Hep mi böyledir senin adet düzenind
Doğru haklı eşinde uyku duzebı bendede yok malesef işte geçen ay 12 18 mayıs arası hastalandım sonra 1 hazıranda gebe hastalandım ıkısıde saçma sapandı geçen aya göre bu ay baya gecikti
Elbette ben de bu ay tutmazsa diye randevu aldım nasıl yol izlemeliyiz bi profesör var ona gitcem çok iyiİnşallah kuzum doktor desteği alicam büyük ihtimalle böyle beklemek saçma gelmeye başlıyor bazen
Ben çok araştırmadım ama herhangi birine gitmek zorundayım hepsi iyidir prof.olduktan sonra diyorumElbette ben de bu ay tutmazsa diye randevu aldım nasıl yol izlemeliyiz bi profesör var ona gitcem çok iyi
Bnm aralıkyan sonra olduHep mi böyledir senin adet düzenin. Benim genelde düzenlidir sadece bu ay erken geldi anlamadım dostinex içmiştim o etkiledi galiba genelde haplar etkiler derler
tek tük sivilcem çıktı oda ben uğraştığım için ama regli olmaya yakın suratımı sivilce basar normal de hamile gibi hissetmiyorum ama Allah korusun menopoz olmasından korkuyorumİnşallah canım. Göğüs büyümesi ve sebepsiz uyku hali baya ayırt edici bence. Ben de bu ay farketmistim. Bir de akşam 7 8 gibi rutin uyku bastırıyordu. Ama gözlerimin kendiliğinden kapandığı bir durum. Ve hala devam ediyor. Hala çok uyuyorum
Ben Nisan ve mayıs My force takviye kullandım ve 3 aydır folik asit omega geçen aydan beri de jel kullanıyorum ama normal de 22 29 aralıklı regli döngüm 29 nadir olur 19 Mayısta normal regli oldum sonra 18 gün arası 5 Haziran da lekelenme oldu 3 gün 23 Haziranda gebelik testi yaptım negatifti yumurtlama akıntımda vardı Doktor da bir sorun yok diyor bu cumartesi doktora gidicem yine olmadı doktoru değiştiricem ovulasyon testi de en son 18 Haziran da yaptım pike çok yakındı 14 Haziranda yogun akıntım vardı sonra 22 Haziran da yine akıntım oldu hepsini de değerlendirdik inşallah bir sorun yoktur şuan regli olsam mutlu olurum o hale geldimBir de ben takviyeyi kullandıktan sonraki ay hamile kaldım. Onu da söyleyim. Ama kesinlikle iyi geldiğine inanıyorum
Anladım canım. İnşallah başka şeylere gerek kalmadan sağlıklı bir gebelik olur.tek tük sivilcem çıktı oda ben uğraştığım için ama regli olmaya yakın suratımı sivilce basar normal de hamile gibi hissetmiyorum ama Allah korusun menopoz olmasından korkuyorum
Eski bir tabire göre erken regl olduysan bebek yer yapıyordur derler diğer zamanlar için inşallah senin de öyledir stresten de erken olmuş olabilirsin canım malesefAnca o saatlerde girebilirim yaa eşim kızıyorben bugün regl oldum ve elendimm canım hemde üç gün erken oldum
Stres falandır ya sanmıyorum kimyasal oldu bekle regl erken oldu bekle ... Hepsi boş artık nasipEski bir tabire göre erken regl olduysan bebek yer yapıyordur derler diğer zamanlar için inşallah senin de öyledir stresten de erken olmuş olabilirsin canım malesef
evet canım ben acaba kimyasal mı geçirdim diye düşündüm.daha hiç hamilelik testi yapmadım hiç hamilelik belirtisi yaşadığımı düşünmedim.işte geçen bi kasığım ağrımıştı yeşil akıntım oldu onda konuşmuştuk ya iltihap diye yine yapmadım test ztaen cumartesi de regl oldum normalde 5 gün sürer reglim bugun yok gibi birşey.kansızlık var galiba çok halsizim bu ay.sen naptın regl mi oldun.takviye kullanacaksan beraber başlayalım mıSen mi kimyasal olduğunu dusundun canım ben anlamadım.. kendin anlayamazsın kimyasal yaşadığını.. ben doktora gittim betam yükselmişti gebelik oldu sonradan düşüşe geçti ve regl ile attı vücut
Geçen ay ben 2 gün regl oldum hayatım boyunca hiç bu kadar kısa sürmemişti stresten diye düşündüm hsg çektirdim belki ondan da olabilir dedim gebeliğe yormadım malesefevet canım ben acaba kimyasal mı geçirdim diye düşündüm.daha hiç hamilelik testi yapmadım hiç hamilelik belirtisi yaşadığımı düşünmedim.işte geçen bi kasığım ağrımıştı yeşil akıntım oldu onda konuşmuştuk ya iltihap diye yine yapmadım test ztaen cumartesi de regl oldum normalde 5 gün sürer reglim bugun yok gibi birşey.kansızlık var galiba çok halsizim bu ay.sen naptın regl mi oldun.takviye kullanacaksan beraber başlayalım mı
Neden böyle sürüyor ya regl sürelerimiz de kısaldı.çok mu stres yapıyoruz acabaGeçen ay ben 2 gün regl oldum hayatım boyunca hiç bu kadar kısa sürmemişti stresten diye düşündüm hsg çektirdim belki ondan da olabilir dedim gebeliğe yormadım malesef
Bilemiyorum canım kan testi vermeden kimyasal anlaşılmıyor zaten çoğu kadında test yaptığı için farkediyormus yoksa bir çoğumuzun yaşadığı bir olaymış kimyasal gebelik.. evet regl oldum ama takviyelere başlamadan doktora mı gitsem diye yine bir fikir değişikliği yaptım kafam çok karışık halde. Belki yarın doktora gidebilirimevet canım ben acaba kimyasal mı geçirdim diye düşündüm.daha hiç hamilelik testi yapmadım hiç hamilelik belirtisi yaşadığımı düşünmedim.işte geçen bi kasığım ağrımıştı yeşil akıntım oldu onda konuşmuştuk ya iltihap diye yine yapmadım test ztaen cumartesi de regl oldum normalde 5 gün sürer reglim bugun yok gibi birşey.kansızlık var galiba çok halsizim bu ay.sen naptın regl mi oldun.takviye kullanacaksan beraber başlayalım mı
Benimde dünden beri aşırı az doğru düzgün başlamamış gibi.. stres yaptım sanırım bu ay.. tam bir yıl oldu düşüncesiyle kendimi gerdim galibaGeçen ay ben 2 gün regl oldum hayatım boyunca hiç bu kadar kısa sürmemişti stresten diye düşündüm hsg çektirdim belki ondan da olabilir dedim gebeliğe yormadım malesef
olabilir canım. seni o kadar iyi anlıyorum ki. bu ay yumurtlama haftasını izin aldım yine işten. telefonu da kapatıcam. beni strese sokan her şeyden uzaklaşıcam. kimseyle görüşmicem. böyle kararlar aldım ve vitamin takviye falan başlıcam.doktor ne diyecek sana merak ediyorum.paylaş bizimle mutlakaBenimde dünden beri aşırı az doğru düzgün başlamamış gibi.. stres yaptım sanırım bu ay.. tam bir yıl oldu düşüncesiyle kendimi gerdim galiba
Bence streste olabilir kafayı takıyoruz ondan havalar sa sıcak oluyor o da sebepNeden böyle sürüyor ya regl sürelerimiz de kısaldı.çok mu stres yapıyoruz acaba
Hakkında hayırlısı olsun ben hiç gebelik görmedim 9 aydır deniyoruz 10 aydır evliyim hiç gebelik görmedimBenimde dünden beri aşırı az doğru düzgün başlamamış gibi.. stres yaptım sanırım bu ay.. tam bir yıl oldu düşüncesiyle kendimi gerdim galiba
Kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap canım bende buraya girmek pek istemiyorum bakicam canım yazarim mutlakaolabilir canım. seni o kadar iyi anlıyorum ki. bu ay yumurtlama haftasını izin aldım yine işten. telefonu da kapatıcam. beni strese sokan her şeyden uzaklaşıcam. kimseyle görüşmicem. böyle kararlar aldım ve vitamin takviye falan başlıcam.doktor ne diyecek sana merak ediyorum.paylaş bizimle mutlaka
Belkide pat diye bianda sağlıklı bir şekilde olacaksın belli mi olur... Ben kimyasal yaşadım üç ay oldu yine tık yok yani kimyasal yaşamış olmam beni rahatlatmadi çünkü ardından gebelik olmadı. O yüzden Allah'tan hayırlısını sağlıklısıni dilemek lazımHakkında hayırlısı olsun ben hiç gebelik görmedim 9 aydır deniyoruz 10 aydır evliyim hiç gebelik görmedim
Eski bir tabire göre erken regl olduysan bebek yer yapıyordur derler diğer zamanlar için inşallah senin de öyledir stresten de erken olmuş olabilirsin canım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?