8 aylık evlilik ve babasının sözünden asla çıkmayan bir eş!!!

Ben de en çok bunu merak ediyorum. Benim babam olsa boşatırdı beni.
Bekarken çalışıyorken para verirdi babam bana. Evlencem elin adamının karnını doyurucam adam kalpten giderz

şunu yazmayı unuttum evlendikten sonra eşime 500 bin tl değerinde traktör alındı eşimin üstüne ama o farklı bişey eve giren para bişey böyle oluncada eşim nasıl olsa bana alınıyor diyip ses etmiyor ama ben parayı geçtim artık evimde kalamıyorum bile

Bekar kalsan daha iyiymiş bide eşini besletiyorlar sana.ben ne okudum böyle...

10 yıl emek verdiğim işimden 3 ay önce tazminatı bırakarak istifa ettim. Ohh sefam olsun. Eşiniz oturduğunuz evi tazminat sayıp ayrılabilir emeğini almış. Tamam bitti.

Ben de en çok bunu merak ediyorum. Benim babam olsa boşatırdı beni.
Bekarken çalışıyorken para verirdi babam bana. Evlencem elin adamının karnını doyurucam adam kalpten giderz
Modern kölelik gibi bir şey yani, emeği sonuna kadar sömürülüyor. Bir de adına evlilik deniyor. Yav bir de maddi sorunum yok diyor. Üç gün sonra hamile kal, çocuktan sonra çalışma da gör maddi sorunu.

Modern kölelik gibi bir şey yani, emeği sonuna kadar sömürülüyor. Bir de adına evlilik deniyor. Yav bir de maddi sorunum yok diyor. Üç gün sonra hamile kal, çocuktan sonra çalışma da gör maddi sorunu.

Dedim demin don bile alamaayacak kendine sormadan. Kuaföre gidemeyecek. Çocuğuna fazladan bir oyuncak alamayacak. Karnı doyacak sadece.

Ama zaten kazandığı birşey de yok ki . Yıllardır çalışmış eline sakız parası bile geçmiyor . Kayınbaba resmen oğlunu evlendirerek kâra geçmiş. Oğlunun masraflarindan kurtulmuş .

Madem eşiniz babanizla ortak her ay sonu belli bir maaş vermesi lazim. Çocuk gibi harçlik mi istenir? Gitmiyorum diyceksiniz, koskoca adam hala kendi evine duzen oturtamiyorsa babasina bagimliysa daha ergenlikden çikmamiş ki. Bu erkeklerin akli neden boyle çalişiyor gerçekten anlamiyorum

Yahu sizi ciddiye alan yok işte onu diyoruz onlar sizi sadece para olarak görmüş..
paraya ihtiyaç insanlar değil işte kp tek amacı ona muhtaç olalım ona bağlı olalım istiyor kendi başına bir birey olalım istemiyor para yok değil onun istediği bi yaşayalım hep onu istiyor o babasından öylr görmüş bizde öyle yaşayalım

Dedim demin don bile alamaayacak kendine sormadan. Kuaföre gidemeyecek. Çocuğuna fazladan bir oyuncak alamayacak. Karnı doyacak sadece.
O da şüpheli.
Eski çalıştığım yerde bir çaycı abla vardı. Kadın evleniyor, kocası ne var ne yok babasına veriyor. Hiç eve ekmek parası bile bırakmazmış. 20 sene evli kaldım Rosa derdi, bir gün çarşı ekmeği yemedim derdi. Kadın köyden vs. gelen unlarla her gün hamur işi yaparmış. Yanına katık bile çıkaramazmış olmadığı için. Her gün evde yaptığı ekmeği yerlermiş sadece.

işte öyle olması lazım olması gereken o ama eşimin aklı nasıl çalışıyor hala anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…