- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Balim benim enerji seni teget gecti anlasilann13 Ekim Çarsamba Menüm
Sabah 08.00 lor peynirli omlet, zeytin, yarım dilim tambuğday ekmegi, sekersiz cay
Ara 10.00 sütlü kahve, 5 cig findik
Öğlen 12.30 yarım kase bol limonlu mercimek corbasi
Ara 12.45 türk kahvesi, 5 cig findik
Ara 15.00 1 dilim tambuğday ekmeği 2 cay kasigi findik ezmesi
Akşam 18.00 1 kase mercimek çorbası, 2 kasik etli türlü sonunda bittiyemekten sonra 3 kasik az sekerli muhallebi.
Ara 18.30 türk kahvesi
Spor; yok ama kalkip yapsam mi hic halim de kalmadi off bugün enerjim aşırı düşük
Su; 2 litre
Bugün sıvadım farkindayim..
Geldim de balım biraz geciktim sanki
Bitmedimi daha bu baklava kız13 Ekim Çarşamba Menüm
07:30
1 paket form bisküvi (sardım buna ben)
1,5 kk ezine peynir, 2 küçük haşlanmış yumurta, 1 tk zeytin ezmesi, çeyrek avokado, 1 bardak süt
13:00-15:00
1/2 dilim baklava
3 kupa tarçınlı çay şekersiz
17:30
4 kaşarlı mantar (kaşar 1 kk dan az)
1 tavuk but ızgara, 1/2 dilim kavun,
1 kase şifalı Mercimek Çorbası
20-23:00
1 filtre kahve, 2 kupa tarçınlı çay
Su 3 lt, 1 sade maden suyu
Spor 85 dk bisiklet, 2 saat temizlik
(Ayağımı sakatladım akşam binemedim) Ayy plankı unuttum hemen yapayım, 8.gün plank 45 sn
İyi güzel yinede menü canım ama sporla suyu biraz çoğaltsan iyi olur
Haha ballar ne zaman bugün yapcam desem yapmıyorum farkettiniz miBalim benim enerji seni teget gecti anlasilann
Yavrum bu baklava bitmedi mi daha enisteye dayasana cayın kahvenin yaninda13 Ekim Çarşamba Menüm
07:30
1 paket form bisküvi (sardım buna ben)
1,5 kk ezine peynir, 2 küçük haşlanmış yumurta, 1 tk zeytin ezmesi, çeyrek avokado, 1 bardak süt
13:00-15:00
1/2 dilim baklava
3 kupa tarçınlı çay şekersiz
17:30
4 kaşarlı mantar (kaşar 1 kk dan az)
1 tavuk but ızgara, 1/2 dilim kavun,
1 kase şifalı Mercimek Çorbası
20-23:00
1 filtre kahve, 2 kupa tarçınlı çay
Su 3 lt, 1 sade maden suyu
Spor 85 dk bisiklet, 2 saat temizlik
(Ayağımı sakatladım akşam binemedim) Ayy plankı unuttum hemen yapayım, 8.gün plank 45 sn
Tü tü tü tü maşallah
Enerji bugun ise yaradi o zaman balimmBenim spor da tamam
Leslie ve pilates yapıldı
Bence olur balim sıkıntı yokKizlar bu arada tartimi yarin bildirsem olur mu cumartesi evde olamayacagim cunku
Bende 3 buçukta gidecem aletli pilateseBenim spor da tamam
Bencede olur balım sıkıntı yokKizlar bu arada tartimi yarin bildirsem olur mu cumartesi evde olamayacagim cunku
İncim Maşaallah istikrar devam
Oo Maşaallah kuşumBenim spor da tamam
Beni pilatese iyice tav ediyorsun bebeğimBende 3 buçukta gidecem aletli pilatese
Evet canım aynen öyle yapılıyor baya etkili ama süper sıkılasma etkisi var tavsiye ederimİncim Maşaallah istikrar devam
Oo Maşaallah kuşumSen yine yapacam deme sporu, yaptım oldu de Senin ters psikoloji her an işi bozabilir
Beni pilatese iyice tav ediyorsun bebeğimBalım bu normal pilatesin level atlamış hali mi oluyordu? Hani yatılan bir aparat var, bacaklar falan asılıyor yatarken ileri geri hoca eşliğinde bir şeyler oluyordu bu o di mi?
Oh bu bile birşey balım hayırlısı ile istediğin kiloya düşersin inşallah ay ne baklavaymis kız bitmedimi halaBallarım dışarıdaydım ancak geldim eve. Bugün enerjiniz full maşaallah
Eve girer girmez ayağımın tozuyla ocağa yemeği atıp o arada 10 dk bisiklete bindimo kadar acıktık ki sporu mecbur ileri saatlerde yapacam artık. Aslında yemekten önce yapmayı seviyorum, tokken yapınca yediğimi yakıyorum, gece acıkma ihtimalim artıyor Neysr bugünde böyle olsun bakalım.
Bu arada baklava hala bitmedi, ben yesem çoktan biterdi deBenim yediğimin kalan yarısı ile 2,5 dilim kalmıştı, birini eşim götürdü gelir gelmez, kaldı 1,5
Bu arada güzel bir haberim var, 70 kilonun altına düşmüşümArtılardan kurtuldum, geçen ki en düşük kiloma ancak ulaştım. 2 gün daha güzel spor yaparsam cumartesiye 69.8den daha eksi çıkabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?