70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hic sorma valla asla oturmak yok. Ne zaman otursam ya makine biter ya bir sey yarim kalır mecbur kalkarim

Senin cocuk var mıydı canım? Konustuysak da hatirlamiyorum yeni evli misin
Aynen öyle oluyor valla iş bitmiyor yok bacım işte tedavi aşamasındayim 2 ay sonra kadar ameliyat olacam miyom var bi 8 yıllık evliyim yeni evli değilim kuzu

Oooo ben hep kacirmisim bu tarifleri cocuklar icin olani deneyebilirim balimm. Saoll be arada evet avakado agaci duruyor ama bizim degil. Annemlerin bahcesi avakado ordan toplanip dennebilir

Bugünkü menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.30 2 adet yumurta haşlanmış ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi

Öğle yemeği 14.00 1 kase kuru fasulye etli 6 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran

Ara öğün 16.00 1 elma

1 saat pilates dersimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
Biraz pilavı kaçırdım normalde 4 kaşık yemem lazımdı 1 küçük parça çikolatalı gofret yedim ama pişman değilim

13 ekim carsamba menum
Sabah 07.00 3 bardak su
Tarcinli turk kahvesi

Kahvalti 09.30
1 yumurta haslanmis
Salatalik
2 yesil biber
Roka
2 zeytin
Sekersiz cay

Ogle 13.30
2 kasik kabak yemegi
2 kasik bulgur pilavi

Ara 16.00
Yesil cay
Yarim muz

Aksam 19.30
Et sote 3 kasik
2 kasik bulgur pilavi
Salata

Su 3 lt
Spor
50 dk tempolu yuruyus
20 dk lesli
10 dk cardio

Afiyet oldun menude sporda guzel aksam yemiyormusun

Senin menüde güzel canım dengeli afiyet olsun sanada bende yarın tarçınlı kahveye başlıyacaktim sende gördüm aklıma geldi ama çok etkili

Aynen öyle oluyor valla iş bitmiyor yok bacım işte tedavi aşamasındayim 2 ay sonra kadar ameliyat olacam miyom var bi 8 yıllık evliyim yeni evli değilim kuzu
Inşallah her sey cok güzel olcak senin için 2 ay sonra ınanıyorum
Oo sen bordo bereli olmussun artik o zaman bi iki taktik ver bana bu adamlar nasil yola gelir iş yapmaya alistirmaya calisiyorum ama gel bana sor uyuz oluyorum sanki biz köleyiz
Haha gofrettten pisman degilim diyosan tamam
Afiyet olsun menü de spor da guzel canim
Afiyet olsun incim menü de spor da cok iyi

13 Ekim Çarsamba Menüm
Sabah 08.00 lor peynirli omlet, zeytin, yarım dilim tambuğday ekmegi, sekersiz cay
Ara 10.00 sütlü kahve, 5 cig findik
Öğlen 12.30 yarım kase bol limonlu mercimek corbasi
Ara 12.45 türk kahvesi, 5 cig findik
Ara 15.00 1 dilim tambuğday ekmeği 2 cay kasigi findik ezmesi
Akşam 18.00 1 kase mercimek çorbası, 2 kasik etli türlü sonunda bitti yemekten sonra 3 kasik az sekerli muhallebi.
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; yok ama kalkip yapsam mi hic halim de kalmadi off bugün enerjim aşırı düşük
Su; 2 litre

Bugün sıvadım farkindayim..

İnşallah canım her şey güzel ilerler aynen hem evde hem dışarda çalış bordo bereli olduk cidden yok pişman değilim canım gofretten küçüktü zaten

İnşallah canım her şey güzel ilerler aynen hem evde hem dışarda çalış bordo bereli olduk cidden yok pişman değilim canım gofretten küçüktü zaten
Afiyet olsun sağlam spor yapiyosun yakarsin zaten
Peki ben pisman olsam mi olmasam mi muhallebiden spor da yok ye ic toto buyut oldu benimki

İyi güzel yinede menü canım ama sporla suyu biraz çoğaltsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…