Selam canım, teşekkür ederim 

Bence o kararı beklemeden direkt dal derim. Ben diyette olduğum halde kararım %100 değil 

Bir de sen başlayınca Maşaallah sistemlisin 

Aynen son gaz devam Boncuğum

Sen öyle deyince anımsadım balım, adet için şöyle bir şey vardı; çok uzun zaman oldu biraz unuttum ama kola deri altına minicik bir şey yerleştiriyorlardı. O, kadınların ihtiyaç duyduğu hormonu mu ne sağlıyor ve 2 veya 5 sene hiç adet görmüyorsun, vücut görmüş gibi kendini bozmadan devam ediyordu. Bunu ilk çalıştığım özel hastanede bir tanıdığım yaptırmıştı. Tanıdığım kişiyi söylemem şundan; O, zarar verme ihtimali olsa yaptıracak biri değil çünkü prof.dr kardeşi tavsiye etmişti, kendi de çok bilinçli birisiydi. Tabi ben hiç ilgilenmemiştim o sıralarda, yaşımda küçüktü. Şimdi onu geliştirmişlerdir. Bir de aşısı mı ne vardı galiba bir süre adeti erteliyodu, yine o da en az 1 sene gibi bir süreydi.
Eğlenceniz bol olsun balım, güle güle git gel 

Aşk olsun kuşum ya, ağız tadıyla bi ceza vermedin 

Artık istesen de veremen, bir devir kapandı başka devir açıldı 

Devir demişken Osmanlı yı kuralım mı artık, ancak yıkarız 

Kız korkutmasana minik cüvcüvü, geleceği varsa göreceği de var, yazık bırak gelsin, sonra içinde patlar ha 

Balım oldu ki ezkaza ikimiz rakip olursak soluğu kebapçıda mı alırız bilmiyorum, ikimize de hiiç güvenmiyorum