9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

çörek otu karışımı nasıl oluyor

Amin inşallah inşallah
Eğer faydasını görmüş olursan tutarsa bende yaparım genelde ben avokado yiyorum
Evet inşaAllah eğer görürsem paylaşırım bende bu ay önceki aylara ek yumurtlama döneminde kasık ağrısı yoğun yaşadım normalde yaşamam ve göğüs ucu sızısı var kasık ağrım hafifledi ama normalde yaşamadığım göğüs ucu sızısı devam ediyor.Umarım hepimizin kalbinden geçen olur hayırlı şekilde.

benim 11 12 mayıs kasık ağrım oldu 12 mayısta akıntı geldi açık pembe sümüksü ağrı olduğunda mı çatlama oluyor yoksa yumurtlama da mı ?12 mayıstan beri pik olduğu için anlayamadım

benim 11 12 mayıs kasık ağrım oldu 12 mayısta akıntı geldi açık pembe sümüksü ağrı olduğunda mı çatlama oluyor yoksa yumurtlama da mı ?12 mayıstan beri pik olduğu için anlayamadım
Benim 12 si pik gördüğüm gün o gün ve 13 ünde ağrım çoktu 14ünde çatlama gördüm o zaman hafiflemişti.Hatta kaç aydır işk defa çatlamadan sonra lh dalgalanması görmedim yok çıkmıyor ikinci çizgi.Bir gebenin günlüğü kullanıyorum 3 aydır ilk defa bu ay bu şekilde yaşadım.

çörek otu karışımı nasıl oluyor
Çörekotu doğal bal ve tarçın karıştırıp adetin 2 gününden sonra yumurtlama görene kadar aç karnına sabahları bşr tatlı kaşığı yedim.bu yöntemle çok hamile kalan var bu ay deneyeyim dedim.

AĞRI GEÇTİĞİN DE ÇATLAMA MI OLMUŞ OLUYOR

Hadi inşallah bu ay hepimiz sevinelim

yani hangi bölüm bakıyor bilmiyorum ama biran önce kontrol ettirebilirsin kadın doğum doktorum beni ilk muayenede testelrden sonra endokronoloji bölümüne sevk etmişti
Diyete başladım da pek yapamıyorum ya bakalım bu aydan sonra eşime söyleyeyim o da gitsin inşallah gerek kalmaz da

Tam pik deil canım benimde böyle çıktı dün
Baksana daha ne kadar pik olacakki.. bugünde çatlamış.. bu markanın böyle piki.. ben innovita kullanıyodum yeniden o markaya donucem bitsinde

Eklentiler

• 1000058646.webp
    123,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000059037.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 36
Baksana daha ne kadar pik olacakki.. bugünde çatlamış.. bu markanın böyle piki.. ben innovita kullanıyodum yeniden o markaya donucem bitsinde
Hangi marka bunlar ? Benim kullandıklarıma benziyor

Hangi marka bunlar ? Benim kullandıklarıma benziyor
Laboquick canım ben sevmedim hep innovita kullaniyodum bu ay bundan aliyim dedimde sevmedim lh artışını göstermiyor bende kestiremiyorum kaç gün sonra pik olduğunu.. birden pik oluverdi değişik

Laboquick canım ben sevmedim hep innovita kullaniyodum bu ay bundan aliyim dedimde sevmedim lh artışını göstermiyor bende kestiremiyorum kaç gün sonra pik olduğunu.. birden pik oluverdi değişik
Ben de bu ay ilk defa laboquik kullandım. Pik gördüm. Belki bazı serilerinde sıkıntı vardır bilmiyorum tabi

Ben de bu ay ilk defa laboquik kullandım. Pik gördüm. Belki bazı serilerinde sıkıntı vardır bilmiyorum tabi
Belkide canım ama şöyle oldu üç gündür koyulaşma gördüm pik oldu ama öncesi adım adım olmadı.. innovita adım adım koyulasarak gidiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…