ceylinimm,öğlen menündeki ekmeği neden yedin canımcım ne gerenkk vardıiyi hafta sonları herkese
dünkü menüm
sabah: yarım paket eti form bisküvi
ara: çok yoğundum yeşil çay bile içemedim
öğle: bulgur pilavı 1 kepçe kadar mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek
ara: 1 avu leblebi yeşil çay
akşam: 10 sarma yoğurtla
spor: 120 karın hareketi 120 bel hareketi akşam markete gittim evde hiç oturmadım
dün yoğunluktan 1 lt su bile içemedim
zaman zaman hepimizde oluyor,o anlarda şeyi düşün yesem de yemesemde 15 dk sonra zaten doyucam..yemiyim..ah ablam ahhh açtım yaaa canavar var sanki içimde ekmek yemezsem doymuyorum sanki
zaman zaman hepimizde oluyor,o anlarda şeyi düşün yesem de yemesemde 15 dk sonra zaten doyucam..yemiyim..
bide ben acıktıkça öğün saatim dışıysa ha bire su içiyorum yudum yudum da olsa kesiyo açlık hissimi
Canim tekrar gecmis olsun kendine dikkat et lutfen.mevsimi geldi sayilir yuzmeye baslarsin.ama oncesinde daha hafif sporlar yap lutfen zaten pek bisey kalmadi hedefine.ayrica menulerini de hafiflettin boyle devam canim.
anlıyorumki ben diyet yapmayı unutmuşum kızlaralışacağım olacak inşallah
Çok çok geçmiş olsun AyşeciiimDikkat et kendine tatlım,
hıııım ah bu çikolata ahhhhHaytın anlamı sanki benim için tatlı tatlı sevmeyenlere okadar özeniyorum ki
yaa ayşem zaten acıktım kendimi sakıza verdim yemek yememek için sen tutmuş kek diyorsun olmadı birde resmini koyda ben burda bayılayım
ya gercekten kızlar yemek yedım daha 2 saat oldu acıkıyorum bi çözüm bulmam lazım
Günaydın kızlar..
Oğlum 2 gündür ateşli ve kusuyor.Anlayacağınız çok yorgun ve bitkin durumdayım...
Foruma bakmaya çalışıyorum yine ama elimden geldiği kadar işte...
Bu sabah itibari ile kilom 74.4...Haftasonu birden 600 gr verdim ama 5 günde 50 gr bile veremedim.Çok ilginç doğrusu
Neyse geçen hafta kilom 75
Bu hafta kilom 74.4
Haftaya hedefim 73.5
ben spora başladığım her zaman bunu yaşıyoruum((
bu hafta çok dikkat ettim ama ya
Regliminde son günleri bilemedim ben
70 im tartı tık oynamıyo((
canım iyi gezmeler sana
ben bu şekilde yaparım bildirimini
haftaya daha çok kilo vermiş olursun işte ne güzel
iyi hafta sonları herkese
dünkü menüm
sabah: yarım paket eti form bisküvi
ara: çok yoğundum yeşil çay bile içemedim
öğle: bulgur pilavı 1 kepçe kadar mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek
ara: 1 avu leblebi yeşil çay
akşam: 10 sarma yoğurtla
spor: 120 karın hareketi 120 bel hareketi akşam markete gittim evde hiç oturmadım
dün yoğunluktan 1 lt su bile içemedim
iyi geceler
imdatttpolissss
akşamki misafirler bana bu hafta en az 1 kilo olarak geri döner:2:
yani benim bu hafta yapacağım 4584 saatlik spor da şimdiden havaya pufff oldu bile
menüm
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates
ara
liht sütlü tatlandırcılı kahve
1 bardak ılık zencefilli kür
öğlen
ızgara köfte
salata
ara
1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt
akşam
misafir vardı
1 dilim light kek
1 dilim börek
patates salatası
çay
ara
yok
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 110 dk
bu menüyle 1 kilo alırsan benim 150-200 kilo falan olmam lazım bu kadarcık kaçamakta bizim sana nazar boncuğumuz olsun:))
iyi hafta sonlari kizlar.ben sabah hazirlandim yuruyuse cikmak icin bi egildim oglumu kucaklayayim diye oyle kaldim hala agriyo belim bide oglusumun dogum gunu olunca hep ayakta olunca daha zor oldu.simdi bi acile gideyim yoksa gecmeyecek bu agri. yine de yarim saat yurudum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?