75 ten 55 e giden yolumda...

Bende bugün reglim devam ettiği için tartılmadım. Yapmış olduğum mozaik pastanın sadece tadına bakmış olmakla birlikte, iş yerindekiler bugün bayram ettiler. Pastanın tamamı arkadaşlarıma hediye oldu benden. Ben yine tek lokma yemedim. Haftaya diyetisyenle görüşmemde kendimi daha zayıf bulmak istiyorum. Ama karnım düzleşmeye başladığına göre var bir şeyler
Spor hayattır. Bugün günlerden fitness
yemek konusunu hiç açmayayım. kaçamak yok kaçamak yok kaçamak hiç yok,
Sevdiğim çayımın şekerinden bile vazgeçtim. 3 hafta oldu devamı da gelecek.

Sevgili arkadaşlarım vazgeçmeyin. Haftaya bildirimler daha güzel olacak inanın ve başarın

Bugünkü yediklerim

Sabah

5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates,salatalık,yeşil biber
2 dilim kepek ekmeği

ARA

bugün iş yeri fena yogun yemedim bir şey

Öğlen

5 kasık bulgur pilavı
1 kase yogurt

1.ara (daha yapmadım ama yapacağım)
yarım paket diyet büskivi

2. ara (daha yapmadım ama yapacağım)
1 kutu ayran

Akşama planladığım
4 kaşık kuru fasulye
bol salata
1 dilim ekmek

Öpüldünüz canlarım. Bugün de bitti sayılır. Darısı SALI nın başına
Mutlu Haftalar

Pes etmek yok Nurcum ama bebişte önemli.. Doktor gördükleri için liste vermemiştir. Spor yapabiliyorsan evde yap
Çok değil az ye.Şuan herkes sana emzirdiğin için yükleme yapıyordur ama zaten her şeyin azı karar. Bebeğin ihtiyacı olanı kadar alıyor gerisi sende .Moralin bozulmasın emzirmek en iyi spor
Bende hamile kalırsam sanırım tosun gibi olurum. O yüzden bebiş planı öncesi diyete başladım. En azından aşağılardan kilo almaya başlarım.

Bende 67.2 ile basladim bugün tartildim 67.2 sizce nerde hata yapiyorum

Seninki büyümüş yine maşallah benim daha 3 aylık kuzum ama bide ilk tecrubezisim korkuyorum ondan neyse olsun bebislerimizlede zayıfları biz azimle

Merhaba kızlar bende bugün 61.5 ciktim geçen hafta normale gore daha çok yedim ama hafta içinde 61.3 u falan gormustum kilolar oturuyor diye dusunuyorum ve bende regl olacam ondan diye dusunuyorum moral bozmak yok tam gaz devam:)
Bi de ben görsem 61 i

kizlar bizde yeni sabah oldu

regl hala gelmedi bu hafta ne oldu bize hepimiz regl haftasindaymisiz

nyse tarti gunune gelelim bir turlu foto ekleyemedim

gecen hafta 77.3
bugun 76.6

dun hic spor ypamadim ve ilk defa aksm yemegi gec saate kaldi bunlara gore iyi cikti hic dusus beklemiyordum cok sevindim iki yildir ilk dfa 76yi goruyoruuumm

selam Mirtoscum sıkma güzel canını sende çok iyi biliyorsun ki arada böyle duraksamalar oluyor o zamanda insanın morali bozuluyor ama sen devam edince regl döneminde geçince bir günde bile baya fark ediyor
biliyosun ben çok yavaş kilo veriyorum bazen hiç vermemişim diye sinirleniyorum sonra iki hafta önce kaç kilodaydım diye düşününce aslında kilo verdiğimi anlayıp mutlu oluyorum yaniiiii öncesinde kaç kiloydun düşün ve önümüzdeki bir kaç ayda kaç kiloya inebileceğini düşün yoluna devam et aramızda tam 3 kilocuk kaldı
hımm bu arada benimde reglim zor oluyor ilk iki gün nerdeyse hiç olmuyor doktora gittim önemli bir şey çıkmadı bugün ibrahim saraçoğlunun testere dişli aslan pençesi kürünü uygulamaya başlıyorum regl olup bittikten sonra sende dene istersen kadınlık hormonunu artırıp adeti düzenliyormuş

Merhaba:) Dün akşam paylaşımlarınızı okudum ve çok hoşuma gitti. Gerçekten azminizden dolayı sizleri tebrik ederim. Bende 55 kilo olmak istiyorum ve sizinle istikrarlı bir şekilde devam ederek bunu yapabileceğimi hissettim. Beni de aranıza kabul eder misiniz?

Bende bi 60 lari qorsem çok iyi olacak. Spor olarak neler yapıyorsunuz, ne kadar yapıyorsunuz ?

Hep birlikte daha iyi sonuclar aliriz diye dusunuyorum
Tatlibelam kac kilosun cnm
Ben spor olarak gunluk aerobik + squat + cesitli sirt ve kol egzersizleri yapiyorum benim ust tarafim kilolu tum kilom orada diyebilirim lolipop gibiyim

Meraba kzlar bende 2 düsükle sonuçlanan hamilelik gecirdim iki aşilama 1 tup bbek yaptirdm suan 2.tup bebek aşamasndaym ilaclar vs cok kilo aldirdi. Diyetisyene gittm 68 kiloym 1.60 boyum diyet listesi verdi hemen hemen ayni sizinkilerle mutlaka 2.5 litre suuuuu icmem lazm. Araniza benide alin bende zayifliym szlerle :-*

gecmiş olsun inş başarılı olur
pko mu var

Malesef ki 80 kiloyum pinarim doqum kilolari 3 ay önce 95 kiloyla doqum yaptım ancak bu zamana kadar bu kadarcik qdebildi 60 kilo falan olmak istiyorum bende koşu bandında yürüyorum fırsat buldukca bide mekiik IP atliyorum böyle zayıflamaya çalışıyorum bende kilo çok ya :-(

Kosu bandi ise yariyomu bende almak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…