75 ten 55 e giden yolumda...

Günaydın günaydın.
Bu gün günlerden iş günü.işe başlıyorum nihayet.Tempo daha da artacak koşturmalar... İnşallah öğünleri iyi idare edebilirim
.Biz iş günleri her gün sabah bir börekçi var arkadaşlarla orda buluşup öyle işe gidiyoruz.Sabah morali için.Bugün de gitmek zorundayım.
Evde yumurtamı yiyip 2 dilim kepek ekmek arasına peynir koyup paketlicem.Zeytinlerimi de tabi ki.Ordan bir çay alırım sade.
Öğlen: 5 ymk kaşığı kadar yoğurtlu ıspanak+ 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam:Izgara tavuk salata
Bu günlük planlarım böyle.Bugün daha çok hareket edicem.Karlı bir gün olması dileğiyle...

Merhabalar yoğun bi gün ancak girebildim sabah uyanınca ılık su
Kahvaltı yarım domates yarım salatalık 1 kk peynir 1 dilim ekmek az şekerli çay
Ara 2 Galeta az şekerli çay
Öğle ayran 2 Galeta işyerinde ancak bu kadar sağlıklı oluo:)

Herşey planlandığı gibi olmuyor tabi.Akşam yemeği ufak bir değişikliğe uğradı.

Mucize semizotu.Burayı okuyan arkadaşlar lütfen acıçehre ve buna benzer iğrenç şeyleri bağırsak hareketlerini arttırmak için kullanmayın.Bu işi kendimize eziyet haline getirmenin hiç gereği yok çünkü.Bu iş için 1 numara semizotudur nokta.Diyet yaptığımız için çiğ halini her gün kahvaltıda bile, pişmiş halini de en az haftada bir gün tüketirsek inanin daha hizli ve sağlikli kilo vereceğiz.Böyle doğal bir mucize varken ve bu kadar ucuzken bunu kullanmamak akilsizlik olur dimi.Semizotu günlerine davet ediyorum sizi...

Afiyet olsun canım bende az yağlı bi Menemen yapıp yiyecem bu yemek nasıl yapılıyor tarifini versen ben denerim ben sadece salatada kullanıyorum ve çok seviyorum

Bu arada bugün berde kayısı ve leblebi aldım sarı leblebi aldım ama doğru mu bilmiyorum bi de hurmanın kayısı gibi etkileri olduğu söyleniyor bilgin var mı

Afiyet olsun canım bende az yağlı bi Menemen yapıp yiyecem bu yemek nasıl yapılıyor tarifini versen ben denerim ben sadece salatada kullanıyorum ve çok seviyorum
Aynen ıspanak gibi canım içine çok az bulgurda koyarsan çok güzel oluyo...

Bu arada bugün berde kayısı ve leblebi aldım sarı leblebi aldım ama doğru mu bilmiyorum bi de hurmanın kayısı gibi etkileri olduğu söyleniyor bilgin var mı
Leblebi çok güzel ama günlük 2 avucu geçirmezsen süper. Ben geçen sene leblebiyi çok kullandim zayiflarken hiç zararini da görmedim.Ama hurma çok kalorili olabilir.Ama miktari 2 veya 3 ü geçmezsen ne zarari olabilir ki...

Eveetttt bi gün de çok karli bir şekilde hiç kaçamaksız ve çok az yiyerek geçti.Aç uyumanin ve aciktiğini hissetmenin huzuru ile bitecek bu gün.Bugün çikolataları yaprak sarmalarıni poğaçaları reddettim. Hiç birinin ucundan bile bakmadım.Hepsi elimin altinda çünkü istediğim zaman yiyebilirim.O an yemiyor olmak dünyanin sonu gibi gelmedi bana.Büyüyü bozmadım şükür.

Günaydın... Güzel bir gün olsun hepimiz için bol iradeli ve kararlı.Sabah kahvaltımı dışarda yapmak zorundayım yine.Paket yapip götürüyorum.Ne poğaça ne bişey.
Öğlenünden kalan çok az semizotu yemeği
Yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam:Artik kesin ızgara et yemem gerekli ve salata
Bu günlük planım böyle.1 saatlik akşam yürüyüşümden sonra görüşmek üzere...

Iyi akşamlar bu sabah kahvaltı 1 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık yumurta semız otu ve 2 dilim ekmekaralarda kepekli bisküvi ayran akşam 2 kaşık pilav ve salata bugün de böyle kapandı günde 20 mekik çekmeye çalışıyorum

Güzel geçti bugünde.Bu gün yine kaç kere hayır dedim ikramlara.Belli bir süre sonra alışacaklardır.Yarın diyete başladığım 13 günden bu yana kilo değişimlerimi yazacağım.Benim kadar okuyanlara da moral olsun.Çok az yiyerek doyuyorum artik midem küçüldü iyice.Bir hafta 10 günde küçülüyor mide.Tabi 3 günde de genişleyebiliyor.Futbol topu kadar büyüyebiliyomuş ne korkunç.Yarın sabah görüşürüz...

Iyi akşamlar
Sabah uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı yumurta peynir 6 zeytin semızotu domates salatalık 2 dilim ekmek ve az şekerli çay
Aralarda ayran ve diet bisküvi
Akşam 2 kaşık pilav ve salata
Spor olarak da yatmadan 20 mekik çekmeyi düşünüyorum

Çok güzel menü olmuş kilo nasıl gidiyo.Kaç oldun şimdi.Seninde azimli olmana çok seviniyorum.Burda destek çok güzel.

No
Çok güzel menü olmuş kilo nasıl gidiyo.Kaç oldun şimdi.Seninde azimli olmana çok seviniyorum.Burda destek çok güzel.
normalde hiç dayanamam sanıyordum ama bu defa desteğinle iyi gidio her sabah bakıyorum bugün neler yaptın die bu sabah yine tartıyorlar ve çok şükür uzun süreden sonra71,6 gördüm:) Pazartesi ne kadar ne olacak merak ediyorum

Bayrama kadar 60 li rakamları görmek istiyorum inş görürüz

Sende nasıl gidio sende benim gibi dayanamayın her gün çıkıyo musun tartıya

Çok iyi vermişsin gerçekten.Çok sevindim.Bende 71.5 i gördüm bu sabah.Bayrama daha çok var.Böyle gidersek daha iyi kilolar görecek gibiyiz inşallah....

Günaydın...Yeni güne başlarken çok mutlu ve daha da umutluyum.Hemen anlatayım.

18 Ağustos. 75.3
25 Ağustos. 74.3
1 Eylül. 72.4
Vee 3 Eylül sabahı:

15 günde 3 kilo 800 gr vermiş bulunmaktayım.
Tabi ki bu hızda gitmeyecek ama başlangıç için büyük moral.
Bugünkü planım
Önce 2 bardak limonlu su
Kahvaltı:
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir
5 tane zeytin(işteyken sebze yiyecek ortam olmuyo malesef)

Öğlen: ızgara tavuk yoğurt
Akşam: lahana kapuska ve yoğurt
Yatmadan hemen önce tarçın çubuklu ve limonlu yeşil çay( Yatmadan hemen önce içmenin çok faydasını gördüm onu da belirteyim)
Akşama görüşmek üzere...

Merhabalar bugün daha enerjiğim sanki sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su arkasından evi sil süpür toz al derken biraz kalori yaktım sanırım:) arkasından 5li çayımı ictim sonra kahvaltımı yaptım 2 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalık semız otu ve şekersiz cay arada çeyrek simitin yarısı kadar simit yedim şimdi 1 avuç taze Antep fıstığı akşama ne olur bilmiyorum şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…