.

düşüncelerimi yansıtabildiğin için çok sağol ablacığım..

İstemeden size yapılan cinsel davranış tecavüzdür. Aksi halde siz de istemişsiniz demektir. .
bak bunu da yeni görüyorum arkadaşım. özel mesajda konuştuğumuz şekilde davranışlarını devam ettirirsen sevineceğim.

Erkek arkadaşım istemediğim bir şekilde bana yanaştı ve ilaç kullandım 18 saat sonra ama ruhen çöktüm arkadaşlar bu saate kadar beni uyku tutmuyor kendimi yiyip duruyorum.. ya hamileysem? ölürüm daha iyi..
Canım hamile değilsindir içini ferah tut
Kurtulmuş olmana sevindim. Senden tam 7 yaş büyük fakat olgunlaşmaya ihtiyacı olanın kendisi olduğunun farkında değil. Yazık.

Canım hamile değilsindir içini ferah tut
Kurtulmuş olmana sevindim. Senden tam 7 yaş büyük fakat olgunlaşmaya ihtiyacı olanın kendisi olduğunun farkında değil. Yazık.
çok teşekkür ederim :) ben de olmadığıma kendimi inandırmaya çalışıyorum..

maalesef öyle ama ona da laf diyemiyorum hata ikimizin. :/

çok teşekkür ederim :) ben de olmadığıma kendimi inandırmaya çalışıyorum..

maalesef öyle ama ona da laf diyemiyorum hata ikimizin. :/
Sen hata olduğunu kabul etmişsin. Bu olgun bir insan davranışıdır. Düzgün bir adam olsaydı bu durumda sana çok farklı tepkiler verirdi. Bırak kendisi gibi olgun (!) kızlar bulsun

Sen hata olduğunu kabul etmişsin. Bu olgun bir insan davranışıdır. Düzgün bir adam olsaydı bu durumda sana çok farklı tepkiler verirdi. Bırak kendisi gibi olgun (!) kızlar bulsun
haklısın ablacığım ben çocuk halimle çok mutluyum:)

bak bunu da yeni görüyorum arkadaşım. özel mesajda konuştuğumuz şekilde davranışlarını devam ettirirsen sevineceğim.

Ben kimseyi suçlamadım ki. Sadece belki dedim konuyu bilmediğim için. Siz kendinizi herkesten iyi bilirsiniz. İnşallah en kısa sürede de duzelirsiniz. Kimsenin hakkında yalan yanlış konuşmak bana düşmedi :) iyi geceler herkese :)

haklısın ablacığım ben çocuk halimle çok mutluyum:)

Ah canım,
Bekarken bazı haberler okurduk, ya da duyan anlatırdı. Yok tuvalete giren bi adamın spermi tuvaletin kenarına damlamış da oraya oturan kadın hamile kalmış falan filan gibi dötten uydurma hikayeler..
Ya da sürtünmüş, üstüne boşalınca bi damla kaçmış, onla hamile kalmış falan filan .. Muhtemelen sen de bu saçma şeylere ihtimal verip hamile kaldıgını düşündün.

Tamamen tahminlerimden yola çıkarak söylüyorum; siz bu hödükle yüzeysel bişeyler yaşamak istemişsiniz ama o abartmaya başlamış olayı ve sen de durdurmaya çalışmışsın. Tam anlamıyla bi birleşme yaşanmamış. Doğru mu tahmin ediyorum?

Böyle sürtünme vs gibi seylerle hamile kalınmayacağından emin olabilirsin. Ben hamile kalmanın ne kadar zor bişi olduğunu aylarca bebek bekleyerek anladım :) Her ay düzenli ilişkiye rağmen hamile kalamayınca "ayy ne safmışım, ufak tefek ilişkilerle hamile kalınma hikayelerine nasıl da inanmışım" dedim resmen yaa :)
He tabi ki wc ye oturan kız hikayesine hiç inanmamıştım ama diğerine ihtimal vermişliğim vardır :)

Demem o ki, detayı doğru tahmin ettiysem hamile olma ihtimalin yok. Olsaydı bile ertesi gün hapı kullanmışsın. İçin rahat olsun. Ayrıca vicdan yapıp, olayın etkisinden çıkamayacağına otur 2 rekat şükür namazı kıl o öküz oğlu öküzden kurtulduğun için. Valla Rabbimin sevdiği kuluymuşsun ki erken göstermiş sana o öküzün yüzünü.

Yaşandı bitti, kendini yıpratmamaya calıs. Hoş bi durum olmamış ama beterin beteri var bu hayatta.

Daha dikkatli adımlar at lütfen. Kendine de iyi bak :)

asla yazdıklarınızı düşünecek kadar kötü biri olmadım ama ortaya bir konu açıyorsunuz.herkes bir şey anlıyor sonra aaa neden öyle oldu diyorsunuz.bakın ben en son ne düşündüm yaptıgınız son yorumlardan hatun kişi ilişkiye girdi haa girer beni ilgilendirmez sonra partnerı içine boşaldı felan filan yani ortada öyle ruhen çökmüş bir hatun yok.ertesi gun hapını almış tamam işte yoluna devam gibi sonra daha önceki yorumlara bakıyorum neredeyse olayı tecavuze vardırmış sonra bakıyorum ilişkiye girmedik diyor yani diyor da diyor artık kaç tane olay ve kaç tane kadın var kafam allak bullak oldu

Evet tam anlamiyla dusundugunuzbgibi oldu o kadar cok sey okudum ki.. Haklisinix icimi rahatlattiniz cok cok tesekkur ederim:)

Haklisiniz anlattiklarinizda ancak acik acik yazamadim merak ediyorsaniz ozel olarak konusabiliriz bunu sizinle

canım açık açık burada da konuşabilirsin sonuçta kimlik bilgilerimiz yok ki
yani en ince ayrıntısına kadar değil tabi ki. sadece konuyu açarken insanların anlayabileceği açıklıkta yazsan kafi ben bu konudan bişi anlamadım şahsen. zorla beraber olup sonra olmadığını yazıyorsun bunun akabinde ayrılmışsın hamile miyim diye korkuyorsun yorum yapsam nasıl hangisine yapıcam anlamadım

Ablalarim ben regl oldum tesekkurler hepinize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…