Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi hafta sonları herkese
dünkü menüm

sabah: yarım paket eti form bisküvi

ara: çok yoğundum yeşil çay bile içemedim

öğle: bulgur pilavı 1 kepçe kadar mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek

ara: 1 avu leblebi yeşil çay

akşam: 10 sarma yoğurtla

spor: 120 karın hareketi 120 bel hareketi akşam markete gittim evde hiç oturmadım

dün yoğunluktan 1 lt su bile içemedim

ceylinimm,öğlen menündeki ekmeği neden yedin canımcım ne gerenkk vardı

ah ablam ahhh açtım yaaa canavar var sanki içimde ekmek yemezsem doymuyorum sanki
zaman zaman hepimizde oluyor,o anlarda şeyi düşün yesem de yemesemde 15 dk sonra zaten doyucam..yemiyim..
bide ben acıktıkça öğün saatim dışıysa ha bire su içiyorum yudum yudum da olsa kesiyo açlık hissimi

doğru diyorsun ablacım
bende bu ara vvdentin şekersiz aromalı sakızları var ondan atıyorum ağzıma açlık hissimi alıyor

Canim tekrar gecmis olsun kendine dikkat et lutfen.mevsimi geldi sayilir yuzmeye baslarsin.ama oncesinde daha hafif sporlar yap lutfen zaten pek bisey kalmadi hedefine.ayrica menulerini de hafiflettin boyle devam canim.

sağolasın kadisim..
koşu bandı yerine bisiklet önerdi, pazartesi pilates var, öncesinde ısınmak için biraz bisiklet kullanacağım salonda..
bazen çok spor yapmak ta kilo vermeyi engelleyebiliyormuş, bununla ilgili bir makale okudum ve dumur oldum
spor olayını haftada 3-4 güne indireceğim.
mönüler oldukça hafifledi canım, kahvaltı dışında ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum bu ara..

canım bol bol su ve şekersiz bitki çayı iç, açlık isteğini azaltıyor

canım kurabiyelerin mutlaka etkisi olmuştur..
takma kafana, haftaya verirsin..

öğlen keşke ekmeği yemeseymişsin canım..
yoksa gzel bir gün..

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bu arada sabah bir de evde tartılmak istedim, 59 idim
ancak hala tuvalete çıkamadım
bu hafta herşey düzene girecek inşallah..

iyi hafta sonlari kizlar.ben sabah hazirlandim yuruyuse cikmak icin bi egildim oglumu kucaklayayim diye oyle kaldim hala agriyo belim bide oglusumun dogum gunu olunca hep ayakta olunca daha zor oldu.simdi bi acile gideyim yoksa gecmeyecek bu agri. yine de yarim saat yurudum ama.

hayırlı akşamlar kızlar...
hem oğlum hem de ben fena hastayız.
Bugün yediklerimi yazıp çıkayım müsadenizle.

sabah : 2 kurabiye
akşam : 1 porsiyon özbek pilavı
ara : 1 elma

kaptan geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…