- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Afiyet olsun canim güzel spor da menü de. Bence lahmacun da iyi çünkü kiloya göre kalori miktari degisiyo sonucta. İdeal geldi banaBugünkü menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 türk kahvesi
Öğle yemeği 14.00 4 tane lahmacun bol limonlu salata bir bardak ayran
Ara öğün 16.00 10 tane çiğ fındık
Onun dışında birşey yemedim
1 buçuk saat aletli pilatesimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
şuan biraz açlık hissim var çünkü yemekten sonra spora gittim ve yediklerimi yaktımnormalde 3 tane yiyecektim şeytan dürtü yine 4 tamamladım
Sağol canım bilmiyorum artık iyimi yaptım kötünüAfiyet olsun canim güzel spor da menü de. Bence lahmacun da iyi çünkü kiloya göre kalori miktari degisiyo sonucta. İdeal geldi bana
Bu baklava Faslı bitmedi gitti yahu yarında benim eşim alır gelirse hiç şaşmam14 Ekim Persembe Menüm
Sabah 08.30 patatesli azcik kiymali omlet, cherry domates, zeytin, yarim dilim ekmek
Ara 09.00 sütlü kahve 6 findik
Öğlen 12.40 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yoğurt
Ara 13.30 türk kahvesi
Akşam 18.00 yemek yapasım gelmedi valla noodle yaptim yedim.
Geliyor gelmekte olanYemegin üstüne 1 dilim soğuk baklava
enerji_kusagi yemin ederim hayal ede ede cektim kendime resmen baklavayi esim almis gelirken direkt sen aklima geldin
Spor; 35 dakika leslie 3 mil, 10 dakika pilates
Su; 2 litre bugunlerde az iciyorum nedense
İnşaallah balımm, evi değiştirince, daha doğrusu ev satın alınca büyük bir spor odası yapıp koyacam o aleti deEvet canım aynen öyle yapılıyor baya etkili ama süper sıkılasma etkisi var tavsiye ederim
Valla balım arkadaşlar almış gelirken, eşimin baklavayı çok sevdiğini bildikleri içinOh bu bile birşey balım hayırlısı ile istediğin kiloya düşersin inşallah ay ne baklavaymis kız bitmedimi halakaç kilo aldırdın kocaya
Yedin, pişman değilsin, bir daha olsa yine yaparsın çünkü şeytan hep iş başında, pis şeytanBugünkü menüm
Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 türk kahvesi
Öğle yemeği 14.00 4 tane lahmacun bol limonlu salata bir bardak ayran
Ara öğün 16.00 10 tane çiğ fındık
Onun dışında birşey yemedim
1 buçuk saat aletli pilatesimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
şuan biraz açlık hissim var çünkü yemekten sonra spora gittim ve yediklerimi yaktımnormalde 3 tane yiyecektim şeytan dürtü yine 4 tamamladım
Ooo, nasıl bir mesaj ilettiysen evrene, baklavanın bile süslüsü gelmiş14 Ekim Persembe Menüm
Sabah 08.30 patatesli azcik kiymali omlet, cherry domates, zeytin, yarim dilim ekmek
Ara 09.00 sütlü kahve 6 findik
Öğlen 12.40 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yoğurt
Ara 13.30 türk kahvesi
Akşam 18.00 yemek yapasım gelmedi valla noodle yaptim yedim.
Geliyor gelmekte olanYemegin üstüne 1 dilim soğuk baklava
enerji_kusagi yemin ederim hayal ede ede cektim kendime resmen baklavayi esim almis gelirken direkt sen aklima geldin
Spor; 35 dakika leslie 3 mil, 10 dakika pilates
Su; 2 litre bugunlerde az iciyorum nedense
Balım bu 1,5 dilim yarına kalırsa yine menüde buçuk bir baklava göreceksin maalesef, seni dürten şeytan beni de dürtüyorBu baklava Faslı bitmedi gitti yahu yarında benim eşim alır gelirse hiç şaşmam
İnşallah alırsın canım dilediğin evi en kısa zamandaİnşaallah balımm, evi değiştirince, daha doğrusu ev satın alınca büyük bir spor odası yapıp koyacam o aleti deBen biraz şeyini çıkarır ne bulduysam koyarım da hiç güven olmaz Hayaller Uranüs gerçekler bisiklet diyelim
Valla balım arkadaşlar almış gelirken, eşimin baklavayı çok sevdiğini bildikleri için1 kilodur tahmini, bereketli baklava Maşaallah
Yedin, pişman değilsin, bir daha olsa yine yaparsın çünkü şeytan hep iş başında, pis şeytanAfiyet olsun balım, gayet güzel bence, zaten sporunda çok güzel
Ooo, nasıl bir mesaj ilettiysen evrene, baklavanın bile süslüsü gelmiş
O noodle hazır mı yoksa sen mi yaptın? Bende çok severim, severdimAfiyet olsun balım, napıyoruz, pişman olmuyoruz, yarın 5-10 dk fazla spor yaparsın olur biter
Bence görmeyelim yarın listede onu eşinin önüne koy yesin adam gözünün içine baka bakaBalım bu 1,5 dilim yarına kalırsa yine menüde buçuk bir baklava göreceksin maalesef, seni dürten şeytan beni de dürtüyor
Orası kesin, illa bir tur aynı şeyi dönecez. Bizim eskiden regl dahil Antep fıstığı ve kısır dahil sırayla döndüğümüz çok şey olmuştuEniştenin şu an kulağı çınlamaya başlamıştır bile
Mesaj: Eniştecim mümkünse küçük kutu al, hatta 2 porsiyonluk al, bomba evde patlar falan Allah korusun, almasan daha iyi ama sen bilirsin, hürmetler
Mesaj 2: Eniştecim lütfen dışarıda yer gelir misin, lütfen, saygılar
Gönder, Mesaj gönderildi, beklemede şu an balım
Haha paarayla degil sirayla balimBu baklava Faslı bitmedi gitti yahu yarında benim eşim alır gelirse hiç şaşmam
Hazirdi valla balim hic ugrasasim gelmedi hrr gün her gün yemek yapmaktan da biktimİnşaallah balımm, evi değiştirince, daha doğrusu ev satın alınca büyük bir spor odası yapıp koyacam o aleti deBen biraz şeyini çıkarır ne bulduysam koyarım da hiç güven olmaz Hayaller Uranüs gerçekler bisiklet diyelim
Valla balım arkadaşlar almış gelirken, eşimin baklavayı çok sevdiğini bildikleri için1 kilodur tahmini, bereketli baklava Maşaallah
Yedin, pişman değilsin, bir daha olsa yine yaparsın çünkü şeytan hep iş başında, pis şeytanAfiyet olsun balım, gayet güzel bence, zaten sporunda çok güzel
Ooo, nasıl bir mesaj ilettiysen evrene, baklavanın bile süslüsü gelmiş
O noodle hazır mı yoksa sen mi yaptın? Bende çok severim, severdimAfiyet olsun balım, napıyoruz, pişman olmuyoruz, yarın 5-10 dk fazla spor yaparsın olur biter
Afiyet olsun incim cok güzelİyi aksamlar kizlar menum
Sabah 4 bardak su
Kahvalti 09.30
2 kasik yulaf 1 yumurtadan omlet
1 tane salatalik
1dilim peynir cay
Ara turk kahvesi sade
Ogle 13.00
3 kasik nohut
2 kasik pilav
Salata
Aksam 19.00
2 kasik bezelye
4 kucuk balik
Salata
Su 3 lt
Spor
50 dk tempolu yuruyus
3 saat temizlik
Junior inci mi geliyo yoksaİyi gecelr ballarim tatli ruyalarbu arafa regl haftam ve 3 gun gecti
Valla benimde bi bilgim yok aksi gibi hic adet belirtisi de yasamiyorumHaha paarayla degil sirayla balim
Hazirdi valla balim hic ugrasasim gelmedi hrr gün her gün yemek yapmaktan da biktim
Afiyet olsun incim cok güzel
Junior inci mi geliyo yoksa
Şaka yapiyorum canim degildir herhalde ya. Benim de öyle oluyo.Valla benimde bi bilgim yok aksi gibi hic adet belirtisi de yasamiyorum
Hayirlisi balimm ama bencede yoktur cunku hamilelik belirtiside yasamiyorumŞaka yapiyorum canim degildir herhalde ya. Benim de öyle oluyo.
Özellikle spor cok yaptigim zaman beslenme duzenimi degsitirdigim zaman.. bunlarda gecikme normalmis. Hayirlisi olsun tabiki yine de
Allah Allah sali gunu dusuk cikip bugün neden böyle cikti ki acaba. Yine cok arti degil en azindan da.Eki Görüntüle 2933808 sali gunu tartildim 88.9 cikti bugun 89.15
+250 ama nasil oluyor ya ben bi turlu anlmadimtamam regl haftam ama kac haftadir kibirdamiyor ya bi turlu asagiya inmedim. Yediklerimi yaptiklarimi sizede yaziyorum valla bu is beni yoruyor.
Valla bende anlamadim balim ya kacamak falan yapmiyorum ne yiyosam onu yaziyorum yuruyuste yapiyorum. Bu hafta farkli biseyler yapicam arastirip bakaliminci-tepik balim baliklar kizartma miydi? Bir de nohut sisirmis olabilir gecici bi şişkinlik..
Onun dışında kacamak yoksa eksi gelmemesi icin bi sebep yok ben de anlamadim
Balım tarçın etkisi mi bebek etkisi miİyi gecelr ballarim tatli ruyalarbu arafa regl haftam ve 3 gun gecti
Wc durumları olmasın yine İncim, bi de regl olamadın o da şişirmiş olabilir. 250 gr çok değil ama, kilo dümdüz hep aşağı inen bir şey de değil. Yediğin içtiğin hormonların sporun vs her şey etkilemiş olabilir. Yarın bakalım ne çıkacak.Eki Görüntüle 2933808 sali gunu tartildim 88.9 cikti bugun 89.15
+250 ama nasil oluyor ya ben bi turlu anlmadimtamam regl haftam ama kac haftadir kibirdamiyor ya bi turlu asagiya inmedim. Yediklerimi yaptiklarimi sizede yaziyorum valla bu is beni yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?