• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

20 Ekim Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 1 baharatlarla patates kavurma (yapismaz tavada nerdeyse yagsiz), cherry domates, zeytin, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, 2 diyet incir topu ( 4 kasik irmige yarim kasik seker koydum kakaoya bir de hindistan cevizine buladim bayagi az sekerli bir seydi yani)
Ara 13.00 nescafe, 6 fındık
Ara 16.00 çeyrek muz, yarim elma, yarim mandalina
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek, 2 dilim firinda ispanak, 1 bardak limonata mi desem meyve suyu mu desem😂( greyfurt, limon,portakal suyunu+ birazcik da tatli limon kabugunu koyup bizzt yaptim az sekerliydi)
Ara 19.00 türk kahvesi

Spor; yok zaman bulamadım
Su; 2 litre
Balım gözüme çok kalabalık gibi geldi, tüm gün durmadan bir şey atıştırmış gibisin. Belli bu yine ders menüsü gibi, o diyet topunu şipşak kriz tuttu diye mi yapmıştın. Afiyet olsun kuşum, yarın telafileri yaparsın spor dahil 😘

İnşallah yapmamıştır birşey ama bende endişelendim şimdi bak🤣🤣 inci-tepik inci-tepik kuzu durumlar ne😂
Bu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden):KK53:
Trilecenin sosunu siyirmiyodur insallah :D

Trilece de yani dayanilmasi zor ben de cook severim bol sütlü olcak yumusacik kek catali batirinca sütler akicak:süslü:

Balım gözüme çok kalabalık gibi geldi, tüm gün durmadan bir şey atıştırmış gibisin. Belli bu yine ders menüsü gibi, o diyet topunu şipşak kriz tuttu diye mi yapmıştın. Afiyet olsun kuşum, yarın telafileri yaparsın spor dahil 😘
Balım esim evdeydi ondan olabilir🤦🏼‍♀️ evet irmik toplarını kahvenin yanina cikolata yerine falan koyarım diye yaptım 😘 değişiklik olsun dedim🤣

Bu sessizligi cok yakindan tanırım (kendimden):KK53:
Trilecenin sosunu siyirmiyodur insallah :KK70:

Trilece de yani dayanilmasi zor ben de cook severim bol sütlü olcak yumusacik kek catali batirinca sütler akicak:süslü:
İnşallah öyle yapmamıştıro_O

Kalorisi çok yüksek ya muhallebi falan olsa hadi neyse ama trilece çok kalorili bi tatlı artık yerse cezayı çekecek kaçış yok:KK70::KK70:

20 Ekim Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 1 baharatlarla patates kavurma (yapismaz tavada nerdeyse yagsiz), cherry domates, zeytin, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, 2 diyet incir topu ( 4 kasik irmige yarim kasik seker koydum kakaoya bir de hindistan cevizine buladim bayagi az sekerli bir seydi yani)
Ara 13.00 nescafe, 6 fındık
Ara 16.00 çeyrek muz, yarim elma, yarim mandalina
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek, 2 dilim firinda ispanak, 1 bardak limonata mi desem meyve suyu mu desem😂( greyfurt, limon,portakal suyunu+ birazcik da tatli limon kabugunu koyup bizzt yaptim az sekerliydi)
Ara 19.00 türk kahvesi

Spor; yok zaman bulamadım
Su; 2 litre
İncir topundan birşey olmaz baya fit olduysa bence menü güzel kuzu böyle devam🤩

Neyse birşey olmaz kalorili değilde kalorisiz birşey yemişsin gibi düşün kuzu yani farz edelim ki salatalık yedin bi tane yani gözünde büyütme yediğin şeyi kaloriye bile dönüşmez bu şekil bakarsan olaya yani olay zihinde bitiyor kilo yapar dersen yapar yapmaz dersen yapmaz bu bi tesbit ve doğrululu kanıtlanmıştır❤️

Ama cezayı çekecen kurtuluş yok:KK70::KK70:

P_20211020_223017_p.webp
başladım🙄😖

Neyse birşey olmaz kalorili değilde kalorisiz birşey yemişsin gibi düşün kuzu yani farz edelim ki salatalık yedin bi tane yani gözünde büyütme yediğin şeyi kaloriye bile dönüşmez bu şekil bakarsan olaya yani olay zihinde bitiyor kilo yapar dersen yapar yapmaz dersen yapmaz bu bi tesbit ve doğrululu kanıtlanmıştır❤️

Ama cezayı çekecen kurtuluş yok:KK70::KK70:
👏👏👏 aynen canım ama ceza hangi hareket bilemedim

💃Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
💃 Jumping Jacks Zıplama 50 adet

inci-tepik inci-tepik inci balım yürüyüşün ustüne cezalar ellerinden öper:KK8:
Etiketimi görürsün ins görmezsen gorene kadar etiketlerle taciz etcem :KK70:

Eğer 1 dilim trilece yediysen sadece jumping jacks, 2 dilim yediysen 2 ceza da senindir. 2 den fazla yediysen yorum yapmiyorum :KK70:

Cok pis mobbing yaptim kendimden soğudum su an :rolleyes: ama oglusun dogum gününe giyilecek bir elbise var:KK69:

Titreme tekme squat 20 adet
Jumpıng jacks Zıplama 50 adet
3 farklı bacak hareketi hepsi 90'ar adet
30 yarım mekik
1 dk bisiklet hareketi
30 dk tempolu yürüyüş

CezAlar ve ekatraları yapılmıştırr💪💪

Keşke 1 dilimin hepsini yeseydim😂😂
Şimdide form çayı içecegim😎😎😎

Back
X