çörek otu karışımı nasıl oluyorAllah'ım öncelikle hiç anneliği tatmamış kalbinde taşıyanlara nasip etsin sonra da bizlere inşaAllah
Ben bu ay çok umutluyum işk kez bu ay çok net şekilde çatlama gördüm inşaAllah tutunur ve bunda çörekotu karışımının faydası olduğunu düşünüyorum.Diğer aylarda da lh yükselip eşit oluyordu ama bunay ilk defa diğer çizgiden çok çok koyu oldu.
Evet inşaAllah eğer görürsem paylaşırım bende bu ay önceki aylara ek yumurtlama döneminde kasık ağrısı yoğun yaşadım normalde yaşamam ve göğüs ucu sızısı var kasık ağrım hafifledi ama normalde yaşamadığım göğüs ucu sızısı devam ediyor.Umarım hepimizin kalbinden geçen olur hayırlı şekilde.Amin inşallah inşallah
Eğer faydasını görmüş olursan tutarsa bende yaparım genelde ben avokado yiyorum
Avakadoyu hergün yemek mi gerekiyorAmin inşallah inşallah
Eğer faydasını görmüş olursan tutarsa bende yaparım genelde ben avokado yiyorum
benim 11 12 mayıs kasık ağrım oldu 12 mayısta akıntı geldi açık pembe sümüksü ağrı olduğunda mı çatlama oluyor yoksa yumurtlama da mı ?12 mayıstan beri pik olduğu için anlayamadımEvet inşaAllah eğer görürsem paylaşırım bende bu ay önceki aylara ek yumurtlama döneminde kasık ağrısı yoğun yaşadım normalde yaşamam ve göğüs ucu sızısı var kasık ağrım hafifledi ama normalde yaşamadığım göğüs ucu sızısı devam ediyor.Umarım hepimizin kalbinden geçen olur hayırlı şekilde.
Benim 12 si pik gördüğüm gün o gün ve 13 ünde ağrım çoktu 14ünde çatlama gördüm o zaman hafiflemişti.Hatta kaç aydır işk defa çatlamadan sonra lh dalgalanması görmedim yok çıkmıyor ikinci çizgi.Bir gebenin günlüğü kullanıyorum 3 aydır ilk defa bu ay bu şekilde yaşadım.benim 11 12 mayıs kasık ağrım oldu 12 mayısta akıntı geldi açık pembe sümüksü ağrı olduğunda mı çatlama oluyor yoksa yumurtlama da mı ?12 mayıstan beri pik olduğu için anlayamadım
Evet malesef ya ne yapacağım bilmiyorumHerşey etkileyebiliyor aslın da benim troid vardı geçen sene o bile etkiledi
Çörekotu doğal bal ve tarçın karıştırıp adetin 2 gününden sonra yumurtlama görene kadar aç karnına sabahları bşr tatlı kaşığı yedim.bu yöntemle çok hamile kalan var bu ay deneyeyim dedim.çörek otu karışımı nasıl oluyor
yani hangi bölüm bakıyor bilmiyorum ama biran önce kontrol ettirebilirsin kadın doğum doktorum beni ilk muayenede testelrden sonra endokronoloji bölümüne sevk etmiştiEvet malesef ya ne yapacağım bilmiyorum
Doğal bal bulmak bir meseleÇörekotu doğal bal ve tarçın karıştırıp adetin 2 gününden sonra yumurtlama görene kadar aç karnına sabahları bşr tatlı kaşığı yedim.bu yöntemle çok hamile kalan var bu ay deneyeyim dedim.
AĞRI GEÇTİĞİN DE ÇATLAMA MI OLMUŞ OLUYORBenim 12 si pik gördüğüm gün o gün ve 13 ünde ağrım çoktu 14ünde çatlama gördüm o zaman hafiflemişti.Hatta kaç aydır işk defa çatlamadan sonra lh dalgalanması görmedim yok çıkmıyor ikinci çizgi.Bir gebenin günlüğü kullanıyorum 3 aydır ilk defa bu ay bu şekilde yaşadım.
Hadi inşallah bu ay hepimiz sevinelimEvet inşaAllah eğer görürsem paylaşırım bende bu ay önceki aylara ek yumurtlama döneminde kasık ağrısı yoğun yaşadım normalde yaşamam ve göğüs ucu sızısı var kasık ağrım hafifledi ama normalde yaşamadığım göğüs ucu sızısı devam ediyor.Umarım hepimizin kalbinden geçen olur hayırlı şekilde.
Ben geçen ay full yedim ama bu ay biraz yumurtlama öncesi yedim. Şimdide yarından sonra tutunmaya yardımcı olması için yicemAvakadoyu hergün yemek mi gerekiyor
Diyete başladım da pek yapamıyorum ya bakalım bu aydan sonra eşime söyleyeyim o da gitsin inşallah gerek kalmaz dayani hangi bölüm bakıyor bilmiyorum ama biran önce kontrol ettirebilirsin kadın doğum doktorum beni ilk muayenede testelrden sonra endokronoloji bölümüne sevk etmişti
İnşallah gider canım erkekler pek yanaşmıyor nedenseeeDiyete başladım da pek yapamıyorum ya bakalım bu aydan sonra eşime söyleyeyim o da gitsin inşallah gerek kalmaz da
Baksana daha ne kadar pik olacakki.. bugünde çatlamış.. bu markanın böyle piki.. ben innovita kullanıyodum yeniden o markaya donucem bitsindeTam pik deil canım benimde böyle çıktı dün
Hangi marka bunlar ? Benim kullandıklarıma benziyorBaksana daha ne kadar pik olacakki.. bugünde çatlamış.. bu markanın böyle piki.. ben innovita kullanıyodum yeniden o markaya donucem bitsinde
Laboquick canım ben sevmedim hep innovita kullaniyodum bu ay bundan aliyim dedimde sevmedim lh artışını göstermiyor bende kestiremiyorum kaç gün sonra pik olduğunu.. birden pik oluverdi değişikHangi marka bunlar ? Benim kullandıklarıma benziyor
Ben de bu ay ilk defa laboquik kullandım. Pik gördüm. Belki bazı serilerinde sıkıntı vardır bilmiyorum tabiLaboquick canım ben sevmedim hep innovita kullaniyodum bu ay bundan aliyim dedimde sevmedim lh artışını göstermiyor bende kestiremiyorum kaç gün sonra pik olduğunu.. birden pik oluverdi değişik
Belkide canım ama şöyle oldu üç gündür koyulaşma gördüm pik oldu ama öncesi adım adım olmadı.. innovita adım adım koyulasarak gidiyoduBen de bu ay ilk defa laboquik kullandım. Pik gördüm. Belki bazı serilerinde sıkıntı vardır bilmiyorum tabi
Of sorma ya ben kadın doğum doktorunu sürekli gidiyorum yapıyorum tahlilimi beyefendi hem çocuk istiyor hemde gitmiyor neymiş efendim eskiden böyle şeyler mi varmışİnşallah gider canım erkekler pek yanaşmıyor nedenseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?