9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Tekrar beta baktırdım. Güzel artmıştı. Bakalım. 17 temmuza randevu aldım. O gün gidicem aksi bir durum olmazsa.

Tekrar beta baktırdım. Güzel artmıştı. Bakalım. 17 temmuza randevu aldım. O gün gidicem aksi bir durum olmazsa.
Haydi bakalım Rabbim doğduğu günü haber vermeyi nasip etsin sana senin takviyeyi yeni kullanmaya başladım ben ne olur dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş adım Dilek :)

Haydi bakalım Rabbim doğduğu günü haber vermeyi nasip etsin sana senin takviyeyi yeni kullanmaya başladım ben ne olur dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş
İnşallah canım. O ilaç sana vesile olsun. Bir de yumurtlama günü ilişkiden sonra ayağa hemen kalkmamak lazım. Bazı tanıdıklarım gebelik istiyor ama işi biter bitmez banyoya koşuyor. Sen nasılsın bilmiyorum ama aklıma geldi söyleyim dedim
Sen de bana dua et. İçimde bir huzursuzluk var. İnsalah evham yapıyorumdur.

Korkma Rabbimin izniyle çok sağlıklı olacak bebeğin dua ederim tabi ki öncesin de yaşadıkların yüzünden huzursuz hissetmen normal evham yapıyorsun evet :) yok ben çoğunlukla hemen uyuyorum sabah duşa giriyorum ama Rabbimin bir bildiği vardır hayırlısı olsun

35 yaşındayım amh düşük prolaktin var şekerim var ama hala umudum da var

Kızlar ovulasyon testi yapıyoruz ya koyulasiyo sonra siliklesiyo.yine de yumurta catlamamış olabilir mi silikleşse bile

Dikkat et canım geçmiş olsun inşallah istediğin tez vakitte olur
Kızlar bugün hastahaneye gıttım bu zamana kadar kaç kere gıttım hıcbırı böyle bısey demedı hormon testı de vermiştim hıbıse dememişlerdı bugunkı doktor polikistik görünümü var dedı şaşırdım kaldım hıcbısrds yapmadı adet görürsen gel hormonlarına bakalım dedı yumurta gelıstırıcı ıctıgını kullan dedı asırı moralim bozuldu canım sıkıldı dedım bende böyle bıse yoktu yenımı olmuş doğuştan gıbı bıse dedı tamamda bu zamana kadar gıttıgım hıckımse demedı ben anlmadım bısey halada adet olmadım

Çok takılma bu duruma canım pcos çok kişide var bu gebeliğe engel değil ki... Sadece biraz geç gebelik elde edebiliyorlar diye biliyorum bir iki ay yerine belki 8-9 ayda gibi.. ultrason da görüntüsü vardır hormonlarina da bakar iyice emin olur. Adetin duzenliyse takılma duzensizse ona çare bul

canım bana da öyle oldu.tek taraflı mı pcos.korkma biraz geciktiriyor sadece süreci.yürüyüş yap yediklerine dikkat et kilo almamaya bak

Çok moralım bozuldu 8aya gırdım adetleırm aralıkta berı duzensız ama doğum kontrol kullanamam psikolojimo bozuyır

Kılom çok malesef 83 oldum evledıgımden bu yana 71 dım öf cok zor kılo verıyorum ne dedıgınıde anşamadım dıyorum kaç doktora gittim böle bıse demddı daha bır ay önce baktı diyor görünüm var görünümde ne demekse
canım bana da öyle oldu.tek taraflı mı pcos.korkma biraz geciktiriyor sadece süreci.yürüyüş yap yediklerine dikkat et kilo almamaya b

Ben de de pko görünüm var. Gebeliğe engel olmayınca genelde çok onemsemiyolar. Pko da pkosta da onemli olan kilo almamaya çalışmak. Benim hiç adetlerim düzenli olmamıştı. Geçen sene çok güzel kilo vermiştim ondan sonra düzeldi. Sonra yine aldım tabi moral bozacak kadar kötü bir durum yok. İnositol çok işe yariyor bu dönemde. Bir de şekeri azalt. Yürüyüş te iyi geliyor. Zor olsada gebelik oluyor. Bunun en iyi örneği olabilirim

İnositol ne oluyor ben procertin women kullanıyodun o naısl bsıe

Benim de aynı senin gibi kimse demedi son gittiğim doktor dedi.52 kilo evlendim 65 oldum ve göbekten alınıyor çok zor veriliyor.doktor 5 kilo ver dedi.yumurtlama gününe kadar 1 saat yumurtlamadan sonra günlük yarım saat yürüyüş dedi.pcos için de şekerden uzak dur karbonhidratı azalt dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…