- 7 Ekim 2020
- 2.909
- 3.875
- 83
Anladım canım. İnşallah gerek kalmaz bu ay güzel haber alırsınBelkide canım ama şöyle oldu üç gündür koyulaşma gördüm pik oldu ama öncesi adım adım olmadı.. innovita adım adım koyulasarak gidiyodu
İnşallah canım benim aminAnladım canım. İnşallah gerek kalmaz bu ay güzel haber alırsın
Aynı benim kocaOf sorma ya ben kadın doğum doktorunu sürekli gidiyorum yapıyorum tahlilimi beyefendi hem çocuk istiyor hemde gitmiyor neymiş efendim eskiden böyle şeyler mi varmış
Akışına ben onların neyseAynı benim kocaakışına bırakalım olur diyor
Maşallah canım hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler veririz benimde dün pikti ama bu kadar koyu çıkmadı testin markası nedir acaba?Benimde 14 Mayısta ovülasyon testim böyleydi.Bu testten birkaç saat önceki halinde ikinci çizgi bu kadar koyu değildi.Bizde bu testi yapmadan bir iki saat önce denedik zaten.13 ünde de denedik.Çatlama ne zaman oldu bilmiyorum.14ünde inanılmaz bir sol kaşık ağrım vardı.Canımıza tak etti artık o kadar yoruldum ki.2 sene olacak nerdeyse.Allahım inşallah bu ay isteyen herkesin ki olur başta benim olmak üzere
Eki Görüntüle 3592435
İnnovita daha koyu renk gösterdiği için sanki daha hassasmıs gibi geliyo ama aslında iki marka da güvenilir ya. Ben de ikisini de kullandım. İnnovita tabi daha kolay kullanımı ama ikisi de yumurtlamayı tam gösteriyor labo. bi tık daha silik gösteriyor iki çizgiyi deLaboquick canım ben sevmedim hep innovita kullaniyodum bu ay bundan aliyim dedimde sevmedim lh artışını göstermiyor bende kestiremiyorum kaç gün sonra pik olduğunu.. birden pik oluverdi değişik
Evet öyleymiş arkadaşımda aynısını söyledi o yüzden pik dedim benimkinede. Ama dediğin gibi innovita daha hassas bencedeİnnovita daha koyu renk gösterdiği için sanki daha hassasmıs gibi geliyo ama aslında iki marka da güvenilir ya. Ben de ikisini de kullandım. İnnovita tabi daha kolay kullanımı ama ikisi de yumurtlamayı tam gösteriyor labo. bi tık daha silik gösteriyor iki çizgiyi de
Amin laboquick markaydıMaşallah canım hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler veririz benimde dün pikti ama bu kadar koyu çıkmadı testin markası nedir acaba?
Bende az önce yaptım resmen pikin piki çıktıBaksana daha ne kadar pik olacakki.. bugünde çatlamış.. bu markanın böyle piki.. ben innovita kullanıyodum yeniden o markaya donucem bitsinde
Hı canım ya bu stripler böyledir ki Allah seni.. bende innovita kullanırken öyleydi. Ama kasetler böyle gösteriyormus yoksa geçen ay benimde öyleydiCanım bak bu şekilde birde sıvı alımına dikkat etmedim üstteki innovita alttaki bir gebenin günlüğücansin001
Yaaa kasette de benim baya pik çıkıyordu onu da kullandım canım senelerdir bu işin içindeyimHı canım ya bu stripler böyledir ki Allah seni.. bende innovita kullanırken öyleydi. Ama kasetler böyle gösteriyormus yoksa geçen ay benimde öyleydi
Bilmiyorum canım bunu ben bu ay ilk kez kullandım bişey diyemicem geçen aya kadar gayet senin dediğin gibi renk olarak koyu gördüm ama bunun tonlarla alakası yoktur bu kadar takılmaya gerek yok ya pikse pik tutarsa tutar nasip her şey bu testlerle olacak bişey de değilYaaa kasette de benim baya pik çıkıyordu onu da kullandım canım senelerdir bu işin içindeyimneyse hadi bakalım maraton başladı inşallah bu ay tuttururuz hep birlikte
Aynen tabiki canım sana katılıyorum testlerle olacak şey deil nasip kısmet bu işler hakkımızda hayırlısı inşallah ay sonunda güzel haberleri de paylaşırızBilmiyorum canım bunu ben bu ay ilk kez kullandım bişey diyemicem geçen aya kadar gayet senin dediğin gibi renk olarak koyu gördüm ama bunun tonlarla alakası yoktur bu kadar takılmaya gerek yok ya pikse pik tutarsa tutar nasip her şey bu testlerle olacak bişey de değil
Amin inşallah canımAynen tabiki canım sana katılıyorum testlerle olacak şey deil nasip kısmet bu işler hakkımızda hayırlısı inşallah ay sonunda güzel haberleri de paylaşırız
Yani adetten olabilir diye düşünüyorum bazen benim 10 gün kala göğüslerim agrimaya başlar.. degerlendirmeler yakında olmuş belirti icjn erken diye düşünüyorum.. zaten regl belirtileri ve hamilelik aynı deniliyor.Kızlar ovülasyonda yaptım bi şey yok akıntım var kasıklarım ağrıyor göğüste ağrım var regl mi acaba 25 bat çatlamayı değerlendiremedim 13 mayıstı çatlama
Yok ya hamilelik olduğunu düşünmüyorum zaten Regl diye düşündüm canım malesefYani adetten olabilir diye düşünüyorum bazen benim 10 gün kala göğüslerim agrimaya başlar.. degerlendirmeler yakında olmuş belirti icjn erken diye düşünüyorum.. zaten regl belirtileri ve hamilelik aynı deniliyor.
Şimdiden hemen pes etme daha basindasin canım dur biiiiYok ya hamilelik olduğunu düşünmüyorum zaten Regl diye düşündüm canım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?