70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Diyete başlarsam yazarım.
Geçen hafta 71 dim.Bugun tartıldım.71.5 olmuş.
Başlayıp başlamama arasında git gel yaşıyorum.
Napalım 1071'de yeniden malazgirt savasini yapcaz artik mecbur
Bekle alparslan geliyoruz
Töbe yarabbim
O zamana kadar kazen sayfa mesaj sayısını yine değiştirir 20 yapar 30 yapar

Haha kurulustayim balim şimdi yikilmadim ama ayakta da degilim kultur medeniyet bayagi uzun bi konuydu kendimden gectim

Gormedim balim valla artik keske bulmasalar da güncele konu birikmese
Hahahahaa Evet durmadan icat çıkarmasınlar başımıza o dr buldum demişti ama inanmayanlar da varmış

Aman ya bende kültür medeniyete bir girdim sonra çıkış yolunu bulamadım Sarhoş yıkılana kadar gider diyelim balım

Diyete başlarsam yazarım.
Geçen hafta 71 dim.Bugun tartıldım.71.5 olmuş.
Başlayıp başlamama arasında git gel yaşıyorum.

O zamana kadar kazen sayfa mesaj sayısını yine değiştirir 20 yapar 30 yapar
Tamam canım, karar verirsen yolu biliyorsun
Doğru hiç güven olmaz

17 Ekim menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.30 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi 1 dilim kek

Ara öğün 11.00 2 tane mandalina küçük

Öğle yemeği 14.00 2 tane biber dolması 1 kase cacık

Ara öğün 14.45 sütlü kahve

Akşam yemeği yok

Günlük 3 lt suyumu tamamladım 1 tl daha içecem akşama kadar

Bugün spor yapmadım
kaçamak olarak bi dilim kek yedim
artık yarından itibaren biraz sıkılaştıracam diyeti kabak detox yapmayı düşünüyorum kızlar

Balım afiyet olsun, günü erken kapatmışsın, tam if olmuş, uzun bir açlık süresi bırakmışsın Yarın bende senin gibi diyete asılmaya başlayacağım

Hayirli kandiller canlarim. Yine gelemedim oglus yine 2 gundur atesli çok şükür rabbime bugun daha iyi. Cocuk hasta olunca inanin ki hayatla bagim kopuyor resmen. Ama cok sukur daha iyi. Bu arada kizlar artik su diyete bi asılalim ya boyle 2 geri 1 ileri olmuyor. Bugun diyet alisverisimi yaptim yarindan sonra haftalik spor ve kilo hedefi koymayi dusunuyorum. Biseyler yapalim yoksa yine eski halime donucem. Artik eskileri degil eksileri gormek istiyorum.

Hayırlı kandiller canım çok geçmiş olsun iyidir inşallah oğlus evet hep birlikte sıkıştıralim diyeti bende yarın dikkat etmeye başlıyacam

Hayırlı kandiller canım çok geçmiş olsun iyidir inşallah oğlus evet hep birlikte sıkıştıralim diyeti bende yarın dikkat etmeye başlıyacam
Cok sukur daha iyi canimm aynen yapalim valla. Sen tarcinli kahveye baslamistin ac karna nasil bi fark var mi

Yarın baya sıkılaştıracam kuzum biraz şu aralar boşladim yarın güzel bi liste paylaşırız inşallah
Evet kuzum, benimde bir kaç günüm saldım çayıra modunda geçti, biz işimizi inşaallaha bırakmadan yarın ciddiyetle el atalım bu işe
Bu arada bugün misafirlerimiz vardı, eşimin arkadaşlarından birinin hanımı pilates eğitmeniymiş, bir diyetisyenle beraber çalışıyormuş. Ne dilesem olacakmış herhalde, ne güzel denk geldi 2 senedir aklımda şu pilates başlayamadım bir türlü dedim Epey sorup soruşturdum. Evde videodan izleyerek yapsam olur mu dedim, hoca ile yapılan daha etkili, bazı hareketler tek başına yapılmıyor, tam verim alamazsın dedi. Diyet içinde konuştuk, dedi ki; 2 ana öğün ve aralarda atıştırma yok, vücudun kendini yenileyip yağdan yakması için en az 16 saat açlık gerekiyor. Gündüz iki öğün arası çok uzak olmayacak ve dilediğini istediğin kadar o ana öğünlerde yiyip ara da bir lokma bile yemeyeceksin diyor. Hatta yeme işi en geç akşam 6 da ama en güzeli 4te yemeyi bitirmek diyor. Böyle yaparsan o kadar hızlı kilo verirsin ki şaşırırsın dedi Bu arada evimde bir spor aleti vardı meğer onu da pilateste bir harekette kullanıyorlarmış, ben onu bilmeden almışım, hiç alakasız başka bir hareket yapıyordum, kendi videolarını gösterirken o aleti görünce şimşekler çaktı kafamda Bu bir işaret olabilir balım, yarın çok sağlam girelim şu işe ❤
Hayırlı Kandiller İncim, çok geçmiş olsun, kimi duysam çoluk çocuk herkes hasta ya iyi olduğuna sevindim kuzunun. Çok haklısın balım, aynen öyle oluyor ve bahanelerinde, sorunlarında asla sonu gelmiyor çünkü hep bir şeyler çıkıyor, artık hayatı bu pürüzleriyle kabul edip dümdüz yolumuza bakalım
Bu arda kizlar regl oldumm. Gitsin ódemler
Gözün aydın balım

17 Ekim Pazar Menüm

12:00
1 porsiyon kıymalı börek
1 porsiyon peynirli börek

14:00 1 sade Türk Kahvesi, 2 after eight çikolata

16:00 1 elma, 3-4 çekirdeksiz üzüm, 15 çubuk kraker

20:00 1 sade maden suyu

Su 1,5 lt, az daha içerim
Spor yok
(Ballarım bu menüden bir yol olmaz, çok tembel bir gün ve hep hazır şeyler yedik, bu durumdan hiç hoşnut değilim. Yarın demeyi hiç sevmiyorum ama yarın gerçekten ciddi bir düzene girmek için çabalayacağım, yaptığım spor programına başlayacağım, menülerimi önceden belirleyip ona uyacağım, dışarıda yemem gerekse de o günkü menüme en uygun yemeği seçeceğim, umarım başarılı olurum, oluruz yeme krizi geldikçe de bastırmak için kahve vs içmeyi düşünüyorum, bindik bi alamete gideyoz kıyamete Bakalım sonuç nereye varacak)

İyi geceler Bebeklerim

Cok saol balimm aynen her zaman puruzller cikiyor onlarida hep bahane edip duruyoruz hersey normale dondugunde bi bi donemoyiruz ama bu kez birakmak yok

Ne güzel denk gelmiş kuzum bak bu bi işaret ve 16 saat açlığı çok doğru söylemiş vücudun yağ yakmak için açlığada ihtiyacı var elbette

Hadi ya Allah deyip başlıyalim kuzum
Bu defa inanıyorum çok güzel sonuçlar alacaz hadi bakalım hayırlısıyla

Bende bu ara öğünleri kaldırayım diyordum tam banada ilham oldu kaldırdım 2 ana öğün başka bir öğün yok en geç 4 yiyecem bende bakalım sonuç nolacak

Aynen hayırlısı Lalem Birbirimizi sıkı tutalım, bir kaç gün belki biraz zorlar ama vücut ona da çabuk alışır. Kahvaltımı az önce yaptım, 4 gibi son öğünümü yapıp dişimi sıkacam artık Biraz yediklerimi sindirip güzel bir spor yapacağım Yorgunum diye bugün geç uyandım, erken yatıp erken kalkmayı da düzenlersem sabah aç karnına spora ağırlık vereceğim.

Gunaydin ballarim bu ara ogunleri birakmak derken sivilarla devam edebiliriz demi kahve yesil cay falan
Günaydın İncimm Evet balım içmek serbest, yemek yasak. Meyvelerini, kuruyemişlerini kahvaltı veya akşam yemeği ile birlikte yiyebilirsin.

Bende öyle yapacaktım da arkadaşa kahveye gittim bir dilim yaş pastayi mideye yolladım şuan midemde geziyor artık yemiyecem birşey 4 kadar birazdan detox suyu yapacam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…