9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bak senin ağrı olmamış
Belirti aramaktan o kadar yoruldum ki bu ay olmazsa bir dahaki ay hiç dikkat etmicem hatta beslenmeme de dikkat etmicem o da beni strese sokuyor çatlamayı da takip etmicem (şüpheli) fjffh
Ahahah etme zaten canım kafa yordukca üzülür insan.. bende ağrı olmadı değil yanlış anladın ağrılarım vardı ama ben kendimi takiplemedigimden falan umursamadım uyku yüzünden test yaptım ondan anladım yoksa ağrılara ben kulak vermem

Evet dün gece bende öyleydim hatta açlıktan uyuyamadım resmen. Ama gebeliğe yormamak lazım

2 gündür ovü testi yapıyorum koyu çizgi çıkmıyor. Sanırım erken yumurtladım. Uygulamaya göre bugün pik çıkması gerekiyordu normalde

Evet dün gece bende öyleydim hatta açlıktan uyuyamadım resmen. Ama gebeliğe yormamak lazım
Peş peşe geceler de olunca acaba mı dedim

Kaçıncı günün bugün ? Normalde kaç günde bir oluyorsun ? Belki daha olmamıştır yumurtlama

Hmm.. Kendini dinlemeyenler demek ki belirti hissetmedim diyorlar. Sen de dinlememişsin çok. Bir yerden sonra kendini belli etti ağrılar değil mi?
Benim bu ay da olmadı gibi hissettim şimdi

Peş peşe geceler de olunca acaba mı dedim

Kaçıncı günün bugün ? Normalde kaç günde bir oluyorsun ? Belki daha olmamıştır yumurtlama
Oldu sanırım erken yumurtladım. Uygulamaya göre bugün ve yarın pil olması gerekiyordu ama ovü testi pik çıkmıyor.

Oldu sanırım erken yumurtladım. Uygulamaya göre bugün ve yarın pil olması gerekiyordu ama ovü testi pik çıkmıyor.
Anladım canım. Ağrılı bir dönem geçtiyse olmuştur o sıra. İnsallah tutmuştur

Benim belim ağrımaz hiç regli de bile sadece kasik sancım olur ama düşükte rahim içi bir sancı vardı onun ağrısını hiç unutmam ve öyle bir ağrı olursa çok korkarım herhalde

Benim 2 haftadır aynen böyle bir açlık hali var sabah uyanınca sanki günlerdir birşey yememisim gibi karnım gurulduyor benimki belki stresten diyeceğim ama ben de tam tersi stresli olunca hiç bir şey yiyememe iştahsızlık oluyor hayırlısı bu ay herdeyim bir tuhaftı zaten

Anladım canım. Ağrılı bir dönem geçtiyse olmuştur o sıra. İnsallah tutmuştur
Evet evet 3 gün önce dehşet bir ağrım vardı kasıklarımda. İnşallah. Zaten bu ayda olmazsa ara vereceğim
Benim belim ağrımaz hiç regli de bile sadece kasik sancım olur ama düşükte rahim içi bir sancı vardı onun ağrısını hiç unutmam ve öyle bir ağrı olursa çok korkarım herhalde
İnşallah sağlıkla olur canım. Ben ilk hamileliğimde sezaryen olduğum için belden o yapılan iğne ağrısı var hep. Hiç geçmiyor

Hmm.. Kendini dinlemeyenler demek ki belirti hissetmedim diyorlar. Sen de dinlememişsin çok. Bir yerden sonra kendini belli etti ağrılar değil mi?
Benim bu ay da olmadı gibi hissettim şimdi
Tabi canım bide benim ramazan ayiydi kosturmaca falandı. Sonradan uykular devam edince bekirtileri birleştirdim. Ağız iclerim bile yara olmuştu dudaklarım kupkuru ben oruç dolasiyla sandım. Hâlbuki öyle olsa en başta olurdu.. kimyasala dönüp beta düşünce belirtiler de kayboldu regl belirtim arttı falan .anliyosun ya gebelik olunca.. bide gerçekten şunu diyolar ya beklemeyince oluyor diye ben o ay beklemiyodum ovulasyon da o ay almıştım ki bari o günleri degerlendirelim yorucu olur demistim

Evet herkesin sistemi bozuldu bu sıra Allah yardımcımız olsun

O zaman senin muhtemelen yumurtlama zamanı geçmiş dediğin gibi. O günleri degerlendirdin değil mi

Evet evet değerlendirdim canım şükür
İnşallah tutmuştur. Bu arada benim ağrılarım çok hafifledi. Arada hafif hissedilen Batmalar var ama baya hafif hissediyorum yani. Kendimi dinlemesem anlamam. Heralde olmadı benim bu ay daha çok vakit var tabi ama yine de insanın aklı takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…