70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım kahvalti aksam yenmis gibi her sey tersine dönmüs niye öyle oldu
Sabah 6ya kadar ayakta değildin umarim 6da uyandiysan da nasil yedin demicem ben olsam ben gece 3te bile gömerdim hak veriyorum sporun güzel.
Menü mevzusunu kapatiyorum yoksa gercekten bi yerlerim sisecek su an gozumun onunden mercimek corbasi ve yesil baklava sarmalar geciyo

1 bardak kırmızı mercimek 8 bardak su koyuyorum çok güzel tutuyor böyle havuç patates koymuyorum ben canım

TM yedin ama pişman olmak yok yedin geçti bitti artık başka yemiyecem deme kuzu dersen daha çok yemek istersin o yiyeceği kendimden biliyorum
Yedim, mutluyum, yiyerek zayıflıyorum, metabolizmam çok hızlı, canım da hiç çekmiyor Bu kadar telkin yeter mi yoksa ceza mı keseyim kendime

TM yedin ama pişman olmak yok yedin geçti bitti artık başka yemiyecem deme kuzu dersen daha çok yemek istersin o yiyeceği kendimden biliyorum
Sen olayi çözmüşsün aynen öyle oluyo bende de kacamak yaptigima ne zaman pisman olup kendimi mok gibi hissetsem daha cok batiyorum
Ama ne zaman akisa biraksam bi daha yemiyorum. Aslinda hakkaten kötü hissetmemek lazim

Saolll balimmmm iyiki varsinn aklimda tutucam

Malesef canimm yapamadim. Migrenim tuttu kafami kaldiramadim.

Yedim, mutluyum, yiyerek zayıflıyorum, metabolizmam çok hızlı, canım da hiç çekmiyor Bu kadar telkin yeter mi yoksa ceza mı keseyim kendime
Ceza da neymis ceza yok unut onu
Sporunu yapmasan tamam ama gayet iyi de spor yapmissin bence balım bosver yarın dengelersin güzelce

Balım izah edeyim, erken kalktım, baklavayı akşama bırakmak istemedim, öğlen geri yattım, yumurtayı sabah yiyecektim haşladım ama evde biraz ekşın vardı, yiyecek moral olmadı, sonra aklıma baklava yediğim geldi, form bisküvi paketinde 190 kalori yazınca kaloriyi dengelemek için onu yedim, midem kazınınca epey elimden bir kaza çıkmasın diye o yumurtayı çılbır misali yoğurtla yedim uzun süte tok tutsun diye. Ortaya böyle bir menü çıktı anlayacağın

Bayagi alengirli bigün olmus desene iyi canim canın istediği bedene şifadır

Bugünde böyle olsun ortaya karışık birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…