegi görmüyorum bence o kadar olur onda bisey yok:KK60:
Afiyet olsun balım menün çok güzel olmuş, adımlar da muhteşem.

Afiyet olsun canım,bence abartılacak bir şey yok. Ne demiştik hatırlarsan, kendimizi her şeyden mahrum bırakmadan dikkat ederek zayıflayalım ki sonra kilo verince yine saldırmayalım.

Kaçamak yapmışken ceza vermek ayıp olur diye düşündüm balım :KK70: :KK70: Şu regl başa bela ya Allah affetsin. İnsanın canını çektirip duruyor. Baklavalar sıvı olsa vücut kalorisini farketmez mi acaba :KK70:

Hiç şansları yok mecbur gidecekler kuzum.

Bence bunun yarışmasını yapmalıyız, en uzun kim duracak şeklinde :KK70:
Haha yok canim niye ayip olsun herkesin kacamağı kendine :D :D biz bugün enercimle birbirimize ceza verdik üstüne inciden de istedik adeta havada ucusuyo cezalar:D

En uzun kim durar yarismasi iyi fikir :D ya da ilk kim yikilacak yarismasi :D kirk yillik cool planka yakistirdigimiz isimlere bak :D

Balım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsın 😂 Bu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı :KK70: Maşaallah diyorum 😘

Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyor 😬 Senin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek 😂 Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim :KK70: :KK70: Balım bugün sabahta vukuat yaptım 😟 Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye :kızgın: Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki 😑 Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek :KK70:

Ayy seninki de aynı benimki gibi, sinirlerim bozuldu 😂 Ne zaman diyete girsem yemediği şeyi bile yiyesi gelir, kilo kilo alır bi de sen yemeyince boğazımdan geçmiyor illa sende ye der :silah:

Balım durum anlaşıldı, sen bana, ben sana ceza kesecez :olamaz: Bence İncimde bize ek ceza kessin 😂
Ahhh kuzum ya bu haftayı alışma evresi olarak görelim bence ve moralimizi bozmayalım. Ben de bugün tartı öncesi çok daha hafif yiyecektim güya ama misafir olunca coştum yine, sabah hiç güzel bir rakam beklemiyorum açıkçası 😔😔
Himm ne cezasi versem ki simdi ben sizee🤔🤔 yaaa ben size ceza vermeye kiyamam kii. Bence yarin sonuclara gore degerlendirelim biz bunu😂😂 bugun sporu aksama biraktim bende
Biz böyle gidersek asla ceza veremiycez birbirimize 😂😂

Selam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 08.00
Salatalik
Peynir
Domates
2 catal sucuklu yumurta

Ara turk kahvesi

Ogle 13.30
Diyet bar
Yesil cay

Ara 16.30
Yarim muz
2 dilim elma
2 kuru incir

Aksam 20.00
1 kase corba
2 kofte
1 bardak ayran

Su 2 lt
Bugun disardaydim cok yoruldum yapamadim.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü 😘
24 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.30 6 elma dilim patates(firinda az yağ ve baharatlarla yaptim), sekersiz cay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 13.30 1 elma, 2 kuru incir
Akşam 17.30 1 tabak arap tava, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; maalesef yok halim kalmadi hic
Su; 2.5 litre
Afiyet olsun balım menü çok güzel olmuş 😘
Afiyet olsun balim bence guzel olmus menün 🤩 cekirdegi görmüyorum bence o kadar olur onda bisey yok:KK60:

Haha yok canim niye ayip olsun herkesin kacamağı kendine :KK70: :KK70: biz bugün enercimle birbirimize ceza verdik üstüne inciden de istedik adeta havada ucusuyo cezalar:KK70:

En uzun kim durar yarismasi iyi fikir :KK70: ya da ilk kim yikilacak yarismasi :KK70: kirk yillik cool planka yakistirdigimiz isimlere bak :KK70:
Cezalar veriliyor da daha hiçbirimiz yapmadık galiba 😂😂

Plank da canımıza okuyor canım, eğlenceli olmasını istemek suç mu 😂😂
Bilmiyorum ki yedim mi:bicak: :bicak: fonda sela okunuyo esselaa:KK70:
Hadi o zaman bir ceza, fonda da ceza çalsın bari 😂😂 30 sn plank 😂😂

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü 😘

Afiyet olsun balım menü çok güzel olmuş 😘

Cezalar veriliyor da daha hiçbirimiz yapmadık galiba 😂😂

Plank da canımıza okuyor canım, eğlenceli olmasını istemek suç mu 😂😂

Hadi o zaman bir ceza, fonda da ceza çalsın bari 😂😂 30 sn plank 😂😂
Teessüf ederim ben yaptim tabi ki verdiğin cezayi hatta 200 tane atladım fazladan yedirtmem zıpzıplarimi boru degil 200 :D :D :D
Simdi mi plank:KK17: midem gurulduyo acliktan plank yaparsam konusmaya baslayabilir artik:D

Teessüf ederim ben yaptim tabi ki verdiğin cezayi hatta 200 tane atladım fazladan yedirtmem zıpzıplarimi boru degil 200 :KK70: :KK70: :KK70:
Simdi mi plank:KK17: midem gurulduyo acliktan plank yaparsam konusmaya baslayabilir artik:KK70:
Aaa doğru görmüştüm onu ama ceza diye açıklama yapmamissin normal spor sandım 😂😂 plank yarına kalsin hadi o kadar yuklenmeyeyim gece gece 😍

24 Eylül Cuma Menüm

Sabah 05:30, yine ben, yine kriz.... Yazmayayım, siz direkt ceza listesinin sonundan vurun bi kaç tane 😬😂

10:00 1 kupa kayısılı form çayı

10:30 1 yumurta, 1 patates, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşarla omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi, 1 kk peynir, 2 kupa çay

12:00 1 kupa yeşil çay, 10 çubuk kraker

15:00 2 çatal kavun, 1 mürdüm eriği

18:00 1 tabak yoğurtlu yarma çorbası
18:30 2 kupa çay, 1/2 muz
20:00 1 kupa filtre kahve
23:00 1 kupa yeşilçay

Su 2 lt
Spor 7044 adım
Plank toplam 2 dk.
İlki 59 sn (3 sefer yıkıldım) + 60 sn (2 sefer yıkıldım) yaptıkça süre artıyor 😍 ilk hedefim civcivimin 50sini geçmek :KK70:

Ceza Sporu 15 dk Hareketsiz Koşu'nun 3 dakikası 😂 yarın kalan 12 dakikayı yapacam balım, aramızda 3ün 5in mevzusunu yapmayalım şimdi 🙈 Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

24 Eylül Cuma Menüm

Sabah 05:30, yine ben, yine kriz.... Yazmayayım, siz direkt ceza listesinin sonundan vurun bi kaç tane 😬😂

10:30 1 yumurta, 1 patates, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşarla omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi, 1 kk peynir, 2 kupa çay

Su 2 lt
Spor 7044 adım
Plank toplam 2 dk.
İlki 59 sn (3 sefer yıkıldım) + 60 sn (2 sefer yıkıldım) yaptıkça süre artıyor 😍 ilk hedefim civcivimin 50sini geçmek :KK70:

Ceza Sporu 15 dk Hareketsiz Koşu'nun 3 dakikası 😂 yarın kalan 12 dakikayı yapacam balım, aramızda 3ün 5in mevzusunu yapmayalım şimdi 🙈 Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Afiyet olsun gorundugu kadarıyla iyi gibi menün ama😂 buzdaginin görünmeyen kisminda ne var cok merak ettim sabah 5te ne yemis olablirsin:D
Spor da cok iyi🤩 mikemmel plank rekorumu elimden aldigin icin tesekkur ederim😂😂

🍇🌸Kilo Bildirimi🌸🍇
Cumartesi: 69.0
Bugün: 67.9
Fark:1.1 kg
20210925_074248.jpg

24 Eylül Cuma Menüm

Su 2 lt
Spor 7044 adım
Plank toplam 2 dk.

Afiyet olsun balım, görünen kısım iyi, hayal gücümüzle dolduracağımız kısım tehlikeli 😂😂
Sabaha tartı var, kaçamaklardan sonra stres bastı iyice 😬
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum şu an 😂
Sabah ola hayrola, İyi geceler ballarım 💕
Ben de stresliyim cidden, sanki o güzel rakamlar ekranda çıkmayacak gibi hissediyorum 😬
Afiyet olsun gorundugu kadarıyla iyi gibi menün ama😂 buzdaginin görünmeyen kisminda ne var cok merak ettim sabah 5te ne yemis olablirsin:KK70:
Spor da cok iyi🤩 mikemmel plank rekorumu elimden aldigin icin tesekkur ederim😂😂
Düşe kalka almış balım teselli ederim seni 😂😂
enerji_kusagi enerji_kusagi balim bu arada ben ceza listesini bulamiyorum:KK43:
sonngulen sonngulen balım sayfanin basina sabitlesen olur mu onu kopyala yapistirla💚

Sayfa senin oldugu icin ben yapamıyorum 😂Sana zahmet vermek istemezdim ama😢
Canım o nasıl yapılır bilmiyorum ama deneyeceğim. Eğer biliyorsan bir ara tarif et olur mu, hem tabloları da oraya alırım belki 🤩

Eki Görüntüle 2922035 gunaydin kizlarr
Gecen hafta 90.05
Bu hafta 89.35
Fark. 800 gr

Ama kizlar pazartesi 91 falan cikmistim simdi boyle

Eger pazartesiyi baz alirsak fark 1. 650 gr bilemedim 🙄🙄 sinir oldum ya😡😡
İncim çok güzel eksi geldin 😍 Senden iyi eksi bekliyordum zaten, şaşırtmadın. Balım kilo verme şeyinin bir haftalık iniş çıkış tablosu vardı eskiden. Zaten dümdüz her gün hep aşağı inmiyordu, arada bazı günler biraz artı çıkıyor sonra düşüyordu. Genel olarak eğilim düşme şeklindeydi. Bence seninde öyle. Bu kilodan az daha aşağıda olduğunu düşünüyorum, bugüne böyle denk gelmesi kafanı karıştırmasın balım 😘

Back
X