70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım havuç, patates ve soğan katıyorum, bazen sadece patates soğan. Sebze yoksa mercimeği biraz fazla katıyorum. 1 sb mercimeğe 7-8 sb su koyuyorum. Çok iyi haşlanınca blender bile gerekmiyor. En son tuzunu atıyorum ve 1 tk kimyon katıyorum çok güzel oluyor. Üzerine tereyağı yakıyorum, misafir yoksa katmıyorum bile. Un hiç kullanmıyorum. Lokantalarda satılana süzme mercimek çorbası deniyor. Tarif ararsan öyle bak. Sarı içinde sanırım onlar sarı mı turuncu mu ne o mercimeği kullanıyorlar. Bir de kemik suyu iyi oluyor, bunu da paça ve işkembe çorbası yapan lokantalarda çok duyuyorum.

Aynen öyle oldu kuşum. Bakalım cumartesi günü görecez kaç gr şifa olmuş vücuda
İnşallah cok olmamistir balim ya inaniyorum olmamıştır
En iyisi uyu aklına kötüyü getirtme
Uyudum uyudum
Bu aralar hic iyi uyuyamiyorum ama gece 3 4 gibi uyaniyorum sürekli bi daha dalamiyorum nedense
Ben de öyle yapiyorum genelde canim evet o lokantadakini sari mercimekle yapiyolarmis ondan öyle oluyomus ben de internetten okudum

Günaydın balım bende uyandım durdum, şimdide uyandım ama uykumu alamadım Gece burada da fırtına çıktı,sesler mi huzursuz ediyor ki uyurken. Gidip az daha yatayım bi

Günaydın balım bende uyandım durdum, şimdide uyandım ama uykumu alamadım Gece burada da fırtına çıktı,sesler mi huzursuz ediyor ki uyurken. Gidip az daha yatayım bi
Ben de mi yatsam. Yatsam da uyuyabilir miyim mechul de benim de gözler böyle
Ya da bi kahve icip tam mı ayılsam neyse akisina birakayim. Arkadaslar icinden senin derdini seveyim dicek simdi
Eki Görüntüle 2932251 gunaydin ballarimm 3 bardak su icildi tarcinli kahve icildii sporA basladimm erken yapmak iyidir belki
Hey masallah incim
Ordan bi kilo enerji gönder bene
Bence de sabah en gec ikindi vakti 4 gibi yapmak daha iyi. Sonrasinda insana agirlik cokuyo

Birde ögleden sonra lesli yapmayi dusunuyorum bakalim . hadi bakalim aldin enerjiyi kalk bakalim

Günaydın balım maşaallah, sabah sabah hem neşelisin hem sportif Bugün biz pert olduk galiba Tam uyandım annem aradı, kafam kazan gibi. Bir kahve içip spor yapacağım
Bugun boyle hissettim surekli bi spor yapasim geliyor afiyet olsun canimmm

Kuşum uyudun mu, uyandın mı, ne yaptın, ne ayaksın bakim sen Ben uyandım da ayıldım mı emin değilim... Araya iş girdi yazarken. Mesajı atana kadar ayıldım artık

Birde ögleden sonra lesli yapmayi dusunuyorum bakalim . hadi bakalim aldin enerjiyi kalk bakalim
Hey masallah enerjin gelmedi kargo dagitima cikmadi galiba daha
Kuşum uyudun mu, uyandın mı, ne yaptın, ne ayaksın bakim sen Ben uyandım da ayıldım mı emin değilim... Araya iş girdi yazarken. Mesajı atana kadar ayıldım artık
Uzandim ama uyuyamadim canim. Su an uzayli gibiyim yerde miyim gökte miyim bilmiyorum
Öğlen uyurum diyodum benimki geldi yemek yedik yalan oldu e artik uyumuyum bari gece uyurum
Ders caliscam ama bu kafayla nasil caliscam cok merak ediyorum
Bugun sabahtan beri mırıldandigim sarki. Haydi kalkin kizlar göbek atmayaaaaa
Oynamanin gelddiiii vakti saaatiiiii

Ben bugun lesli falanda yapacagim insallahaksam bi daha yurumeyi dusunuyorum
80 dk bisiklet sürdüm de geldim Çok acayip yerlerimden ter attım Bacaklar ve toto pert
Son 10 dk pedalı da biraz sıkılaştırdım, alt karın kasıldı iyice pedal çevirdikçe Akşam sen leslie yaparken bende tv izlerken az daha bisiklete bineceğim. Şimdi dinleneyim azıcık Civcivimle plank yapacaz daha bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…