- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
Kesinlikle öyle. Ben 17 haftalık hamileyken arada dinlenmeye dikkat ettim ama konaklamaya aman ya az kaldı az kaldı diyerek 10 saat gittim ve orada kontrole gittiğimde bebeğim aşağı inmişti kaybetme riski yaşadım 2.5 ay yatmak zorunda kaldım.Bu arada benim doktorum prof. kadın doğumcu+ perinatolog 3-4 aylık hamileyken yaz tatiline çıkacaktım her üç saatte bir yarım saat mola verip yürümemi yolda su içmeyi ihmal etmemem gerektiği söylemişti. Hamilelikte hareketsizlikte pıhtı oluşma ihtimali artıyor çünkü.
Ve günde 6-7 saatten fazla araba yolculuğu yapmamın iyi olmadığını söylediği için bu mesafeye denk gelen yerde küçük bir otelde bir gece mecburi konakladık
Ne alaka ya ,babası varken ninesi ebesi bilmem nesi niye görsün,çok kıymet veriyorlarsa kalkıp gelip görürler,size de kıymet vermiyorlar zaten,siz bebeğinizi de kiymetsizlestiriyorsunuz,bir de gitsem mi diye ikilemde kalmışsınız,çok ilgincKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Siz hiçbir tecrübeyi dinlemiyorsunuz. Onca yol gitmek, O yolu bebekle dönmek, lıhusalık, o kalabalıkta ilgi beklemek, anneniz zaten çalışıyormuş onu da mağdur etmek çok ilgiç… doğrusu eşliğiniz ve anneliğiniz de böyle olursa cidden sıkıntı…Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
Dahiyane çözüm. Eşinizle tam tencere kapaksınız. O da uydum akıllı belli ki.Herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor maalesef . Annem gelir fizanda da olsa gelir ama anne babasını kime bırakacak? Evin erkeklerine kırıldım diye annemi zor durumda bırakamam orta yolu bulmamız lazımdı. Tek başıma kalmayı gözüm yemiyor açıkçası doğumda ilk çocuğum ilk acemiliğim ve annem yanımda olsun istiyorum . Son kararımız ise eşim senelik izin babalık izni hepsini toplayıp kendi özel aracımızla annemin yanına gitmek .
Herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor maalesef . Annem gelir fizanda da olsa gelir ama anne babasını kime bırakacak? Evin erkeklerine kırıldım diye annemi zor durumda bırakamam orta yolu bulmamız lazımdı. Tek başıma kalmayı gözüm yemiyor açıkçası doğumda ilk çocuğum ilk acemiliğim ve annem yanımda olsun istiyorum . Son kararımız ise eşim senelik izin babalık izni hepsini toplayıp kendi özel aracımızla annemin yanına gitmek .
Yalnız olmazdınız işte o izinleri yollarda sürünmek için harcamasa eşiniz ikiniz gayet güzel bakardınız.Herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor maalesef . Annem gelir fizanda da olsa gelir ama anne babasını kime bırakacak? Evin erkeklerine kırıldım diye annemi zor durumda bırakamam orta yolu bulmamız lazımdı. Tek başıma kalmayı gözüm yemiyor açıkçası doğumda ilk çocuğum ilk acemiliğim ve annem yanımda olsun istiyorum . Son kararımız ise eşim senelik izin babalık izni hepsini toplayıp kendi özel aracımızla annemin yanına gitmek .
Eşini yormak istemiyor belli.Yalnız olmazdınız işte o izinleri yollarda sürünmek için harcamasa eşiniz ikiniz gayet güzel bakardınız.
Çok saçma bir karar vermişsiniz.
Bu ne saçma kararKendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
İlla gideceksiniz yani hamile hamile onca yoluKendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
Şu ara mantıken hiç iyi değilim . Yalnız kalma korkusu var ama yorumları okudukça diyorum bu kadar insan haksız olamazİlla gideceksiniz yani hamile hamile onca yolu
Biraz mantıken düşününce daha çok yorulacak gibi amaEşini yormak istemiyor belli.
Yorum yaparken dikkat etseniz keşke az sözlerinizeDahiyane çözüm. Eşinizle tam tencere kapaksınız. O da uydum akıllı belli ki.
Yooo. Benim eşim gibiyse yol gözüne gelmez hiç. Seviyorlar genelde yolculuğu. Bir tek o yorar. Ertesi gün dinlenir geçer. Orada da aileniz bakar zaten size, bebeğe. Evde yalnız olsanız mecbur ona iş düşecekti. Uykusuz kalacaktı, ev işleri yemek yapacaktı vs. Hoş yapmamak için sizinle gelmeye ikna olmuştur muhtemelen. Zihniyet olarak pek yapacak kafada değil gibi.Biraz mantıken düşününce daha çok yorulacak gibi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?