9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

En.son bugunku testim

Eklentiler

• 1000155000.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000154998.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000154997.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 24
Bizimde 12 olacak inan hiç öyle kendimi strese de sokmadim nasip biraz ya akışına bırak allah ne zaman verirse hayırlısıyla sağlıklı gebelik olsunda
allah inşallah en doğru zamanda nasip eder sana da, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın geciktiriyorsa güzelleştiriyordur..

allah inşallah en doğru zamanda nasip eder sana da, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın geciktiriyorsa güzelleştiriyordur..
Ayy inşallah öyledir canım inşallah Allah razı olsun.. rabbim hepimizin sevindirsn inşallah o duyguyu tadalim

Kızlar yumurtlama ve çatlama belirtileri aynı mı oluyor? Dün benim dehşet kaşık ağrım vardı mesela ilişki sırasında bile dayanılmazdı. Bugün hiçbir şey yok. Mesela dün çatlama olmuş olabilir mi?

Canım kişiden kişiye değişiyordur bence benim bazen hiç ağrım olmazken bazen kaşık ağrılarım olur yumurtlamada da öyle mesela herkes uzayan yoğun akıntılardan anlıyor benim bazen oluyor olunca da az leke şeklinde oluyor yani uzayan değilde leke yapmış gibi dünmüydü çatlaman ovalüsyonla mı takip ettin?

Yok hayır. Bende sümüksü bir akıntı geldi bir gün önce dünde dediğim gibi bir ağrım oldu. Merak ettiğim şey acaba bu ağrı çatlama ağrısı mıydı yumurtlama ağrısı mı? Onu bilemedim. Bu ayda olmazsa denemeyeceğim bir süre ara vereceğiz i. Tekrar başlarsak testle takip edeceğim bu sefer

İkiside olabilir canım yani yumurtlama da ağrı yaşayan var çatlamada da sen her ihtimale karşı değerlendir bugünleri inşallah bu ay mucizemizi öğreniriz

Yumurtlama dönemi çatlamanın da içinde olduğu dönem oluyor. Önemli olan o çatlamayı takip ediyoruz. Çatladıktan bir gün içinde döllenme oluyor. Benim de çatlama gecesi çok agrım olur mesela ertesi gün geçer yins öyle oldu bu ay da

İlk hamileliğimde hiç bu kadar detay takılmamıştım. Oysa o kadar detay varmış ki

Yani gebelik mi olur öyle olursa .. ben hep aksine yumurtlama günleri ağrılarım olur hiç catlamada ağrım olmadı kimyasal yaşadığım da da olmadı.. sadece iki üç gün sonra hafiften sizlamalar başlamıştı taa ki regl gününe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…