70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Henüz yapamadim balim ama uyumadan yapmayi düşünüyorum az da olsa☺️ böyle durumlarda kondisyon bisikleti yuruys bandi falan kurtarici aslinda 20 dk da olsa yuruyum diyosun iyi oluyo.

Yerim seni gitsem de birakamam ki sizi özlerim😍☺️

Ayy bugün ben de yapip atcaktim daha olanlar bitmemis peynirli patatesli hashasli hepsinden 2şer 3er tane kalmis buzlukta. Yaprak sardim artik pogacaya enerjim kalmadı sar Allah sar şaftim kaydi daha da bitmedi yaprak masallah:KK70: :KK70: birazini da sonra sarcam artik.

Senin icin cok sevindim canim ben hala o tedirginligi atamadim misafir gelcegi zaman cok stresli oluyorum sanirim biraz mükemmelliyetcilikten🤭

Tarifi denemen üstelik misafire yapman cok guzel olmus balim afiyet olsun hurmam bitti uzun zamandir yapamiyorum ben :KK70: bu aralar muza sardim habire dilimleyip dondurup kahvenin yaninda onu yiyorum:KK70: oldum olası severim buzlu meyveleri zaten. Yesil üzüm favorim 😍
Konu nerden yesil üzüme geldi yav:deli:
Maşallahhhhh, nasıl becerikli benim ballarım yawww ❤️ Ben hiç denemedim . Öğretseniz mi acaba bana da? Ben sadece yoğurt yapıyorum 😔
Aslim daha yapmadim birazdan yapcam inşallah sporsuz kapatmak istemiyorum günü ☺️
2 gün önce yaptigim jilliandan sonra hala agriyo totom kollarim omuzlarim bacaklarim tüm uzuvlarim :KK70: isin kötüsü esime de yaptırdım adam ise iki büklüm gidip geliyo felç:KK70: :KK70: leslieye devam etcem ben diyip duruyo :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:
yazık ya . 🤭😂🤣
ama tebrik ediyorum damadımızı,
civcivimin hep yanında olduğu için :KK9:

enerji_kusagi enerji_kusagi offf cok iyi geldi, ilaç gibi🥰
Ailemle enerji depoladım resmen😇
Kahvaltıdan sonra çıktık, iş güç derken,
Şimdi Tv karşısında ‘şarkılar bizi söyler’ programını izliyorum, mumlarımı yaktım, kahvem&dondurmam ile aşka geldimmm✨💃🏼❣️

cicekcikkk cicekcikkk Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik asliogretmen asliogretmen sudem34 sudem34 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Neler yapıyosunuz🤗
Napiyim canim yuvarlanip gidiyorum öyle sen nasilsin iyi gördüm seni💚
Maşallahhhhh, nasıl becerikli benim ballarım yawww ❤️ Ben hiç denemedim . Öğretseniz mi acaba bana da? Ben sadece yoğurt yapıyorum 😔

:KK70: :KK70: :KK70:
yazık ya . 🤭😂🤣
ama tebrik ediyorum damadımızı,
civcivimin hep yanında olduğu için :KK9:
Haha mecbur yanimda be aslim göbek aldi basini gidiyodu. O da 10 kadar kilo verdi galiba şaka maka. O daha cabuk veriyo erkek metabolizmasi daha hizli tabi:KK51:

Haha mecbur yanimda be aslim göbek aldi basini gidiyodu. O da 10 kadar kilo verdi galiba şaka maka. O daha cabuk veriyo erkek metabolizmasi daha hizli tabi:KK51:
Maşallah size güzel çift.
Çok iyi yapmışsınız.
Yoksa yanında devamlı yiyen bir eş ve çocuklarla bazen çok zor olabiliyor 🤭 şekil A ♻️ 😘

Şimdi Tv karşısında ‘şarkılar bizi söyler’ programını izliyorum, mumlarımı yaktım, kahvem&dondurmam ile aşka geldimmm✨💃🏼❣️

cicekcikkk cicekcikkk Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik asliogretmen asliogretmen sudem34 sudem34 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Neler yapıyosunuz🤗
Gündüz yürüyüş duş yemek

Kağıt evi izledim şimdi de çay keyfisi ☕
17 / 23 Mayıs 2021
Adım Yarışması Sonuçları
:KK54:

cicekcikkk cicekcikkk 21.86522.17023.76720.42536454965
sudem34 sudem34 931717.06714.1399440897110.51510.650
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 10.00010.00010.00010.00010.000
enerji_kusagi enerji_kusagi 3000
asliogretmen asliogretmen 14.13812.185814012.01612.46312.9939946

cicekcikkk cicekcikkk 96.837 sudem34 sudem34 80.099 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 50.000 enerji_kusagi enerji_kusagi 3000 asliogretmen asliogretmen 81.881

Eline emeğine sağlık balım 🍯 sayende baya yürüdüm 40 binden 80 bine çıktı iki kat depar yaptım ona göre iki kat da fazla yedim hala koruma🤪
sudem34 sudem34 balım, burun farkıyla 2.oldum sanırım 😂😅🤣

Bütün ballarıma kocaman tebrikler.
Atladığım,unuttuğum olduysa lütfen affola, söylerseniz hemen listeyi güncellerim.
Bu hafta da devam mı ballarım ?

sudem34 sudem34 enerji_kusagi enerji_kusagi cicekcikkk cicekcikkk Felicio Felicio Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik sonngulen sonngulen blondeblond blondeblond inci-tepik inci-tepik
Devam canım 💜bugün 9943 attım 🎯

Gündüz yürüyüş duş yemek

Eline emeğine sağlık balım 🍯 sayende baya yürüdüm 40 binden 80 bine çıktı iki kat depar yaptım ona göre iki kat da fazla yedim hala koruma🤪

Rica ederim balım , bu hafta hedemiz en az 90.000 olsun.
Ne dersin ? :cool: :KK66:

Canım dün sabahki kilom 56.2 :KK66:

Maşallah adım sayılarınız ne güzel yaa 💖

hedefe 2 kg mı kaldı yani 🥳🎊🎉

Günaaaaydınnnn muhteşem yavrular😍
Ay bir heycan ben de belimi ölçtüm 70 olmuş 😍💃🏾 72-73 oynuyordu kalça aynıydı ama😂😂😂 popo kaldırıcı hareketlere 1 aydır çok ağırlık verdim kas mı aceba🤣🤣🤣 neyse keyfim yerinde 58 küsürlere düştüm ki yoğun regliyim birkaç güne daha iyi anlarım en son yedi ay önce 57 imişim pek heycanlı benim için 😂😂😂

benimde 68cm, daha da incelmiyor, yanlardan kestirmek son çare 60cm için😜😂
kalça 95cm, memnunum kendilerinden sağolsunlar😍

hedef ölçüler nedir çiçeğim?🤗
bu arada gayet iyisin sen, yani biz artık işin eğlencesindeyiz versek de olur vermesek de modumuz😘

17 / 23 Mayıs 2021
Adım Yarışması Sonuçları

cicekcikkk cicekcikkk 96.837 sudem34 sudem34 80.099 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 50.000 enerji_kusagi enerji_kusagi 3000 asliogretmen asliogretmen 81.881

ne desem bilemedim, utandım😂 ama gurur duydum sizinle🥰
dün gece uyumadan önce kızıma diyorum ki,
'izne çıktığımda her sabah erkenden kalkıp yürücem ben'
onun bana cevabı:
'off anne hergün aynı şeyi söylüyosun farkında mısın' 😂🤣

Hoş geldin canım. 🌸
Bende çay içiyorum. Ama seni kıskanmadım değil 😉❤️

keyifçiyim bu aralar😂
çay da güzeldir afiyet olsun canım🤗

eşin diyete mi başladı?
işin tuhafı benim de eşim ne zaman biraz kıssa, diyet falan da değil yani, tatlıyı haftada ikiye indirse bile hemencecik veriyor anlamıyorum🤔

Gündüz yürüyüş duş yemek

neler yiyorsun? çikolata soslara devam mı😄

bu arada gayet iyisin sen, yani biz artık işin eğlencesindeyiz versek de olur vermesek de modumuz😘

onun bana cevabı:
Ah bu çocuklar.
Her şeyi yüzümüze pat pat söylüyorlar 😅😂
İzne çıktığında tutarız seni bırakmayız yürürsün balım.
Ben şimdi 3 km yürüyüp geldim. Yürüyüş bana çok iyi geliyor 🏃🏼‍♀️

Rica ederim balım , bu hafta hedemiz en az 90.000 olsun.
Ne dersin ? :cool: :KK66:
Gözüme bir çok geldi ama 🤭benim hedef 6 kere 7 den 42 idi ne ara 80-90 bin oldu 🤪
keyifçiyim bu aralar😂
çay da güzeldir afiyet olsun canım🤗

eşin diyete mi başladı?
işin tuhafı benim de eşim ne zaman biraz kıssa, diyet falan da değil yani, tatlıyı haftada ikiye indirse bile hemencecik veriyor anlamıyorum🤔

neler yiyorsun? çikolata soslara devam mı😄
Çikolata kendisini yedim bikana kadar 🤣artık canım bile istemiyor 🤪 bölgesel spora başladım biraz şimdi 😁

Ah be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda gecikti 😔 bu gecikmeler beni çok yoruyor 🥺

:KK28::KK60: Süpersin civcivim nerede hareket, orada bereket ❤️

Maşallahhhhh 🧿 çiçeğime ❤️

harikasın bal böcüğüm 🌸

darısı başıma inşallah bende ailemi 6 aydır göremiyorum 😔
ne güzel hasret gidermişsinizdir 🥰

tamam balımmmm
Akşama bu haftanın şampiyonunu ilan edeceğim 😉🥰❤️

Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu? 😔🥺 bende sonngulen sonngulen balımı çok özledim. Ama iyi olsun, tezini bitirsin gelir ki 🥰
Bir tanem, bir gün bende geleceğim koşa koşa sana 🏃🏼‍♀️❤️

Civcivim lütfen haber ver e mi? Merak ederim ben seni 🌸

yaaaa ne kalmış 54.2 ye bayıldım sana balımmmmm :KK9: :KK9: :KK9: :nazar::KK36:

:KK60:

Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnn ❤️
Olursun kuzum yaaa sabır azıcık herşeyden etkileniyoruz yahu hava değişimi stres bla bla bla gelecek elbetteee ama 😍 ben yumurtaya başka proteinler ekleyerek devam ediyorum canım bugün misal hindi yaptım tavada kavurttum iki gündür ekstra bitkisel olarak avakado kattım ama bugün almadım nasıl etkiliyor bünyeyi enerjimi diye kendi üzerimde araştırma yapıyorum😂😂😂 yalnız yağ miktarını doğru ölçülerde yiyince çok zor çok😂😂😂 çorba içer gibim sanki ve incelmem yağı arttırmamla daha da arttı günde ortalama 1700 kalori alıyorum ama eriyorum😂😂😂 pek mesudum💃🏾
Çiçeğim hem ekmek yapma günümdü, hem karıncaların vakitsiz istilasına uğradım hemde ufak tefek temizlik derken vakit geçti gitti tabiki iş yinede bitmedi bir türlü😐

Fırın işletiyordum Hemdemimm 😂
1 ay rahatım artık, derin dondurucuda boşluk bırakmadım 😎
Uçarak gel, yüzerek gel, gülerek gel, yeter ki gel beklenenim ❤

Maşallah Hemdemimm, hiç pas geçmiyorsun, hayranım azmine 😍

Sağol bebeğimm 😘
Misafirleri yolladım koştum geldim 😍
Akşama yemek yiyecek yerleri kalmadı misafirlerin 😂 Yasak saati olmasa uzun kalırlardı ama bir de uzun mesafe gideceklerdi. Yemek derdinden kurtulmuş oldum. Bizde acıkırsak zeytinyağlılarla geçiştiriz artık. Yorucu olsada keyif aldım, sevdiğimiz insanlardı, ne zaman akşam oldu anlamadık 😊
Senin fit brownie tarifini de yaptım geceden. Fındıkta ekledim. Hatta badem ve fındığı bol kullandım, hurma sadece yapıştırma görevi görsün dedim çok tatlı diye, epey güzeldi, hafif oldu😋
Ellerine sağlık harikalar yaratmışsın ne güzel yaa ben de gelen giden olsa keşke ağırlasam dostları dımdızlağız kızımla :( pofff yani kendi adıma ama sizin adınıza ne güzel😍
Yahu karıncalarla çözüme gidemediniz tüh yaa

Neler yapıyosunuz🤗
Ay ne güzel olmuş yavru kuş😍
Ben aynı bıraktığın yerdeyim şekerim evde yer yer yemek yap tmizlik yap yürü spor yap sarmalındayım🤣🤣🤣🤣
17 / 23 Mayıs 2021
Adım Yarışması Sonuçları

Vaysss vaysss beybi ellerine sağlık nasıl güzel motivasyon😍

onun bana cevabı:
Benim hedefim ne 🧐 karnım dümdüz olsun😂😂😂 hangi ölçüyle olcaksa bel incelsin ki şu anda ayıptır söylemesi karın göbek gitti gibi 💃🏾💃🏾💃🏾 Yüzümün abalaklığı gitti süzüldü diye tabir edilen hahahaha 😂😂😂 yani ben 53-55 kilolardayken belim 67-68 di kalın kemikliyim daha incelmesi mümkün değil gibi içyağımın tamamen gitmesi demek sağlıksz olur kanımca 😂😂😂 sanıyorum çok kas yaptım ben geçtiğimiz senelere göre ondan 58 e gelince bile aynı gibi kalçada 95ti sabah o biraz böyle eski ölçüm 91 lerdeydi oraya ulaşmak olabilir ve beli 67 ye getirmek çünkü vucudumda yağ göbekte ve kalça bacak kenarında böyle onlarda giderse durcam söz😂😂😂 ama bir haftada oldu bence haziran ortası olur ne dersin😂😂😂

Tünaydın muhteşem kadınlar❤️
Dünün yürüme verisi bugünü sonra eklerim daha ayaktayım çünkü 😂😂😂 64505707-CB62-4083-8E30-20882583C0E9.webp

Ah be çiçeğim bir de ben regl olabilsem. Bu ayda gecikti 😔 bu gecikmeler beni çok yoruyor 🥺

:KK28::KK60: Süpersin civcivim nerede hareket, orada bereket ❤️

Maşallahhhhh 🧿 çiçeğime ❤️

harikasın bal böcüğüm 🌸

darısı başıma inşallah bende ailemi 6 aydır göremiyorum 😔
ne güzel hasret gidermişsinizdir 🥰

tamam balımmmm
Akşama bu haftanın şampiyonunu ilan edeceğim 😉🥰❤️

Biriciğim , Hemdemim kim yordu seni , neden yordu? 😔🥺 bende sonngulen sonngulen balımı çok özledim. Ama iyi olsun, tezini bitirsin gelir ki 🥰
Bir tanem, bir gün bende geleceğim koşa koşa sana 🏃🏼‍♀️❤️

Civcivim lütfen haber ver e mi? Merak ederim ben seni 🌸

yaaaa ne kalmış 54.2 ye bayıldım sana balımmmmm :KK9: :KK9: :KK9: :nazar::KK36:

:KK60:

Çiçeğim, yumurta diyeti bitti di me ? Fark ne kadar oldu? Maşallahhhh, süper süper süpersinnnnnnnn ❤️

ben bunu görmemişim aslım,
uzaklık+virüs olunca böyle oldu, istanbuldayız ama ayrı yakalarda yaşıyoruz,
o da ayrı şehir gibi oluyor😔
sen de en yakın vakitte kavuşursun inşallah😌

Ah bu çocuklar.
Her şeyi yüzümüze pat pat söylüyorlar 😅😂
İzne çıktığında tutarız seni bırakmayız yürürsün balım.
Ben şimdi 3 km yürüyüp geldim. Yürüyüş bana çok iyi geliyor 🏃🏼‍♀️

büyümüşte küçülmüşler zaten, anında bozuyorlar insanı😂
yürüyüşe alışınca öyle oluyor bir dönem yapmıştım, hem vücuduna hem ruhuna iyi geliyor😇

Gözüme bir çok geldi ama 🤭benim hedef 6 kere 7 den 42 idi ne ara 80-90 bin oldu 🤪

Çikolata kendisini yedim bikana kadar 🤣artık canım bile istemiyor 🤪 bölgesel spora başladım biraz şimdi 😁

afiyetler olsun, ben de dondurma keyifçiliği yapıyorum🍦🍧
bugünde şansıma müşterimizden hediye kocaman paket godiva geldi😃

Olursun kuzum yaaa sabır azıcık herşeyden etkileniyoruz yahu hava değişimi stres bla bla bla gelecek elbetteee ama 😍 ben yumurtaya başka proteinler ekleyerek devam ediyorum canım bugün misal hindi yaptım tavada kavurttum iki gündür ekstra bitkisel olarak avakado kattım ama bugün almadım nasıl etkiliyor bünyeyi enerjimi diye kendi üzerimde araştırma yapıyorum😂😂😂 yalnız yağ miktarını doğru ölçülerde yiyince çok zor çok😂😂😂 çorba içer gibim sanki ve incelmem yağı arttırmamla daha da arttı günde ortalama 1700 kalori alıyorum ama eriyorum😂😂😂 pek mesudum💃🏾

Ellerine sağlık harikalar yaratmışsın ne güzel yaa ben de gelen giden olsa keşke ağırlasam dostları dımdızlağız kızımla :KK43: pofff yani kendi adıma ama sizin adınıza ne güzel😍
Yahu karıncalarla çözüme gidemediniz tüh yaa

Ay ne güzel olmuş yavru kuş😍
Ben aynı bıraktığın yerdeyim şekerim evde yer yer yemek yap tmizlik yap yürü spor yap sarmalındayım🤣🤣🤣🤣

Vaysss vaysss beybi ellerine sağlık nasıl güzel motivasyon😍

Benim hedefim ne 🧐 karnım dümdüz olsun😂😂😂 hangi ölçüyle olcaksa bel incelsin ki şu anda ayıptır söylemesi karın göbek gitti gibi 💃🏾💃🏾💃🏾 Yüzümün abalaklığı gitti süzüldü diye tabir edilen hahahaha 😂😂😂 yani ben 53-55 kilolardayken belim 67-68 di kalın kemikliyim daha incelmesi mümkün değil gibi içyağımın tamamen gitmesi demek sağlıksz olur kanımca 😂😂😂 sanıyorum çok kas yaptım ben geçtiğimiz senelere göre ondan 58 e gelince bile aynı gibi kalçada 95ti sabah o biraz böyle eski ölçüm 91 lerdeydi oraya ulaşmak olabilir ve beli 67 ye getirmek çünkü vucudumda yağ göbekte ve kalça bacak kenarında böyle onlarda giderse durcam söz😂😂😂 ama bir haftada oldu bence haziran ortası olur ne dersin😂😂😂

senin şu ölçerek biçerek yaptığın beslenme düzenine hayranım😍
çok disiplinlisin, bende bu ara ipin ucu kaçtı en yakın zamanda yakalamalıyım o ipi🤐

benim göğüs 91cm gibi, öyle olunca göğüs bel oranı gayet şekilli estetik duruyor,
kilo değil de işte vücut şekliyle çok alakalı bu görüntü ve senin kendini nasıl görmek istediğinle🤗
ama gönül istemez mi 65 cm belim olsun, karnım dümdüz olsun😄
bir ara yemek yemiyordum karnım şişiyor diye😂
şimdi biraz rölantiye aldım kendimi yine devam edeceğim, hayattaki en büyük uğraşım ve takıntım beslenme düzenim, diyet, kilo falan, artık hobi oldu resmen bana😂

🌼🌸Günaydın🌸🌼
Kızlar dün işyerimde yemek yemeyi unutmuşum😂 sonra da yemek kalmamış, dışardan söylemek istemedim, kuru üzümlerim vardı onlardan yedim.
Kahvaltı da yapamamıştım sabah canım istememişti, biraz aç kaldım gibi oldu.

akşam eve geldiğimde kızımı almak için kayınvalideme uğradım,
Karadenizliler bilir karalahana-mısır ekmeği yapmış, bir göçmen olarak çok severim😄
Tam iki tabak karalahana yemeği yedim, yanında da bir parça mısır ekmeği.
Ama nasıl iyi geldi, çok lezzetliydi🥰

eve çıktık, eşimin klasik çay abur cubur olayı vardı, ben de kahve içtim yanında biraz kaçamak dondurma yedim😨

Bugün doktor randevum vardı, onun için doktora gidiyorum. Bugün işe gitmeyeceğim, hatta yürüyüş yaparım demiştim ama yaa şansıma hava buz ve yağmurlu😠

geçen hafta cuma doktor randevumdaydım, sormuşsunuz.

regl düzensizliklerim vardı kızlar, kafama takılıyordu.
ultrason, smear testi, hormon testleri, yumurtalık testi vesaire her şeye bakıldı, hepsi tertemiz çıktı🥰
hatta doktor çok çok iyisin, hamile kalmak istemiyorsan dikkat et diye ekledi😂

şimdi daha keyfim yerine geldi, çok klasik ama çok doğru "sağlık her şeyin başı"
bunu covid olduğumda da çok düşünmüştüm.
para, pul, güzellik vs. sağlık olmadığında hepsi çöp.
önce sağlığımız yerinde olsun her şey olur inşallah🥰🤗

Felicio Felicio balım 🍯 kaç günde bir tartiliyor sun?
Cheat meal kaç gün yapıyorsun?
Nasıl gidiyor durumlar?
Kaç kilo sun en son tartı da?
Sudem balım haftada 1 genelde dayanamıyorum üç dört günde bir tartılıyorum sabah tartıldım 50,8 geldim haftada iki gün çok dikkat ediyorum gerisinde free takılıyorum balım ❤️
52 aşmadığım sürece tekrar diyet sürecine tamamen girmek istemiyorum

17 / 23 Mayıs 2021
Adım Yarışması Sonuçları

Çok tebrik ederim çok güzel adımlar atmışsınız 🧿🎉❤️🎊

Back
X