Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok esim kahvaltı hala yapiyo da esnek calistiklari icin evde gec uyaniyo canim. Ben bilmiyorum cok yorgun oluyorum hic uyanasim yok bu aralarSana noldu kız 7 de kalkan senesin kahvaltı yapmayı mı bıraktı
eşinin burcu ne ya zor mu kolay mı hiç bahsetmedin kv den ona sıra gelmedi
dün kaç adım attın dışarda
Ünv yılları ben özlüyor um ya bizim bölüm kolaydı ilk 2 yıl 3 .yıl ödev çok olurdu sabahlardik.4.yil da kpss hazırlık ile geçti.Ama çok güzel gezdik şükür para da vardıabim sağolsun
![]()
Koyduğun telefon emocisinde ki saati gördün mü 7.17Bugün bir saat pisiklet ödevi vereyim sanahem telde takılırsin
bir yerden başlamak lazım
yaz geliyor en azından yeni aldığımiz kiloları ödemleri atalim
Kaç kilosun şimdi?
Kaç kilo aldın bu süreçte?
Benim resmen 5 oldu yani yavaş yavaş gidecek mecbur 66 olana dek durdurma beni gazla lütfengünde 20.000 atılır ev büyük zaten rahat atarsin.
Migros a yürüyerek gitsen bir iki kez bir iki hafif şey için al sana adim.Ya da enisteyle git o arabayla döner sen yürüyerek
Sensin benim uğurum![]()
Bebişim sende mi bir multivitamin alıp içsen, en azından bir süre, bir kutu gibi. Bende de son sıralar seninki gibi bir enerjisizlik vardı hatırlarsan. Yaklaşık 1 haftadır multivitamin alıyorum. Özellikle ilk 2 gün o kadar erken uyandımki, resmen gözüm açıldı. Az uyusam bile daha dinç oluyorum. Bir süre devam edeceğim.Yok esim kahvaltı hala yapiyo da esnek calistiklari icin evde gec uyaniyo canim. Ben bilmiyorum cok yorgun oluyorum hic uyanasim yok bu aralar
Kac adim attim hic bilmiyorum ama yarim saat yurudum 500 de ip atladim
İnanir misin ben de ramazandan sonra cozuttum cok sacma aslinda normalde ramazanda kilo alinir bizde ters isliyo demekkiKoyduğun telefon emocisinde ki saati gördün mü 7.17
Yemek yedim bayılıyorum şu an. Seninle konuştuktan sonra 3350 adım attım. Bir çay may içip ayılayım 1 saat de bisiklete bineyim yatmadan, hocam ev ödevi verdi, aman kızdırmayayım
Tamam canım gazlamaya devam birbirimizi. Ramazanda değilde sonrası aldım sanki. Toplam 3 kilo civarı. 64.6ydım dün. O kadar çikolatadan sonra bugün korktum tartılmaya. Ödem atıp diyete geçsem hızlı gider gibi.
Bugün adım atarken saydığıma göre başladığım noktaya geri dönmem tam 95 adım. 200 kere gidip gelsem yeter günlük.
Seninkinin adi ne enercim olabilir vallaBebişim sende mi bir multivitamin alıp içsen, en azından bir süre, bir kutu gibi. Bende de son sıralar seninki gibi bir enerjisizlik vardı hatırlarsan. Yaklaşık 1 haftadır multivitamin alıyorum. Özellikle ilk 2 gün o kadar erken uyandımki, resmen gözüm açıldı. Az uyusam bile daha dinç oluyorum. Bir süre devam edeceğim.
Yaaa sen ne kadar dikkatli bir insansın maşallah sanaKoyduğun telefon emocisinde ki saati gördün mü 7.17
Yemek yedim bayılıyorum şu an. Seninle konuştuktan sonra 3350 adım attım. Bir çay may içip ayılayım 1 saat de bisiklete bineyim yatmadan, hocam ev ödevi verdi, aman kızdırmayayım
Tamam canım gazlamaya devam birbirimizi. Ramazanda değilde sonrası aldım sanki. Toplam 3 kilo civarı. 64.6ydım dün. O kadar çikolatadan sonra bugün korktum tartılmaya. Ödem atıp diyete geçsem hızlı gider gibi.
Bugün adım atarken saydığıma göre başladığım noktaya geri dönmem tam 95 adım. 200 kere gidip gelsem yeter günlük.
Bebişim bende ramazanda yediğim halde kilo verdim gibiydi. Sonra bir coşku bir coşku, bumerang gibi fazlasıyla geri döndüİnanir misin ben de ramazandan sonra cozuttum cok sacma aslinda normalde ramazanda kilo alinir bizde ters isliyo demekki![]()
Seninkinin adi ne enercim olabilir vallaregl döneminde oldugum icin de olabilir belki. Bazen böyle oluyorum nedenini çözebilsem her sey yoluna gircek de
hrr sey olabilir kocaman bi belirsizlik
![]()
Pharmatona gecen sene bakmıştım sanki 80 lila olan miBebişim bende ramazanda yediğim halde kilo verdim gibiydi. Sonra bir coşku bir coşku, bumerang gibi fazlasıyla geri döndüBen coştum benimki benden de çok coştu. Resmen saat başı ben acıktım dedi durdu, onunla birlikte yemeyeceksem de yedim, sanki madalya takacaklar bana
Topluca sevindirik olduk herhalde
Canım kapsül için Pharmaton ve Solgar markayı tavsiye ederim. Şu an içtiğimi geçen tesadüfen Migrosta görüp aldım. Effer-C Multivitamin Şase. Nasıl açsam aldığımda ramazandı, üzerinde şase yazdığı halde kapsül sanmışım, ancak içmek için açınca algılayabildim gerçeğiBu da iyi iş gördü. Markette falan denk gelirse alabilirsin. Suya döküyorsun, portakal aromalı. Limon seçeneği de vardı. Denemende fayda var. Benim gözüm açıldı resmen
![]()
Allah seni yaaPharmatona gecen sene bakmıştım sanki 80 lila olan mi![]()
eger oysa benim gözüm simdiden acildi enercim
![]()
Eferim çalışkan boğa20 Nisan Menüm
Sabah
20 gr brie peyniri
20 gr gravyer peyniri
20 gr eski kaşar
1 yk tereyağı
2 dilim ekşi mayalı ekmek
Bir kaç domates salatalık
Akşam
1 porsiyon bol tereyağlı güveç karides
2 kaşık kaymaklı yoğurt
2 dilim mayasız sütlü ekmek
200 ml limonata
Su yaklaşık 2 lt, içiyorum hala
1 kupa filtre kahve
5 fincan çay, şekersiz
Spor: 4 bin adım
30 dk bisikletsudem34
(hocam elektrikler kesildi yapamadım)
*Bugün menümün yağ ve şeker içeriği yüksekti, evde sebze yok, yarın alışveriş yapacağım. Hırpalayın beni ballarım, 50li kilolara inene kadar mazoşist bir ilişkimiz olabilir![]()
Acayip bir menü oldu canım bende anlamadım. Proteinde çok, yağ da çok, karbonhidratta. Dengelenmiş olsada kalori çok gibiEferim çalışkan boğaödevin yarısı yapılmis adım da yapılmış
daha ne olsun
artık az öz kilo verme var.
Balımhaftada 500 gram hedefi koyalım olur mu?
Yine yer içeriz spora abaniriz 500 ideal artık.
Benim plan yaza kadar verebildigim kadar vereyim.
Ayda 2 kilo hedefi koyalım az olsun bizim olsun.
Uzak hedef olmasınulaşılması kolay ulaşılabilir hedef olsun.
Sporun beğendimyediklerin kalorisini bilemedim.
Evet kuzu eğit onları ama altından kalkamayabilirsin o yüzden koyvergitsin elalem hakkında on dakka konuşur hayatı sen yaşarsın kime ne sizden başkaAhh böyle düşünen biri olmasi kalpben
Gercekten cevremdeki cogu insan bu cümleyi kursam taslamaya baslar anındabi öğrenemedik birbirimizin tercihlerine saygı duymayı
ama yapcak bisey yok onlarn baskilarini boyun egmeyerek ögrtcem onlara
kimse istiyo diye cocuk yapamam bakcak olan benim sonra o cocugun da hakkina girmek olur ona da yazik
Ohhhh yarasın kuzu sarmasıBalımm, teşekkür ederimSevgiler benden, bolca
Tatlım dedinya, hakikaten hakkını verdim bugün
Geçenlerde Hollanda dan bir dostumuz gelmişti. Bugün onları da gördük. Seviyoruz diye koca bir bavul dolusu çikolata, peynir ve soslar getirmişHangilerini severseniz ondan daha çok getireceğim dedi. İlla şunun tadına bir bakın, bu değişik buna da bakın, şu böyle bunu da deneyin, tadımcı misali biz, bitmiyordu yarebbim bitmiyordu
sadece ucundan tadına baktıklarım net 2 bin kalori vardır. Kahvaltı ve yemeği de hesaba katarsak, keşke katmasak
Her şey tadında güzelmiş gerçekten, bir ara tat almıyordum sanırım komaya girmiştim o sıra
Karbonhidratı ben bıraksam o beni bırakmıyor balım
Ciddi ciddi yarın bir şey yemeyi düşünmüyorum ancak toparlarım, vücutta aptallaştı iyice, haklı yani, biz sağlıklı şeyler yedikte o yooook olmaz mı dedi
Birbirimizin yakasına yapışalım bence
Enişte niye arıza yapıyor canım, hanginiz nereye gitmek istiyor da uzlaşamadınız?
Ohh yandan yandan
Kuzucum ya hangimiz gelgit yaşamıyoruz kibir ara ben de düşündüm, sonra tamamen vazgeçtim.
bir şeyin netleşmesi gerçekten huzur veriyo ama normalde hiçbir konuda net olabilen biri değilimdir ki, hep kararsızlıklar hep gelgitler yaşayan biriyim
daha çok yenisiniz, evliliğin en güzel zamanları, tadını çıkarın
ben 2010 da evlendim 2012 de kızım doğdu, hiç hesapta yoktu hatta sürpriz bir gelişme oldu bize
bitmeyenler vardır belki ama bilemedim benim pek içimden gelmiyor,
zaten dün akşam tartıştık fena kızgınım eşime hiç girmeyelim oralara![]()
Bak süper işte yoğurtla yeşillik harika bencegünaydın
regl oldum yine bana geldiler, duygu durumum pert
hemen dün yediklerimi yazıyım:
sabah: mantarlı omlet, 4 adet zeytin, 2 parça hellim peyniri, domates, salatalık, fıstık ezmesi-bal.
öğle: şirkette salata yiyorum, keten tohumu serpiyorum üzerine, bol limonlu sağlık deposu
akşam: süzme yoğurt içine roka, dereotu, salatalık doğradım, pul biber, nane baharat ekleyip yedim.
cicekcikkk akşam yine süzme yoğurt ama bu sefer otları baharatları doldurdum içine
biri beni süzme yoğurt batağından kurtarsınnn
enerji_kusagi olayımız bu enerjicim
![]()
evet yavru kuzu spor artınca inmiyosun şiş kaslardan malesef ben de öyle gram gram ama yirmi gün evde olunca evde spor yapsakta yürütüşte bacaklar ekstra ekstra işte cümleyi bitirmek istemedim bakKahvaltı yaptımkilom aynı gram oynamamış henüz Kh yemeye devam ediyorum sanırım ondan
kaslar da şiş tabi spordan
herkes regl sanırım
Haftaya şiş geçer hepimiz rahatlariz.
Kahveler içildi mı?
Ben daha o fasla geçmedimçay içmeye devamke
![]()
Ahh alçakgönüllü papatyaaaaKız ben çabuk mahçup olurum, şu an utancımdan 7 kat yerin dibine girdim, bak bir 7 daha
Canımm çok teşekkür ederim❤ Aminn, inşaallah birlikte daim olsun neşemiz
Bir tezim var bu arada hissetmekle ilgili. Bana yazdığın şeyleri aslında senin kişiliğinin de barındırdığına dair
Bu, insanların birbirini sevmesi ve birbirinin dengi olmasıyla da ilgili
Bir ara aça aça yazayım bakalım kim ne düşünüyor ballarımdan❤
İndim indim kuzucum ama kızım geldi dün bilg yediği naneler yüzünden babam sabah getirdi neyse uğraş et hallettik öğlene doğru çıktım güzel yürüdüm yine ama depresifim azıcık gözlerim yine fena oldu dün telefona tv ye bile bakamadım gerekmedikçe suşanıyor akıyor vs vs şimdi daha iyi gibi ama sulu sepken yineGüçlü kadınlarben yürüyüşe çıktım 1337 şu an .
Sizden naber?
enerji_kusagi bugün neler yapacaksın?
cicekcikkk sabah sahile inmedin mi?
Afiyet bal olsun zamanla yerine oturcak taşlar dont panic bebekkkim20 Nisan Menüm
Sabah
20 gr brie peyniri
20 gr gravyer peyniri
20 gr eski kaşar
1 yk tereyağı
2 dilim ekşi mayalı ekmek
Bir kaç domates salatalık
Akşam
1 porsiyon bol tereyağlı güveç karides
2 kaşık kaymaklı yoğurt
2 dilim mayasız sütlü ekmek
200 ml limonata
Su yaklaşık 2 lt, içiyorum hala
1 kupa filtre kahve
5 fincan çay, şekersiz
Spor: 4 bin adım
30 dk bisikletsudem34
(hocam elektrikler kesildi yapamadım)
*Bugün menümün yağ ve şeker içeriği yüksekti, evde sebze yok, yarın alışveriş yapacağım. Hırpalayın beni ballarım, 50li kilolara inene kadar mazoşist bir ilişkimiz olabilir![]()
Tamam balim cook teşekkür ederim tavsiyeler icin kaydedeyimAllah seni yaa
Bilsem daha önce söylerdim açılsın diye
Onda bir kaç değişik form olması lazım kuşum. En düşüğü 30 kapsüldü galiba balım hatta şimdi bakıyorum, baktım, hepsiorada da 30 kapsüle 62.08 tl diyor. Benim aldığım Effer-C 20 şase, 59.90 tl idi. Fiyatı fena değil yine. Genelde çok yükseklerSolgara da bir bakayım, hımm o da 30 kapsül 90-110 arası. Eczaneye sorman gerekecek gibi. Pek alerji yapma ihtimali olmayan güvenilir ve muadili olacak bir marka tavsiye ederse onu al balım.