8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Eşi Anadolu Ajansı’na bağlı çalışan arkadaşım var, görev yerleri değişiyordu zaman zaman. Oğlunu Urfa’dayken doğurdu, adını Alptürk koydu. Urfa doğumlu Alptürk. Fıkra bu kadar.

Sabahtan beri yazacagim giris yapamadim ara ara okuyabildim. Bebegi babadan uzakta dogurmayi bi kenara koyuyorum o hic olacak is degil ama doktoruyla duygusal bag kuran bir ben miyim acaba? Ben hamileligimde zorunlu olarak doktor degistirdim cunku baska bir ulkeye tasindik ama o halde bile cok uzuldum hala keske o dogumumu yaptirsaydi derim. Hamileligimin ilk baslari cok zordu (hyperemezis sebebiyle) ve cok ilgilendi benimle

18saat sürmez ki ?
Neyse ;
1. Neden doğumu başka yerde yapıyorsunuz eşiniz dururken anlamadım. Gelmesi gereken onlar torun görmeye . Torun görsünler diye adam çocuğunu görmüyor ..
2. Evet ne olursa olsun gelmelilerdi en azından biri .. ben bile memleketime gittiğimde ki küçücük bi yer .. abim almaya geldi işten izin almış . Abi gelme dememe rağmen geldi .
Ağırlaştım gözüm almadı vazgeçtim diyin ..

5 aylık oğlum var . Hamile iken doktorum 2 gün izin aldı diye arayıp hocam izin almışsınız eeee ben nasıl bebeğimi göreceğim demiştim adam gülmüştü x bakacak demişti . Aaa yok acil değil ben beklerim sizi demiştim ..Doğum zamanı geldiğinde de siz girecekseniz dimi aman diyim gitmeyin gözümün önünde olun demiştim adama

8 aylık hamile birini uçağa alıyorlar mı? Benim bildiğim kadarıyla belli bir sürece ulaşmış hamilelerin uçağa binmesi, o basınca maruz kalması vs sakıncalı

Gitmeyin. Net söylüyorum gitmeyin. Ben de doğudan Ege’ye iki saat uçakla, oradan otobüs aktarması üç saat yol gidip geldim yıllarca. Bir aylık bebeğimle başlayan yolculuğum ikinci çocukla da devam etti. Sırf sizin gibi torunlarından yeğenlerinden uzak kalmasınlar özlemesinler diye üşenmedim kalktık gittim. Onca masraf onca eziyet bir kişi de çıkıp destek olalım demedi. En sonunda bıraktım çok görmek isteyen gelsin görsün, ben özlüyorum da onlar özlemiyor mu yani dedim. 10 yıldır ilk kez yarıyılda gitmedim, bir kişi bile arayıp neden gelmedin gelmiyorsun noldu diye sormadı. O yüzden hiç kendini zahmete zora sokma. Eşinden evinden de ayrı kalma

Aile de olsa biraz mesafe özletir..

Kütüğün oradan oraya dolaşmasi cok sinir bozucu.
Eşimin kütüğüne gectigimi evlenince farkettim bilmiyordum oyle bir sey. Yeni kimliklerde oyle bir sey yazmiyor neyseki. Hadi baba benim babam atam olmuş oluyor, eşim ne alaka. Yine sinir oldum ya

Kütük bence komple saçma doğduğumuz yer olsa sadece daha iyi evet yeni nesil kimlik kartı harika oldu

Kütük bence komple saçma doğduğumuz yer olsa sadece daha iyi evet yeni nesil kimlik kartı harika oldu

Kütük saçma değil yani X yerde dogduk diye orali olmuyoruz arka planda koca nesil var, atalarimiz var ama kocayla kan bagim yok, ben niye eşin ve babasinin kutugundeyim. Aşiiiiiriiiii gıcık.

Benim de doğum bayrama denk geliyordu. O tarihlerde ben olmam dedi doktorum. Öyle strese girdim ki. Sezeyan tarihi olmasına rağmen gelmeye kalktı, erken doğdu oğlum. Doğumda doktorum olmuş oldu

Ben böyle aileye çocuğumun fotoğrafını bile göndermem. Ne kadar vicdansız insanlarmış.
Neden böyle yaftaladınız ki? Siz işinizden istediğiniz an izin alabiliyor musunuz? Konu sahibini ısrar kıyamet çağıran olmamış. O da bilet alırken danışmamış. Çalışan insan müsait olmayabilir. Hele istanbul’da mesafeler o kadar uzak ki bütün gün izin alması bile gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…