9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Yapsan çıkar canım evet çarşamba sabah yaparsınnn
Oglum da 3 gün geçmişti öylesine değilim diyerek yaptik hamileydim. Şubat ayında 3 gün önce öğrendim kimyasal oldu.. o yüzden oğlumda ki gibi umursamadan devam ediyorum şu an günlerime .. bakalim hayirlisi

İnşallah hamilesindir ve hissediyorsundur

Kızlar bat 6 gün kalanlar bakalım nasıl dayanacağız tüm belirtiler de kayboldu akıntı falan da gitti miğdem bulanıyor genelde böyle olduğu hafta regl oluyorum

Bazen enfeksiyon olduğunda koku yanma vs de olmayabiliyor yani bende hiç koku yanma olmaz. Ama enfeksiyona yakalanirim
Benim regli öncesi de açık sarı olur sonra beyaz kremsi olur 1 senedir doktora gidiyorum enfeksiyon olsa bu zamana kadar söylerdi reglim baya geçti ovulasyon testlerine inanmıyorum artık 12 Mayıs'ta kasik sancım vardı 13 Mayıs'a kadar sürdü açık Pembe akıntı vardı bence 13 mayıs yumurtlama oldu 3 mayistada pik olmuştu o zamanda akıntım vardı artık hangisidir bilmiyorum doğru ama gebelik olmadığına eminim elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri

Kızlar bat 6 gün kalanlar bakalım nasıl dayanacağız tüm belirtiler de kayboldu akıntı falan da gitti miğdem bulanıyor genelde böyle olduğu hafta regl oluyorum
Benim bat aslında bugün gösteriyor ama ben 12 sinde yumurtladım 14ünde çatladı o yüzden kendimi 26sına kadar olmazsam test yaparıma ayarladım.Ama sürekli bir belirti arayışındayım aklım oraya kaymadan durmuyor.
Kızımda beklemediğim anda hamile kaldım 2.yi düşünürken bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum

Ben elendim arkadaşlar biraz önce regli oldum 27 gün de ama geriye sayıyorum 14 gün pik yaptığı tarihlerle alakası yok nasıl anlayacağım yumurtlamayı bilmiyorum ovulasyon testlerinin silik olduğu günlere denk geliyor hep pik günleri

Piki net görmüş müydün? Belki de yerleşmedir o da regl ile karıştırılıyor

Yok doğru 3 Mayıs'ta pik yapmıştı 4 Mayıs sürdü yumurtlama 5 ve 6 Mayıs'a denk geliyor evet doğru ilk pik 3 Mayıs'ta oldu 14 gün sonra regli oldum 3 Mayıs'ta ilişki olmuştu ve 8 Mayıs'a kadar olmadı demektir ki yeterli değildi

Kimisi regle yakın yumurtluyor canım illa çatlamadan 14 gün sonra regl olacaksın diye bir durum yok.
Sağlik olsun inşallah bir dahaki ay

Evet hatırlıyorum canım neden kan vermiyosun ki daha netlik kazanır. Reglin gecikmiş zaten sağlık ocağında bir kan ver istersen yarin

Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı hariç benim de başka belirti yok. Tutturamadik bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…