Aynen öyle oluyor valla iş bitmiyorHic sorma valla asla oturmak yok. Ne zaman otursam ya makine biter ya bir sey yarim kalır mecbur kalkarim
Senin cocuk var mıydı canım? Konustuysak da hatirlamiyorum yeni evli misin
Oo farkliymis balim bak bunu bide ben deniyeyimCanim ben magnolia seviyorum sütlü hafif tatli.. bi katina kadayif bi katina bisküvi koyuyorum ben uydurdum yani orijinali sadece bisküvi.
Meyveli de meyvesiz de yapıyorum.
Oooo ben hep kacirmisim bu tarifleri cocuklar icin olani deneyebilirim balimm. SaollCivcivimin bir incir uyutması vardı. Süt ve incirle yapılıyor galiba. Ben hiç yapmadım ama ilk incir aldığımda deneyecemBalım sizin evin önündeki avokado ağacı duruyor mu avokadoyu ezip az bir bal ve kakao ile pürüzsüz karıştırıp puding yapılıyormuş. Çok pratik. Diyet tatlısı deniyor ama bunu da hiç denemedim. Çok kriz tutarsa azıcık yapılıp yenebilir gibi Yalancı Alman pastası var youtube da, çocuklar bayılıyor (bende ), onun kreması da çok güzel oluyor, sadece o bile muhallebi gibi yenebilir ki muhalebiden az daha fazla aromalı tadı var. Şu an açım farkındaysanız bana epey yazdırıyor Yine civcivimin bildiği fit brownie tarifi var. Hurma ve bademle fındıkla vs yapılıyor, çok pratik. Malzemeleri robotta çekiyorsun, istersen çikolataya batıyorsun. Şu yemek pişse de yesem artık hala baklava tehlike arz ediyor
Aynen oyle canimOff ya, varlığı da yokluğu da dert bu adamların
Morlale bu arada sana hosgeldin demedim galiba canim. Hosgeldin sefa getirdin insallah istedigin kiloya ulasirsinDinlenecem dedimde unuttum makinede çamaşırlar duruyor serilecek beni bekliyor malasef durmak yok
Afiyet oldun menude sporda guzel aksam yemiyormusunBugünkü menüm
Sabah 08.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.30 2 adet yumurta haşlanmış ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeği 14.00 1 kase kuru fasulye etli 6 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
Ara öğün 16.00 1 elma
1 saat pilates dersimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
Biraz pilavı kaçırdım normalde 4 kaşık yemem lazımdı1 küçük parça çikolatalı gofret yedim ama pişman değilim
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz ulaşırız istediğimiz kiloyaMorlale bu arada sana hosgeldin demedim galiba canim. Hosgeldin sefa getirdin insallah istedigin kiloya ulasirsin
Bazen akşam bazen öğlen yiyorum 2 öğün besleniyorum Canım ne zaman acıkırsam o zaman yiyorumAfiyet oldun menude sporda guzel aksam yemiyormusun
Senin menüde güzel canım dengeli afiyet olsun sanada13 ekim carsamba menum
Sabah 07.00 3 bardak su
Tarcinli turk kahvesi
Kahvalti 09.30
1 yumurta haslanmis
Salatalik
2 yesil biber
Roka
2 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 13.30
2 kasik kabak yemegi
2 kasik bulgur pilavi
Ara 16.00
Yesil cay
Yarim muz
Aksam 19.30
Et sote 3 kasik
2 kasik bulgur pilavi
Salata
Su 3 lt
Spor
50 dk tempolu yuruyus
20 dk lesli
10 dk cardio
Aksma dayanabiliyorsan iyi cnmBazen akşam bazen öğlen yiyorum 2 öğün besleniyorum Canım ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum
Inşallah her sey cok güzel olcak senin için 2 ay sonra ınanıyorumAynen öyle oluyor valla iş bitmiyoryok bacım işte tedavi aşamasındayim 2 ay sonra kadar ameliyat olacam miyom var bi 8 yıllık evliyim yeni evli değilim kuzu
Haha gofrettten pisman degilim diyosan tamamBugünkü menüm
Sabah 08.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.30 2 adet yumurta haşlanmış ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeği 14.00 1 kase kuru fasulye etli 6 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
Ara öğün 16.00 1 elma
1 saat pilates dersimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
Biraz pilavı kaçırdım normalde 4 kaşık yemem lazımdı1 küçük parça çikolatalı gofret yedim ama pişman değilim
Afiyet olsun incim menü de spor da cok iyi13 ekim carsamba menum
Sabah 07.00 3 bardak su
Tarcinli turk kahvesi
Kahvalti 09.30
1 yumurta haslanmis
Salatalik
2 yesil biber
Roka
2 zeytin
Sekersiz cay
Ogle 13.30
2 kasik kabak yemegi
2 kasik bulgur pilavi
Ara 16.00
Yesil cay
Yarim muz
Aksam 19.30
Et sote 3 kasik
2 kasik bulgur pilavi
Salata
Su 3 lt
Spor
50 dk tempolu yuruyus
20 dk lesli
10 dk cardio
Yok canım dayanıyorumAksma dayanabiliyorsan iyi cnm
İnşallah canım her şey güzel ilerler aynen hem evde hem dışarda çalış bordo bereli olduk ciddenInşallah her sey cok güzel olcak senin için 2 ay sonra ınanıyorum
Oo sen bordo bereli olmussun artik o zamanbi iki taktik ver bana bu adamlar nasil yola gelir iş yapmaya alistirmaya calisiyorum ama gel bana sor uyuz oluyorum sanki biz köleyiz
Haha gofrettten pisman degilim diyosan tamam
Afiyet olsun menü de spor da guzel canim
Afiyet olsun incim menü de spor da cok iyi
Afiyet olsun sağlam spor yapiyosun yakarsin zatenİnşallah canım her şey güzel ilerler aynen hem evde hem dışarda çalış bordo bereli olduk ciddenyok pişman değilim canım gofretten küçüktü zaten
İyi güzel yinede menü canım ama sporla suyu biraz çoğaltsan iyi olur13 Ekim Çarsamba Menüm
Sabah 08.00 lor peynirli omlet, zeytin, yarım dilim tambuğday ekmegi, sekersiz cay
Ara 10.00 sütlü kahve, 5 cig findik
Öğlen 12.30 yarım kase bol limonlu mercimek corbasi
Ara 12.45 türk kahvesi, 5 cig findik
Ara 15.00 1 dilim tambuğday ekmeği 2 cay kasigi findik ezmesi
Akşam 18.00 1 kase mercimek çorbası, 2 kasik etli türlü sonunda bittiyemekten sonra 3 kasik az sekerli muhallebi.
Ara 18.30 türk kahvesi
Spor; yok ama kalkip yapsam mi hic halim de kalmadi off bugün enerjim aşırı düşük
Su; 2 litre
Bugün sıvadım farkindayim..
Pişman olma kuzu geçti artık yedin midede şuanAfiyet olsun sağlam spor yapiyosun yakarsin zaten
Peki ben pisman olsam mi olmasam mi muhallebidenspor da yok ye ic toto buyut oldu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?