70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sana noldu kız 7 de kalkan sen 😅 esin kahvaltı yapmayı mı bıraktı 😅 eşinin burcu ne ya zor mu kolay mı hiç bahsetmedin kv den ona sıra gelmedi 😅dün kaç adım attın dışarda 🏃🏻‍♀️
Ünv yılları ben özlüyor um ya bizim bölüm kolaydı ilk 2 yıl 3 .yıl ödev çok olurdu sabahlardik.4.yil da kpss hazırlık ile geçti.Ama çok güzel gezdik şükür para da vardı 💸💰 abim sağolsun 💜
Yok esim kahvaltı hala yapiyo da esnek calistiklari icin evde gec uyaniyo canim. Ben bilmiyorum cok yorgun oluyorum hic uyanasim yok bu aralar🤷🏼‍♀️
Kac adim attim hic bilmiyorum ama yarim saat yurudum 500 de ip atladim

Bugün bir saat pisiklet ödevi vereyim sana 🏃🏻‍♀️hem telde takılırsin 📱bir yerden başlamak lazım 🎯yaz geliyor en azından yeni aldığımiz kiloları ödemleri atalim🎯

Kaç kilosun şimdi?
Kaç kilo aldın bu süreçte?
Benim resmen 5 oldu yani yavaş yavaş gidecek mecbur 66 olana dek durdurma beni gazla lütfen 💜günde 20.000 atılır ev büyük zaten rahat atarsin.

Migros a yürüyerek gitsen bir iki kez bir iki hafif şey için al sana adim.Ya da enisteyle git o arabayla döner sen yürüyerek 🏃🏻‍♀️

Sensin benim uğurum 🐞
Koyduğun telefon emocisinde ki saati gördün mü 7.17 😂

Yemek yedim bayılıyorum şu an. Seninle konuştuktan sonra 3350 adım attım. Bir çay may içip ayılayım 1 saat de bisiklete bineyim yatmadan, hocam ev ödevi verdi, aman kızdırmayayım 😜

Tamam canım gazlamaya devam birbirimizi. Ramazanda değilde sonrası aldım sanki. Toplam 3 kilo civarı. 64.6ydım dün. O kadar çikolatadan sonra bugün korktum tartılmaya. Ödem atıp diyete geçsem hızlı gider gibi.

Bugün adım atarken saydığıma göre başladığım noktaya geri dönmem tam 95 adım. 200 kere gidip gelsem yeter günlük.

Yok esim kahvaltı hala yapiyo da esnek calistiklari icin evde gec uyaniyo canim. Ben bilmiyorum cok yorgun oluyorum hic uyanasim yok bu aralar🤷🏼‍♀️
Kac adim attim hic bilmiyorum ama yarim saat yurudum 500 de ip atladim
Bebişim sende mi bir multivitamin alıp içsen, en azından bir süre, bir kutu gibi. Bende de son sıralar seninki gibi bir enerjisizlik vardı hatırlarsan. Yaklaşık 1 haftadır multivitamin alıyorum. Özellikle ilk 2 gün o kadar erken uyandımki, resmen gözüm açıldı. Az uyusam bile daha dinç oluyorum. Bir süre devam edeceğim.

Yemek yedim bayılıyorum şu an. Seninle konuştuktan sonra 3350 adım attım. Bir çay may içip ayılayım 1 saat de bisiklete bineyim yatmadan, hocam ev ödevi verdi, aman kızdırmayayım 😜

Tamam canım gazlamaya devam birbirimizi. Ramazanda değilde sonrası aldım sanki. Toplam 3 kilo civarı. 64.6ydım dün. O kadar çikolatadan sonra bugün korktum tartılmaya. Ödem atıp diyete geçsem hızlı gider gibi.

Bugün adım atarken saydığıma göre başladığım noktaya geri dönmem tam 95 adım. 200 kere gidip gelsem yeter günlük.
İnanir misin ben de ramazandan sonra cozuttum cok sacma aslinda normalde ramazanda kilo alinir bizde ters isliyo demekki:D :D
Bebişim sende mi bir multivitamin alıp içsen, en azından bir süre, bir kutu gibi. Bende de son sıralar seninki gibi bir enerjisizlik vardı hatırlarsan. Yaklaşık 1 haftadır multivitamin alıyorum. Özellikle ilk 2 gün o kadar erken uyandımki, resmen gözüm açıldı. Az uyusam bile daha dinç oluyorum. Bir süre devam edeceğim.
Seninkinin adi ne enercim olabilir valla :( regl döneminde oldugum icin de olabilir belki. Bazen böyle oluyorum nedenini çözebilsem her sey yoluna gircek de :D hrr sey olabilir kocaman bi belirsizlik :D

Yaaa sen ne kadar dikkatli bir insansın maşallah sana 🧿 sen yazınca farkettim yerinin gizemini💜dur ben de bir iki bişey buldum eşimle 2007 de tanıştık 2007 de evlendik 2007 de mezun oldum 2007 de atandım 🍀

Zararın neresinden dönersek kardır.💜 Başlangıç yapmak gerisinin geleceği anlamına gelir.🎯

Boyunla aynı kiloya indirelim seni sonra daha rahat beslenmeye geçeriz olur mu?

Eş faktörü devreye giriyor işte 🤭 o yedikçe yediriyor sana sen et kısmına aban Kh o yesin 🤪

3300 adım 33 dk tempolu yürüyüş demek tebrik ederim 🎊 1 sıfırdan büyüktür sloganımız bu 🐞

1 saat de pisiklet de tepindin mı eder 300 kalori spor en az 🎯

İnanir misin ben de ramazandan sonra cozuttum cok sacma aslinda normalde ramazanda kilo alinir bizde ters isliyo demekki:KK70: :KK70:

Seninkinin adi ne enercim olabilir valla :KK43: regl döneminde oldugum icin de olabilir belki. Bazen böyle oluyorum nedenini çözebilsem her sey yoluna gircek de :KK70: hrr sey olabilir kocaman bi belirsizlik :KK70:
Bebişim bende ramazanda yediğim halde kilo verdim gibiydi. Sonra bir coşku bir coşku, bumerang gibi fazlasıyla geri döndü :D Ben coştum benimki benden de çok coştu. Resmen saat başı ben acıktım dedi durdu, onunla birlikte yemeyeceksem de yedim, sanki madalya takacaklar bana 😬
Topluca sevindirik olduk herhalde :D

Canım kapsül için Pharmaton ve Solgar markayı tavsiye ederim. Şu an içtiğimi geçen tesadüfen Migrosta görüp aldım. Effer-C Multivitamin Şase. Nasıl açsam aldığımda ramazandı, üzerinde şase yazdığı halde kapsül sanmışım, ancak içmek için açınca algılayabildim gerçeği :D Bu da iyi iş gördü. Markette falan denk gelirse alabilirsin. Suya döküyorsun, portakal aromalı. Limon seçeneği de vardı. Denemende fayda var. Benim gözüm açıldı resmen 😉

Bebişim bende ramazanda yediğim halde kilo verdim gibiydi. Sonra bir coşku bir coşku, bumerang gibi fazlasıyla geri döndü :KK70: Ben coştum benimki benden de çok coştu. Resmen saat başı ben acıktım dedi durdu, onunla birlikte yemeyeceksem de yedim, sanki madalya takacaklar bana 😬
Topluca sevindirik olduk herhalde :KK70:

Canım kapsül için Pharmaton ve Solgar markayı tavsiye ederim. Şu an içtiğimi geçen tesadüfen Migrosta görüp aldım. Effer-C Multivitamin Şase. Nasıl açsam aldığımda ramazandı, üzerinde şase yazdığı halde kapsül sanmışım, ancak içmek için açınca algılayabildim gerçeği :KK70: Bu da iyi iş gördü. Markette falan denk gelirse alabilirsin. Suya döküyorsun, portakal aromalı. Limon seçeneği de vardı. Denemende fayda var. Benim gözüm açıldı resmen 😉
Pharmatona gecen sene bakmıştım sanki 80 lila olan mi :D :D eger oysa benim gözüm simdiden acildi enercim:D

20 Nisan Menüm

Sabah
20 gr brie peyniri
20 gr gravyer peyniri
20 gr eski kaşar
1 yk tereyağı
2 dilim ekşi mayalı ekmek
Bir kaç domates salatalık

Akşam
1 porsiyon bol tereyağlı güveç karides
2 kaşık kaymaklı yoğurt
2 dilim mayasız sütlü ekmek
200 ml limonata

Su yaklaşık 2 lt, içiyorum hala
1 kupa filtre kahve
5 fincan çay, şekersiz

Spor: 4 bin adım
30 dk bisiklet sudem34 sudem34
(hocam elektrikler kesildi yapamadım) :D

*Bugün menümün yağ ve şeker içeriği yüksekti, evde sebze yok, yarın alışveriş yapacağım. Hırpalayın beni ballarım, 50li kilolara inene kadar mazoşist bir ilişkimiz olabilir 😂

Pharmatona gecen sene bakmıştım sanki 80 lila olan mi :KK70: :KK70: eger oysa benim gözüm simdiden acildi enercim:KK70:
Allah seni yaa :D
Bilsem daha önce söylerdim açılsın diye :D

Onda bir kaç değişik form olması lazım kuşum. En düşüğü 30 kapsüldü galiba balım hatta şimdi bakıyorum, baktım, hepsiorada da 30 kapsüle 62.08 tl diyor. Benim aldığım Effer-C 20 şase, 59.90 tl idi. Fiyatı fena değil yine. Genelde çok yüksekler😬 Solgara da bir bakayım, hımm o da 30 kapsül 90-110 arası. Eczaneye sorman gerekecek gibi. Pek alerji yapma ihtimali olmayan güvenilir ve muadili olacak bir marka tavsiye ederse onu al balım.

20 Nisan Menüm

Sabah
20 gr brie peyniri
20 gr gravyer peyniri
20 gr eski kaşar
1 yk tereyağı

Akşam
2 kaşık kaymaklı yoğurt
200 ml limonata

1 kupa filtre kahve
5 fincan çay, şekersiz

(hocam elektrikler kesildi yapamadım) :KK70:

*Bugün menümün yağ ve şeker içeriği yüksekti, evde sebze yok, yarın alışveriş yapacağım. Hırpalayın beni ballarım, 50li kilolara inene kadar mazoşist bir ilişkimiz olabilir 😂
Eferim çalışkan boğa 🐂 ödevin yarısı yapılmis adım da yapılmış 🏃🏻‍♀️daha ne olsun 😎artık az öz kilo verme var.

Balım 🍯 haftada 500 gram hedefi koyalım olur mu?

Yine yer içeriz spora abaniriz 500 ideal artık.

Benim plan yaza kadar verebildigim kadar vereyim.

Ayda 2 kilo hedefi koyalım az olsun bizim olsun.

Uzak hedef olmasın 🎯 ulaşılması kolay ulaşılabilir hedef olsun.

Sporun beğendim 🧿 yediklerin kalorisini bilemedim.

Eferim çalışkan boğa 🐂 ödevin yarısı yapılmis adım da yapılmış 🏃🏻‍♀️daha ne olsun 😎artık az öz kilo verme var.

Balım 🍯 haftada 500 gram hedefi koyalım olur mu?

Yine yer içeriz spora abaniriz 500 ideal artık.

Benim plan yaza kadar verebildigim kadar vereyim.

Ayda 2 kilo hedefi koyalım az olsun bizim olsun.

Uzak hedef olmasın 🎯 ulaşılması kolay ulaşılabilir hedef olsun.

Sporun beğendim 🧿 yediklerin kalorisini bilemedim.
Acayip bir menü oldu canım bende anlamadım. Proteinde çok, yağ da çok, karbonhidratta. Dengelenmiş olsada kalori çok gibi😐

Haklısın az olsun bizim olsun ❤
Yarın adıma erken başlarım, tabi önce yatmam lazım. Zaten markete de gideceğim adım çok olur 😜

İyi geceler Hocam 😘

Ahh böyle düşünen biri olmasi kalp 💚ben😂
Gercekten cevremdeki cogu insan bu cümleyi kursam taslamaya baslar anında 🤦🏼‍♀️ bi öğrenemedik birbirimizin tercihlerine saygı duymayı🤷🏼‍♀️ ama yapcak bisey yok onlarn baskilarini boyun egmeyerek ögrtcem onlara 😂 kimse istiyo diye cocuk yapamam bakcak olan benim sonra o cocugun da hakkina girmek olur ona da yazik
Evet kuzu eğit onları ama altından kalkamayabilirsin o yüzden koyvergitsin elalem hakkında on dakka konuşur hayatı sen yaşarsın kime ne sizden başka 💜
Balımm, teşekkür ederim😘 Sevgiler benden, bolca :KK36:

Tatlım dedinya, hakikaten hakkını verdim bugün :KK70:
Geçenlerde Hollanda dan bir dostumuz gelmişti. Bugün onları da gördük. Seviyoruz diye koca bir bavul dolusu çikolata, peynir ve soslar getirmiş:silah:Hangilerini severseniz ondan daha çok getireceğim dedi. İlla şunun tadına bir bakın, bu değişik buna da bakın, şu böyle bunu da deneyin, tadımcı misali biz, bitmiyordu yarebbim bitmiyordu :KK70: sadece ucundan tadına baktıklarım net 2 bin kalori vardır. Kahvaltı ve yemeği de hesaba katarsak, keşke katmasak:KK17: Her şey tadında güzelmiş gerçekten, bir ara tat almıyordum sanırım komaya girmiştim o sıra :KK70:

Karbonhidratı ben bıraksam o beni bırakmıyor balım :KK70:
Ciddi ciddi yarın bir şey yemeyi düşünmüyorum ancak toparlarım, vücutta aptallaştı iyice, haklı yani, biz sağlıklı şeyler yedikte o yooook olmaz mı dedi 😬
Birbirimizin yakasına yapışalım bence 😟

Enişte niye arıza yapıyor canım, hanginiz nereye gitmek istiyor da uzlaşamadınız?
Ohhhh yarasın kuzu sarması😁 elbet tükencek elinizdekiler şimdiden stres olma tadını çıkart🤣🤣🤣
Hazır online iken adım sayımı paylaşayım 🎯
19 Mayıs
Eki Görüntüle 2852645
Ohh yandan yandan💃🏾😍
Benim de 19 mayısta 23.767 ile kapamışım dün de 20425 ile kapamışım😁
bir ara ben de düşündüm, sonra tamamen vazgeçtim.
bir şeyin netleşmesi gerçekten huzur veriyo ama normalde hiçbir konuda net olabilen biri değilimdir ki, hep kararsızlıklar hep gelgitler yaşayan biriyim😔

daha çok yenisiniz, evliliğin en güzel zamanları, tadını çıkarın😍
ben 2010 da evlendim 2012 de kızım doğdu, hiç hesapta yoktu hatta sürpriz bir gelişme oldu bize😄

😂bitmeyenler vardır belki ama bilemedim benim pek içimden gelmiyor,
zaten dün akşam tartıştık fena kızgınım eşime hiç girmeyelim oralara😄
Kuzucum ya hangimiz gelgit yaşamıyoruz ki
🌸🌸🌸günaydın🌸🌸🌸
regl oldum yine bana geldiler, duygu durumum pert😣

hemen dün yediklerimi yazıyım:
sabah: mantarlı omlet, 4 adet zeytin, 2 parça hellim peyniri, domates, salatalık, fıstık ezmesi-bal.
öğle: şirkette salata yiyorum, keten tohumu serpiyorum üzerine, bol limonlu sağlık deposu😇
akşam: süzme yoğurt içine roka, dereotu, salatalık doğradım, pul biber, nane baharat ekleyip yedim.

cicekcikkk cicekcikkk akşam yine süzme yoğurt ama bu sefer otları baharatları doldurdum içine😄

biri beni süzme yoğurt batağından kurtarsınnn😂

enerji_kusagi enerji_kusagi olayımız bu enerjicim🙃
Bak süper işte yoğurtla yeşillik harika bence😍
ben de hala olamadım ama duygu durumum senin ki gibim dalgalandım da duruldum diyemiyorum dalgalandıkça dalgalanıyorum🤣🤣🤣🤣

Kahvaltı yaptım 😁 kilom aynı gram oynamamış henüz Kh yemeye devam ediyorum sanırım ondan 🤪kaslar da şiş tabi spordan 🤭herkes regl sanırım 🤓

Haftaya şiş geçer hepimiz rahatlariz.🎯

Kahve ☕ ler içildi mı?
Ben daha o fasla geçmedim 😅 çay içmeye devamke ☕
evet yavru kuzu spor artınca inmiyosun şiş kaslardan malesef ben de öyle gram gram ama yirmi gün evde olunca evde spor yapsakta yürütüşte bacaklar ekstra ekstra işte cümleyi bitirmek istemedim bak😂😂😂 birkaç gün sonra anca işte döner
Kız ben çabuk mahçup olurum, şu an utancımdan 7 kat yerin dibine girdim, bak bir 7 daha :KK70:

Canımm çok teşekkür ederim❤ Aminn, inşaallah birlikte daim olsun neşemiz 🙏

Bir tezim var bu arada hissetmekle ilgili. Bana yazdığın şeyleri aslında senin kişiliğinin de barındırdığına dair 😉
Bu, insanların birbirini sevmesi ve birbirinin dengi olmasıyla da ilgili 😍
Bir ara aça aça yazayım bakalım kim ne düşünüyor ballarımdan❤
Ahh alçakgönüllü papatyaaaa😍
Güçlü kadınlar 🎯ben yürüyüşe çıktım 1337 şu an .
Sizden naber?
enerji_kusagi enerji_kusagi bugün neler yapacaksın?
cicekcikkk cicekcikkk sabah sahile inmedin mi?
İndim indim kuzucum ama kızım geldi dün bilg yediği naneler yüzünden babam sabah getirdi neyse uğraş et hallettik öğlene doğru çıktım güzel yürüdüm yine ama depresifim azıcık gözlerim yine fena oldu dün telefona tv ye bile bakamadım gerekmedikçe suşanıyor akıyor vs vs şimdi daha iyi gibi ama sulu sepken yine😂😂😂 regli yok uzadı ama yer yer belirtiler ne olacak bu ülkenin hali dünyanın hali mod on çalışıyor😂😂😂😂
20 Nisan Menüm

Sabah
20 gr brie peyniri
20 gr gravyer peyniri
20 gr eski kaşar
1 yk tereyağı

Akşam
2 kaşık kaymaklı yoğurt
200 ml limonata

1 kupa filtre kahve
5 fincan çay, şekersiz

(hocam elektrikler kesildi yapamadım) :KK70:

Afiyet bal olsun zamanla yerine oturcak taşlar dont panic bebekkkim😍😘

🌼🌸Günaydın🌸🌼
Kızlar dün işyerimde yemek yemeyi unutmuşum😂 sonra da yemek kalmamış, dışardan söylemek istemedim, kuru üzümlerim vardı onlardan yedim.
Kahvaltı da yapamamıştım sabah canım istememişti, biraz aç kaldım gibi oldu.

akşam eve geldiğimde kızımı almak için kayınvalideme uğradım,
Karadenizliler bilir karalahana-mısır ekmeği yapmış, bir göçmen olarak çok severim😄
Tam iki tabak karalahana yemeği yedim, yanında da bir parça mısır ekmeği.
Ama nasıl iyi geldi, çok lezzetliydi🥰

eve çıktık, eşimin klasik çay abur cubur olayı vardı, ben de kahve içtim yanında biraz kaçamak dondurma yedim😨

Bugün doktor randevum vardı, onun için doktora gidiyorum. Bugün işe gitmeyeceğim, hatta yürüyüş yaparım demiştim ama yaa şansıma hava buz ve yağmurlu😠

Allah seni yaa :KK70:
Bilsem daha önce söylerdim açılsın diye :KK70:

Onda bir kaç değişik form olması lazım kuşum. En düşüğü 30 kapsüldü galiba balım hatta şimdi bakıyorum, baktım, hepsiorada da 30 kapsüle 62.08 tl diyor. Benim aldığım Effer-C 20 şase, 59.90 tl idi. Fiyatı fena değil yine. Genelde çok yüksekler😬 Solgara da bir bakayım, hımm o da 30 kapsül 90-110 arası. Eczaneye sorman gerekecek gibi. Pek alerji yapma ihtimali olmayan güvenilir ve muadili olacak bir marka tavsiye ederse onu al balım.
Tamam balim cook teşekkür ederim tavsiyeler icin kaydedeyim💚☺️

Back
X