70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım menülerin çok hoş, sade, hafif. Spor zaten çok iyi. Suya beni de heveslendirdin, zaten severim de çaydan kahveden fırsat bulamıyordum içmeye Sen bu şekilde çok iyi kilo vereceksin belli
Teşekkürler canım inşallah veririz ara sıra kaçamakta oluyor olmuyor değil ama sorun yapmıyorum onuda hep birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah birazdan bugünkü menümu paylaşacam

Bugünkü menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 sade türk kahvesi

Ara öğün 13.00 bir meyve

Akşam yemeği 16.00 1 kase mercimek çorbası bol limonlu mevsim salata yağsız tuzsuz

Günlük pilates dersimi tamamladım toplam bugün 2 saat çalıştım
günlük 4lt suyumu tamamladım
bugün baya sağlıklı beslendim kızlar şuan açlıktan ölüyorum

Cok saoll balimmm. Oyleymis ama inan 1 hafta kendimde degildim cok kotu oldum

12 ekim sali menum
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvalti 09.00
3 kasik menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Cay

11.00 Ara turk kahvesi

13.00 ogle 2 kasik taze fasulye

Ara 16.00 yesil cay
1 armut

19.00 Aksam
3 kasik fasulye
Yarim kase yogurt

Su 2 lt
Spor yok

Cok saoll balimmm. Oyleymis ama inan 1 hafta kendimde degildim cok kotu oldum
Kıyamam balım, hem anne yüreği hem panik atak çok üzmüş seni. Bir daha sağlıkla ilgili bir şey olur aklına takılırsa evham yapma, 2 dk bana yaz sor olur mu, bileyim bilmeyeyim(muhtemelen bilirim) mutlaka o gün cevap veririm, bilmesem de yönlendiririm, hiç birini yapamazsak da manevi destek oluruz

Balım afiyet olsun Belli belli o menüye o sporla açlıktan kıvranılır Akşam yemeğin biraz bağırsakları bozabilir sanki ama

Balım afiyet olsun Belli belli o menüye o sporla açlıktan kıvranılır Akşam yemeğin biraz bağırsakları bozabilir sanki ama
Sağol canım benim olmadı erken uyuyacam bugün yeşil çay içtim şimdi açlığimı bastırsin diye ama nafile daha çok acıktım birde bağırsaklar bozulursa tam olur

Aydın ı fırtına vurmuş balım haberlerde izledim şimdi O taraflar bayağı rüzgarlı anlaşılan. Rüzgar Songülümüzü uçurup bize getirsin artık
Ahh keske balım burasi de beter. 15 dk da bir elektrik kesiliyo bozulcak beyaz esyalar
Ayy kac gündür canim sicak sicak bol limonlu mercimek corbasi cekiyo. Dün yapcaktim yemek fazla olmus o azalsin diye bekledim yarin yapiyim bari
Afiyet olsun balim her zamanki gibi menü de spor da şa haa neee masallah
Afiyet olsun balim cok güzel menü
Aksam yuruyuse cikcam diyodun cikamadin mi?

Off o da kötü ya, niye kesilip duruyorsa

2 gündür bende mercimek çorbası yapacam yapamadım. Yarın birlikte yapar içeriz artık

Sende yarın yap bol limonlu süper oluyor hemde doyurucu oluyor kuzu sağol canım teşekkür

12 Ekim Salı Menüm

06:00
2 Antep fıstıklı baklava, 1 bardak süt,
(Bitsede kurtulsak çok tehlike arz ediyor), 2 kupa çay

12:00
1 paket çörek otlu kinoalı form bisküvi (190kcal), 1 kk ezine peynir

18:00 1 elma, 1 kupa yeşilçay

20:00 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 3 kabuklu çiğ yer fıstığı

22:00 1 filtre kahve

Su 2,5 lt, 4e zorluyorum
Spor 100 dk bisiklet

Baklavami kuzu şaşırdım cidden

Aynen valla bi tarafim sisecek diye korkmaya basladim yiyelim de bitsin bu çile
Bizim bi taraflar şişmek için bahaneye bakıyor kuşum, fırsar vermeden yapıp içelim
Sende yarın yap bol limonlu süper oluyor hemde doyurucu oluyor kuzu sağol canım teşekkür
Bir deney yapmışlar balım, yiyecekleri blender dan geçirip çorba gibi içince midede daha uzun süre kalıyor ve tok tutuyormuş. Mercimek çorbasıda bu yapıda olduğu için o da uzun süre midede kalıyormuş. Bir de bakliyat olunca etki kaça katlanıyor bilemiyorum

Olabilir tabiki yani bilmiyorum baya tok tutuyor cidden

Kizlar siz mercimek corbasini nasil yapıyosinuz? Ben bi ara cok güzel tutturuyodum simdi sanki istedigim gibi olmuyo. Hacuc patates koyuyo musunuz ya da un? Şu restoranlardaki gibi sarı olsun istiyorm zerdecal katiyorum ama yok renk tamam da tatta bi eksiklik var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…