8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Bu arada benim doktorum prof. kadın doğumcu+ perinatolog 3-4 aylık hamileyken yaz tatiline çıkacaktım her üç saatte bir yarım saat mola verip yürümemi yolda su içmeyi ihmal etmemem gerektiği söylemişti. Hamilelikte hareketsizlikte pıhtı oluşma ihtimali artıyor çünkü.
Ve günde 6-7 saatten fazla araba yolculuğu yapmamın iyi olmadığını söylediği için bu mesafeye denk gelen yerde küçük bir otelde bir gece mecburi konakladık

Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle

Yahu siz deli misiniz divane misiniz sizin ailede akıllı kimse yok mu? 8 aylık hamile 20 saat yolu ne için tepiyorsunuz tam olarak? Oturun oturduğunuz yere ille de sefil olucaksınız

Kesinlikle öyle. Ben 17 haftalık hamileyken arada dinlenmeye dikkat ettim ama konaklamaya aman ya az kaldı az kaldı diyerek 10 saat gittim ve orada kontrole gittiğimde bebeğim aşağı inmişti kaybetme riski yaşadım 2.5 ay yatmak zorunda kaldım.

Bu yolculuğun bir de bebekli dönüşü olacak.

Saçmalıktan saçmalık beğen tarzında bir konu.

Ne alaka ya ,babası varken ninesi ebesi bilmem nesi niye görsün,çok kıymet veriyorlarsa kalkıp gelip görürler,size de kıymet vermiyorlar zaten,siz bebeğinizi de kiymetsizlestiriyorsunuz,bir de gitsem mi diye ikilemde kalmışsınız,çok ilginc

Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
Siz hiçbir tecrübeyi dinlemiyorsunuz. Onca yol gitmek, O yolu bebekle dönmek, lıhusalık, o kalabalıkta ilgi beklemek, anneniz zaten çalışıyormuş onu da mağdur etmek çok ilgiç… doğrusu eşliğiniz ve anneliğiniz de böyle olursa cidden sıkıntı…

Dahiyane çözüm. Eşinizle tam tencere kapaksınız. O da uydum akıllı belli ki.

Çok zekice bir karar olmuş!

İnşallah yolda doğurmazsınız.

Yalnız olmazdınız işte o izinleri yollarda sürünmek için harcamasa eşiniz ikiniz gayet güzel bakardınız.
Çok saçma bir karar vermişsiniz.

Biraz mantıken düşününce daha çok yorulacak gibi ama
Yooo. Benim eşim gibiyse yol gözüne gelmez hiç. Seviyorlar genelde yolculuğu. Bir tek o yorar. Ertesi gün dinlenir geçer. Orada da aileniz bakar zaten size, bebeğe. Evde yalnız olsanız mecbur ona iş düşecekti. Uykusuz kalacaktı, ev işleri yemek yapacaktı vs. Hoş yapmamak için sizinle gelmeye ikna olmuştur muhtemelen. Zihniyet olarak pek yapacak kafada değil gibi.

Annenize acıdım. Kadın zaten hasta bakıyormuş. Bir de üstüne siz. Yemeği, yatağı vs. mecburen daha çok uğraşacak. Pişman olacağınıza adım gibi eminim. Karı koca anlayış sıfır, çok değişiksiniz cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…