tecavüz etmek değil çıkabildim altındanNasıl yani tecavüz mü etti sana?
tecavüz etmek değil çıkabildim altından
Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama profil fotoğrafımın kenarındaki yeşil üçgen nedir? Bilen varsa yazabilirse sevinirim.
ne oldu nasil oldu? zorbalik mi yapti ? o psikolojin disinda hamile kalirim korkun var tabi demekki korktuguna gore o durum olmus ve icine olmus yanlis anlamadiysam... zorla yapmis illkkezmi ;s uzuldum simdi neden senin psikojini bozuyorki zorla guzellik olurmuArkadaşlar böyle yorumlar yapacağınızı biliyordum ama huzursuzluğumu sizinle paylaşmak istedim. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez size de bir şey demiyorum belki dediklerinizde kendinizce haklısınız ama lütfen üstüme gelecekseniz yorum yapmayın. Kimse kimsenin ne yaşadığını gerçekten bilemez.
online durumunuzu gösteriyor.
prospektüste yazan ne 18 saat geç değilse sorun yoktur.
zorla mi oldu :-OErkek arkadaşım istemediğim bir şekilde bana yanaştı ve ilaç kullandım 18 saat sonra ama ruhen çöktüm arkadaşlar bu saate kadar beni uyku tutmuyor kendimi yiyip duruyorum.. ya hamileysem? ölürüm daha iyi..
özel mesaj yoluyla anlatabilirim detayları aa desem yargılıyolar maalesef..ne oldu nasil oldu? zorbalik mi yapti ? o psikolojin disinda hamile kalirim korkun var tabi demekki korktuguna gore o durum olmus ve icine olmus yanlis anlamadiysam... zorla yapmis illkkezmi ;s uzuldum simdi neden senin psikojini bozuyorki zorla guzellik olurmu
120 saat yazmışlar umarım geç olmamıştır..online durumunuzu gösteriyor.
prospektüste yazan ne 18 saat geç değilse sorun yoktur.
tmam canim bekliyorum..özel mesaj yoluyla anlatabilirim detayları aa desem yargılıyolar maalesef..
hata benim de hatam.. kalkabildim ama ruhen çok kötüyüm maalesef.zorla mi oldu:-O
ozel mesajina baktmam canim bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?