70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çoook teşekkürler sen de harikasınnn ama😍❤️😘

Bugün az fazla kaçmış olabilir😂😂😂 lakin toplamda 1000 kalori oldu aşağı yukarı🤗
:KK60:
Veee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna :kk77:(4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)
Wuuu süpersin cheese kekim ❤️
Aslım güzel menü spor da paylaş balım 🍯

Menü de spor da efsane Çiğdem cim ❤️
Bu arada Çiğdem ler hep mi çok tatlı oluyor 😍
Çiğdem velim var o da çok şeker 🍬
Eşimin bir akrabası var Çiğdem oda şeker 🍬 bir kadın 💜
Biriciğim yürüyüşe devam. Tadilat başladığında in beri 10.000 yapamıyordum. Bugün bismillah dedim bakalım ❤️

Evet canım tutucam inşallah 🧿
Kovid olup evdekilere bulaştırmak korkutuyor inşallah olmaz 🧿
Eve misafir almıyoruz,dışarda da maskeyi acmiyoruz bakalım 🧿
Sanırım çarşamba uzaktan eğitim e geçilir.

Ablama daha soramadım ya ama sanki terazi idi 😁 rüyamda ablami gördüm şu Mamak ta oturan i 😅o bilir doğduğum saati 😁yarın unutmazsam arayım 😅

Bide konudan bağımsız ama okuldan bir arkadaş eski fotolarını attı bana 10 kilo almış şimdi 😁 eski hali ve şimdiki dağ gibi fark var🧿10 kilo diyip geçmemek lazımmış 😁 10 kilo verince bile aşırı güzel ve seksi olmayı olmayı sağlıyor 😍

On yargılı olmamayı tercih ettim balım 🍯
Oğlak müdür du bizim 4 sene az çekmedik :KK70:
yeni haber geldi mi balım?
hadi sor bakalım ;)
önyargı değil de gerçekçilik diyelim ;) neyse umarım faydası dokunur birilerine :)
10 kilo az mı yaa :KK76: kilo aldığına mı sevindin anlamadım cnm :D
ayy bi de müdür :D eline yetki verilince iyice coşmuştur :)

1,25 hiç fena değil canım, smoothielerin çok güzel,
bizde kızımla yaptık ama muz, kakao, süt, badem karışımı smoothie:KK48:

haklısın zamanla vücut daha geç cevap veriyor, 25 yaş vücut sistemi ile 35 yaş bir değil, ister istemez yavaşlıyor çalışması.
o yüzden ekstra, daha da ekstra emek vermek düşüyor payımıza,
bence bi daha kilo almayalım ya çok uğraşıyoruz yazık bize valla :)
ben tövbe ettim, 53 kiloyu gördüğüm an hep dikkatli yaşayacağım, hep dengeleyeceğim:KK48:
çok da yavaşlamıyor bence cnm :) hep aynı mantık,kastan verince alıyorsun,yağdan verince daha uzun süre koruyorsun
güzel bi tarif ;) kırmızı lahana ya da karadut deneyini de yapsanıza ;) alkali maddeyle ya da sıvıyle temas edince maviye dönüyor
aynen 50lerde tutmalıyız bence de ;)

Ha ha 🤭 gitti 😅 millete gönderirim diyodu kendi gitti paşa paşa 🤣

Ben başta senin gibi düşündüm 😁hatta şikayet et butonu filan geldi aklıma 😁sonra GBT yapıp paylaşımlarına baktim gebe kalmak için uğraşan bir fanı senin benim gibi .

Hatta kendime kızdım peşin hüküm veriyorsun diye .😔

Ama bir diyetisyen 45 kilo vermeden önce 45 kilo neden kilo alsin🙄 orası da ayrı garip ama insanları söylediğiyle yargilamak gerek bazen bilmiyorum.

Bazen yanlış anlayip söylenilmeyen anlamı çıkarınca da üzülüp kendime kızıyorum 😔
cnm 45 kilo alan diyetisyen yazdığını düşünsene kendini tanıtma kısmına :D :D :D senin obez diyetisyen gibi olurdu hahaha :D

Kızlar günaydın 🤗

Okul yıkılıyor covidden

Zümreden 5 arkadaşım pozitif çıktı .
Geçen hafta usuttuk , sinüzit filan sanip bunlar okula gelmiş.

Tat koku kaybı olunca dün bugün teste gitmişler.

En ufak semptomda izole olmak lazım gerçekten.

Öğretmenler odasına gitmedim bugün.
Çay kahve de icmiycem

Mesai bitsin koşa koşa eve 🏠
Ayyy 😱 çok dikkat et kuzum benim :( mayın tarlası gibi resmen ya 😢
karantinaya alındı mı cnm?

Evet gercekten rüyamda görsem bi tarafim acik kaldi sacma sapan rüyalar gordum derdim. Simdi gercegini yasiyoruz🤷🏼‍♀️
Hayirlisi olsun bakalım.
Ama bence insanlara bi yandan da kendiyle kalma firsati verdi bu dönem. 1 yil az bi zaman degil disari cikmayanlar egilip bi dil bi seyler ögrenebilirdi.
İyi yönünden bakmaya calisiyorumdur😂😂😂
doğru söylüyorsun cnm neler neler yapılırdı ;) gerçi erteledikleri tamir, kitap okuma, uzaktan kurslara katılma vs yi de halleden çok oldu ;)

Oy geçmiş olsun canım diş fena ben de çekiyorum bu aralar
Demez demez kimse oluyor öyle arada yahu stres olmak aldırıyor kilo asıl🤗
geçmiş olsun senin neyin var cnm :(
geçti cnm kolay işler kaldı artık-kaplamam var da 🤗 geçici diş yapıştırıldı

aynen strese gerek yok ,kendi konuma da #diyetisyenlergiremez koydum mu tamamdır :D

11 Ayın Sultanına yaraşır bir adım sayısı bırakıyorum buraya ⬇️

F5339F5D-BF1F-4008-80CF-D3F0D211491E.jpeg

Aslım güzel menü spor da paylaş balım 🍯

Menü de spor da efsane Çiğdem cim ❤️
Bu arada Çiğdem ler hep mi çok tatlı oluyor 😍
Çiğdem velim var o da çok şeker 🍬
Eşimin bir akrabası var Çiğdem oda şeker 🍬 bir kadın 💜
Ayy canım benim mersilerden kocaman bir demet sana😍🥰😘 o senin tatlişliğin 🤗 tatlı bakamayan tatlıyı göremez 😍
sorun çözüldü 🤗 yine diyetime güvensizlikti cnm ama güveniyorum artık 💪
Ah kuzucum hep yaşıyoruz ki🤗
geçmiş olsun senin neyin var cnm :KK43:
geçti cnm kolay işler kaldı artık-kaplamam var da 🤗 geçici diş yapıştırıldı

aynen strese gerek yok ,kendi konuma da #diyetisyenlergiremez koydum mu tamamdır :KK70:
Aynı derinleri bitti dört diş kaplama olcaktı yaptı ama tam yapıştırmadılar kullanım nasıl rahat olcak mı diye ilk beş gün şiddetli ağrılar oldu iki gündür azaldı ama rahat değilim ağrı sızı hala yapıyor normal değil yani ilk günler normal demişti gitmeye korkuyorum çıkarcak tekrar takcak yine acı pofff smothie içmek ordan aklıma geldi bu olaydan beri sıvı ağırlıklı mecbur besleniyordum😂😂😂
11 Ayın Sultanına yaraşır bir adım sayısı bırakıyorum buraya ⬇️

Eki Görüntüle 2823849
Yakışııırr😍

Ayy canım benim mersilerden kocaman bir demet sana😍🥰😘 o senin tatlişliğin 🤗 tatlı bakamayan tatlıyı göremez 😍

Ah kuzucum hep yaşıyoruz ki🤗

Aynı derinleri bitti dört diş kaplama olcaktı yaptı ama tam yapıştırmadılar kullanım nasıl rahat olcak mı diye ilk beş gün şiddetli ağrılar oldu iki gündür azaldı ama rahat değilim ağrı sızı hala yapıyor normal değil yani ilk günler normal demişti gitmeye korkuyorum çıkarcak tekrar takcak yine acı pofff smothie içmek ordan aklıma geldi bu olaydan beri sıvı ağırlıklı mecbur besleniyordum😂😂😂

Yakışııırr😍
ayy 4 diş miii yaa keşke gideydin kuzum :skandal: benim kanal tedavili olduğu için bi dişetinin içine kadar kazırken hissettim sonra az ağrı oldu ama hayal edemiyorum seni :KK17:
bi de çıkacak diye korkuyo insan ama senin 2 tarafta sanırım oyyyy ya :110::anne:
oruç tutuyor musun cnm? bi kontrole gitsen
Güzellikler günaydın 💜
Hayırlı olsun ramazan 🥰
:KK74:

Hayırlı Ramazanlar kızlar ben çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama geçen sene oruç tutmadım bebeğimin daha 40 ı çıkmamıştı sütüm geri vurmasın diye tutmadım o yüzden yasaktı pandemiydi derken hiç anlamamıştım Ramazanı şerifi ama bu sene çok mutluyum Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla bayrama ulaştırsın cümlemizi 😊 sahura küçük bi misafirimizde vardı soframız ballandı ve hâlâ uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi ben uyuyacağım o direniyo 😴

ayy 4 diş miii yaa keşke gideydin kuzum :skandal: benim kanal tedavili olduğu için bi dişetinin içine kadar kazırken hissettim sonra az ağrı oldu ama hayal edemiyorum seni :KK17:
bi de çıkacak diye korkuyo insan ama senin 2 tarafta sanırım oyyyy ya :110::anne:
oruç tutuyor musun cnm? bi kontrole gitsen

:KK74:
Ahh kuzum sorma sağlı sollu üst azılar tam çiğneme şeysi🤣🤣🤣 git gel git gel fenalık geldi son kalıcı yapışması için gidicem zaten de olmamış gibi geliyor bekliyorum geçer diye ona göre şikayetlerimi dile getircem🤗 oruç tutmuyorum ☺️
cicekcikkk cicekcikkk cnm bana da bayağı işlem yapıldı dediğin gibi sıvı karışımlar püreler pilav vs tükettim pilavı da severim ha 😂 şikayet gibi olmasın
anam kalorili yiyecekler de hep yumuşak zaten işine gelmişti :KK70: poğaça börek sütlü tatlı :KK70:
Ehuehu ben fıstık tüketemedim badem tüketemedim acısını çıkarıyorum bir haftadır ama yinede yerken pek keyifli olmuyor insanın kendi dişi gibim olmuyor yafff🤣🤣🤣 inan sert olup kalorili olanlarda var 😂😂😂
Hayırlı Ramazanlar kızlar ben çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama geçen sene oruç tutmadım bebeğimin daha 40 ı çıkmamıştı sütüm geri vurmasın diye tutmadım o yüzden yasaktı pandemiydi derken hiç anlamamıştım Ramazanı şerifi ama bu sene çok mutluyum Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla bayrama ulaştırsın cümlemizi 😊 sahura küçük bi misafirimizde vardı soframız ballandı ve hâlâ uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi ben uyuyacağım o direniyo 😴
Ayy canım ya kıyamam uykusuzluk ah ahh ilk zamanlar hele geçcek gitcek sağlıcakla işallah🤗 ne güzel kalabalık olunca sofralar coronayla nasılda yalnızlaştık:(

Ayy canım benim ne güzelll :KK74:

Back
X