8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

Elalem icin degil de kendi kafasindaki tabulardan dolayi(cocugum olmaz vb) bu sekilde yapmis gibi gorunuyor
acele ettiğimi düşünmüyorum ben karşımdakine beklentimi söyledim. 18 yaşında insan değilim 2-3 yıl çıkayım sonrasında işlemlere başlayalım. Ailemde 8 aydır bir şey yapmadı görüşemezsin artık nedir bu çocuğun niyeti dedi. Gençken uzattım da ne oldu sonuç değişmedi 2 yılım gitti ağzımı açmadan. ama haklısınız çocuk olup olmama durumu da var tabi

Benim mesajimla yazdiginiz yanitin ne alakasi bar size olan hangi mesajimda yuzuk ifadesini kullanmisim??

teşekkür ederim...
evet herkes yüzük yüzük tutturmuşum diye üzerime geliyor ama kendisinin söylediği bir şeydi söz verildiyse yapılır ben bunu beklerim ve haklısınız. Beni en iyi anlayanlardan birisiniz... Evet karşı taraf her şeyi kabul etmeseydi. 5-6 ay sonra yapamayız sözü ama 1-1,5 yıl içinde olur falan diye kendi düşüncesini söyleseydi. Herkesin fikrine saygı duymak lazım. Ama onlar gibi düşünmüyorum

Ben mahalle baskisina maruz kalmadiginizi kendi dusunce yapinizla bu karari aldiginizi ilettim. Tabi ki yetiskinsiniz, kimi insan icin 3 ay birini tanimak icin yeterli suredir digerine 3 yil yetmez.
Sizin karsinizdaki adam falso siz onun karakterini degistiremezsiniz ki adam 35+ yasinda.
Ya ona uyumlanacaksiniz yada ayrilacaksiniz ileride olabilecek diger sorunlari dusunup

Pardon birlikte yaşamayı nerden çıkardınız. ? Ona inanmaktan ve güvenmekten hoşgörülü olmaktan başka bişey yapmadım. Ben ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası. Neyi yemiş mi yememiş mi.

Niyeti ciddi değilmiş. Seni oyalamış. Gururunla unut. Koca kadınsın acınacak hale düşme. Azcık onurlu, mantıklı ol. Yaşın küçük değil.
sevdiğiniz birisinin sonuna kadar peşinden koşmak acınası hal değil sizin gibi düşünmüyorum. Ben elimden geleni yaptım. En azından ilerde keşke diye pişman olmayacağım inşallah. Şu yaş meselesine ne kadar takmışsınız. yaşım kaçsa kaç onurlu ve mantıklı olmayı çok şükür biliyorum. İnsanı bu kadar kırıcı laflar yazacağınıza niyeti ciddi değilmiş oyalamış deseydiniz sadece

Birlikte falan kalmissiniz belkide amaci oydu. Belkide evlenmeyi hic dusunmuyordu. Bence kendini suclama baski kurdum diye. Engelle hayatina bak.
Birlikte falan olmadım kalmadım da arkadaşım... Bana düşünüyorum dedi evlilikle ilgili her şeyi yaptı gelinliklere baktık çatalımızı tabağımızı birlikte seçtik abisi gördü. Kendisi de konuşuyordu düğün yapmayız nikah direk falan diye. Sadece verdiği sözleri hatırlattım ve ailemin sorduğunu birden benim kafam ne zaman rahat olacak ne zaman param olacak o zaman yapacam dedi. sonra da başladı soğudum altında neden arama seviyorum seni ama sevgi tek başına yetmiyor diye. Nasibim değilmiş demek ki

Ya ben de oğlak burcuyum da sevmediğim insana kötü davranırım sevdiğim insana iyi davranırım. Olayın burçla bir alakası yok yani.

Size acı çektirmeyi seviyorum mu dedi? Ve siz hala oğlak burcu inatçıdır bilmem ne diyorsunuz Normal bir insan acı çektirmeyi seviyorum der mi sizce?
ay canım ya orayı yanlış yazmışım silmedim de. Ben o zaman her şeyi sil resm numara falam dediğim de silmem dedi. Niye dedim. Acı çekersin dedim. Belki acı çekmek istiyorumdur dedi.

Klasik tc erkeği.Evlenelim ve seviyorum der kadını kullanır
bende bunu 3. ilişkimde öğrendim bu yaşta. geç oldu ama olsun bu sözlere kanmamak lazımmış. Hayatımın aşkısın, sen ayrılsan da ben seni bırakmam asla bunlarda kandırmak için yalanlarmış. Erkeklerde yalan bitmiyor

3 ayı birlik geçirdik demişsiniz. ne demek bu ruhen mi birlik geçirdiniz ? yazdığınız herşeyi tek tek reddeceksiniz sanırım. başka bir şeye de yanlış yazmışım demişsiniz.

o kadar çok hayat tecrübem olmadı kusura bakmayın. insanın çocuk kalbi varsa inanır benim karşıma çıkan erkekler aynı tavırları sergilemedi hepsi farklıydı. Ben anlamamışım demek ki. Anlasaydım devam etmezdim. Bile bile niye devam edeyim. Sizinle aynı düşünmüyorum ama fikrinize saygı duyarım. Her şeyden şüphe et sevgimden şüphe etme dedi. Ben inandım sizi bilemem. Başka bir sorun var ama anlamak için zamanımı harcayamam

3 ayı birlik geçirdik demişsiniz. ne demek bu ruhen mi birlik geçirdiniz ? yazdığınız herşeyi tek tek reddeceksiniz sanırım. başka bir şeye de yanlış yazmışım demişsiniz.
terbiyesizleşmeyin. neyi reddetmişim. Lafınızı bilinde konuşun. Evet başka bir arkadaşa yanlış yazmışım dedim. reddetmedim. 3 ay birlikte geçirdik derken çalışmıyor yanıma geliyordu spor yaptığım yere. Evde birlikte geçirdik demedim.

ay canım ya orayı yanlış yazmışım silmedim de. Ben o zaman her şeyi sil resm numara falam dediğim de silmem dedi. Niye dedim. Acı çekersin dedim. Belki acı çekmek istiyorumdur dedi.
Anladım. Kimse kendine acı falan çektirmez öyle bana gerçekçi gelmedi. Emin olun sizi istese sizin yanınızda olurdu. Başta iyi ve ciddi niyetle başlamış olabilir sizinle ilişkiye ama işler iyice ciddiye binince yan çizmiş bariz yani. Belki soğudu belki evlilik ısrarından bunaldı bilemeyiz ama bu saatten sonra önünüze bakın unutmaya çalışın. Bu adam sorumluluk almak istemiyor.

haklısınız aynen öyle yapacağım teşekkür ederim

haddinizi bilin, çocuğunuz yok karşınızda. terbiyesizlik yapmadım ama belli ki sizin acınız taze. tam kafesledim sanmışken , 42 değil 12 gibisiniz hayatta başarılar

44 yaşındayım ve ben de evlenmedim ama hayatımda hiçbir ilişkiyede 5-6 ay sonra söz isterim diye bir şartla başlamadım.Valla bana bu yaşımda bir erkek 5 ay sonra sözleniriz dese kaçarım.Şartlarla başlayamam ilişkiye ,belki istemeyeceğim sonradan da başıma peydah olacakİlişkinin başından sonuna evlilik baskısı var. Soğudum bitti dedikten sonra bile bir ay msj atmışsınız cevap vermediği halde.Bence rahat bırakın pişman olursa gelir ,olmazsa zaten zorla olacak birsey değil.Ama sizin yokluğunuzu bir hissedememiş mesaj bombardımanından.

Birlikte falan kalmissiniz belkide amaci oydu. Belkide evlenmeyi hic dusunmuyordu. Bence kendini suclama baski kurdum diye. Engelle hayatina bak.
kadın nerede birlikte kaldım dedi yahu?
3 ay adam çalışmıyorken daha fazla birlikte zaman geçirmişler sadece, ki bu da aslında baya birbirlerini tanıyacak vakitleri olmuş demektir, ne güzel. çünkü yoksa kolay rahat görüşemiyolar bile normalde 3-5 aydan sonra sıkıntı çıkıyor. bu ortamda birlikte nasıl, ne ara ve en önemlisi nerede kalmış olabilirler 3 ay boyunca?

bu kadın çalışmıyor annesine bakıyor e holdingimiz var filan da demediğine göre, kim bakacak bu kadınlara? aileyle/anneyle birlikte yaşıyor diye anlıyorum

adamın kardeşi işten çıkıyor "evin yükü artıyor", annesi sarma dolma gönderiyor, köye gidiyorlar ailesiyle
ben buradan bu adamın da ailesiyle yaşadığını anlarım. ortak bir aile yaşamı var, ortak bir aile bütçesi var sonucu çıkarıyorum yani ben buradan

tabak çanak alıyorlar adamın abisi görüyor. artık ne kadar küçük yerdelerlerse. kadının ailesi zaten hani nerde yüzük modunda sevgiliyle tanışmayı kabul etmeyen bir aile ama 3 ay birlikte kalacaklar, he?
herşeyi geçtim, tüm tabuları aşsak adam yüzük alamıyor para yok (bilemem artık) ayrı ev tutacak, 3 ay orada takılacaklar kimsenin haberi olmayacak filan...dizi herhalde bu.

şu ortamdan nasıl birlikte kalmayı çıkardınız, hakketen merak ettim...

ben evlenmeden birlikte yaşamaya filan karşı değilim bu arada. 40 yaşında insanlar zaten seks yapmadan ve birlikte yaşamadan da evlenmemeli bence ama konu hiç o tandansta bir konu gibi mi?

arada cinsel birşeyler yaşansa da konu sahibi "bu sırada maalesef yakınlaştık da" gibi bir cümle kurardı, sonra ne kadar "ileriye gidildiğine" dair belki biraz daha yazardı. kimin neyi nasıl ifade edeceğini azıcık biliyorsam ben... (konu sahibi kusura kalma, böyle yazacağınızı tahmin ettim sadece yanlışsam düzeltirsiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…