.

elytia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
258
60
38
Erkek arkadaşım istemediğim bir şekilde bana yanaştı ve ilaç kullandım 18 saat sonra ama ruhen çöktüm arkadaşlar bu saate kadar beni uyku tutmuyor kendimi yiyip duruyorum.. ya hamileysem? ölürüm daha iyi..

Nasıl yani tecavüz mü etti sana?

Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama profil fotoğrafımın kenarındaki yeşil üçgen nedir? Bilen varsa yazabilirse sevinirim.

Arkadaşlar böyle yorumlar yapacağınızı biliyordum ama huzursuzluğumu sizinle paylaşmak istedim. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez size de bir şey demiyorum belki dediklerinizde kendinizce haklısınız ama lütfen üstüme gelecekseniz yorum yapmayın. Kimse kimsenin ne yaşadığını gerçekten bilemez.

Analttıklarına göre hamile olma ihtimalin yok gibi bir şey. .

Tecavüz kelimesini yakıştırıp konduramıyorum çirkin geliyor.. Tam anlamıyla beraberlik de olmadı günahını almak istemem kimsenin ondan o kelimeyi kullanmak yanlış geldi

ne oldu nasil oldu? zorbalik mi yapti ? o psikolojin disinda hamile kalirim korkun var tabi demekki korktuguna gore o durum olmus ve icine olmus yanlis anlamadiysam... zorla yapmis illkkezmi ;s uzuldum simdi neden senin psikojini bozuyorki zorla guzellik olurmu

Erkek arkadaşım istemediğim bir şekilde bana yanaştı ve ilaç kullandım 18 saat sonra ama ruhen çöktüm arkadaşlar bu saate kadar beni uyku tutmuyor kendimi yiyip duruyorum.. ya hamileysem? ölürüm daha iyi..
zorla mi oldu :-O

özel mesaj yoluyla anlatabilirim detayları aa desem yargılıyolar maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…