Afiyet olsun canım bende az yağlı bi Menemen yapıp yiyecem bu yemek nasıl yapılıyor tarifini versen ben denerim ben sadece salatada kullanıyorum ve çok seviyorumHerşey planlandığı gibi olmuyor tabi.Akşam yemeği ufak bir değişikliğe uğradı.
Eki Görüntüle 1621019
Mucize semizotu.Burayı okuyan arkadaşlar lütfen acıçehre ve buna benzer iğrenç şeyleri bağırsak hareketlerini arttırmak için kullanmayın.Bu işi kendimize eziyet haline getirmenin hiç gereği yok çünkü.Bu iş için 1 numara semizotudur nokta.Diyet yaptığımız için çiğ halini her gün kahvaltıda bile, pişmiş halini de en az haftada bir gün tüketirsek inanin daha hizli ve sağlikli kilo vereceğiz.Böyle doğal bir mucize varken ve bu kadar ucuzken bunu kullanmamak akilsizlik olur dimi.Semizotu günlerine davet ediyorum sizi...
Aynen ıspanak gibi canım içine çok az bulgurda koyarsan çok güzel oluyo...Afiyet olsun canım bende az yağlı bi Menemen yapıp yiyecem bu yemek nasıl yapılıyor tarifini versen ben denerim ben sadece salatada kullanıyorum ve çok seviyorum
Leblebi çok güzel ama günlük 2 avucu geçirmezsen süper. Ben geçen sene leblebiyi çok kullandim zayiflarken hiç zararini da görmedim.Ama hurma çok kalorili olabilir.Ama miktari 2 veya 3 ü geçmezsen ne zarari olabilir ki...Bu arada bugün berde kayısı ve leblebi aldım sarı leblebi aldım ama doğru mu bilmiyorum bi de hurmanın kayısı gibi etkileri olduğu söyleniyor bilgin var mı
Çok güzel menü olmuş kilo nasıl gidiyo.Kaç oldun şimdi.Seninde azimli olmana çok seviniyorum.Burda destek çok güzel.Iyi akşamlar bu sabah kahvaltı 1 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık yumurta semız otu ve 2 dilim ekmekaralarda kepekli bisküvi ayran akşam 2 kaşık pilav ve salata bugün de böyle kapandı günde 20 mekik çekmeye çalışıyorum
normalde hiç dayanamam sanıyordum ama bu defa desteğinle iyi gidio her sabah bakıyorum bugün neler yaptın die bu sabah yine tartıyorlar ve çok şükür uzun süreden sonra71,6 gördüm:) Pazartesi ne kadar ne olacak merak ediyorumÇok güzel menü olmuş kilo nasıl gidiyo.Kaç oldun şimdi.Seninde azimli olmana çok seviniyorum.Burda destek çok güzel.
Çok iyi vermişsin gerçekten.Çok sevindim.Bende 71.5 i gördüm bu sabah.Bayrama daha çok var.Böyle gidersek daha iyi kilolar görecek gibiyiz inşallah....No
normalde hiç dayanamam sanıyordum ama bu defa desteğinle iyi gidio her sabah bakıyorum bugün neler yaptın die bu sabah yine tartıyorlar ve çok şükür uzun süreden sonra71,6 gördüm:) Pazartesi ne kadar ne olacak merak ediyorum
Her güüünnnnnSende nasıl gidio sende benim gibi dayanamayın her gün çıkıyo musun tartıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?