70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hani balım ne yedin yememen gereken, yazmadın mı yoksa ben mi görmüyorum 😂😂 Lavaşlı et döneri kastediyorsan o kadar olsun artık her gün yemiyorsun. Hem yaptığın spora göre, sabah da ekmek yemediğine göre ve erken yediğine göre bence sorun yok, çoktan yakmışsındır sanki😍
Lavaşli eti kastediyorum kuzum 🤣
İşte ne bileyim her zaman yemiyoruz tabi ama inşallah yanmıştır yoksa ben yandım 🤣🤣

Menüm canlar
Sabah 2 bardak su

Kahvaltı 09.30
1 dilim ekmek
Yumurta
2 haslanmıs sosis

Ara türk kahvesi

Ögle 1 kade sütlü nesquik

Ara 16.00 2 mandlina
1 avuç leblebi

Aksam 19.30
2 kasık kabak yemegi
Yarım kase yogurt

Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
300 ip atlama

Trileçe yaptım yermiyim bakıcezzz😂
Tut düdüğü balımm yememeye çalış 😂 Afiyet olsun bu arada, balım sabah ki yürüyüşün 30 dk mıydı, ben miye 50 dk hatırladım ki, düne aklım gitti galiba 😬

Tut düdüğü balımm yememeye çalış 😂 Afiyet olsun bu arada, balım sabah ki yürüyüşün 30 dk mıydı, ben miye 50 dk hatırladım ki, düne aklım gitti galiba 😬
Bu sabah öyle oldu balımm. Oğlus annneeee acıktım diyince😂

Ballarım iki gündür bölgesel egzersiz çalışıyorum her yerim pert oldu, güya günlük spor yapıyordum :KK70: Orada da kas mı varmış diyeceğim acayip yerlerim hamladı, demek ki verimli spor yapmıyormuşum :olamaz:
Aynen devam et böyle hararetleride değiştir devamlı balım kaslarin demek ki zayıf biraz güçlenmesi gerekiyor ilk spora başladığımda bende öyleydim

Menüm canlar
Sabah 2 bardak su

Kahvaltı 09.30
1 dilim ekmek
Yumurta
2 haslanmıs sosis

Ara türk kahvesi

Ögle 1 kade sütlü nesquik

Ara 16.00 2 mandlina
1 avuç leblebi

Aksam 19.30
2 kasık kabak yemegi
Yarım kase yogurt

Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
300 ip atlama

Trileçe yaptım yermiyim bakıcezzz😂
Yine hafif bi menü canım süpersin😊

Lavaşli eti kastediyorum kuzum 🤣
İşte ne bileyim her zaman yemiyoruz tabi ama inşallah yanmıştır yoksa ben yandım 🤣🤣
Yanmadıysa da (bence yandı) sana civciv balımız el atsın :D Seni onun şefkatli ellerine bırakıyorum, aman totoyu kolla, muhtemelen diğer elinde pıçağı olacaktır :D

Valla tatlım nesquik ten kızarsınız sanmıstım ama neyseeee🙄🙄 ama bu trileçe beni kwndine çwkiyor tutun beniiiii😭
Aman ha dikkat et kuzum ucundan ye diyecem şimdi kendini kaybedecen fazla yiyecen kalori olarakta yüksek bi tatlı bence hiç bulaşma 😂

Aynen devam et böyle hararetleride değiştir devamlı balım kaslarin demek ki zayıf biraz güçlenmesi gerekiyor ilk spora başladığımda bende öyleydim
Aynen balım, ilk günler 10 bin adımı bile yürürken 5-6 bin sonrası yorgunluk çökmeye başlıyordu, onu aştık şükür, vücut alıştı. Bol bol oturmanın güzellikleri işte 😑 Bir kaç bisikletle pedal sertliği artırarak gittik, kademe kademe artıyorum dozu. Dün toto ve bacak çalıştım, bugün bel ve karın, yarın da üst tarafa çalışır sonra başa dönerim 😍 karnım epey acıdı bugün, bacaklarla toto da uyuşuk dünden 😂 Yerimden kalkarken yaşlı teyzeler gibi oflaya puflaya kalkıyorum :D :D

P_20211020_162135_p.webp
tehlike buu

Back
X