9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Allah Allah yine mi yumurtlama dicem çok kısa süre ama inşAllah güzel bebişe habercidir yaa ben 15. Gün oldu daha pik olmadı yumurtlama ağrısı gibi ağrı var akıntı yok sinir oldummm
İnşallahhh belki bu ay geç yumurtlarsın ben geçen ay 16. Ya da 17. Gün pik gördüm ve hiç akıntım olmadı. Ağrı varsa geliyorduuuuur

İnşallahhh belki bu ay geç yumurtlarsın ben geçen ay 16. Ya da 17. Gün pik gördüm ve hiç akıntım olmadı. Ağrı varsa geliyorduuuuur
Ayyyy içime su setptin bikaç gündür qğrı var ya san yumurta hareket ediyo aşırı ağrılı değil de acaba regl bitti hemen mi yumurtlafım diyorum ama söylediğin rahatlattı

Hadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsin
Selam benim ilk pik 3 mayısta oldu sonra ikinci pik 12 mayıs size bütün testleri atıyorum

Eklentiler

• Hepsi.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 3 mayıs.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 26
  • 12 mayıs.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 29
Bilmiyorum ama illaki ufakta olsa belirti olurdu diye düşünüyorum ben kimyasal yaşadığımda bile bir sürü belirtim oldu. En belirgin olanı uykuydu.. vücut bağırıyor hamilesin diye
Aslinda vucuttan vucuda degisiyor bende dis gebelik gecirdigimde oylesine yapmıştık pat diye hamilelik cikmisti o gunden beri bende test yapmak hastalik oldu çünkü korunurken olmuştu o nedenle belli olmayabiliryor heo o nedenle diyorlar adet gecmsisinu bekleyin diye

Hı hı doğru tabi regl olana kadar umut var derler.. hayırlısı olsun bakalım iki gün gectikten sonra yeniden test yaparsin

Ayyyy içime su setptin bikaç gündür qğrı var ya san yumurta hareket ediyo aşırı ağrılı değil de acaba regl bitti hemen mi yumurtlafım diyorum ama söylediğin rahatlattı
Her ay değişiyor canım vucüt bende bugün bakayım silikleşti mi 8 gibi yapacağım testimi bakalım

22 gün döngüm bazen 2 gün uzar bugün regli olmam gerekiyor 6 ay önce düşük yaptım çok heveslenmek istemiyorum 25 Mayıs'a kadar bekliycem geçen ay ovulasyon testlerimde hiç pik görmedim doktorun verdiği takviyeleri kullandım 2 aydır bu ay ya iki kere yumurtladim ki yaşım gereği pek mümkün değil ya da hamileyim inşallah Rabbim hepimize nasip etsin

Selam benim ilk pik 3 mayısta oldu sonra ikinci pik 12 mayıs size bütün testleri atıyorum
Canım senin gebelik olabilir. Ben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim adetten bir gün önce pik çıkmıştı

Canım öyle desene. Regli gününde yumurtlama olmaz ben dongunu bilmiyodum gebelikte olabilir ama gebelik ne ara oluşsun onada şaşırdım 10 günde anca kanda belli olur tamam bu ovulasyon testi ama ben kimyasal yaşadığım ay 15.gun piki görmüştüm. Senin 10 gün sonra yeniden pik olması bana erken geldi ya bilemiyorum her vücut bir olmuyor

Canım senin gebelik olabilir. Ben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim adetten bir gün önce pik çıkmıştı
Valla hala anneler kulübü deyim bebek düşünce kendime gelemedim inşallah hamileyimdir 2 aydır kullanıyorum ovulasyon testi pek anlamıyorum ilk pik 3 Mayıs ama vücut bazen yumurtlayamiyormus ve sonra tekrar yumurtlama oluyormuş ben 1 Mayıs ve 3 mayısı değerlendirdim ve ne olur ne olmaz dün gecede değerlendirdim ikinci yumurtlamam olduysa 14 gün sonra 25 ya da 26 reglim Rabb'im inşallah nasip eder

Döngüm kısa 22 bazen 24 gün ben de anlamadım tekrar pik olmasını geçen ay hiç pik görmedim ve regli oldum pcos yok rahimde sorun yok sadece yumurtalarım zayıf doktor takviye verdi pek umudum da yok 2 gün önce açık pembe akıntım oldu sabah şimdi sadece açık sarı akıntım var

Döngüm kısa 22 bazen 24 gün ben de anlamadım tekrar pik olmasını geçen ay hiç pik görmedim ve regli oldum pcos yok rahimde sorun yok sadece yumurtalarım zayıf doktor takviye verdi pek umudum da yok 2 gün önce açık pembe akıntım oldu sabah şimdi sadece açık sarı akıntım var

Nasip olunca yaş hiç fark etmiyor umarım sende gebesindir 35 yaşındayım bende deniyorum umutsuzluğa kapılma

Nasip olunca yaş hiç fark etmiyor umarım sende gebesindir 35 yaşındayım bende deniyorum umutsuzluğa kapılma
Allah razı olsun inşallah hepimize bu ay nasip etsin bu sefer bekliycem geçen sefer reglime 6 gün kala öğrendim çok stres yapıyorum bekliycem 25 Mayıs'a kadar o güne kadar ovulasyon testlerini yap dedi doktorum ama gebelik testi yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…