iyi akşamlar arkadaşlar günlerdir kendimi moralmen çökük hissediyorum şu diyetisyenin bana zayıflama diyeti vermemesi ve etraftaki insanların emzirirken yeşil çay ya da form çayı benzeri çayların kesinlikle içilmemesini çocuk için çok zararlı olduğunu söylediğinden beri hepten çöktüm
yeşil çayı günlerdir içmiyorum içmeyince sanki hiç zayıflayamayacam gibi geliyo nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum ama yarından itibaren tekrar kalori saymaya geçecem yoksa olduğum yerde kalacam hem de bu kadar uğraştıktan sonra 55 i görmeden pes etmek istemiyorum
umarım yarın tartı da artı görmem
görüşmek üzere
Bilmiyorum ki yaaa rhythm bugün tartilma günü diye biliyorumDiyetteyken regl sureci sıkıntılı verdirmiyor tutuyor vucut kilomu sizde de oyle mi acaba ?
Bi de bugun tartilma gunu mu ?
Seninki büyümüş yine maşallah benim daha 3 aylık kuzum ama bide ilk tecrubezisim korkuyorum ondan neyse olsun bebislerimizlede zayıfları biz azimle15 aylık cnm ama maşallah bnm ki hiç ayrılmak istemiyo süt olmayacak die hiç korkma her zmn sütüm çok de çünkü süt üretimi düşünceyle değişiyo suyu bol iç yeşillik tüket süt artar cnm ben nerdeyse 2,5 aydır diyet yapıyorum şükür hiç azalma olmadı zaten o kadar kati diyet yapmıyorum 6 öğün yiyorum ekmeği azaltın abur cuburu kestim
Bi de ben görsem 61 iMerhaba kızlar bende bugün 61.5 ciktim geçen hafta normale gore daha çok yedim ama hafta içinde 61.3 u falan gormustum kilolar oturuyor diye dusunuyorum ve bende regl olacam ondan diye dusunuyorum moral bozmak yok tam gaz devam:)
selam Mirtoscum sıkma güzel canını sende çok iyi biliyorsun ki arada böyle duraksamalar oluyor o zamanda insanın morali bozuluyor ama sen devam edince regl döneminde geçince bir günde bile baya fark ediyorPazartesi tartı günümüz... 1 haftadır reglimin bir türlü gelememesi ve taşlaşmış karnımla birlikte bu hafta tartıda değişiklik yok malesef...
Geçen hafta 64.8 ve bu hafta da
Eki Görüntüle 1674559
64 8 malesef...Böyle olunca bütün motivasyonum kayboluyor.Toparlanmam gerek yine.Spor yapamıyorum nicedir tekrar vakit bulmam lazım off off...
gecmiş olsun inş başarılı olurMeraba kzlar bende 2 düsükle sonuçlanan hamilelik gecirdim iki aşilama 1 tup bbek yaptirdm suan 2.tup bebek aşamasndaym ilaclar vs cok kilo aldirdi. Diyetisyene gittm 68 kiloym 1.60 boyum diyet listesi verdi hemen hemen ayni sizinkilerle mutlaka 2.5 litre suuuuu icmem lazm. Araniza benide alin bende zayifliym szlerle :-*
Hep birlikte daha iyi sonuclar aliriz diye dusunuyorum
Tatlibelam kac kilosun cnm
Ben spor olarak gunluk aerobik + squat + cesitli sirt ve kol egzersizleri yapiyorum benim ust tarafim kilolu tum kilom orada diyebilirim lolipop gibiyim[/QUO
Hep birlikte daha iyi sonuclar aliriz diye dusunuyorum
Tatlibelam kac kilosun cnm
Ben spor olarak gunluk aerobik + squat + cesitli sirt ve kol egzersizleri yapiyorum benim ust tarafim kilolu tum kilom orada diyebilirim lolipop gibiyim
Evet tatlm malesefgecmiş olsun inş başarılı olur
pko mu var
Kosu bandi ise yariyomu bende almak istiyorum daMalesef ki 80 kiloyum pinarim doqum kilolari 3 ay önce 95 kiloyla doqum yaptım ancak bu zamana kadar bu kadarcik qdebildi 60 kilo falan olmak istiyorum bende koşu bandında yürüyorum fırsat buldukca bide mekiik IP atliyorum böyle zayıflamaya çalışıyorum bende kilo çok ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?