9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Benimde öyle. Hiçbir şeyim yok saldım artık

Kızlar benim kasıklarım hala ağrıyor akıntımda var gögüslerimde ağrı var bakalım ne olacak regl mi bebek mi acaba

Bende de belimde ince sızı var ara ara yokluyor gidiyor çok hafif alt karın ağrısı hissediyorum ve göğüs uçlarımın sızlaması devam ediyor regl mi yoksa bebek mi tutunuyor bilmiyorum.İnşaAllah gebelik belirtisidir.

İnşallah bebektir canım hepimizinki

Bata kaldi 3 gun aşırı bi akintim var ovulasyon yaptim bu ne ki şimdi

Eklentiler

• Screenshot_20250517_233343_Gallery.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 21
Dun basladi bugunde arttı ama yumurtlama gibi de geldi
O da ihtimal sanırım. Bir arkadaşımız tekrar yumurtlama oldu. Gebelik sanmıştım o zaman da
Ama ben ilk gebeligimi adetten bir gün önce ovulasyon testiyle öğrendim. O yüzden herkesin öyle sanıyorum

O da ihtimal sanırım. Bir arkadaşımız tekrar yumurtlama oldu. Gebelik sanmıştım o zaman da
Ama ben ilk gebeligimi adetten bir gün önce ovulasyon testiyle öğrendim. O yüzden herkesin öyle sanıyorum
Valla ben ovulasyon testini burda öğrendim ilk gebeligimde varlığından haberim yoktu ama ovulasyonla da yakalayamadım hic pik mi değil mi anlamadım şimdiye kadar.. vücudumun belirtileri uygulama falan öyle yani

İnan beynim duracak artık. Bat a 5 gü
Sorma yaa. Bata 5 gün var ve dünden beri sağ kasıpım çok ağrıyor anlamıyorum neden bu kadar batıyor. Bu normal mi ? Gebelik olabilir mi kızlar?

İnan beynim duracak artık. Bat a 5 gü

Sorma yaa. Bata 5 gün var ve dünden beri sağ kasıpım çok ağrıyor anlamıyorum neden bu kadar batıyor. Bu normal mi ? Gebelik olabilir mi kızlar?
Olabilir tabi canım test yapmadan bilemeyiz :) inşallah gebeliktendir

Valla ben ovulasyon testini burda öğrendim ilk gebeligimde varlığından haberim yoktu ama ovulasyonla da yakalayamadım hic pik mi değil mi anlamadım şimdiye kadar.. vücudumun belirtileri uygulama falan öyle yani
Anladım canım. Gebelik zor elde edilince her şeyi öğrenmek zorunda kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…