8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Hakikaten 1 saatlik yere özel arabayla yollamıyor beni yolda gelir diye Eşin ikna olma olayını ben de çok merak ettim
Ahaha benimki o kadar değil. Mecburiyetten bu hafta ve geçen hafta ank- İstanbul gidiş dönüş yapmak zorunda kaldım üstelik arabayla. Hatta birisi günübirlik olmak zorunda oldu ve tamm 12 saat sürdü ama eşimleydim yani. Konu sahibininki çok farklı bir kafa

Hamileliğinizden dolayı kesinlikle havaalanından almalılardı sizi. Ama siz de bilet uygun diye geçen aydan aldım yazmışsınız. Eğer karşılanmak istiyorsanız bileti alırken iletişim halinde olmanız gerekiyordu. Uygun bilet diye, karşı tarafın onayını almadan ,hafta içine bileti alıp karşılanmayı beklemek doğru bir hareket değil.

Bize de şehir dışından misafir gelirken, kimisi uygun bilet diye saçma saatlere bilet alıp gecenin 3 ünde ya da atıyorum sabahın 6 sında havaalanından almamızı bekliyorlar .(havaalanına çok uzak evimiz ve eğer uygun saatte gelseler tek vasıta ile ulaşımı rahat)

Ne çektik şu uykudan bee benimki de hala sabahın köründe hortluyor bazı şeyler değişmiyor sanırım

İki numaran sever inşallah uykuyu da yemek yemeyi de yormaz seni. Sormadım bu arada kız mı :) Sarı oğluşunu öpüyorum ya eminim çok tatlı bir küçük abi olacaktır

Reactions: The
Hakikaten 1 saatlik yere özel arabayla yollamıyor beni yolda gelir diye
Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin adamlar haklı, bebek bu durduğu yerde durmuyorlar, benim kuzenlerden biri şehiriçi gezerken az kalsın takside doğuyordu, taksici abi Karadeniz’liydi bende uşak çoktur ha buna da ebeluk ederum sıkma kizum ikun da diye diye hastaneye yetiştirmişti

İki numaran sever inşallah uykuyu da yemek yemeyi de yormaz seni. Sormadım bu arada kız mı :) Sarı oğluşunu öpüyorum ya eminim çok tatlı bir küçük abi olacaktır
Evet evet kız. Çok sağol Zeynocum bu aralar felaket bir 2 yaş sendromu yaşıyoruz, seninki de öyle mi ? Anamm ipe dizdi hepimizi, bebemi tanıyamiyorum inan ki

Evet evet kız. Çok sağol Zeynocum bu aralar felaket bir 2 yaş sendromu yaşıyoruz, seninki de öyle mi ? Anamm ipe dizdi hepimizi, bebemi tanıyamiyorum inan ki

Ay ne güzel bir kız bir oğlan mis.
Benimki genel itibariyle ipe dizdiği için iki yaşa özel bir şey hissetmedik

Doğumu kendi evinizde yapın eşiniz yaninızda olsun. Bu iki kıral çok önemli..karşıda rahat etseniz dahi eviniz ve kocanızla olun.

Ve evet ben önemsemiyorlar. Bunlar sizi doğuma götürecek mı. Son ay neredeyse hergün hastaneye gidiliyor ayrıca..doğum yapacağınız yer vs belirsiz mı. Bana aileniz almaya gelse dahi durum saçma geldi..ne alaka yani gideyim orada dogurayım. Allah korusun bebekte birşey farketseniz vs hastaneye kim götürecek. Eşiniz yanınızda olmadan doğum yapmak hangi akla hizmet ve eşiniz neden kabul ediyor bunu. Bebeği olacak adam ve eğini ilk doğduğunda görmemeyi nasıl göze alıyor.

Bu dahiyane plan kimin fikriydi, alnından öpeceğim.

Çocuğun babası evde duracak, siz sizi havaalanından almaya bile gelemeyecek yoğunluktaki kök ailenizin evinde doğuracaksınız. Sebep?

Bi de el kadar bebeyle sanmam uçağa binip geri dönesiniz, bir süre de orada kalacaksınız yani. Sebep?

En hassas en önemli dönemde eşiniz yanınızda yok, bebegi olmuş göremeyecek? Zaten baştan saçma değil mi olay.
Gitmeyin. Aile olduğunuzun farkına varın Erzincanda eşinizin yaninda doğum yapın. Bebegi görmek isteyen izin alıp gelir.

Valla havaalanı konusu olmasa bile eşinizin dediği mantıklı ayrılmayın bebekle babası iletişim kursun ailenizde az hasret kaliverir. Yarım gün izin alamadıkları iş yerinden bi hafta izin alıp ozlerlerse gormeye gelirler

Eğer sağlık açısından yada başka bir önemli konu yok ise çok saçma bir plan yapmışsınız. Sırf aile büyükleri çocuğu görsün diye aile evine gidip doğum mu yapılır. Doğum sonrası insan yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor. Doğum zamanı eşimi her an yanımda istiyordum manevi olarak sadece eşinize ihtiyacınız olacak. Ayrıca eşinizin bebekle ilk anlarda bağ kurması, doğum sonrası sizinle kuracağı duygusal yakınlık çok önemli. Bizleri aile yapan bu tür bağladır. Yani olan saçma ötesi saçmalık geldi bana. Beni karşılamaya gelmeyecek insanların yanını da gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…