70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Selam balım
Sende mi artı geldin Hadi sen yedin yürümedin, ben hem yedim hem yürüdüm yine artı geldi Hayırlısı bakalım pazartesi gerçek durum belli olur.

Kilo bildirimi sadece ben mi yaptım?

Gün mu değişti niye kimse yapmadı?

Ben de gec kaldım bildirime diye üzülmüştüm.
Balım inci yoğunmuş pazartesiye kadar yok, Songül bu hafta çok yoğunmuş yok, bende ancak fırsat bulup yazabildim. Yoksa tartı günü aynı... Civcivim de tartılsa yazardı ama yine erken mi kahvaltı yaptılar ne yaptılar, gelince yazar herhalde Saricivcivcikcik
Anlayacağın bu hafta pazartesiye kaldı gibi tartılar.

Bugünkü menüm

Sabah) aç karnına bir bardak ılık limonlu su

Kahvaltı ) haşlanmış yumurta 2 adet çok az peynir domates salatalık şekersiz çay

Öğlen bi meyve

Akşam 2 parça fırında tavuk buğulama mevsim salata bol limonlu

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
bugün spor yapmadım
Bir fincan türk kahvesi tükettim şekersiz

Merakla bekliyorum bakalım vücudun ne tepki verecek
Dediğin doğru, aslında normalde vücudum yapı olarak sıkı, beni hep 5-6 kilo daha az zannediyorlar. Ama spor olarak arada pilatesin bazı hareketlerini içeren karışık egzersizler yapıyorum. Bazen step, bazen salsa yapıyorum, bunlarda çok güzel sıkılaştırıyor. Hatta 1 aylık bir spor programı hazırlamıştım kendime, bu pazartesi başlayacaktım ama nasip olmadı. Şimdilik fırsat buldukça yürüyorum veya bisiklete biniyorum, bunları yaparken de burada yazıyorum çünkü şu sıralar pek vaktim olmuyor diye ikisini bir arada yapıyorum Yoksa ya spor ya mesaj gibi bir vakitsizlik durumum var
Canım uzun vadeli hedefim 52-55 kilo olmak, kısa hedefim ise 65 kilo. Şu an 70im. Toplam 15-18 civarı kilo vermek istiyorum. Seninde 20, yakınız epey Buradaki ballarımla hemen hemen kilolarımız birbirine yakın ve sen dahil aşağı yukarı aynı kiloları vereceğiz gibi Birbirimize destek olursak hep birlikte veririz

9 Ekim Cumartesi Menüm

Sabah
4 yk yoğurt+2 yk yulaf ezmesi+1 yk keten tohumu+1 şeftali, 2 kupa çay

Ara: 3 çatal kavun,
1 duble fincan sütlü menengiç kahvesi+Türk Kahvesi karışımı
(Malumunuz kahvede değişik tatlar arıyorum, inşaallah bulacam )

Akşam
1 tabak etli kuru fasulye ,1/3 dilim ekmek
1 kase yoğurt, 2 kupa çay

Su şimdilik 2 lt, 3e zorluyorum.
Spor 65 dk kondisyon bisiklet

Aynen canım inşallah verecez ben inanıyorum ama sen spora ağırlık ver biraz daha bence baya faydasını görürsün yani 60 kilo olsan yine iyi bence senin için bi 10 kilo versen baya güzel olur ama ben şimdiki senin kilona geleyim göbek atarım sanırım böyle devam birbirimize motive ederiz

Selam balım
Sende mi artı geldin Hadi sen yedin yürümedin, ben hem yedim hem yürüdüm yine artı geldi Hayırlısı bakalım pazartesi gerçek durum belli olur.
Hadi ya kaslar şişmiştir spordan ya da ödem dir.

O sporların hakki verilir.

Sağol canım

Güya bugün erken yatıp dinlenecektim. Mutfağı toplarladım, bir keyif kahvesi içip yatayım dedim ki masaya oturmamla cam su şişesini düşürmem bir oldu Dolapların altına kadar, mutfak kapısından koridora kadar her yer cam, çıldırıcam daha yeni temizlemiştim

İnşaallah canım, bu azmi kaybetmediğimiz sürece bence de vereceğiz, bende inanıyorum Yeni yıla en az 7 kilo vererek girelim
Sporu artırmayı bende düşünüyorum da pazartesi tartı var, yarın dinleneyim diyorum, pazartesi de spora vakit bulamayabilirim. Ne yapsam acaba? Neyse, önemli olan Cumartesi tartısı diyerek yarın spor yapayım, seni de dinleyip artırayım. Bence de bi 10 kilo versem iyi olur çünkü kıyafetlerime giremiyorum, verecem diye de yeni bir şey almıyorum Kendime ceza verdim almamakla Sende çabuk verirsin canım hiç kaygılanma, o günler uzak değil, zaten kısa sürede iyi kilo vermişsin, o ışık var sende maşaallah, menünü de gördüm oldukça hafif

Kilo bildirimi sadece ben mi yaptım?

Gün mu değişti niye kimse yapmadı?

Ben de gec kaldım bildirime diye üzülmüştüm.
Ben yine son dakika cok afedersin mal gibi kacamak yaptim da
Balım acikcasi tartilmadim cunku kacamak sonrası hem gercek kilom olmucak hem durduk yere arti gelcem moralim bozulcak diye.
Ne güzel de buralarda takiliyorum caktirmadan hic aciklama yapmadan dimi ne tartilcam be ya
Afiyet olsun canim menü güzel
Bir dahakine saatlerini de yazabilir misin
Şu an farkettim saatleri ben mi yaziyomusum sadece
Afiyet olsun balim menü de spor da cok iyi
Off ben bu ara spora cok üseniyorum icimden gelmiyo. Aliskanlik haline getirmem lazim yeniden.
Ayy kiyamam ya cam kirigi cok kötü olur. Bir de toz seker dökülmesi. Ben de gecenlerde cam sisedeki toz sekeri döktüm çıtayi sen düşün cildirmama ramak kalmisti
Naptin toparlayabildin mi

10 Ekim Pazar Menüm
Sabah 10.00 2 dilim ekmek arasinda yagsiz tost, 4 cherry domates, sekersiz cay
Ara 12.00 türk kahvesi, 1 kuru incir
Ara 15.00 yarim havuc
Ara 15.30 (acliga dayanamadim) 2 kasik barbunya yemegi
Akşam 17.30 2 kasik barbunya, 2 kasik pilav, 1 bardak ayran

Spor; yok
Su; 1.5 lt su+1 lt dukan birası

Barbunya asiri siskinlik yapti aslinda tarti öncesi bugün yemesem iyi olcak ama başka yemek de yapasim yok tak picagi gitsin benim bagirsaklar zaten dünden razi tembellik yapmaya

Ay canım benim ya verirsin sende tasalanma sadece biraz vücudu şaşırtmamiz lazım ben öyle düşünüyorum aralıklı oruç denemeyi düşünmüyormusun yani bugün 2 günüm biraz hafiflik hissediyorum ben kendimde ama spor olmadan hiç bir şeye yaramıyor spor çok önemli cidden aynen kuzum yılbaşına kadar güzel bi kilo verelim inşallah

Bugünkü menüm

sabah 07.30 aç karnına ılık limonlu su

kahvaltı 08.00 1 haşlanmış yumurta az peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 türk kahvesi şekersiz

Ara öğün 13.00 bir elma

Akşam yemeği 16.00 3 adet İzmir köfte kendi yağında pişmiş bol limonlu mevsim salata ayran

Bugünkü öğünümü tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
spor yapmadım

Aaa, yine mi yaramazlık yaptın sen bakim Hiç de bozuntuya vermiyorsun Bi daha yapma tamam mı minnoşum Sana kıyamıyorum biliyorsun ama yinede hiç garantisi yok

Artık sıkalım dişimizi, spora da ağırlık verelim. Seninle ikimiz sporu çok yapınca açlığımız kayboluyor hatırlarsan

Toz şeker de çok kötü de en kötüsü demlikteki çay dökülmesi olabilir. Sildikçe tam çıkmıyor, bezi yıkarken yapışıyor, ıslak diye süpürgede tam çekmiyor çok sinir bozucu. Gecede şişeye suyu full doldurmuştum. Her yer su oldu, suyun içinde camlar
Yok balım benim menülerde de hep saat oluyordu son bir iki menüde yok sadece
Balım yine meşhur kaşık sorusuna dönelim Bu 2 kaşık dediğimiz, yemek yediğimiz kaşık mı, yemek yaparken tencerede kullandığımız büyük kaşık mı? Menülerde hep bu soru kafama takılıyor çünkü yemek kaşığı derken ben ağzıma attığım her lokmayı 1 yk sayıyorum. 2 kaşık da gözüme çok az geliyor. Herhalde servis kaşığıdır diyorum tabağa doldururken, yazarken yoruldum öfff

Afiyet olsun canim ne kadar temiz besleniyosun maşallah
Kız eşin de mi tatli yap demiyo benimki her dakika aserdgi icin resmen dinozorlarla savasiyorum aslanlarla güresiyorum o derece zorlaniyorum

Balım yemek yediğimiz kasik benimki ama ben bi lokmada bi kasik agzima atamiyorum ondan öyle oluyo olabilir sana bana bize bisey olabilir ahhsh

Yarim kasik yarim kasik yiyorum o da bayagi uzun sürüyo yemesi sanirim benim yavas yememden kaynakli. Zevkini cikararak yemeyi severim
Normal insanlar servis kasigi kullanir tabi de bu bana özgü bi psikopatlik

10 Ekim Pazar Menüm
Sabah 10.00 zeytin, biber, kasar, yumurta ile pizza omlet, 1 dilim peynir, cherry domates
Ara 13.00 türk kahvesi, 1 kuru incir
Ara 15.00 1 haşlanmış süt mısır
Akşam 17.30 2 kasik pilav, 4 kasik barbunya, 3 ücgen dilim kavun

Spor; yok biraz yurudum ne kadar bilmiyorum
Su; 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…