70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balim benim enerji seni teget gecti anlasilann

13 Ekim Çarşamba Menüm

07:30
1 paket form bisküvi (sardım buna ben)
1,5 kk ezine peynir, 2 küçük haşlanmış yumurta, 1 tk zeytin ezmesi, çeyrek avokado, 1 bardak süt

13:00-15:00
1/2 dilim baklava
3 kupa tarçınlı çay şekersiz

17:30
4 kaşarlı mantar (kaşar 1 kk dan az)
1 tavuk but ızgara, 1/2 dilim kavun,
1 kase şifalı Mercimek Çorbası

20-23:00
1 filtre kahve, 2 kupa tarçınlı çay

Su 3 lt, 1 sade maden suyu
Spor 85 dk bisiklet, 2 saat temizlik
(Ayağımı sakatladım akşam binemedim) Ayy plankı unuttum hemen yapayım, 8.gün plank 45 sn

Bitmedimi daha bu baklava kız

İyi güzel yinede menü canım ama sporla suyu biraz çoğaltsan iyi olur

Balim benim enerji seni teget gecti anlasilann
Haha ballar ne zaman bugün yapcam desem yapmıyorum farkettiniz mi o yüzden önden soylemicem spor yapcam diye artik yaptiktan sonra söylücem böyle psikopatliklarim vardir benim totem gibi ters enerji akışı gibi
Yavrum bu baklava bitmedi mi daha enisteye dayasana cayın kahvenin yaninda
Yine de güzel menün bence balim cunku zaten baklava cok azcik. Sporlar bol bol

Ballarım dışarıdaydım ancak geldim eve. Bugün enerjiniz full maşaallah
Eve girer girmez ayağımın tozuyla ocağa yemeği atıp o arada 10 dk bisiklete bindim o kadar acıktık ki sporu mecbur ileri saatlerde yapacam artık. Aslında yemekten önce yapmayı seviyorum, tokken yapınca yediğimi yakıyorum, gece acıkma ihtimalim artıyor Neysr bugünde böyle olsun bakalım.
Bu arada baklava hala bitmedi, ben yesem çoktan biterdi de Benim yediğimin kalan yarısı ile 2,5 dilim kalmıştı, birini eşim götürdü gelir gelmez, kaldı 1,5
Bu arada güzel bir haberim var, 70 kilonun altına düşmüşüm Artılardan kurtuldum, geçen ki en düşük kiloma ancak ulaştım. 2 gün daha güzel spor yaparsam cumartesiye 69.8den daha eksi çıkabilirim

İncim Maşaallah istikrar devam
Benim spor da tamam
Leslie ve pilates yapıldı
Oo Maşaallah kuşum Sen yine yapacam deme sporu, yaptım oldu de Senin ters psikoloji her an işi bozabilir
Bende 3 buçukta gidecem aletli pilatese
Beni pilatese iyice tav ediyorsun bebeğim Balım bu normal pilatesin level atlamış hali mi oluyordu? Hani yatılan bir aparat var, bacaklar falan asılıyor yatarken ileri geri hoca eşliğinde bir şeyler oluyordu bu o di mi?

Evet canım aynen öyle yapılıyor baya etkili ama süper sıkılasma etkisi var tavsiye ederim

Oh bu bile birşey balım hayırlısı ile istediğin kiloya düşersin inşallah ay ne baklavaymis kız bitmedimi hala kaç kilo aldırdın kocaya

Bugünkü menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 türk kahvesi

Öğle yemeği 14.00 4 tane lahmacun bol limonlu salata bir bardak ayran

Ara öğün 16.00 10 tane çiğ fındık

Onun dışında birşey yemedim

1 buçuk saat aletli pilatesimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
şuan biraz açlık hissim var çünkü yemekten sonra spora gittim ve yediklerimi yaktım normalde 3 tane yiyecektim şeytan dürtü yine 4 tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…