- 2 Mart 2023
- 76
- 2
- 3
- 31
- Konu Sahibi matmazel09
-
böyle bi sıkıntı olacapını ben hiç sezmedim açıkcası 3 kız kardeşi var hepsi evli çalışan sadece eşimEvlenmeden bunları konuşmadınız mı, kayınpederin daha doğrusu eşinizin ne olduğunu görmediniz mi? 8 ayda birlikte pek vakit getiremediğiniz için iyi olduğunuzu düşünüyor olabilir misiniz? Başka kardeşi var mı, çalışılan sadece eşinize mi kalacak bi de
Tabi aramızda kalsın diyecek. Yediği haltlari bilsinler ister mi hiç? Hangi kız babası kızının iliğine kadar sömürülmesine ses çıkarmaz. Bal gibi biliyor ağzına edecekler. Ah bir öğrenseler de dört döndürseler bir erkek olduğunun farkına varsa.eşim sürekli tartışmaların kendi aramızda kalması taraftarı iki tarafta bilmesin biz kendi aramızda çözeriz vs diyor evet haklı ama bu öyle aileden gizlecek halden çıktı en manyıklısı ailemi devreye sokmak başka türlüsü şimdilik zor
Maaş kartı kocasındaysa, evet.Bence kadının maaşını direkt aldığı için ekmeği adam alıyor.
Tabii ki kocasındadır, ayrı gayrı mı var canım. Koca parasız mı kalsın yazık. Ekmeği o alsın ki kendini erkek hissetsin.Maaş kartı kocasındaysa, evet.
tamam da aile ile ortak iş yapanböyle bi sıkıntı olacapını ben hiç sezmedim açıkcası 3 kız kardeşi var hepsi evli çalışan sadece eşim
Siz gercek sorunu gormezden geliyorsunuz. Sizde de bu duzene dur diyecek yapi yok bana kalirsa. O zaman sikayet etmeyeceksiniz.ben maddi olarak bir sıkıntı çekmedim henüz herşey alırım yeriz içeriz onlarda sıkıntı yok
tamam da aile ile ortak iş yapan
dükkandır tarımdır ticarettir
herkeste bu sorun yaşanır
yani okumuş kadınsınız nasıl olur da eşinize sormazsınız :
bizim kesemiz ayrı olacak mı ?
senin maaşın ne ? sigortan yatıyor mu? --çiftçilik belgesi kimin üzerine?
biz yıllık izinde bir yere gidebilecek miyiz?
yarın annen baban ölünce kızlar mala mülke ortak çıkacak mı?
hayvancılık yapan bir aileden geliyorum
insanlar kendi düğünlerini yapamazlar hayvanlara bakacak biri bulunmadan
7/24 mesaisi olan bir iş
yürek mi yediniz?
bunları konuşmadan nasıl evlenebilirsiniz?
konuşuldu tabiki ama her konuşulan gerçekleşmedi maalesef ondan kaynaklı sorunlar yaşanıyortamam da aile ile ortak iş yapan
dükkandır tarımdır ticarettir
herkeste bu sorun yaşanır
yani okumuş kadınsınız nasıl olur da eşinize sormazsınız :
bizim kesemiz ayrı olacak mı ?
senin maaşın ne ? sigortan yatıyor mu? --çiftçilik belgesi kimin üzerine?
biz yıllık izinde bir yere gidebilecek miyiz?
yarın annen baban ölünce kızlar mala mülke ortak çıkacak mı?
hayvancılık yapan bir aileden geliyorum
insanlar kendi düğünlerini yapamazlar hayvanlara bakacak biri bulunmadan
7/24 mesaisi olan bir iş
yürek mi yediniz?
bunları konuşmadan nasıl evlenebilirsiniz?
eşimin sevgisinden asla şüphe duymadım sevgi konusunda en ufak bir problemim yokAklimdan gecenler..
Adam aileye bagimli ve ilk karisini harcamis. Konu sahibi seviyor, ama esinin sevdiginu zerre zannetmiyorum
Size sevgisini tam olarak nasıl gösteriyor ben merak ettim? Mesela ev işlerinde falan yardımcı mı ? 8 aydır başbaşa bi etkinlik yapmak için ne gibi çabası oldu ?eşimin sevgisinden asla şüphe duymadım sevgi konusunda en ufak bir problemim yok
eşimin sevgisinden asla şüphe duymadım sevgi konusunda en ufak bir problemim yok
yaptık tabiki ama sadece başbaşa bişeyler yapmak sevgi belirtisi değildir tek başına evet ortada yapılan yanlış şeyler var kabul ediyorum ama eşimin babasını görseniz normal bir insan değil o babaya bakıyorumda o evdeki çocuklar psikoloji olarak iyi dayanmışlar ben olsam o evde o kadar kalamazdımSize sevgisini tam olarak nasıl gösteriyor ben merak ettim? Mesela ev işlerinde falan yardımcı mı ? 8 aydır başbaşa bi etkinlik yapmak için ne gibi çabası ol
Asgari ücret 11.400 oldu. Asgari ücret bey diyeceksiniz artık!Konu sahibi üzgünüm biliyorum eşinizi seviyorsunuz ancak bu iş adliyede biter.
Zira eşinizin babası evladını kendi kölesi olarak görüyor, eşiniz de efendisi olarak. Köle diyorum zira kasiyerde çalışsa en azından asgari ücret alırdı o da yok.
Babası tek kelimeyle evlatlıktan siler, hele ki mirastan uzaklaştırsa eşiniz aç kalırım diye biat ediyor. Kendi gelirini kazanma çabası yok.
Babası eşini boşayacaksın dese siz dakikasında satar.
Sevgi hikayelerini geçelim.
Bırakın baba oğul takılsınlar babası cebine çocuk gibi harçlığını koyar, merak etmeyin. Efendiler kölesini besler.
Böyle bir evliliği sürdürmek için çıldırmış olmalısınız diye düşünüyorum. Asgari ücretli kocadan boşanırken devlet iki kuruş çocuk nafakası bağlatır sizin çocuğunuza hiçbir şey gelmeyecek. Babası köle düzenini sevam ettirsin diye bir de ev masraflarını veriyorsunuz inanılmaz bir durum.
öyle bir durumda mecbur verecek vermezse kıyameti koparırım diyor
10 yıl emek verdiğim işimden 3 ay önce tazminatı bırakarak istifa ettim. Ohh sefam olsun. Eşiniz oturduğunuz evi tazminat sayıp ayrılabilir emeğini almış. Tamam bitti.
eşim bugün babasından ayrılsa çok daha iyi yerleri gelir belki babası kadar olamaz ama çok çalışkan çok disiplinli işini çok düzgün takip eden biri ben o kadar diyorum benim malda pulda gözüm yok ikimiz çalışırız geçiniriz diyorum ama eşim yanaşmıyor emeklerim var çok heba olmasın diyor babasıyla çokta geçinen biri değil aslında hergün şikayet ediyor yanımdaKonu sahibi üzgünüm biliyorum eşinizi seviyorsunuz ancak bu iş adliyede biter.
Zira eşinizin babası evladını kendi kölesi olarak görüyor, eşiniz de efendisi olarak. Köle diyorum zira kasiyerde çalışsa en azından asgari ücret alırdı o da yok.
Babası tek kelimeyle evlatlıktan siler, hele ki mirastan uzaklaştırsa eşiniz aç kalırım diye biat ediyor. Kendi gelirini kazanma çabası yok.
Babası eşini boşayacaksın dese siz dakikasında satar.
Sevgi hikayelerini geçelim.
Bırakın baba oğul takılsınlar babası cebine çocuk gibi harçlığını koyar, merak etmeyin. Efendiler kölesini besler.
Böyle bir evliliği sürdürmek için çıldırmış olmalısınız diye düşünüyorum. Asgari ücretli kocadan boşanırken devlet iki kuruş çocuk nafakası bağlatır sizin çocuğunuza hiçbir şey gelmeyecek. Babası köle düzenini sevam ettirsin diye bir de ev masraflarını veriyorsunuz inanılmaz bir durum.
eşimin sevgisinden asla şüphe duymadım sevgi konusunda en ufak bir problemim yok
eşim bugün babasından ayrılsa çok daha iyi yerleri gelir belki babası kadar olamaz ama çok çalışkan çok disiplinli işini çok düzgün takip eden biri ben o kadar diyorum benim malda pulda gözüm yok ikimiz çalışırız geçiniriz diyorum ama eşim yanaşmıyor emeklerim var çok heba olmasın diyor babasıyla çokta geçinen biri değil aslında hergün şikayet ediyor yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?