Umarım benimde olur devamı olan bir gebelik en son pikten mi saydın 23 Mayıs eşimin doğum günü umarım güzel.bir hediye veririm onaMaalesef fotolar yok kürtaj olunca silmiştim ama detay vereyim aynı böyle oldu 3 gün sonra çatladı pikten saydım 12. Gün testte çıktı kanda 31 ile öğrendim kuzu
Ayyy inşAllahhhhh sen 23 ünde test yap yaaa bence çıkar ama bi günle bile negatif çıkabilir ya da kan ver o gün kanda çıkar ya ama en erken 23 ünde çıkabilir yani çıkmaya da bilirUmarım benimde olur devamı olan bir gebelik en son pikten mi saydın 23 Mayıs eşimin doğum günü umarım güzel.bir hediye veririm ona
Bakalım inşallah canımAyyy inşAllahhhhh sen 23 ünde test yap yaaa bence çıkar ama bi günle bile negatif çıkabilir ya da kan ver o gün kanda çıkar ya ama en erken 23 ünde çıkabilir yani çıkmaya da bilir
Klomeni neden kullandınız ilk kez duydum buradaMerhaba öncelikle hepinize iyi günler ben merakımdan sizlere bir şey danışmak istedim sekiz aydır evliyim gebelik planlıyoruz bunun için bu ay klomen kullandım ekstra ovülasyon testleri kullandım testte 9 mayısta pozitif yumurtlama gününün sonucunu aldım 9 Mayıs’tan beri kasıklarımın sol tarafına doğru çok şiddetli bir ağrı kramp girmesi gibi durumlar başıma geldi acaba kullandığım ilaçtan kaynaklı mı yoksa acaba yumurtam çatladı ondan mı bilemedim bilginiz varsa benimle paylaşmanızı çok isterim şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkürler
Nladim teşekkür ederim sağolun. Rabbim bu ayda hepimizi mutlu eylesin inşallahEvet öyle. Diyorlar. İçtim bende ama bir kere ile oldu muu bilmiyorum. Bugün testim biraazz daha sillikti. Çatlamış olduğunu düşünüyorum
Ben bisey göremedimBunlar miratech
Sanırım bu durum çok normalmis yumurtlama sonrası değerlendirmeler yaptığımız için öyle ağrılar olabiliyormus. Ben kimyasal yaşadığım ay yumurtlama sonrası ağrılarım hiç gecmemisti ama sonraki ayda ağrılarım vardı bişey çıkmadı boş yere kendimi dinlemiş oldumMerhaba öncelikle hepinize iyi günler ben merakımdan sizlere bir şey danışmak istedim sekiz aydır evliyim gebelik planlıyoruz bunun için bu ay klomen kullandım ekstra ovülasyon testleri kullandım testte 9 mayısta pozitif yumurtlama gününün sonucunu aldım 9 Mayıs’tan beri kasıklarımın sol tarafına doğru çok şiddetli bir ağrı kramp girmesi gibi durumlar başıma geldi acaba kullandığım ilaçtan kaynaklı mı yoksa acaba yumurtam çatladı ondan mı bilemedim bilginiz varsa benimle paylaşmanızı çok isterim şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkürler
Yumurta çatlatmak içinKlomeni neden kullandınız ilk kez duydum burada
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim çok sağ olSanırım bu durum çok normalmis yumurtlama sonrası değerlendirmeler yaptığımız için öyle ağrılar olabiliyormus. Ben kimyasal yaşadığım ay yumurtlama sonrası ağrılarım hiç gecmemisti ama sonraki ayda ağrılarım vardı bişey çıkmadı boş yere kendimi dinlemiş oldum
Yok golge oldugunu fark ettim.sonra icini acinca sabah yaptim once yoktu sonra boyke oldu kuruma olabilir diye düşündüm daha once kuruma yapmadi bu marka bekleyip göreceğizBen bisey göremedim
Evet burda gölge var bariz canım ama beş dk içindeki sonuçlar önemli.. beş dk içinde gormediysen sonra gorduysen dikkate alma sadece hayal kırıklığı yaratırYok golge oldugunu fark ettim.sonra icini acinca sabah yaptim once yoktu sonra boyke oldu kuruma olabilir diye düşündüm daha once kuruma yapmadi bu marka bekleyip göreceğiz
Boş gebelik oldugunu birkaç hafta geçince mi anladınızBenim bir yıl dolunca test denediğim ay tuttu kuzu ama boş gebelikti işte şimdi bi buçuk yıl olcak neredeyse bakalım hayırlısı
Belirtilerin ne peki seni teste yönlendiren ne oldu 6-7 gün kala.. çok erken test yapmışsın o zaman sen çıkması zorBnde oyle düşünüyorum sanki az once adet oldum sandim daha 5 gun var ama bir kahverengelik gördüm sanki sonra bir daha olmadi
Aslinda yok ben belki cikar diye basladim bu sefer belirti olmamasi belirti olduBelirtilerin ne peki seni teste yönlendiren ne oldu 6-7 gün kala.. çok erken test yapmışsın o zaman sen çıkması zor
Bilmiyorum ama illaki ufakta olsa belirti olurdu diye düşünüyorum ben kimyasal yaşadığımda bile bir sürü belirtim oldu. En belirgin olanı uykuydu.. vücut bağırıyor hamilesin diyeAslinda yok ben belki cikar diye basladim bu sefer belirti olmamasi belirti oldu
6 haftalıktı gittim kese yok gibi değişik bişi var dedi bugün düşüş yolunda dedi bikaç gün sonra gittim kese vardı bi kaç gün sonra gel dedi bakalım bebek var mı gittim boş dedi tam 7. Haftada kendi düştü ama kürtaj olmak zorunda kaldımBoş gebelik oldugunu birkaç hafta geçince mi anladınız
Ay evet ya benim kasıklarım gerilmeye başlamıştı dokununca hissediyodumBilmiyorum ama illaki ufakta olsa belirti olurdu diye düşünüyorum ben kimyasal yaşadığımda bile bir sürü belirtim oldu. En belirgin olanı uykuydu.. vücut bağırıyor hamilesin diye
Şu mesajı görünce hemen yazmak istedim:) benimde 9 Mayıs pikti 10 mayısta pikti 11 mayısta silikleşti. Ama bugün sabah yine koyulaştı sanki pik kadar koyu değil tabi ama yinede bi koyulaştı sankiAyyyy çok iyiii hamile kaldığım ay böyle olmuştuuuu inşAllahh tutar ve sağlıklı gebelik geçirirsin hepimiz inşAllah
Allah Allah yine mi yumurtlama dicem çok kısa süre ama inşAllah güzel bebişe habercidir yaa ben 15. Gün oldu daha pik olmadı yumurtlama ağrısı gibi ağrı var akıntı yok sinir oldummmŞu mesajı görünce hemen yazmak istedim:) benimde 9 Mayıs pikti 10 mayısta pikti 11 mayısta silikleşti. Ama bugün sabah yine koyulaştı sanki pik kadar koyu değil tabi ama yinede bi koyulaştı sankiEki Görüntüle 3590966
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?