70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Orasi oyle cnm ama yani ne bileyim siE yazDiklarim disinda hic birsey yemiyorum spor dersen onu da yapiyorum ben anlamadim yani😧
Balım bence pazartesi günü ödemini atip kendini tatmin edecek bi eksi göreceksin.

Bana sorarsan gayet iyi su anki eksin boşuna motivasyonunu düşürme. Her hafta ayni eksi gitmicek zaten kimi zaman 200 gr gitcek kimi zaman 1.5 kg vücut bu ne yapsa yeridir:D

Ayrica stres de bi faktör cidden bak. O da tartiyi cook etkiliyo. Sen kasimda hedefine ulascaksin bak gor .
Asagidan yukaridaan yolun sonu görünüyorr:KK75::KK75: :D
Afiyet olsun kuşum😂 Hadi iyisin bugün, gönlünce takıl bakalım, yarının garantisi yok ama bak anlaşalım 😬 Peki sence ben bugün kaçamağı hakediyor muyum :KK70: Pişkinliğin de bu kadarı, neyse tamam sustum :KK70:
Haha aynen hatta simdiden itibaren kacamak defterini kapatıyorum sabahtan beeri yedim ictim tuzum kuru tabi:D :D

Biliyosun kacamak kirmizi cizgimizdir tabiki hakediyosun :D
Şaka bi yana eğer caninin cok cektigi bisey yoksa kullanma istersen kacamak hakkını ben öyle yapiyorum( ki genelde her hafta hayalini kurdugum bir sey oluyo :D)
Caninin cektigi bisey varsa ye yoksa onumuzdeki hafta tehlike arz eder o :D arz etmek ayri mi birlesik mi 😬 ayriymis baktim devamke :D

Ye iç eksi gel, valla çok iyi balım 😍
Doğru adı üstünde koruma, sabit olmak bile güzel, uzun süreye yayıp yavaş yavaş vereyim diyorsun o da iyi. Bizim acelemiz var, yeni yıla güzel girmek ve idaa kazanmak gibi😜

Çiçeğim biraz dardayım bugünlerde 😂 Sabah 5lerde bir yeme krizi geliyor bir kaç gündür😬 Alışkanlık olacak diye korkuyorum ama gözüm dönüyor o an😑 Adet mi olacam ne olacaksam olup kurtulsam bir:işsiz:
Balım ömür boyu korumam gereken 17 kilo var.

65.9 olunca 17 kilo oluyor işte.

Su an daha 13 kiloyu koruyorum.

Buna da şükür 2020 Haziran dan beri diyetteyim 😄

Çiçeğim 🌹

Regl yakın ise tatlı krizi gelir.Ya da regl dönemi ise tarihi hesapla bak bakalım.

Bence diyet maratonun uzun koruma ile birlikte tarçın kakao muz 🍌 karışım filan yapıp tatlı ihtiyacını gider balım 🍯

Balım ömür boyu korumam gereken 17 kilo var.

65.9 olunca 17 kilo oluyor işte.

Su an daha 13 kiloyu koruyorum.

Buna da şükür 2020 Haziran dan beri diyetteyim 😄

Çiçeğim 🌹

Regl yakın ise tatlı krizi gelir.Ya da regl dönemi ise tarihi hesapla bak bakalım.

Bence diyet maratonun uzun koruma ile birlikte tarçın kakao muz 🍌 karışım filan yapıp tatlı ihtiyacını gider balım 🍯
Canım niye öyle düşünüyorsun, verdiğin kiloların yeri vücudunda baki gibi mi görüyorsun. Giden gitmiştir balım, mevcut olanı koruyalım yeter. Aslında giden kilolar bedenen hiç bize ait değildi, vücudumuz doyduğu halde ona yediren biziz, beynimiz 😑 Bi de beynimize sahip çıksak koruma şeyi bile ortada kalmayacak da işte aklımız fikrimiz yemede, niye, neden, ne ölçü tanıyoruz ne bi şey, önce vücudu alıştırıyoruz sonra yok diyoruz yeme zayıfla biraz, makinenin ayarlarıyla oynayıp duruyoruz. Neyse kendi kendime çok bilendim şu an 😬
15 aydır 13 kiloyu geri almamak da başarı balım tebrik ediyorum seni😍 2 aşağı 2 yukarı korudun bir şekilde. Evde olma bunalımında ben biraz gevşek davrandım itiraf ediyorum. Daha önce verdim yine veririm ne olacak dedim:KK67:
Sistem Sudemin hesabına göre benim şuan korumam gereken 2.2 kilo var. 72.6 ile yola çıktığıma göre. Hedefe göre hesaplamak istemiyorum çünkü 10 küsür oluyor sinirlerim bozuluyor 😂 Balım sen 65.9a inene kadar bizim hedefe ulaşmamız lazım 💪👊 Bu sefer katiyen geri almayacam, bir yer bir yemem böylede uğraşamam bir daha :cry:

Canım niye öyle düşünüyorsun, verdiğin kiloların yeri vücudunda baki gibi mi görüyorsun. Giden gitmiştir balım, mevcut olanı koruyalım yeter. Aslında giden kilolar bedenen hiç bize ait değildi, vücudumuz doyduğu halde ona yediren biziz, beynimiz 😑 Bi de beynimize sahip çıksak koruma şeyi bile ortada kalmayacak da işte aklımız fikrimiz yemede, niye, neden, ne ölçü tanıyoruz ne bi şey, önce vücudu alıştırıyoruz sonra yok diyoruz yeme zayıfla biraz, makinenin ayarlarıyla oynayıp duruyoruz. Neyse kendi kendime çok bilendim şu an 😬
15 aydır 13 kiloyu geri almamak da başarı balım tebrik ediyorum seni😍 2 aşağı 2 yukarı korudun bir şekilde. Evde olma bunalımında ben biraz gevşek davrandım itiraf ediyorum. Daha önce verdim yine veririm ne olacak dedim:KK67:
Sistem Sudemin hesabına göre benim şuan korumam gereken 2.2 kilo var. 72.6 ile yola çıktığıma göre. Hedefe göre hesaplamak istemiyorum çünkü 10 küsür oluyor sinirlerim bozuluyor 😂 Balım sen 65.9a inene kadar bizim hedefe ulaşmamız lazım 💪👊 Bu sefer katiyen geri almayacam, bir yer bir yemem böylede uğraşamam bir daha :cry:
Çiçeğim 🌹 haftada 500 çok ideal 😍
Doyana kadar yiyecek kalori alıp açlık saldırganlik olmaz .

Evde olmak senin en büyük sorunun.Seratonin için yemeğe , sıkılınca yemeğe normal yani.

Akıl ruh sağlığımız yerinde olsun bide huzurlu olalım balım 🍯 kilo alınır verilir mühim değil 😌

Sen hırslısin istesen çok hızlı da verirsin.Ama bence bol kalorili gözün de gönlün de doyana kadar ye haftada 500 ver nolacak.En azından korumak kolay olur.

Ben bir hesap yaptım.Yilbasina 11 hafta var haftada 300-400 arası verirsem 65.9 oluyor.Gecen yılbaşına da 31 Aralık a 66 ile girmiştim 😌

sonngulen sonngulen % 0.786
enerji_kusagi enerji_kusagi % 0.845
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik % 1.594
sudem34 sudem34 % 0.710
inci-tepik inci-tepik % 0.777

Yavrular oranlarımızı hesapladım ve bu sonuca göre sıralamamız aşağıdaki şekildedir.
1. Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
2. enerji_kusagi enerji_kusagi
3. sonngulen sonngulen
4. inci-tepik inci-tepik
5. sudem34 sudem34

Bu haftanın birincisi olarak Civcivimizi alikıran başkesen ilan ediyoruz :KK70: :KK70: Tüm cezalar kendisinden gelecektir :bicak: :bicak: Pıçağını dilediği gibi kullanabilir :KK70:

Başta civcivimiz olmak üzere hepimizi tebrik ediyorum ballar.

Pcden yaptığım için derece sıralamasını yaparken güzel emociler bulamadım şöyle kupalı madalyalı falan :KK70: :KK70:

🍇🌸Kilo Bildirimi🌸🍇
Cumartesi: 69.0
Bugün: 67.9
Fark:1.1 kg
Eki Görüntüle 2922027
Canım muhteşem bir eksi tebrik ediyorum :KK60:
Eki Görüntüle 2922035 gunaydin kizlarr
Gecen hafta 90.05
Bu hafta 89.35
Fark. 800 gr

Ama kizlar pazartesi 91 falan cikmistim simdi boyle

Eger pazartesiyi baz alirsak fark 1. 650 gr bilemedim 🙄🙄 sinir oldum ya😡😡
İnci balım hiç moralini bozma, kilo işi inişli çıkışlı biliyorsun, haftaya daha güzel olacaktır ama zaten bu da az değil. :KK60:
18.09.21 Cumartesi 71.0
20.09.21 pazartesi sabah 71.0 gece 70.1
25.09.21 Cumartesi 70.4

Fark eksi 600 gr 😍 O kadar kaçağa rağmen iyi valla😂 bu hafta sıkı tutacam artık 😬
Balımmm çok güzel bence de bu eksi. Haftaya çok daha iyilerini görürüz umarım :KK60:
Günaydın ballar 🐝🍯

Kilom 69.9 💃

Geçen hafta 70.4

Pazartesi 71.2

Fark -500

Dün de 11.000 üstü yürümüştüm 💃
Canım korumada -500 çookk iyi, tebrik ediyorum :KK60:
Hayal gücünüzü max.700 kalori ile sınırlayayım Boncuğum 😂😂

O kadar yeşilçayla zorlamayla eksi 600 gördüm😬 senin kaç çıkacak bakalım. Neyse bu hafta ısındırma oldu balım. Öyle ya da böyle yeni yıla fit girecez 💪🙏
Bu hafta gerçekten ısınma oldu balım, birden suya atlayamadık demek ki. Bu hafta daha güzel olacağına inancımız tam :KK60:
Tebrikler balim gayet guzel bence😍 Bir sey sisirmis olabilir.. haftaya eklenir o ekside genelde öyle oluyo.
Ben yine ilaç kullanıyorum ya ondan da olmuş olabilir canım, ya da şişkinlik falandır dediğin gibi, canımız sağolsun :KK60:
Herkes burdayken pesin pesin söylüyüm ben bugün kacamak yaptim ona göre, her tarti gunu de (eksi geldigim sürece) yapicam öbür türlü daha cok saldiriyorum😬😂
Ceza meza yok bam bam bam bugün yani :KK70:
:KK70: :KK70:Senle benim tartı günü kaçamaklarımız meşhurdur zaten balım, ben de yaptım :21:
Balım tebrik ederim, farklı şeyler yaparak aynı sonucu almamıza diyecek söz bulamıyorum, bir çok şeyimiz gibi bu da ortak😍 Salı bende 70 altını gördüm bir daha görmedim zaten 😂

Bu hafta sıkı tutarız artık 😘
Herbirşeylerimiz ortak zaten bizim balımmmm :KK60: :KK200: Bu hafta tuttuğumuzu bırakmayız artık :KK70: :KK70:
Orasi oyle cnm ama yani ne bileyim siE yazDiklarim disinda hic birsey yemiyorum spor dersen onu da yapiyorum ben anlamadim yani😧
İlk hafta vücut şaşırıp direniyor da olabilir canım, üzme kendini.
Balım bence pazartesi günü ödemini atip kendini tatmin edecek bi eksi göreceksin.

Bana sorarsan gayet iyi su anki eksin boşuna motivasyonunu düşürme. Her hafta ayni eksi gitmicek zaten kimi zaman 200 gr gitcek kimi zaman 1.5 kg vücut bu ne yapsa yeridir:KK70:

Ayrica stres de bi faktör cidden bak. O da tartiyi cook etkiliyo. Sen kasimda hedefine ulascaksin bak gor .
Asagidan yukaridaan yolun sonu görünüyorr:KK75::KK75: :KK70:

Haha aynen hatta simdiden itibaren kacamak defterini kapatıyorum sabahtan beeri yedim ictim tuzum kuru tabi:KK70: :KK70:

Biliyosun kacamak kirmizi cizgimizdir tabiki hakediyosun :KK70:
Şaka bi yana eğer caninin cok cektigi bisey yoksa kullanma istersen kacamak hakkını ben öyle yapiyorum( ki genelde her hafta hayalini kurdugum bir sey oluyo :KK70:)
Caninin cektigi bisey varsa ye yoksa onumuzdeki hafta tehlike arz eder o :KK70: arz etmek ayri mi birlesik mi 😬 ayriymis baktim devamke :KK70:
her zaman her yerde en büyük KPSS :KK70: :KK70: :bicak: :bicak: :halay:

BALLAR🍯Yaş Boy Hedef18 Eylül25 Eylül02 Ekim Verilen Yüzde
sonngulen sonngulen 371606576,375,7
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595271,070.4
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575569,067,9
birmuhendisanne birmuhendisanne 351605569,6
asliogretmen asliogretmen 4016968
sudem34 sudem34 3617165,970,469.9
inci-tepik inci-tepik 301556590,0589.35

sudem34 sudem34 % 0.710

Yavrular oranlarımızı hesapladım ve bu sonuca göre sıralamamız aşağıdaki şekildedir.
3. sonngulen sonngulen
4. inci-tepik inci-tepik
5. sudem34 sudem34

Bu haftanın birincisi olarak Civcivimizi alikıran başkesen ilan ediyoruz :KK70: :KK70: Tüm cezalar kendisinden gelecektir :bicak: :bicak: Pıçağını dilediği gibi kullanabilir :KK70:

Pcden yaptığım için derece sıralamasını yaparken güzel emociler bulamadım şöyle kupalı madalyalı falan :KK70: :KK70:
Ellerine sağlık balım 🤩
Tesekkur ediyorum ve diyorum ki kaslarinizi agritacak son derece sadistce cezalara ar yuu reeeediiiiiiiii:D ii iii iii:D
Canlarım bu arada ceza spor listemizi ve plank sürelerinin olduğu görseli ilk mesajımıza yerleştirdim, merak edenler artık ordan rahatlıkla görebilir. Hatta kilo bildirimleri ve ölçüler listemizde orada bulunuyor.
Ayy hemen bakiyorum💚

25 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah 11.00 2 susamli pişi, 1 dilim beyaz peynir, domates, yarim cay kasigi bal
Ara 12.00 geliyor:D nescafe, 3 elmali kurabiye
Ara 14.00 türk kahvesi, 10 findik, 1 avuc cekirdek
Akşam 17.30 1 tabak arap tava, 1 bardak ayran yarim dilim ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi, 2 elmali kurabiye😬

Spor;
Leslie fast walking 25 dakika
Plank 70+30 dakika
(Hicbirimizin plank programina uymadan doğaclama takilmasi peki? :D) yarin programdan devam edeyim böyle olmaz yikilana kadar:D
Su; 2.5 litre

Gunun yildizi elmali kurabiye 1 haftadir aserdim adeta:D

Ellerine sağlık balım 🤩
Tesekkur ediyorum ve diyorum ki kaslarinizi agritacak son derece sadistce cezalara ar yuu reeeediiiiiiiii:KK70: ii iii iii:KK70:

Ayy hemen bakiyorum💚
Aman Allah'ım gözüm korktu 😬 seninle her şeye varım diyerek sempatik olayım bari 😂😂
25 Eylül Cumartesi Menüm
Sabah 11.00 2 susamli pişi, 1 dilim beyaz peynir, domates, yarim cay kasigi bal
Ara 12.00 geliyor:KK70: nescafe, 3 elmali kurabiye
Ara 14.00 türk kahvesi, 10 findik, 1 avuc cekirdek
Akşam 17.30 1 tabak arap tava, 1 bardak ayran yarim dilim ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi, 2 elmali kurabiye😬

Spor;
Leslie fast walking 25 dakika
Plank 70+30 dakika
(Hicbirimizin plank programina uymadan doğaclama takilmasi peki? :KK70:) yarin programdan devam edeyim böyle olmaz yikilana kadar:KK70:
Su; 2.5 litre

Gunun yildizi elmali kurabiye 1 haftadir aserdim adeta:KK70:
Heyyy maşallah 😂😂 afiyet olsun demektan başka bişey yapamiycigim 😂😂 bu arada o planlklar saniye olmasın balım, dakika olsa duramazsin çünkü 😂😂

Aman Allah'ım gözüm korktu 😬 seninle her şeye varım diyerek sempatik olayım bari 😂😂

Heyyy maşallah 😂😂 afiyet olsun demektan başka bişey yapamiycigim 😂😂 bu arada o planlklar saniye olmasın balım, dakika olsa duramazsin çünkü 😂😂
Ayy dakika mi yazmışım leslieden sonra yazdimya ona da dakika demisim:D
Kimbilir belki de dakikalara çıkıyorumdur :deli:

Bana sorarsan gayet iyi su anki eksin boşuna motivasyonunu düşürme. Her hafta ayni eksi gitmicek zaten kimi zaman 200 gr gitcek kimi zaman 1.5 kg vücut bu ne yapsa yeridir:KK70:

Asagidan yukaridaan yolun sonu görünüyorr:KK75::KK75: :KK70:

Haha aynen hatta simdiden itibaren kacamak defterini kapatıyorum sabahtan beeri yedim ictim tuzum kuru tabi:KK70: :KK70:

Biliyosun kacamak kirmizi cizgimizdir tabiki hakediyosun :KK70:
Şaka bi yana eğer caninin cok cektigi bisey yoksa kullanma istersen kacamak hakkını ben öyle yapiyorum( ki genelde her hafta hayalini kurdugum bir sey oluyo :KK70:
Caninin cektigi bisey varsa ye yoksa onumuzdeki hafta tehlike arz eder o :KK70: arz etmek ayri mi birlesik mi 😬 ayriymis baktim devamke :KK70:
Kaçamak hakkımı peşinen kullanmış biri olarak haftaya bıraktım balım :110: Hemen madalyonun tersine bakalım 😂 işin aslı midem feci yanıyor balım, seni bu aktivitede yalnız bıraktığım için çok üzgünüm o_O
Kuşum verdiğin tüyolara göre 3 hafta elimden bir kaza çıkmazsa büyük bir kutlama yapacam, dolabın önüne minderi atacam :KK70: :KK70: Mutfağı içeriden kilitler İnterneti kapatırım. Al tarihi de atıyorum buraya, 16 Ekim de sabah 8 akşam 5 yokum ben :KK70:
Mesajı atamadan sızmışım, yazık araya gitmesin yollayım hemen :D

Çiçeğim 🌹 haftada 500 çok ideal 😍
Doyana kadar yiyecek kalori alıp açlık saldırganlik olmaz .

Evde olmak senin en büyük sorunun.Seratonin için yemeğe , sıkılınca yemeğe normal yani.

Akıl ruh sağlığımız yerinde olsun bide huzurlu olalım balım 🍯 kilo alınır verilir mühim değil 😌

Sen hırslısin istesen çok hızlı da verirsin.Ama bence bol kalorili gözün de gönlün de doyana kadar ye haftada 500 ver nolacak.En azından korumak kolay olur.

Ben bir hesap yaptım.Yilbasina 11 hafta var haftada 300-400 arası verirsem 65.9 oluyor.Gecen yılbaşına da 31 Aralık a 66 ile girmiştim 😌
Motive edici mesajın için çok teşekkür ederim balım 😍
Çok güzel ve doğru şeyler yazmışsın 😘
Senin hesap hoşuma gitti. Buna göre bende haftada 1,5-2 kilo civarı verirsem 11 haftada hedefime ulaşarak yeni yıla girerim 😍

Senin hesap hoşuma gitti. Buna göre bende haftada 1,5-2 kilo civarı verirsem 11 haftada hedefime ulaşarak yeni yıla girerim 😍
Hedefi kısa ve ulaşılır koy balım 🍯

Sonra ulaşınca hedefi düşür.

Mesela şu an 65 olsun.

Sonra 60 yap.

Boyun 59 olduğu için sporda yaptığın için 60 bile sırıtmaz sende.Etin sıkı muhtemelen.

Kaçamak hakkımı peşinen kullanmış biri olarak haftaya bıraktım balım :110: Hemen madalyonun tersine bakalım 😂 işin aslı midem feci yanıyor balım, seni bu aktivitede yalnız bıraktığım için çok üzgünüm o_O
Kuşum verdiğin tüyolara göre 3 hafta elimden bir kaza çıkmazsa büyük bir kutlama yapacam, dolabın önüne minderi atacam :KK70: :KK70: Mutfağı içeriden kilitler İnterneti kapatırım. Al tarihi de atıyorum buraya, 16 Ekim de sabah 8 akşam 5 yokum ben :KK70:
Mesajı atamadan sızmışım, yazık araya gitmesin yollayım hemen :KK70:
Şimdiden hain planlar yapılmış bile 😂😂 ben de kendime büyük bir ödül mü koysam acaba 70i görünce 🤩🤩 16 Ekim'de seni bulup kıstırmak lazım 😂
Ahhhh keşke mümkün olsa bir haftada o kadar kilo vermek 🤩

sudem34 sudem34 % 0.710

3. sonngulen sonngulen
4. inci-tepik inci-tepik
5. sudem34 sudem34

Ellerine emeğine sağlık balım😘 Gözlerim parladı adeta, hepimizi tebrik ederim 😍 Civcivim birinci olmuş ha, vay be, hem duygulandım hem içim ürperdi 😂

Mesajı atamadan sızmışım, yazık araya gitmesin yollayım hemen :KK70:
Haha tebrik ediyorum balim cok doğru bi karar olmus :D sen bana uyma uyarsan yoldan cikarsin valla biliyosun :D

Back
X