- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki ne hastalığı acabaErken doğan çocuklar da görülebiliyor, alerji zaten şehir hastalığı.
Oğlan babasına daha düşkün onun lafını daha çok dinlerbeni o kadar tinlamaz
otorite onda .
Benim de işime geliyor çocuğun hemen herşeyi ondayemek çamaşır bulaşık hariç .
Şu an kilonu korusan bile 10 kilo iyi verdin kısa sürede sporun da iyiydi etin de sıkı zaten güzelsin
Regl zamanı çaya kahveye aliscan şimdimola olacak senin için
veganlik hiç bana göre değil ya
Enişte seni yanındayken bile özlüyor garip
Benim de bugün 9212 adım oldu
Sen baya çok yürüyordun özleyeceğiz
İnşallah canım herkes bir an önce olsa da normal hayata dönüş olsa .
İlaç da bulundu artık hastalık etkisi azalacak inşallah![]()
Aaa nasıl unutursun teesüf ederimHangi arada derede yaptın 25 bin vuu
Hemde evde 8 çizerek helal sista![]()
Evet balım azalabilir onun için yemeye çalışYanlis anlamam gül balım devamke
Evet canim onlari daha cok yersem belki azaltabilirim. biraz dikkatsizlik de var bende sankiondan da unutuyo olabilirim. Eşim mesela cok dikkatlidir bana o söyler ben şok geçiririm ben bunu nasıl farketmedim diye. Yani dikkat daginikligi var akli bi karis havada da diyebiliriz bence
![]()
![]()
Evet balım artik eminim oructan kaynakli artiyo. Bikac gündür kendimi tartiyorum acken inanilmaz tıkaniyorum sanirsin grip olmuşumyemek yiyince aksam geciyo şıp diye
![]()
İyi geceler canımİyi akşamlar kızlar
Ben hala evdeyim, şansımıza hava çok güzel gidiyor, yasaklar öncesi hergün sahile inip kızımla yürüyüş yapıyoruz anne-kızev hayatına alıştım mı anlamadım
Bir yandan işimi özledim, iş ortamımı, iş arkadaşlarımı, topuklu ayakkabı giymeyi
cicekcikkk çok iyiyim canım, sana ve annene de geçmişler olsun özledim sohbetini
Saricivcivcikcik her soğuk algınlığı covid değildir canım ya panik olmamak gerek, ben de çok defa covid öncesi üşüttüğüm oldu, iyi misin şimdi?
sudem34 devamlı yürüyüşlerde misin, süper valla
enerji_kusagi her sey yolunda mı oralarda enerjicim
sonngulen canım cok tesekkürler, atlattık şükür
sizler iyi misiniz?
Hedef60kgolmak minnos neler yapıyorsun?
![]()
Aslım virüste senden daha çok etkilendi canımasliogretmen merak ettim canım nasıl oldunuz? Umarım bizim gibi rahatlıkla geçmiştir virüs, atlatmışsınızdır.
Cok sukur iyiyim kuzum sağ ol sizin de hafif atlatmaniza cok sevindimİyi akşamlar kızlar
Ben hala evdeyim, şansımıza hava çok güzel gidiyor, yasaklar öncesi hergün sahile inip kızımla yürüyüş yapıyoruz anne-kızev hayatına alıştım mı anlamadım
Bir yandan işimi özledim, iş ortamımı, iş arkadaşlarımı, topuklu ayakkabı giymeyi
cicekcikkk çok iyiyim canım, sana ve annene de geçmişler olsun özledim sohbetini
Saricivcivcikcik her soğuk algınlığı covid değildir canım ya panik olmamak gerek, ben de çok defa covid öncesi üşüttüğüm oldu, iyi misin şimdi?
sizler iyi misiniz?
![]()
Balım cok güzel anlatmissin aynen öyle oluyo bende o tikaniklik..Benimki ne hastalığı acaba
Anneme ikiz demişler tek doğmuşum, ikizimi sorarlarsa stresi mi oldu aceba
Ahh öyle bir eniştemiz varsa daha ne olsunNe güzel her şeyiyle ilgilenen bir baba. Yarınları düşünürsek ondan çekinmesi de iyi bir şey gibi
Çok teşekkürler canım, sıkı olmanın avantajlarını yaşıyorumTartıya çıkınca acı gerçekle yüzleşiyor olsamda
Yani özlüyor mu nedir anlamadım resmen sarıyor bazen. Bazen açlık yaramıyor bu adama
Hala regl olamadım, şişkinlik ve karışık duygular devam ediyor
Aaa nasıl unutursun teesüf ederimHatta aynı gün kondisyona binmiş 40ları zorlayıp pert olmuştum kaç gün. Ondan sonra en çok 17bin attım tabi evde
Evet balım azalabilir onun için yemeye çalışDikkatsizlikten ziyade dalgınlık da olabilir balım. Kafa karışık ister istemez, sınavdı işti koronaydı vs. Zaman zaman bende yaşıyorum. Suya daha çok yüklen o zaman. Sanıyorum atamadığın balgamda var sende, vücutta sıvı azalınca yoğunlaşıp tıkıyor gibi anlıyorum. Zaten astımda iltihap oluyor, iltihap da balgam olarak çıkıyor. Alerjik astımsa birde bronşlar daralıyor. Sen suyu, zerdeçalı, çörekotunu ve zencefili hayatından çıkarma derim. Her seferinde söylüyorum ama henüz hiç kullandığını duymadım balım
İyi geceler canım
Ne iyi yapmışsınız, çok yürüyen var mıydı oralarda, kalabalık mıydı sahil?
Evde hala depresyona girmediysen alışmış olabilirsin
İspanyolca ne oldu bırakmadın di mi?
Sen işe ne zaman dönebileceksin veya kapanma da evden mi çalışacaksın? Enişte zaten evden çalışıyordu galiba. Bu dahil ne çok sordum di mi
Manavgatta her şey kontrol altında
Teyzeden de ses çıkmadı. Bizde iyiyiz çok şükür canım, sanırım her şey tıkırında
Ayyyy hakikaten hiç vukuat yok, tü tü tüüüü Maşaallahh, çöp mü kırsam, tahtaya mı vursam, düşündümde yapılacak mantıklı bir şey bulamadım bu durumda
Demek ki bu da manevi bir ihtiyaç ki insan illa bir şey yapıp iyi şeyleri korumak istiyor. Batıl şeyler böyle çıkmış demek ki
Aslım virüste senden daha çok etkilendi canımYakında aramıza güzel enerjisiyle döner inşaallah
![]()
Canım çok geçmiş olsunnn çok sevindim atlatmanızaİyi akşamlar kızlar
sizler iyi misiniz?
![]()
Bir çocuk iki çocuğa bedelsin demek kiBenimki ne hastalığı acaba
Anneme ikiz demişler tek doğmuşum, ikizimi sorarlarsa stresi mi oldu aceba
Ahh öyle bir eniştemiz varsa daha ne olsunNe güzel her şeyiyle ilgilenen bir baba. Yarınları düşünürsek ondan çekinmesi de iyi bir şey gibi
Çok teşekkürler canım, sıkı olmanın avantajlarını yaşıyorumTartıya çıkınca acı gerçekle yüzleşiyor olsamda
Yani özlüyor mu nedir anlamadım resmen sarıyor bazen. Bazen açlık yaramıyor bu adama
Hala regl olamadım, şişkinlik ve karışık duygular devam ediyor
Aaa nasıl unutursun teesüf ederimHatta aynı gün kondisyona binmiş 40ları zorlayıp pert olmuştum kaç gün. Ondan sonra en çok 17bin attım tabi evde
Evet balım azalabilir onun için yemeye çalışDikkatsizlikten ziyade dalgınlık da olabilir balım. Kafa karışık ister istemez, sınavdı işti koronaydı vs. Zaman zaman bende yaşıyorum. Suya daha çok yüklen o zaman. Sanıyorum atamadığın balgamda var sende, vücutta sıvı azalınca yoğunlaşıp tıkıyor gibi anlıyorum. Zaten astımda iltihap oluyor, iltihap da balgam olarak çıkıyor. Alerjik astımsa birde bronşlar daralıyor. Sen suyu, zerdeçalı, çörekotunu ve zencefili hayatından çıkarma derim. Her seferinde söylüyorum ama henüz hiç kullandığını duymadım balım
İyi geceler canım
Ne iyi yapmışsınız, çok yürüyen var mıydı oralarda, kalabalık mıydı sahil?
Evde hala depresyona girmediysen alışmış olabilirsin
İspanyolca ne oldu bırakmadın di mi?
Sen işe ne zaman dönebileceksin veya kapanma da evden mi çalışacaksın? Enişte zaten evden çalışıyordu galiba. Bu dahil ne çok sordum di mi
Manavgatta her şey kontrol altında
Teyzeden de ses çıkmadı. Bizde iyiyiz çok şükür canım, sanırım her şey tıkırında
Ayyyy hakikaten hiç vukuat yok, tü tü tüüüü Maşaallahh, çöp mü kırsam, tahtaya mı vursam, düşündümde yapılacak mantıklı bir şey bulamadım bu durumda
Demek ki bu da manevi bir ihtiyaç ki insan illa bir şey yapıp iyi şeyleri korumak istiyor. Batıl şeyler böyle çıkmış demek ki
Aslım virüste senden daha çok etkilendi canımYakında aramıza güzel enerjisiyle döner inşaallah
![]()
Merhaba canım , bugün daha iyiyim . Bizim çok kolay geçmedi maalesef korona günleri .asliogretmen merak ettim canım nasıl oldunuz? Umarım bizim gibi rahatlıkla geçmiştir virüs, atlatmışsınızdır.
Nasil verdin bnde suan 78 kiloyum ve veremiyorummYeni bir yıl, yeni umutlar, yeni bir beden, yeni bir ruh ve güzel güçlü kadınlarla değişim yoluma burdan devam ediyorum. En sevdiklerimi bekliyorum![]()
![]()
HoşgeldinizNasil verdin bnde suan 78 kiloyum ve veremiyorumm![]()
Hyr yok sdce pko vrHoşgeldiniz
Neler yapıyorsunuz, ne yiyip içiyor, ne kadar spor yapıyorsunuz?
Kilo vermede bunların hepsi çok etkili.
Tiroid vs rahatsızlığıniz var mı?
Çok şükür canım iyiyim.Sen nasıl oldun?Geçmiş olsun canım, umarım artık daha iyisindir.
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, atlatmış olmanıza sevindim, uzak olsun artık inşallah.
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun hala devam ediyor mu belirtiler.
HoşgeldinizHyr yok sdce pko vr
Göğüs baya büyükmüş enerjim maşallahin var01 Mayıs Cumartesi 62.6
Boyun 31
Sağ-sol kol 26
Göğüs 94
Bel 71
Göbek 85
Kalça 97
Basen 88
Sağ-sol Basen 53-53
Sağ-sol Baldır 33
sonngulen
Canımmm hoşbuldumÇiçeğim hoşgeldin
Özledim seni kaç gündür❤
İyisin değil mi?
Sen hangi şehirdeydin söylemiş miydin daha önce? Maşaallah ülkemizin üç bir tarafı deniz görüyor
Benim gibi evde yürürsün artık
Evin en uç kısmındaki iki odanın kapılarını açıp, eşyaların arkasından dönecek kadar boşluk açıyorum ve 8 çiziyorum evde
Bu şekilde 25 bin adım atmışlığım vardır bak evde![]()
Evet canım yaa hergün en az 15 bin adım yürüyordum işlerle 20 binin bayağı üzerine çıkıyordumErken doğan çocuklar da görülebiliyor, alerji zaten şehir hastalığı.
Oğlan babasına daha düşkün onun lafını daha çok dinlerbeni o kadar tinlamaz
otorite onda .
Benim de işime geliyor çocuğun hemen herşeyi ondayemek çamaşır bulaşık hariç .
Şu an kilonu korusan bile 10 kilo iyi verdin kısa sürede sporun da iyiydi etin de sıkı zaten güzelsin
Regl zamanı çaya kahveye aliscan şimdimola olacak senin için
veganlik hiç bana göre değil ya
Enişte seni yanındayken bile özlüyor garip
Benim de bugün 9212 adım oldu
Sen baya çok yürüyordun özleyeceğiz
İnşallah canım herkes bir an önce olsa da normal hayata dönüş olsa .
İlaç da bulundu artık hastalık etkisi azalacak inşallah![]()
Oh çok şükür canım ya daha da iyi olun işallahİyi akşamlar kızlar
sizler iyi misiniz?
![]()
Ah canım yaa tekrar çok geçmiş olsun biran önce toparlanınMerhaba canım , bugün daha iyiyim . Bizim çok kolay geçmedi maalesef korona günleri .ama geçecek inşallah . Bir kaç güne daha da toparlarım inşallah.