- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Aman ona güven olur mu 2 gün diyette 3.gün baklava börek mi yapsan demeye basliyoAfiyet olsun balım, az ve sık bir beslenme tarzı olmuş. Miden nasıl, toparladı mı epey? Enişte bey hani diyet moduna geçecek gibiydi, vaz mı geçti kuşum ne oldu yine aşermeler başlamış
Ahh balimm boynunda ki lenf bezi sisti ve bu beni cok korkuttu. Doktora goturdum enfeksiyondan sismis dedi ultrason falan cektirdik cok sukur temiz cikti. Ama ben cok korktum birde panik atak hastasiyim cok kotu oldum bugun biraz kafam yerine geldi.Günaydın İncim hoşgeldin, çok geçmiş olsunOğlun grip gibiydi en son, ateşi falan vardı, onu mu atlatamadı yoksa ayrıca hasta mı oldu?
500 gr artıyla yırttıysan yine iyi canım ya, bende sıkıntıdan 2 felaket gün geçirdim, anında artı oldu, bugün biraz indi bakalım
Cok sukur simdi iyi canimm lenf bezi sismis ama cok sukur temiz ciktii. Bende panik atak okunca atlatmam biraz zor oldu ama daha iyiyiz cok sukur. Regl haftam belkide odemdir canim ama valla kiloysada cokta onemli degil sporuma basliyorum tekrardan ama aksamlari yurumeyi dusunuyorum bakalim.Gecmis olsun canim neyi var oglunun
Bu aralr cocuklar hep hasta zaten ya. İshal kusma salgın varmis galiba. Bir de grip zaten bu sene olmayan yok gibi bir sey.
İyiyim şükür sen nasilsin
İyi canim o da ödemdir zaten atarsin 2 güne inşallahspora agirlik verelim bu hafta hepimiz tek care bu
Afiyet olsun enercim baklava dicektim ama 1 tane yemissin zaten tebrik ediyorum kendini iyi durdurmuşsun ben olsam
Bir de bisiklet cok cok iyi 85 dk masallahyakmissindir yani
Cok gecmis olsum canim sükür temiz cikmisCok sukur simdi iyi canimm lenf bezi sismis ama cok sukur temiz ciktii. Bende panik atak okunca atlatmam biraz zor oldu ama daha iyiyiz cok sukur. Regl haftam belkide odemdir canim ama valla kiloysada cokta onemli degil sporuma basliyorum tekrardan ama aksamlari yurumeyi dusunuyorum bakalim.
Saol canimmCok gecmis olsum canim sükür temiz cikmis
Aynen cok önemli degil. Yolumuz uzun zaten illa ki inişler cikislar olacak önemli olan vazgecmemek birakmamak
Gidiyim de leslie yapiyim bu kadar gaz veren bi konusmadan sonra kendim bile motive oldum
Senin gazınla bende gaza geldim şu anCok gecmis olsum canim sükür temiz cikmis
Aynen cok önemli degil. Yolumuz uzun zaten illa ki inişler cikislar olacak önemli olan vazgecmemek birakmamak
Gidiyim de leslie yapiyim bu kadar gaz veren bi konusmadan sonra kendim bile motive oldum
Sürdün müSenin gazınla bende gaza geldim şu anGideyim de bugünde 100 dk bisiklet süreyim ancak yakarım artıları Totom bu durumdan hiç hoşnut olmayacak ama
Dakika mı tuttun balımSürdün mü
Canım menülerin çok hoş, sade, hafif. Spor zaten çok iyi. Suya beni de heveslendirdin, zaten severim de çaydan kahveden fırsat bulamıyordum içmeyeBugünkü menüm
Sabah 07.30 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.00 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi
Ara öğün 12.00 bir meyve
Akşam yemeği 16.00 fırında kıyma tepsi küçük dilim 2 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat zumba pilates yaptım ve sporumuda tamamlamış oldum
Korkma balım, bademcikte bir lenf bezi, bademcik şişse bu kadar korkmazdın. Bilmediğinden işte hep akla kötü şey geliyor. Lenf organları kanı süzdükleri için mikrop görünce tutup yok etmek için savaş başlatıyorlarlar, ondan şişip ağrıyor, aslında iyi bir şey. Tekrar geçmiş olsun, oğluna çok su içir, çabuk atar enfeksiyonuAhh balimm boynunda ki lenf bezi sisti ve bu beni cok korkuttu. Doktora goturdum enfeksiyondan sismis dedi ultrason falan cektirdik cok sukur temiz cikti. Ama ben cok korktum birde panik atak hastasiyim cok kotu oldum bugun biraz kafam yerine geldi.
Ben de leslie ve pilates yaptim bugün. Ve plank sen söyleyince aklima geldi ben yapcaktim unuttum onu bugünDakika mı tuttun balım50 dk falan sürdüm, telefon gelince mola verdim. Şu an elma yiyorum. Birazdan tamamlayacam Sen ne yapıyorsun bakim, plank programına tekrar mı başlasak
Ohh misssBen de leslie ve pilates yaptim bugün. Ve plank sen söyleyince aklima geldi ben yapcaktim unuttum onu bugün
Yapalim valla iyi olur.
Bence de programdan kaldigimiz yerden devam edelim balım. Disipline sokmak şart gelisigüzel yapinca şaftimiz kayiyoOhh misssYapalım balım da programdan mı başlayalım yoksa kaldığımız yerden mi? Hiç değilse 8. Günden falan başlayıp programa göre gidebiliriz, en azından sistemli olur sanki di mi?
Afiyet olsun kuşum, ders çalışma menüsü bu di mi, ara ara kahveler fındıklar12 Ekim Salı Menüm
Sabah 09.30 kuymak miktarını nasil tarif etsem bilemedim ama azdı1 dilim tambuğday ekmeği, zeytin, sekersiz çay
Ara 11.00 sütlü kahve
Ara 13.00 türk kahvesi, 6 fındık, 1 kuru incir
Ara 15.00 1 elma
Akşam 17.00 3 kasik etli türlü, 3 kaşık sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Ara 18.00 türk kahvesi, 5 findik
Spor;
Leslie 3 mil 32 dakika
Pilates 10 dakika
Su ; 2.5 litre
Evet canım aynen ders calisma menüsü masaya adapte olma cabalariAfiyet olsun kuşum, ders çalışma menüsü bu di mi, ara ara kahveler fındıklar
Balım kahve fincanı veya klasik çay bardağını ölçü olarak kullanabilirsin. Spor çok iyi olmuş
Aynen öyle balım, şaftımız kaymasınBence de programdan kaldigimiz yerden devam edelim balım. Disipline sokmak şart gelisigüzel yapinca şaftimiz kayiyo
Elektriği etkileyecek kadar fırtına var öyle mienerji_kusagi enercim orda da yağmur yagdi mi burda bugün resmen firtina vardi hava kapkaranlikti elektrikler de gidip gelip duruyo
Aydın ı fırtına vurmuş balım haberlerde izledim şimdienerji_kusagi enercim orda da yağmur yagdi mi burda bugün resmen firtina vardi hava kapkaranlikti elektrikler de gidip gelip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?