Böyle devam balım menü güzel16 Ekim Menüm
Sabah 06:00
1 minik kepekli sandviç ekmeği,
Bolca maydanoz, biraz roka, 2 kk kadar ezine peynir, 1 tk zeytin ezmesi, 2 yk tahin-pekmez
Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu buğday çorbası,
1/4 yumurtalı patlıcan, 2 yk yoğurtlu cheddarlı hardallı sos, 1/2 dilim kavun
Şekersiz çaylar, 1 sade Türk Kahvesi
Su: 2 lt
Spor 3-5 saatler temizlik, bitti mi tabiki hayır
Teşekkür ederim balım, aynen devamBöyle devam balım menü güzel
Kadir Ezildi ile en hamarat benim programını izliyorum her gün hafta içi.Niye öyle oldu canım, bir sorun yok inşaallah? Sende canın sıkılınca kendini yemeye veriyorsun çünkü...
Bende 731 olarak görüyorum canım sanmam niye silsinler belki sen yanlış hatırlıyorsunKızlar sayfa sayımızı 731 olarak görüyorum, 1090 küsür olmamış mıydı, ben mi öyle görüyorum anlamadım, sayfaları silmemişlerdir herhalde di mi
Anaaa hakkaten öyle değil miydi yaKızlar sayfa sayımızı 731 olarak görüyorum, 1090 küsür olmamış mıydı, ben mi öyle görüyorum anlamadım, sayfaları silmemişlerdir herhalde di mi
Bende severim kişi oh mis gibi otur evde dışarda yağmurGünaydın kızlar en sevdigim mevsim kış geldi hava mis gibi icine çekmelik
Biraz kapalı ama olsun
Yok balım doğru hatırlıyorum çünkü geçen gün 1071. Sayfayı Malazgirt tarihi dolayısı ile Sultan Alparslana itaf ettikBende 731 olarak görüyorum canım sanmam niye silsinler belki sen yanlış hatırlıyorsun
Günaydın canım, bende kışı çok sevenlerdenimGünaydın kızlar en sevdigim mevsim kış geldi hava mis gibi icine çekmelik
Biraz kapalı ama olsun
Günaydın çiçeğim, hayırlı kandillerGünaydın canlar
Hayırlı kandiller
Sayfa mesaj sayısı 10 a düşmüştü sayfalar hızlı akıyordu.Simdi15 e yükseltmişler.
Aa evet o da vardi dimiYok balım doğru hatırlıyorum çünkü geçen gün 1071. Sayfayı Malazgirt tarihi dolayısı ile Sultan Alparslana itaf ettik
Napalım 1071'de yeniden malazgirt savasini yapcaz artik mecburGünaydın canlar
Hayırlı kandiller
Sayfa mesaj sayısı 10 a düşmüştü sayfalar hızlı akıyordu.Simdi15 e yükseltmişler.
Sende günün hatrına atalarımızın arkasından bir şey okuyalım diye espri yapmıştın nasıl unutursun kuşum yaAa evet o da vardi dimihic gülcegim yoktu Alparslana ithaf etmiştik diyo ajsjja
Evet balım ne şanslı bir Alp miş yakında bir daha kutlanacakNapalım 1071'de yeniden malazgirt savasini yapcaz artik mecbur
Bekle alparslan geliyoruz
Töbe yarabbim
Balım geçen haberlerde gördün mü Alper Tunga'nın mezarını buldum diye bir dr açıklama yapmıştı. Güncel sorularda belki gelir. Buhara tarafında olduğunu söyledi.Napalım 1071'de yeniden malazgirt savasini yapcaz artik mecbur
Bekle alparslan geliyoruz
Töbe yarabbim
Haha kurulustayim balim şimdiEvet balım ne şanslı bir Alp miş yakında bir daha kutlanacak
Sen Osmanlı'yı kurdun mu yükselttin mi çökerttin mi ne yaptın asıl onu anlat bakim biBiliyosun ben en son Selçuklu'yu yıkana kadar uğraştım, yıkılınca hevesim kaçtı çünkü ne kursak çöküyor
Gormedim balim valla artik keske bulmasalar da güncele konu birikmeseBalım geçen haberlerde gördün mü Alper Tunga'nın mezarını buldum diye bir dr açıklama yapmıştı. Güncel sorularda belki gelir. Buhara tarafında olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?