- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Yahu neden kendinize ve bebeğinize değer vermiyorsunuz o yol 8 aylık hamilelikte çekilir miKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Erzincan'da dogurun. Yapacak bir sey yok zaten dogunca da bir suru hastane isi olacak. Babasi getirir goturur sizin kendi aileniz o zaman da musait olmaz. Erzincan kucuk yer dolmusla bile gitseniz en azindan dolmusta yer verirler. 8 aylik hamileye bu kadar ozensizlik olmaz. 3 hafta sonra doguma girecegim ailem de esim de esimin ailesi de aman yorulma aman uzulme modundalar. Bebek gormek isteyen de alir biletini gelir Erzincan'a.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Otobusle 18 saat, ucakla 1 bucuk saat suruyor. Ama hic degmez yani kadin hamile hamile gidecek esyalarla onlar havalimanindan bile karsilayamiyor. 1 saatlik yol olsa bile gidilmez bence otururum Erzincan'da dogururum.Yurt dışı olabilir
Öncelikle evinizde, eşinizin yanında doğum yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum uzun vadede eşinizle sorumluluk paylaşımında problem yaşamamanız adına. Ama doğuma yakın yanınızdan yardımcı olacak biri olmayacaksa gitmeniz de mantıklı olabilir. Biz yapayalnızdık ve çok zor son bir hafta geçirmiştik, hayatımda kendimi hiç o kadar yalnız hissetmemiştim.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor maalesef . Annem gelir fizanda da olsa gelir ama anne babasını kime bırakacak? Evin erkeklerine kırıldım diye annemi zor durumda bırakamam orta yolu bulmamız lazımdı. Tek başıma kalmayı gözüm yemiyor açıkçası doğumda ilk çocuğum ilk acemiliğim ve annem yanımda olsun istiyorum . Son kararımız ise eşim senelik izin babalık izni hepsini toplayıp kendi özel aracımızla annemin yanına gitmek .Erzincan'da dogurun. Yapacak bir sey yok zaten dogunca da bir suru hastane isi olacak. Babasi getirir goturur sizin kendi aileniz o zaman da musait olmaz. Erzincan kucuk yer dolmusla bile gitseniz en azindan dolmusta yer verirler. 8 aylik hamileye bu kadar ozensizlik olmaz. 3 hafta sonra doguma girecegim ailem de esim de esimin ailesi de aman yorulma aman uzulme modundalar. Bebek gormek isteyen de alir biletini gelir Erzincan'a.
Evet kendi kendime kırıldım konuyu aileme açınca detayını dile getirdiler oranın sorumlu kişisi olduğundan kesinlikle izin alamamış işini tehlikeye atmak da istemiyor yılların emeği keşke hafta sonuna alsaydın dedi . Benimde hatam var anlayacağınızözensizlikle ilgisi yok özel sektörde çalışan insanlar izin almakta zorlanır
bende özel sektördeyim geçen cenazesi vardı izin vermediler (ailemden biri değildi)
çoğu iş yeri izin konusunda katı
eğer tatil zamanına denk getirseydin ve gelmeselerdi o zaman özensiz davrandılar diyebilirdik
ayrıca neden doğumu ailenin yanında yapacaksın ki evin barkın eşin nerdeyse orda yap
onların senin ayağına gelmeleri lazım sen neden gidiyorsun ?
Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimleOtobusle 18 saat, ucakla 1 bucuk saat suruyor. Ama hic degmez yani kadin hamile hamile gidecek esyalarla onlar havalimanindan bile karsilayamiyor. 1 saatlik yol olsa bile gidilmez bence otururum Erzincan'da dogururum.
Iyi hakkinizda hayirlisi olsun.Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
E 3 kişiler yazmıştınız.Evet kendi kendime kırıldım konuyu aileme açınca detayını dile getirdiler oranın sorumlu kişisi olduğundan kesinlikle izin alamamış işini tehlikeye atmak da istemiyor yılların emeği keşke hafta sonuna alsaydın dedi . Benimde hatam var anlayacağınız
ekmek aslanın ağzında da değil midesindeykenEvet kendi kendime kırıldım konuyu aileme açınca detayını dile getirdiler oranın sorumlu kişisi olduğundan kesinlikle izin alamamış işini tehlikeye atmak da istemiyor yılların emeği keşke hafta sonuna alsaydın dedi . Benimde hatam var anlayacağınız
Eşiniz doğum sonrası alırdı yıllık iznini. Neyse kararınızı vermişsiniz artık. Hayırlı doğumlar.Herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor maalesef . Annem gelir fizanda da olsa gelir ama anne babasını kime bırakacak? Evin erkeklerine kırıldım diye annemi zor durumda bırakamam orta yolu bulmamız lazımdı. Tek başıma kalmayı gözüm yemiyor açıkçası doğumda ilk çocuğum ilk acemiliğim ve annem yanımda olsun istiyorum . Son kararımız ise eşim senelik izin babalık izni hepsini toplayıp kendi özel aracımızla annemin yanına gitmek .
Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
Kendi arabamızla gitme kararı aldık eşimle
Herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor maalesef . Annem gelir fizanda da olsa gelir ama anne babasını kime bırakacak? Evin erkeklerine kırıldım diye annemi zor durumda bırakamam orta yolu bulmamız lazımdı. Tek başıma kalmayı gözüm yemiyor açıkçası doğumda ilk çocuğum ilk acemiliğim ve annem yanımda olsun istiyorum . Son kararımız ise eşim senelik izin babalık izni hepsini toplayıp kendi özel aracımızla annemin yanına gitmek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?