Teşekkürler canım inşallah veririz ara sıra kaçamakta oluyor olmuyor değilCanım menülerin çok hoş, sade, hafif. Spor zaten çok iyi. Suya beni de heveslendirdin, zaten severim de çaydan kahveden fırsat bulamıyordum içmeyeSen bu şekilde çok iyi kilo vereceksin belli
Cok saoll balimmm. Oyleymis ama inan 1 hafta kendimde degildim cok kotu oldumKorkma balım, bademcikte bir lenf bezi, bademcik şişse bu kadar korkmazdın. Bilmediğinden işte hep akla kötü şey geliyor. Lenf organları kanı süzdükleri için mikrop görünce tutup yok etmek için savaş başlatıyorlarlar, ondan şişip ağrıyor, aslında iyi bir şey. Tekrar geçmiş olsun, oğluna çok su içir, çabuk atar enfeksiyonu
Kıyamam balım, hem anne yüreği hem panik atak çok üzmüş seni. Bir daha sağlıkla ilgili bir şey olur aklına takılırsa evham yapma, 2 dk bana yaz sor olur mu, bileyim bilmeyeyim(muhtemelen bilirim) mutlaka o gün cevap veririm, bilmesem de yönlendiririm, hiç birini yapamazsak da manevi destek oluruzCok saoll balimmm. Oyleymis ama inan 1 hafta kendimde degildim cok kotu oldum
Balım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 08.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 sade türk kahvesi
Ara öğün 13.00 bir meyve
Akşam yemeği 16.00 1 kase mercimek çorbası bol limonlu mevsim salata yağsız tuzsuz
Günlük pilates dersimi tamamladım toplam bugün 2 saat çalıştım
günlük 4lt suyumu tamamladım
bugün baya sağlıklı beslendim kızlarşuan açlıktan ölüyorum
Sağol canım benim olmadı erken uyuyacam bugünBalım afiyet olsunBelli belli o menüye o sporla açlıktan kıvranılır Akşam yemeğin biraz bağırsakları bozabilir sanki ama
Ahh keske balımAydın ı fırtına vurmuş balım haberlerde izledim şimdiO taraflar bayağı rüzgarlı anlaşılan. Rüzgar Songülümüzü uçurup bize getirsin artık
Ayy kac gündür canim sicak sicak bol limonlu mercimek corbasi cekiyo. Dün yapcaktim yemek fazla olmus o azalsin diye bekledim yarin yapiyim bariBugünkü menüm
Sabah 08.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 sade türk kahvesi
Ara öğün 13.00 bir meyve
Akşam yemeği 16.00 1 kase mercimek çorbası bol limonlu mevsim salata yağsız tuzsuz
Günlük pilates dersimi tamamladım toplam bugün 2 saat çalıştım
günlük 4lt suyumu tamamladım
bugün baya sağlıklı beslendim kızlarşuan açlıktan ölüyorum
Afiyet olsun balim cok güzel menü12 ekim sali menum
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvalti 09.00
3 kasik menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Cay
11.00 Ara turk kahvesi
13.00 ogle 2 kasik taze fasulye
Ara 16.00 yesil cay
1 armut
19.00 Aksam
3 kasik fasulye
Yarim kase yogurt
Su 2 lt
Spor yok
Off o da kötü ya, niye kesilip duruyorsaAhh keske balımburasi de beter. 15 dk da bir elektrik kesiliyo bozulcak beyaz esyalar
Ayy kac gündür canim sicak sicak bol limonlu mercimek corbasi cekiyo. Dün yapcaktim yemek fazla olmus o azalsin diye bekledim yarin yapiyim bari
Afiyet olsun balim her zamanki gibi menü de spor da şa haa neeemasallah
Afiyet olsun balim cok güzel menü
Aksam yuruyuse cikcam diyodun cikamadin mi?
Aynen valla bi tarafim sisecek diye korkmaya basladimOff o da kötü ya, niye kesilip duruyorsa
2 gündür bende mercimek çorbası yapacam yapamadım. Yarın birlikte yapar içeriz artık
Sende yarın yap bol limonlu süper oluyor hemde doyurucu oluyor kuzu sağol canım teşekkürAhh keske balımburasi de beter. 15 dk da bir elektrik kesiliyo bozulcak beyaz esyalar
Ayy kac gündür canim sicak sicak bol limonlu mercimek corbasi cekiyo. Dün yapcaktim yemek fazla olmus o azalsin diye bekledim yarin yapiyim bari
Afiyet olsun balim her zamanki gibi menü de spor da şa haa neeemasallah
Afiyet olsun balim cok güzel menü
Aksam yuruyuse cikcam diyodun cikamadin mi?
Hadi yapın menüleri atınOff o da kötü ya, niye kesilip duruyorsa
2 gündür bende mercimek çorbası yapacam yapamadım. Yarın birlikte yapar içeriz artık
Baklavami kuzu şaşırdım cidden12 Ekim Salı Menüm
06:00
2 Antep fıstıklı baklava, 1 bardak süt,
(Bitsede kurtulsak çok tehlike arz ediyor), 2 kupa çay
12:00
1 paket çörek otlu kinoalı form bisküvi (190kcal), 1 kk ezine peynir
18:00 1 elma, 1 kupa yeşilçay
20:00 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 3 kabuklu çiğ yer fıstığı
22:00 1 filtre kahve
Su 2,5 lt, 4e zorluyorum
Spor 100 dk bisiklet
Bizim bi taraflar şişmek için bahaneye bakıyor kuşum, fırsar vermeden yapıp içelimAynen valla bi tarafim sisecek diye korkmaya basladimyiyelim de bitsin bu çile
Bir deney yapmışlar balım, yiyecekleri blender dan geçirip çorba gibi içince midede daha uzun süre kalıyor ve tok tutuyormuş. Mercimek çorbasıda bu yapıda olduğu için o da uzun süre midede kalıyormuş. Bir de bakliyat olunca etki kaça katlanıyor bilemiyorumSende yarın yap bol limonlu süper oluyor hemde doyurucu oluyor kuzu sağol canım teşekkür
Evet canım, sabah aç karnına götürdüm, başka yemeyeceğimBaklavami kuzu şaşırdım cidden
Olabilir tabiki yani bilmiyorum baya tok tutuyor ciddenBizim bi taraflar şişmek için bahaneye bakıyor kuşum, fırsar vermeden yapıp içelim
Bir deney yapmışlar balım, yiyecekleri blender dan geçirip çorba gibi içince midede daha uzun süre kalıyor ve tok tutuyormuş. Mercimek çorbasıda bu yapıda olduğu için o da uzun süre midede kalıyormuş. Bir de bakliyat olunca etki kaça katlanıyor bilemiyorum
Sende yarın yap bol limonlu süper oluyor hemde doyurucu oluyor kuzu sağol canım teşekkür
12 Ekim Salı Menüm
06:00
2 Antep fıstıklı baklava, 1 bardak süt,
(Bitsede kurtulsak çok tehlike arz ediyor), 2 kupa çay
12:00
1 paket çörek otlu kinoalı form bisküvi (190kcal), 1 kk ezine peynir
18:00 1 elma, 1 kupa yeşilçay
20:00 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 3 kabuklu çiğ yer fıstığı
22:00 1 filtre kahve
Su 2,5 lt, 4e zorluyorum
Spor 100 dk bisiklet
Kizlar siz mercimek corbasini nasil yapıyosinuz? Ben bi ara cok güzel tutturuyodum simdi sanki istedigim gibi olmuyo. Hacuc patates koyuyo musunuz ya da un? Şu restoranlardaki gibi sarı olsun istiyorm zerdecal katiyorum ama yok renk tamam da tatta bi eksiklik var sankiBizim bi taraflar şişmek için bahaneye bakıyor kuşum, fırsar vermeden yapıp içelim
Bir deney yapmışlar balım, yiyecekleri blender dan geçirip çorba gibi içince midede daha uzun süre kalıyor ve tok tutuyormuş. Mercimek çorbasıda bu yapıda olduğu için o da uzun süre midede kalıyormuş. Bir de bakliyat olunca etki kaça katlanıyor bilemiyorum
TM yedin ama pişman olmak yok yedin geçti bitti artık başka yemiyecem deme kuzu dersen daha çok yemek istersin o yiyeceği kendimden biliyorumEvet canım, sabah aç karnına götürdüm, başka yemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?