- 24 Aralık 2024
- 1.951
- 1.003
- 48
Belki olır ileride teknolojinin ilerlemesiyleAhahhahaklısın. Keşke o gün anlayabilsek oldu mu olmadı mı
Şey deriz. Bizim zamanimizda en az 14 gün geçmesi lazım ki net olsunBelki olır ileride teknolojinin ilerlemesiyleo günleri çocuklarımızı büyütmüş şekilde görürüz inşallah
Ahahah etme zaten canım kafa yordukca üzülür insan.. bende ağrı olmadı değil yanlış anladın ağrılarım vardı ama ben kendimi takiplemedigimden falan umursamadım uyku yüzünden test yaptım ondan anladım yoksa ağrılara ben kulak vermemBak senin ağrı olmamış
Belirti aramaktan o kadar yoruldum ki bu ay olmazsa bir dahaki ay hiç dikkat etmicem hatta beslenmeme de dikkat etmicem o da beni strese sokuyor çatlamayı da takip etmicem (şüpheli) fjffh
Evet dün gece bende öyleydim hatta açlıktan uyuyamadım resmen. Ama gebeliğe yormamak lazımKızlar sizinde mideleriniz gece kazınıyor munormalde midemin öyle kazınmasi için hiç bir şey yememem lazım. Akşam çok yemiş olsam da gece kazınıyor. İlk gebeligimde de bu his vardı. Gebeliğe yormak istemiyorum ama size de bir sorayım dedim
Peş peşe geceler de olunca acaba mı dedimEvet dün gece bende öyleydim hatta açlıktan uyuyamadım resmen. Ama gebeliğe yormamak lazım
Ahh ahh evettŞey deriz. Bizim zamanimizda en az 14 gün geçmesi lazım ki net olsunşimdi siz beklemenin kıymetini nerden bileceksiniz
Hmm.. Kendini dinlemeyenler demek ki belirti hissetmedim diyorlar. Sen de dinlememişsin çok. Bir yerden sonra kendini belli etti ağrılar değil mi?Ahahah etme zaten canım kafa yordukca üzülür insan.. bende ağrı olmadı değil yanlış anladın ağrılarım vardı ama ben kendimi takiplemedigimden falan umursamadım uyku yüzünden test yaptım ondan anladım yoksa ağrılara ben kulak vermem
Oldu sanırım erken yumurtladım. Uygulamaya göre bugün ve yarın pil olması gerekiyordu ama ovü testi pik çıkmıyor.Peş peşe geceler de olunca acaba mı dedim
Kaçıncı günün bugün ? Normalde kaç günde bir oluyorsun ? Belki daha olmamıştır yumurtlama
Anladım canım. Ağrılı bir dönem geçtiyse olmuştur o sıra. İnsallah tutmuşturOldu sanırım erken yumurtladım. Uygulamaya göre bugün ve yarın pil olması gerekiyordu ama ovü testi pik çıkmıyor.
İnşallah bu ay nasip olurBu ay da elendim adet oldum sabah
Benim belim ağrımaz hiç regli de bile sadece kasik sancım olur ama düşükte rahim içi bir sancı vardı onun ağrısını hiç unutmam ve öyle bir ağrı olursa çok korkarım herhaldeHadi inşallah tutar canım. Benim belim hep ağrıyor ya belirti ile alakalı mı anlamıyorum bu yüzden. Biraz önce okudum konuşmaları. İlk hamileliğimde kaşık ağrısından anlamıştım ben. Bıçak gibi saplanıyordu ağrı ve dediğiniz gibi yumurtlamadan sonra devam etmişti bu ağrı. Ama son 3-4 aydır böyle bir şey yaşamıyorum.
Benim 2 haftadır aynen böyle bir açlık hali var sabah uyanınca sanki günlerdir birşey yememisim gibi karnım gurulduyor benimki belki stresten diyeceğim ama ben de tam tersi stresli olunca hiç bir şey yiyememe iştahsızlık oluyor hayırlısı bu ay herdeyim bir tuhaftı zatenKızlar sizinde mideleriniz gece kazınıyor munormalde midemin öyle kazınmasi için hiç bir şey yememem lazım. Akşam çok yemiş olsam da gece kazınıyor. İlk gebeligimde de bu his vardı. Gebeliğe yormak istemiyorum ama size de bir sorayım dedim
Evet evet 3 gün önce dehşet bir ağrım vardı kasıklarımda. İnşallah. Zaten bu ayda olmazsa ara vereceğimAnladım canım. Ağrılı bir dönem geçtiyse olmuştur o sıra. İnsallah tutmuştur
İnşallah sağlıkla olur canım. Ben ilk hamileliğimde sezaryen olduğum için belden o yapılan iğne ağrısı var hep. Hiç geçmiyorBenim belim ağrımaz hiç regli de bile sadece kasik sancım olur ama düşükte rahim içi bir sancı vardı onun ağrısını hiç unutmam ve öyle bir ağrı olursa çok korkarım herhalde
Tabi canım bide benim ramazan ayiydi kosturmaca falandı. Sonradan uykular devam edince bekirtileri birleştirdim. Ağız iclerim bile yara olmuştu dudaklarım kupkuru ben oruç dolasiyla sandım. Hâlbuki öyle olsa en başta olurdu.. kimyasala dönüp beta düşünce belirtiler de kayboldu regl belirtim arttı falan .anliyosun ya gebelik olunca.. bide gerçekten şunu diyolar ya beklemeyince oluyor diye ben o ay beklemiyodum ovulasyon da o ay almıştım ki bari o günleri degerlendirelim yorucu olur demistimHmm.. Kendini dinlemeyenler demek ki belirti hissetmedim diyorlar. Sen de dinlememişsin çok. Bir yerden sonra kendini belli etti ağrılar değil mi?
Benim bu ay da olmadı gibi hissettim şimdi
Evet herkesin sistemi bozuldu bu sıraBenim 2 haftadır aynen böyle bir açlık hali var sabah uyanınca sanki günlerdir birşey yememisim gibi karnım gurulduyor benimki belki stresten diyeceğim ama ben de tam tersi stresli olunca hiç bir şey yiyememe iştahsızlık oluyor hayırlısı bu ay herdeyim bir tuhaftı zaten
O zaman senin muhtemelen yumurtlama zamanı geçmiş dediğin gibi. O günleri degerlendirdin değil miEvet evet 3 gün önce dehşet bir ağrım vardı kasıklarımda. İnşallah. Zaten bu ayda olmazsa ara vereceğim
İnşallah sağlıkla olur canım. Ben ilk hamileliğimde sezaryen olduğum için belden o yapılan iğne ağrısı var hep. Hiç geçmiyor
Evet evet değerlendirdim canım şükürO zaman senin muhtemelen yumurtlama zamanı geçmiş dediğin gibi. O günleri degerlendirdin değil mi
İnşallah tutmuştur. Bu arada benim ağrılarım çok hafifledi. Arada hafif hissedilen Batmalar var ama baya hafif hissediyorum yani. Kendimi dinlemesem anlamam. Heralde olmadı benim bu ayEvet evet değerlendirdim canım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?