- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Balım kahvalti aksam yenmis gibi her sey tersine dönmüs niye öyle oldu12 Ekim Salı Menüm
06:00
2 Antep fıstıklı baklava, 1 bardak süt,
(Bitsede kurtulsak çok tehlike arz ediyor), 2 kupa çay
12:00
1 paket çörek otlu kinoalı form bisküvi (190kcal), 1 kk ezine peynir
18:00 1 elma, 1 kupa yeşilçay
20:00 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 3 kabuklu çiğ yer fıstığı
22:00 1 filtre kahve
Su 2,5 lt, 4e zorluyorum
Spor 100 dk bisiklet
1 bardak kırmızı mercimek 8 bardak su koyuyorum çok güzel tutuyor böyle havuç patates koymuyorum ben canımKizlar siz mercimek corbasini nasil yapıyosinuz? Ben bi ara cok güzel tutturuyodum simdi sanki istedigim gibi olmuyo. Hacuc patates koyuyo musunuz ya da un? Şu restoranlardaki gibi sarı olsun istiyorm zerdecal katiyorum ama yok renk tamam da tatta bi eksiklik var sanki
Yedim, mutluyum, yiyerek zayıflıyorum, metabolizmam çok hızlı, canım da hiç çekmiyorTM yedin ama pişman olmak yok yedin geçti bitti artık başka yemiyecem deme kuzu dersen daha çok yemek istersin o yiyeceği kendimden biliyorum
Sen olayi çözmüşsün aynen öyle oluyo bende deTM yedin ama pişman olmak yok yedin geçti bitti artık başka yemiyecem deme kuzu dersen daha çok yemek istersin o yiyeceği kendimden biliyorum
Saolll balimmmm iyiki varsinnKıyamam balım, hem anne yüreği hem panik atak çok üzmüş seni. Bir daha sağlıkla ilgili bir şey olur aklına takılırsa evham yapma, 2 dk bana yaz sor olur mu, bileyim bilmeyeyim(muhtemelen bilirim) mutlaka o gün cevap veririm, bilmesem de yönlendiririm, hiç birini yapamazsak da manevi destek oluruz
Malesef canimm yapamadim. Migrenim tuttu kafami kaldiramadim.Ahh keske balımburasi de beter. 15 dk da bir elektrik kesiliyo bozulcak beyaz esyalar
Ayy kac gündür canim sicak sicak bol limonlu mercimek corbasi cekiyo. Dün yapcaktim yemek fazla olmus o azalsin diye bekledim yarin yapiyim bari
Afiyet olsun balim her zamanki gibi menü de spor da şa haa neeemasallah
Afiyet olsun balim cok güzel menü
Aksam yuruyuse cikcam diyodun cikamadin mi?
Ceza da neymis ceza yok unut onuYedim, mutluyum, yiyerek zayıflıyorum, metabolizmam çok hızlı, canım da hiç çekmiyorBu kadar telkin yeter mi yoksa ceza mı keseyim kendime
Gecmis olsun canimMalesef canimm yapamadim. Migrenim tuttu kafami kaldiramadim.
Oh mis afiyet bal şeker olsunYedim, mutluyum, yiyerek zayıflıyorum, metabolizmam çok hızlı, canım da hiç çekmiyorBu kadar telkin yeter mi yoksa ceza mı keseyim kendime
Yarin da öyle mi denesem ki. Soğan tereyagi var mi bir de et suyu falan?1 bardak kırmızı mercimek 8 bardak su koyuyorum çok güzel tutuyor böyle havuç patates koymuyorum ben canım
Evet bencede ceza kesme kendine ve asla pişmanlık duyma kuzuCeza da neymis ceza yok unut onu
Sporunu yapmasan tamam ama gayet iyi de spor yapmissin bence balım bosver yarın dengelersin güzelce
Tamam ceza yok da bu da olmadi simdiOh mis afiyet bal şeker olsun lopak lopak .. olsunsen anladın artık
Balım izah edeyim, erken kalktım, baklavayı akşama bırakmak istemedim, öğlen geri yattım, yumurtayı sabah yiyecektim haşladım ama evde biraz ekşın vardı, yiyecek moral olmadı, sonra aklıma baklava yediğim geldi, form bisküvi paketinde 190 kalori yazınca kaloriyi dengelemek için onu yedim, midem kazınınca epey elimden bir kaza çıkmasın diye o yumurtayı çılbır misali yoğurtla yedim uzun süte tok tutsun diye. Ortaya böyle bir menü çıktı anlayacağınBalım kahvalti aksam yenmis gibi her sey tersine dönmüs niye öyle oldu
Sabah 6ya kadar ayakta değildin umarim6da uyandiysan da nasil yedin demicem ben olsam ben gece 3te bile gömerdim hak veriyorum sporun güzel.
Menü mevzusunu kapatiyorum yoksa gercekten bi yerlerim sisecek su an gozumun onunden mercimek corbasi ve yesil baklava sarmalar geciyo
Yok canım ben yağ koymuyorum normal su koyuyorum ama güzel oluyor tavsiye ederimYarin da öyle mi denesem ki. Soğan tereyagi var mi bir de et suyu falan?
Haydi öyle olsun bu defaTamam ceza yok da bu da olmadi simdievrene yanlis mesaj göndermeyelim
Bayagi alengirli bigün olmus deseneBalım izah edeyim, erken kalktım, baklavayı akşama bırakmak istemedim, öğlen geri yattım, yumurtayı sabah yiyecektim haşladım ama evde biraz ekşın vardı, yiyecek moral olmadı, sonra aklıma baklava yediğim geldi, form bisküvi paketinde 190 kalori yazınca kaloriyi dengelemek için onu yedim, midem kazınınca epey elimden bir kaza çıkmasın diye o yumurtayı çılbır misali yoğurtla yedim uzun süte tok tutsun diye. Ortaya böyle bir menü çıktı anlayacağın
Bugünde böyle olsun ortaya karışıkBalım izah edeyim, erken kalktım, baklavayı akşama bırakmak istemedim, öğlen geri yattım, yumurtayı sabah yiyecektim haşladım ama evde biraz ekşın vardı, yiyecek moral olmadı, sonra aklıma baklava yediğim geldi, form bisküvi paketinde 190 kalori yazınca kaloriyi dengelemek için onu yedim, midem kazınınca epey elimden bir kaza çıkmasın diye o yumurtayı çılbır misali yoğurtla yedim uzun süte tok tutsun diye. Ortaya böyle bir menü çıktı anlayacağın
Aynen öyle oldu kuşum. Bakalım cumartesi günü görecez kaç gr şifa olmuş vücudaBayagi alengirli bigün olmus deseneiyi canim canın istediği bedene şifadır
En iyisi uyu aklına kötüyü getirtmeSarjim bitiyo ben gidiyorum
Allahim o kadar acim ki canim sacma sapan seyler istiyo pismaniye magnolia mercimek çorbası sütlaç baklava kestane ayva tatlisiimdaaaatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?