Yok kuzum fazla tatlı falan istemez ara sıra birşeyler ister çayın yanına onuda yapıyorum yemiyorum mecbur ama senin işin baya zor birde tatlı seviyorsanAfiyet olsun canim ne kadar temiz besleniyosun maşallah
Kız eşin de mi tatli yap demiyo benimki her dakika aserdgi icin resmen dinozorlarla savasiyorum aslanlarla güresiyorum o derece zorlaniyorum
Hiç sorma seviyorumYok kuzum fazla tatlı falan istemez ara sıra birşeyler ister çayın yanına onuda yapıyorum yemiyorum mecbur ama senin işin baya zor birde tatlı seviyorsan
Bazen aralıklı oruç gibi besleniyorum canım. Bunu özellikle yapmıyorum, normal beslenmem öyle aslında. Bir sabah bir akşam yiyorum, gerisi çay kahve su. Ama işte bir süredir karışık gitti menülerim. Bu hafta daha düzenli olurum. Sporu da artırıp 2 katına çıkaracağımAy canım benim ya verirsin sende tasalanma sadece biraz vücudu şaşırtmamiz lazım ben öyle düşünüyorum aralıklı oruç denemeyi düşünmüyormusun yani bugün 2 günüm biraz hafiflik hissediyorum ben kendimde ama spor olmadan hiç bir şeye yaramıyor spor çok önemli ciddenaynen kuzum yılbaşına kadar güzel bi kilo verelim inşallah
Neden sultan alparslan dicektim ki sonradan dank etti1071. sayfamızı Sultan Alparslan'a itham edelim Civcicim
Günaydın ballarım
Hadi inşallah bakalım bu hafta bol eksilerimiz olsun biz kadınlar istedikten sonra her şeyin üstesinden geliriz bununda ötesinden geleceğimize eminimBazen aralıklı oruç gibi besleniyorum canım. Bunu özellikle yapmıyorum, normal beslenmem öyle aslında. Bir sabah bir akşam yiyorum, gerisi çay kahve su. Ama işte bir süredir karışık gitti menülerim. Bu hafta daha düzenli olurum. Sporu da artırıp 2 katına çıkaracağımİnşallah vereceğiz canım
Üzülme bu hafta biraz sıkılaştır yemeyede dikkat et verirsin canım eminim sen yaparsın bunuKontrol Tartisi
Gecen hafta 67.9
Bugün 68.9
Fark +1 kg
Halledicem
Spor yapmayinca bir de yiyince sonuc bu normal olarak.
Yemiyecem yememem lazım diye düşünme düşünürsen eğer o yiyeceği hemen yemek istiyorsun kendimden bilmiyorum ben mesala diyet düşüncesiyle yapmıyorum diyetimi sağlıklı besleniyorum vücuma sağlıklı yiyecekler aliyorum kafasıyla yapıyorum tüm bunları olurda sağlıksiz yiyecek yersem çok az yiyebilirsin ama durman gereken yeri biliyorsun diyorum kendi kendimeHiç sorma seviyorum
Aslinda biraz aliskanlik meselesi bence. Kilo verdiğim dönem o kadar az tatli yemistim ki artik canim cekmiyodu yiyemiyodum da. O halime dönmek istiyorum
Kesinlikle yapıcam canım bu aliskanligi oturtcamÜzülme bu hafta biraz sıkılaştır yemeyede dikkat et verirsin canım eminim sen yaparsın bunu
Evet gercekten öyle oluyo biliyo musun ters psikoloji midir nedir..Yemiyecem yememem lazım diye düşünme düşünürsen eğer o yiyeceği hemen yemek istiyorsun kendimden bilmiyorum ben mesala diyet düşüncesiyle yapmıyorum diyetimi sağlıklı besleniyorum vücuma sağlıklı yiyecekler aliyorum kafasıyla yapıyorum tüm bunları olurda sağlıksiz yiyecek yersem çok az yiyebilirsin ama durman gereken yeri biliyorsun diyorum kendi kendimeve inanırmısın gerçekten azla yetinmeyi öğrendim vücudum fazlasını istemiyor bile
Ne demek canım benim inşallah verecez sen tasalanma sadece biraz dikkat et birde suyu biraz çoğalt ben günlük 4 lt içiyorum su ödem atmada çok etkili hadi bakalım sana güveniyorum bu defa oturtacaksinKesinlikle yapıcam canım bu aliskanligi oturtcaminadim inat
Evet gercekten öyle oluyo biliyo musun ters psikoloji midir nedir..
Ayni fikirdeyim keskin sınırlardansa saglikli beslenip arada bi cok az caninin cektigini yemek hem mantikli hem olmasi gereken hem de sürdürülebilir..
Bu arada enerjin cok iyi gerçekten teşekkür ederim destegin için
Hafta içi gidiyorum can hafta sonu dinleniyorum evet hafta sonuda dikkat etmeye çalışıyorum tabiki al bence pişman olmazsın eşimde bana alacak en azından spor saatini kendin ayarlarsın iyi olur
Evet canım olmazsa alcam bakalimHafta içi gidiyorum can hafta sonu dinleniyorum evet hafta sonuda dikkat etmeye çalışıyorum tabiki al bence pişman olmazsın eşimde bana alacak en azından spor saatini kendin ayarlarsın iyi olur
Iyiyim canim şükür sen nasilsin neler yapiyosun
Bende iyiyim simdi sağlık ocağına gidiyorum dersim bitti okula devam yine diyete başlayınca size de bir slm vereyim dedimEvet canım olmazsa alcam bakalim
Iyiyim canim şükür sen nasilsin neler yapiyosun
İyi yaptin hosgeldinBende iyiyim simdi sağlık ocağına gidiyorum dersim bitti okula devam yine diyete başlayınca size de bir slm vereyim dedimsen nasilsin
Hosbuldumİyi yaptin hosgeldin
Ben de iyiyim napalim düştük yine diyet mapusuna
Senin okul bitmedi mi canım, pandemide gidemediniz zaten dimi online oldu?
Canım, peki canın çok sıkkınken nasıl idare ediyorsun yeme durumunu? Bir taktiğin tüyon vs var mı?Yemiyecem yememem lazım diye düşünme düşünürsen eğer o yiyeceği hemen yemek istiyorsun kendimden bilmiyorum ben mesala diyet düşüncesiyle yapmıyorum diyetimi sağlıklı besleniyorum vücuma sağlıklı yiyecekler aliyorum kafasıyla yapıyorum tüm bunları olurda sağlıksiz yiyecek yersem çok az yiyebilirsin ama durman gereken yeri biliyorsun diyorum kendi kendimeve inanırmısın gerçekten azla yetinmeyi öğrendim vücudum fazlasını istemiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?