9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Ben çok araştırmadım ama herhangi birine gitmek zorundayım hepsi iyidir prof.olduktan sonra diyorum
Bugün doktor randevum vardı doktor hcg almadan muayene etmedı hcg geç cıktı muayene yarına kaldı negatıf Cıkmıs canım negatıf çok canın sıkıldı ama çektıgım agrılar çok fena hıcbır ay böyle olmamıştım çok üzüldüm bugün regl olmam gerekıyodu olmadım

Bazı aylar olabilir canım ağrı fazla olabilir eğer usuttuysen ondan bile olabilir. Enfeksiyon varsa idrar yolunda hem reglini geciktirir hemde ağrılı bir regl dönemi olur

Bazı aylar olabilir canım ağrı fazla olabilir eğer usuttuysen ondan bile olabilir. Enfeksiyon varsa idrar yolunda hem reglini geciktirir hemde ağrılı bir regl dönemi olur
Hıcbırı yok canım eminim yanı bu ay takviye kullanıyor run diye çok dıkkat ettım ama bu ağrılar çok fazla benim yumurtlama 22 yada 26 sında oldu ikisindd köyü cızgılrr vardı ondan geç regl olabilirim hamıle olsamda hemen çıkarmı bilmiyorum hiç

Biraz daha bekle o zaman zaten belli eder regl gecikmeleri falan.. zaten başka çarende yok

Dikkat et canım geçmiş olsun inşallah istediğin tez vakitte olur

Bende geçen ay o kadar çok ağrım oldu ki kesin hamileyim dedim ama negatif çıktı bu ay yoktur dedim bu ay pozitif çıktı içini ferah tut

Reglim oldum sabah bitti herşey artık bırakıyorum
Aşılama vs düşünmüyor musunuz ? Ya da denediniz mi bilmiyorum. Ya da yumurta geliştirici ilaç klomen vs. Doktora gittin mi yakında ?
Rabb imin mucizeleri büyük. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın

Ptesi günü bende regl oldum ama bu ay hiç bir günü degerlendirmedim bilerek.. yumurtlamam bile o kadar netti ki normalde acaba yumurtlama mi oldu mu diodum onu bile düşünmeyince net oluyor 14 gun sonrası regl oldum.. hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum darısı isteyen diğer arkadaşlarımın başına inşallah.. Ben geçen ayi boş gectim bu ay da ogluma hamile kaldığım gibi tek ilişki yumurtlama günü düşünüyorum totem yaptim tabi bi Allah işi karismazsa o güne

Aşılama vs düşünmüyor musunuz ? Ya da denediniz mi bilmiyorum. Ya da yumurta geliştirici ilaç klomen vs. Doktora gittin mi yakında ?
Rabb imin mucizeleri büyük. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın
yok vermedi sadece takviye verdi ve sorun yok gayet iyi durum da diyor yumurta gelişimi için Doktorumu değiştiricem zaten

yok vermedi sadece takviye verdi ve sorun yok gayet iyi durum da diyor yumurta gelişimi için Doktorumu değiştiricem zaten
Kesinlikle doktoru değiştirmelisin. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam senin yaş faktöründe var. Her ay senin için önemli çünkü. İyi bir doktor bulursun inşallah

Kesinlikle doktoru değiştirmelisin. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam senin yaş faktöründe var. Her ay senin için önemli çünkü. İyi bir doktor bulursun inşallah
38 yaşındayım yumurta rezervim azalmıştı doğal olarak ama daha önce gittiğim doktorlar da bir sorun olmadığını söylemişti rahmim tertemizmiş hiç kist yok hepsi de çok stres yaptığımı söylüyor bilmiyorum neyse ya sen nasılsın bebiş ne durum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…