70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen balim yaaa benim isler cok karisik cuma yapalim daha iyi

Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 68.9
Bu hafta: 68.4
Fark: 500 gr

(Hafta ici daha fazla eksi görmüştüm )
Olsun balım yine de güzel eksi, dün biraz da hamur işi karbonhidrat vs üst üste gibi oldu, bi miktar su da tutmuştur. Şahsen benden daha iç açıcı durumdasın
Balım zayıf olduğum fi tarihinde bi öğle yemeğinde bile döner olsun 3 yarım ekmek sipariş ederdim, sandiviçleri çifter çifter yerdim, dondurmayı kutuyla yerdim vs millet şaşırdı, biz su içsek yarıyor sen nasıl kilo almıyorsun derlerdi, metabolizmam çok hızlı çabuk yakıyorum derdim, acaba böyle dediğim içinde mi yakıyordum bilmiyorum şu an yarısını ancak yiyorumdur belki.. Beynimi kodlayayım en iyisi
Aynen balim yaaa benim isler cok karisik cuma yapalim daha iyi
Sevindim İncim, herkes tamam dediğine göre o zaman bundan sonra tartı günlerimiz Cuma oluyor

Süper kuzu yarım kilo yinede iyi bence
Teşekkür ederim balım
Demek sen de o yiyip zayıf kalanlardandin bir zamanlar noldu sonra acaba o degil de öyle insanlara gıcık oldugumu söylemis miydim
Ama sene gıcık olamam ki ben
Geçen Cumartesi 70.4
Bu Cumartesi 69.9

Fark 500 gr
(Aslında daha önce 69.8 çıktığım için olduğum yerde saymış oldum)
Kar kardir diyor ve yolumuza devam ediyoruz enercim iyi yönüyle bakmak lazim bu hafta birsürü sey yedik baklava bile.. yine de eksi geldik

Aynen öyle dediğin için kiloyu takıntı yapmadığın için almamış olabilirsin. Balım bencede en iyisi takmamak tamam yedin diyelim kendini kandiracaksin yok bu birşey yapmaz diye bence etkili bi yöntem yediğine pişman olmayacaksın beyin gücüyle kilo veren çok kişi var mesala diyelim baklava yedin baklava değilde salatalık gibi hafif birşey yiyormuşsun gibi yapacaksın

Başarıların devamını olsun bakalım

Sen bene kıyamazsın, bende sene kıyamam Valla noldu kuşum bilmiyorum, nazara mı geldik yoksa evlilik mi vurdu Ama o zamanlar baklava hiç sevmezdim, 1 lokumu bile kaça ayırıp öyle yerdim, ağır ve çok şekerli gelirlerdi, içim kalkardı yani o kadar, şimdi hiç ırgalamıyor hamur işi ve yağı bu kadar da tüketmezdim doğrusu Eti de az yerdim, o zaman et daha az balık çok yerdim, ağırlık sebze idi ve bol hareket vardı. Şimdi et ve hamur çok, sebze, balık az. Hareket olarak bir temizlik var. Eskiden dağa bayıra da çıkardım, günlük sanıyorum en az 15 bin yürüyordum. Onu da spor saymıyorum ha, normal hayatımın parçasıydı. Şimdi 10 bin ve üzerini spor olarak yapıyorum Balım gel biz sebzeye, bakliyata yüklenelim, ara öğün işini büyük oranda kaldıralım. Tertemiz 2 ana öğün yapalım, dolu dolu yiyelim ama başka yemeyelim. Spora da ağırlık verirsek çok sürmeden metabolizmamız kendini toplayıp hızlanacaktır. Benim metabolizmayı bence sürekli bir şey yemek bozdu. Az bile olsa vücudu boğuyoruz bence. Baklava gibi şeyleri de yine hayatımdan çıkaracağım. Kırk yılda bir meyveli kek veya muhallebi gibi sütlü tatlı yersem yiyeceğim. Ne dertliymişim be

Günaydın canlar

Kahvaltı yapmış bulundum tartılamadım.

Civciv bacı ve enerjim kilo vermiş tebrik ederim

Haftaya cumartesi inşallah tartıda eşlik ederim.
Tünaydın balım hoşgeldin

Teşekkür ederim
Canım dün aramızda konuştuk, tartıyı Cuma ya almaya karar verdik. Cumartesi biraz zorladı bizi

Başarıların devamını olsun bakalım
Tesekkur ederim lalem
Günaydın canlar

Kahvaltı yapmış bulundum tartılamadım.

Civciv bacı ve enerjim kilo vermiş tebrik ederim

Haftaya cumartesi inşallah tartıda eşlik ederim.
Tesekkurler canim
Balim iste hep ayni noktaya geliyoruz aslinda.. o dönem miden kucuk ve aliskanlıklarin farklıymış aama bunu bilerek yapmadigin icin cok yiyosun gibi geliyodu muhtemelen..
Zayifladigim dönem ben de bu sekilde oluyorum ordan anladim.
Mesela baklavayi azcik yiyince bile icin bayılıyodu ama simdi daha fazla yiyebiliyosun. tamamen aliskanlik bence.
Bi süre tatli yemeyince azcik sekerli kahve bile icsem asiri sekerli geliyo bana mesela.. bunu çevremden farkettim limonata yapiyorum mesela sekeri bence gayet iyi. ama cevremdekiler bunun hic sekeri yok diyo ben farkinda bile değilim az sekerli ictigimin gibi gibi.

İşte o anlarimiza geri döndügümuzde bu is olmus demektir ki bence o günler yakın. Sadece biraz kendimize direnmemize ve düzene ihtiyacimiz var. Bu haftayi yine de vukuatlara ragmen iyi atlattik önümüzdeki hafta insallah daha iyi oluruz

Tabiki hareket de cok buyuk faktör.. insan sistikce oturasi geliyo tembellesiyo.

16 Ekim menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi şekersiz

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta 2 adet küçük dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi 1 tane küçük çokomel

Öğle yemeği 12.00 3 kaşık mercimek pilavı 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

Ara öğün 14.00 1 tane mandalina 1 tane çikolatalı gofret küçük parça

Akşam yemeği 16.00 biraz patates kızartması 1 dilim ekmek arası 1 bardak ayran

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
spor yapmadım
biraz kaçamak oldu artık yapacak birşey yok yiyerek kilo veriyoruz o yüzden sıkıntı yok

Sanki baklavaya hiç gerek kalmamış gibi Afiyet olsun canım.

Çok güzel tespitler balım, aynen öyle oluyor. Yalnız midem küçüktü diyebilir miyim bilmiyorum Ama alışkanlık kısmı kesinlikle çok doğru, kilo aldığımda yeme şeklim çok değişmişti, malum eş faktörü ve hareket

Evet balım bu haftayı iyi atlattık. Bende inanıyorum ki o günler hiç uzak değil. Bir noktadan sonra çorap söküğü gibi gitmeye başlayacak kilolar ❤

16 Ekim Menüm

Sabah 06:00
1 minik kepekli sandviç ekmeği,
Bolca maydanoz, biraz roka, 2 kk kadar ezine peynir, 1 tk zeytin ezmesi, 2 yk tahin-pekmez

Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu buğday çorbası,
1/4 yumurtalı patlıcan, 2 yk yoğurtlu cheddarlı hardallı sos, 1/2 dilim kavun

Şekersiz çaylar, 1 sade Türk Kahvesi

Su: 2 lt
Spor 3-5 saatler temizlik, bitti mi tabiki hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…