Benimde öyle. Hiçbir şeyim yokİnşallah tutmuştur. Bu arada benim ağrılarım çok hafifledi. Arada hafif hissedilen Batmalar var ama baya hafif hissediyorum yani. Kendimi dinlemesem anlamam. Heralde olmadı benim bu aydaha çok vakit var tabi ama yine de insanın aklı takılıyor
Evet pik olacak gibi yakındaKızlaarrr en sona ben kaldım galibatestim bugün koyulaştı şükür 1-2 güne pik olur sanırım Eki Görüntüle 3592922
Ay en güzeli ama işteBenimde öyle. Hiçbir şeyim yoksaldım artık
İnşallah sağlıklı bir bebektir.Kızlar benim kasıklarım hala ağrıyor akıntımda var gögüslerimde ağrı var bakalım ne olacak regl mi bebek mi acaba
İnşallah bebektir canım hepimizinkiBende de belimde ince sızı var ara ara yokluyor gidiyor çok hafif alt karın ağrısı hissediyorum ve göğüs uçlarımın sızlaması devam ediyor regl mi yoksa bebek mi tutunuyor bilmiyorum.İnşaAllah gebelik belirtisidir.
Gebelik ihtimali varBata kaldi 3 gun aşırı bi akintim var ovulasyon yaptim bu ne ki şimdi
Ayyy bakalim ptesiye kadar bekleyeceğimGebelik ihtimali var
Akıntı ne zaman başladı. İnşallah vardırBata kaldi 3 gun aşırı bi akintim var ovulasyon yaptim bu ne ki şimdi
Dun basladi bugunde arttı ama yumurtlama gibi de geldiAkıntı ne zaman başladı. İnşallah vardır
O da ihtimal sanırım. Bir arkadaşımız tekrar yumurtlama oldu. Gebelik sanmıştım o zaman daDun basladi bugunde arttı ama yumurtlama gibi de geldi
Valla ben ovulasyon testini burda öğrendim ilk gebeligimde varlığından haberim yoktuO da ihtimal sanırım. Bir arkadaşımız tekrar yumurtlama oldu. Gebelik sanmıştım o zaman da
Ama ben ilk gebeligimi adetten bir gün önce ovulasyon testiyle öğrendim. O yüzden herkesin öyle sanıyorum
İnan beynim duracak artık. Bat a 5 güAaa bu ben :) bildim bileli ağrılı adet olurum ama bu ay 6 gün kalmasına rağmen adet ağrılarım başlamadı ve göğüslerim ağırlaştı ağrırdı bu ay henüz yok iki yıldır gebelik elde edemedim
Sorma yaa. Bata 5 gün var ve dünden beri sağ kasıpım çok ağrıyor anlamıyorum neden bu kadar batıyor. Bu normal mi ? Gebelik olabilir mi kızlar?Aaa bu ben :) bildim bileli ağrılı adet olurum ama bu ay 6 gün kalmasına rağmen adet ağrılarım başlamadı ve göğüslerim ağırlaştı ağrırdı bu ay henüz yok iki yıldır gebelik elde edemedim
Olabilir tabi canım test yapmadan bilemeyiz :) inşallah gebeliktendirİnan beynim duracak artık. Bat a 5 gü
Sorma yaa. Bata 5 gün var ve dünden beri sağ kasıpım çok ağrıyor anlamıyorum neden bu kadar batıyor. Bu normal mi ? Gebelik olabilir mi kızlar?
Test yapmaya korkar oldum negatif görürüm diyeOlabilir tabi canım test yapmadan bilemeyiz :) inşallah gebeliktendir
Amin canımm 2 gün kala yaparsınTest yapmaya korkar oldum negatif görürüm diyeAllah bize yardımcı olsun
Anladım canım. Gebelik zor elde edilince her şeyi öğrenmek zorunda kalıyorsunValla ben ovulasyon testini burda öğrendim ilk gebeligimde varlığından haberim yoktuama ovulasyonla da yakalayamadım hic pik mi değil mi anlamadım şimdiye kadar.. vücudumun belirtileri uygulama falan öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?