9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yok ben benim durumdan bahsettim çatlama öncesi de ağrı olabilir tabi. Benim ağrı daa hemen geçiyo cstlamadan sonraki gün acaba ağrının sürmesi mi döllenmeye işaret diyorum

Yok ben benim durumdan bahsettim çatlama öncesi de ağrı olabilir tabi. Benim ağrı daa hemen geçiyo cstlamadan sonraki gün acaba ağrının sürmesi mi döllenmeye işaret diyorum
Biliyo musun bende öyle düşünüyorum çoğu kişi ağrılarının devam etmesiyle anlamış.. tabi ben ağrıdan ziyade uykudan anlamıştım da .. bazıları da belirtisiz öğreniyor ki

Biliyo musun bende öyle düşünüyorum çoğu kişi ağrılarının devam etmesiyle anlamış.. tabi ben ağrıdan ziyade uykudan anlamıştım da .. bazıları da belirtisiz öğreniyor ki
Ağrılar gerçekten kıstas değil bu konuda. İki gebeligimi öyle anlamıştım. Ama 6 aydır her yumurtlama gününden adete kadar ağrı yaşıyorum. O yüzden adet günü gelene kadar hiç netlik kazanmıyor. Herkesin vücut yapısı ve gebeliğe verdi tepkiler aynı değil. Zaman gösterecek

Evet canım ne kadar kendimizi dinlersekte o kadar çok yaniliyoruz.. geçen ay yine benim hep ağrılarım oldu ama gebelik olmadı.. ne beklersek onu yapıyor sanki vücut

Evet canım ne kadar kendimizi dinlersekte o kadar çok yaniliyoruz.. geçen ay yine benim hep ağrılarım oldu ama gebelik olmadı.. ne beklersek onu yapıyor sanki vücut
Ben de geçen ay 2 hafta geç adet oldum. Ve 2 hafta boyunca ağrım vardı. Hatta bir kaç gece uyutmayan bir ağrıydi. Birde iş yapınca ve ayakta kalınca ağrılarım artıyor. Artık en son doktora gittim bir şey mi var acaba diye. Gebelik testlerim negatifti. Muayene olduktan ertesi gün adet oldum. Adetten sonra yumurtlama gününe kadar ağrım yoktu. Yumurtlamadan beri yine ağrım var. Ve iş yapınca ayakta kalınca daha da artıyor. 6 aylık bir süreçten farklı olarak bu ay göğüs ağrım epey erken başladı. 6 aydır hiç ağrımıyordu. Bakalım haftaya inşallah durum biraz netleşir

Hadi bakalım inşallah vardır bu kez.. ben kimyasal yaşadığım ay kasıklarımda bacağıma ağrı vuruyordu ve uzansam bile bacak ağrım kasık ağrım daha da artıyor gibi oluyordum sendeki de acaba öyle bişey mi. Zamanla farklı belirtilerde oldu rahmim sizliyordu resmen

Doğrudur canım. İnşallah hazirana kadar herkes çift çizgili testlerini atar buraya

Selamlar dünden beri belim çok ağrıyor ama değerlendirdim şuan tutuldum kaldım bu sondu bu aylık artık bu ay sonu belli olur hepimizin
Hadi inşallah tutar canım. Benim belim hep ağrıyor ya belirti ile alakalı mı anlamıyorum bu yüzden. Biraz önce okudum konuşmaları. İlk hamileliğimde kaşık ağrısından anlamıştım ben. Bıçak gibi saplanıyordu ağrı ve dediğiniz gibi yumurtlamadan sonra devam etmişti bu ağrı. Ama son 3-4 aydır böyle bir şey yaşamıyorum.

Kızlar sizinde mideleriniz gece kazınıyor mu normalde midemin öyle kazınmasi için hiç bir şey yememem lazım. Akşam çok yemiş olsam da gece kazınıyor. İlk gebeligimde de bu his vardı. Gebeliğe yormak istemiyorum ama size de bir sorayım dedim

Bak senin ağrı olmamış
Belirti aramaktan o kadar yoruldum ki bu ay olmazsa bir dahaki ay hiç dikkat etmicem hatta beslenmeme de dikkat etmicem o da beni strese sokuyor çatlamayı da takip etmicem (şüpheli) fjffh

Bende yok öyle bir durum ama daha erken degil mi ya çatlamanın 4.günğndeyim ben senin ne kadar oldu canım

Bende yok öyle bir durum ama daha erken degil mi ya çatlamanın 4.günğndeyim ben senin ne kadar oldu canım
Catlamadan mı hesaplıyorsunuz benim ilk yumurtlama gününden bir hafta geçti. Cumartesi pazardı
belki saçmadır zaten böyle belirti olmayabilir de meraktan yazdım

Catlamadan mı hesaplıyorsunuz benim ilk yumurtlama gününden bir hafta geçti. Cumartesi pazardı
belki saçmadır zaten böyle belirti olmayabilir de meraktan yazdım
Olabilir neden olmasın benim pik olup akşamına çatladı hemen ya.. Çatlamadan sayılıyo diye biliyorum. Senin varsa yavaş yavaş başlar yerleşmeye artık

Olabilir neden olmasın benim pik olup akşamına çatladı hemen ya.. Çatlamadan sayılıyo diye biliyorum. Senin varsa yavaş yavaş başlar yerleşmeye artık
Bilmiyorum tabi ama bugün duygusallıkta yüklendi hoş adet öncesi de oluyor bunlar şuan kafam sadece oraya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…