İnşallah öyledir bat 12 Temmuz bakalım hayırlısıDun bunu duydum annemlerden üç aydır bende bir erken Bir geç giriyorum böyle olabiliyor dediler inşallah öyledir
Bugün doktor randevum vardı doktor hcg almadan muayene etmedı hcg geç cıktı muayene yarına kaldı negatıf Cıkmıs canım negatıf çok canın sıkıldı ama çektıgım agrılar çok fena hıcbır ay böyle olmamıştım çok üzüldüm bugün regl olmam gerekıyodu olmadımBen çok araştırmadım ama herhangi birine gitmek zorundayım hepsi iyidir prof.olduktan sonra diyorum
Bazı aylar olabilir canım ağrı fazla olabilir eğer usuttuysen ondan bile olabilir. Enfeksiyon varsa idrar yolunda hem reglini geciktirir hemde ağrılı bir regl dönemi olurBugün doktor randevum vardı doktor hcg almadan muayene etmedı hcg geç cıktı muayene yarına kaldı negatıf Cıkmıs canım negatıf çok canın sıkıldı ama çektıgım agrılar çok fena hıcbır ay böyle olmamıştım çok üzüldüm bugün regl olmam gerekıyodu olmadım
Hıcbırı yok canım eminim yanı bu ay takviye kullanıyor run diye çok dıkkat ettım ama bu ağrılar çok fazla benim yumurtlama 22 yada 26 sında oldu ikisindd köyü cızgılrr vardı ondan geç regl olabilirim hamıle olsamda hemen çıkarmı bilmiyorum hiçBazı aylar olabilir canım ağrı fazla olabilir eğer usuttuysen ondan bile olabilir. Enfeksiyon varsa idrar yolunda hem reglini geciktirir hemde ağrılı bir regl dönemi olur
Biraz daha bekle o zaman zaten belli eder regl gecikmeleri falan.. zaten başka çarende yokHıcbırı yok canım eminim yanı bu ay takviye kullanıyor run diye çok dıkkat ettım ama bu ağrılar çok fazla benim yumurtlama 22 yada 26 sında oldu ikisindd köyü cızgılrr vardı ondan geç regl olabilirim hamıle olsamda hemen çıkarmı bilmiyorum hiç
Başka çarem yokda ya okadar kötü etkıledımı benı bu ağrılar agrinkesiicde içemiyorum ve bugün gıttıgım doktoru hıc sevmedım cuma baskasına randevu aldım agrı benım hayat kalıtemı mahvettıBiraz daha bekle o zaman zaten belli eder regl gecikmeleri falan.. zaten başka çarende yok
Dikkat et canım geçmiş olsun inşallah istediğin tez vakitte olurBaşka çarem yokda ya okadar kötü etkıledımı benı bu ağrılar agrinkesiicde içemiyorum ve bugün gıttıgım doktoru hıc sevmedım cuma baskasına randevu aldım agrı benım hayat kalıtemı mahvettı
Bende geçen ay o kadar çok ağrım oldu ki kesin hamileyim dedim ama negatif çıktı bu ay yoktur dedim bu ay pozitif çıktı içini ferah tutBugün doktor randevum vardı doktor hcg almadan muayene etmedı hcg geç cıktı muayene yarına kaldı negatıf Cıkmıs canım negatıf çok canın sıkıldı ama çektıgım agrılar çok fena hıcbır ay böyle olmamıştım çok üzüldüm bugün regl olmam gerekıyodu olmadım
Çok kötüyüm yordu benıBende geçen ay o kadar çok ağrım oldu ki kesin hamileyim dedim ama negatif çıktı bu ay yoktur dedim bu ay pozitif çıktı içini ferah tut
canım dur daha Allah tan ümit kesilmez.sinirle söylüyorsun şimdi.Allah büyükReglim oldum sabah bitti herşey artık bırakıyorum
bırakmak yokReglim oldum sabah bitti herşey artık bırakıyorum
Bırakmıyorsun canım gebe kalana kadar devam bu ay olacak deneyeceksin pes etmeReglim oldum sabah bitti herşey artık bırakıyorum
Aşılama vs düşünmüyor musunuz ? Ya da denediniz mi bilmiyorum. Ya da yumurta geliştirici ilaç klomen vs. Doktora gittin mi yakında ?Reglim oldum sabah bitti herşey artık bırakıyorum
yok vermedi sadece takviye verdi ve sorun yok gayet iyi durum da diyor yumurta gelişimi için Doktorumu değiştiricem zatenAşılama vs düşünmüyor musunuz ? Ya da denediniz mi bilmiyorum. Ya da yumurta geliştirici ilaç klomen vs. Doktora gittin mi yakında ?
Rabb imin mucizeleri büyük. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın
Kesinlikle doktoru değiştirmelisin. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam senin yaş faktöründe var. Her ay senin için önemli çünkü. İyi bir doktor bulursun inşallahyok vermedi sadece takviye verdi ve sorun yok gayet iyi durum da diyor yumurta gelişimi için Doktorumu değiştiricem zaten
38 yaşındayım yumurta rezervim azalmıştı doğal olarak ama daha önce gittiğim doktorlar da bir sorun olmadığını söylemişti rahmim tertemizmiş hiç kist yok hepsi de çok stres yaptığımı söylüyor bilmiyorum neyse ya sen nasılsın bebiş ne durum da :)Kesinlikle doktoru değiştirmelisin. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam senin yaş faktöründe var. Her ay senin için önemli çünkü. İyi bir doktor bulursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?