70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kırmızı etle haklısın ama tavukta aşırı bir Demir yok diye biliyorum onun yerine koyu yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek gibi bakliyatlar tercih edebilirsin sarışınım ve eğer Demir eksikliğin varsa zaten beslenme ile gitmez muhakkak takviye kullanmak gerekir diye düşünüyorum
Ben korumayı bitirdim rutinde devam ediyorum abartmamaya çalışıyorum sarışınım🍀
Ahh darısı bizee😁

Evvet dün başladım zaten pek yeni🤓

Ehuehu abartmayı severim her konuda🤣🤣🤣 ama ağırlıklara başlamadan şınav gibi kolu çalıştırcak çok şey yapıyordum ondan 3 le giriştiydim😁 kolajen evet ya haklısın kullanmak gerek aslında da bir enerjimiz tutmadı onunla😂😂😂

Ah kıyamam yaa öyle ama kafalarımız bir dünya malesef 😔

Ehuehu kim demiş yok öyle bişiy😂😂😂 ama sizin bildirim zamanınızdan sonra girmiştim buraya sanırım pazardı ondan yani😂

Evet evet vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun 😂😂😂
Ben dizden şınav bile 20 tane çekebiliyorum :(

Bitti mi dış tedavisi?
Olursa anlatırım canım 🤗 ama yok bariz bir şey 🤗 teşekkür ederim çok incesin ❤️

Yok kız biseyim🤗beni aşırı enerjik görmeye alışkın ya 😁 şaşırdı biraz 🤗

Canım kilomu koruyamadigimda mutsuz oluyorum 🧐onun dışında okullar tatil oldu olmadi net değil 🧐ne bileyim kafam aynı benim 🤓

Aynı anda çok şeyi düşündüğüm doğru KBB doktoruna gitmiştim geçen yıl kulak mantarı için o bile aynı şeyi söyledi 😅o kadar çok konusup soru sormuşum kı adama 😅

Yine soruna dağınık cevap vermiş olabilirim 🤪
Haftasonu telefon elime fazla geçmiyor geçince de hızlıca okuyup çıkabiliyorum belki ondan öyle hissettin 💜

Hastayım sana doktorum ❤️
Sudemim tatil diyorlardı Ramazan’da olmadı mı tatil

Çok kararlı görünüyorsunuz önemli olan karar vermek bence en kısa zamanda darısı size olacak ❤️
😍😍😍
Ben dizden şınav bile 20 tane çekebiliyorum :KK43:
Canım düzenli yaptığında o kadar hızla artıcak sayılar yeni başlamışsın haksızlık etme kendine🤗 ben ortaokuldan beri spor yapıyorum ara verdiğim aylar yıllar dönemler oluyordu elbette ve üç beş ay ara verip başladığımda yine zor oluyordu disiplinle yapınca çok çabuk ilerlersin kii💜

Sudemim tatil diyorlardı Ramazan’da olmadı mı tatil
Yok balım 🍯
Salı toplantı yapacaklar muhtemelen çarşamba dan itibaren olur.
Öğrenciler çok dikkatsiz okulum çok büyük çok kalabalık 1800 öğrencisi var

Hasta olmadan su süreci atlatiriz inşallah 🧿

Cnm yarın gidicem sorucam bakalım 🤗
Koruma döneminde değilsin demek ki kabul et 😉
Okulların tatil olması neyi değiştirecek senin için? Daha önce de olmuştu ve atlattın ne yapman gerektiğini biliyorsun o yüzden rahatla 🤗
Yükselenin koç mu acaba kuzum? İletişim düşünme evin ikizler e geliyor o zaman 🤔
Ben de sana hastayım ıhlamur balım 😍
Balım 🍯 ne tavsiye edersin?

Topla beni çıkarıp çarpıp böl beni hocam 😉
İstanbul'da hastalık yaygın ve biz mecburi gidiyoruz😉

Aslında yüz yüze eğitim daha çok seviyorum ama güvenli değil işte.😁

Yükselenin galiba terazi ablama bir sorayım🤭

😍😍😍

Canım düzenli yaptığında o kadar hızla artıcak sayılar yeni başlamışsın haksızlık etme kendine🤗 ben ortaokuldan beri spor yapıyorum ara verdiğim aylar yıllar dönemler oluyordu elbette ve üç beş ay ara verip başladığımda yine zor oluyordu disiplinle yapınca çok çabuk ilerlersin kii💜
İnşallah kuzum 😍 sonra da ömür boyu devam ettiririz 👏
Ben de spor yaptım kendimce 😎

Evet canım 82.9 dum 10 ay önce .
Aslı'm da 84.5 diye hatırlıyorum

😔Hala etkisi sürüyor mu balım 🍯
Benim ilki düşük oldu ama belki de çok zaman geçtiği için 2009 du çünkü pek aklıma gelmiyor 😔bazen kv nin patavatsız cümleleri geliyor" oncacik şeyden ne olacak" diye küçümsemisti acımı 🧐kız evladı olmadığı için muhtemelen 🧐el kızı sin nihayetinde 🤪

Hm fukara ligin gözü kör olsun :KK70:

Teknosevgi 😉
Evet balım, 84,500 le başlamıştım burada. ❤️
Unuttum gitti canım 😉 iyiyim çok şükür 🙏🏻
Estağfurullah ❤️

Balım 🍯 ne tavsiye edersin?

Topla beni çıkarıp çarpıp böl beni hocam 😉
İstanbul'da hastalık yaygın ve biz mecburi gidiyoruz😉

Aslında yüz yüze eğitim daha çok seviyorum ama güvenli değil işte.😁

Yükselenin galiba terazi ablama bir sorayım🤭
cnm oruç tutuyor musun? tutuyorsan esaslı IF ye girer kötü hücre filan kalmaz ;) tutmazsan da aynen devam cnm ne korkutuyor seni?
eve gelen misafirden , açık havada maskei bir an indirip mikroplu havaya denk gelmenden bile kapılabiliyor ;)
haklısın risk çok ama dikkat etmekten ötesi bboşa dert cnm okulunu da seviyorsun ;) vitamin desteği de al mutlaka
sor bekliyorum :D

Back
X