Yapsan çıkar canım evet çarşamba sabah yaparsınnnYarin bat kasiklarimda agri ve akıntı devam ediyor birde arada aniden batma oluyor varsa erken de çıkar aslinda ama yapmak da istemiyorum
Oglum da 3 gün geçmişti öylesine değilim diyerek yaptik hamileydim. Şubat ayında 3 gün önce öğrendim kimyasal oldu.. o yüzden oğlumda ki gibi umursamadan devam ediyorum şu an günlerime .. bakalim hayirlisiYapsan çıkar canım evet çarşamba sabah yaparsınnn
Aynen benim çizgim yok gibi o yüzden yok diyorum bu ay da galibaAnladım canım o zaman Lh hormonunu algıladığı için ikinci çizgi çıkıyo
İnşallah hamilesindir ve hissediyorsundurAy kızlar ya. Rüyamda abini öldü gördüm nasıl ağlıyordum. Ağlayarak uyandım. İliklerime kadar özlem hissettim. En son böyle bir rüya gördüğümde ( o zamanda annemi görmüştüm. Aşırı etkilenmiştim.) kızıma hamileydim. Bilemedim.
Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti canım 11 günde çıkar büyük ihtimalleYarin bat kasiklarimda agri ve akıntı devam ediyor birde arada aniden batma oluyor varsa erken de çıkar aslinda ama yapmak da istemiyorum
Benim gecti cnm yumurtlama yarin bat günüm haa birde şöyle bisey var o günlere denk gelen tek beraberlik varYumurtlamadan sonra kaç gün geçti canım 11 günde çıkar büyük ihtimalle
Ayy yapsanaBenim gecti cnm yumurtlama yarin bat günüm haa birde şöyle bisey var o günlere denk gelen tek beraberlik var
Benim de 7 8 gün var. Hiç belirti yok modum düşük çokKızlar bat 6 gün kalanlar bakalım nasıl dayanacağız tüm belirtiler de kayboldu akıntı falan da gitti miğdem bulanıyor genelde böyle olduğu hafta regl oluyorum
Walla bazıları diyor akıntı yok belirti yok hamile kaldım biz belirti arıyoruz belki de belirti olmadan gebeyiz inşallah tabi deBenim de 7 8 gün var. Hiç belirti yok modum düşük çok
Benim regli öncesi de açık sarı olur sonra beyaz kremsi olur 1 senedir doktora gidiyorum enfeksiyon olsa bu zamana kadar söylerdi reglim baya geçti ovulasyon testlerine inanmıyorum artık 12 Mayıs'ta kasik sancım vardı 13 Mayıs'a kadar sürdü açık Pembe akıntı vardı bence 13 mayıs yumurtlama oldu 3 mayistada pik olmuştu o zamanda akıntım vardı artık hangisidir bilmiyorum doğru ama gebelik olmadığına eminim elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiriBazen enfeksiyon olduğunda koku yanma vs de olmayabiliyor yani bende hiç koku yanma olmaz. Ama enfeksiyona yakalanirim
Yaa hayırlara vesile olsun canım inşallah bebişin seninledir
İnşallah kızlar ama hiç umudum yok.İnşallah hamilesindir ve hissediyorsundur
Benim bat aslında bugün gösteriyor ama ben 12 sinde yumurtladım 14ünde çatladı o yüzden kendimi 26sına kadar olmazsam test yaparıma ayarladım.Ama sürekli bir belirti arayışındayım aklım oraya kaymadan durmuyor.Kızlar bat 6 gün kalanlar bakalım nasıl dayanacağız tüm belirtiler de kayboldu akıntı falan da gitti miğdem bulanıyor genelde böyle olduğu hafta regl oluyorum
Piki net görmüş müydün? Belki de yerleşmedir o da regl ile karıştırılıyorBen elendim arkadaşlar biraz önce regli oldum 27 gün de ama geriye sayıyorum 14 gün pik yaptığı tarihlerle alakası yok nasıl anlayacağım yumurtlamayı bilmiyorum ovulasyon testlerinin silik olduğu günlere denk geliyor hep pik günleri
Yok doğru 3 Mayıs'ta pik yapmıştı 4 Mayıs sürdü yumurtlama 5 ve 6 Mayıs'a denk geliyor evet doğru ilk pik 3 Mayıs'ta oldu 14 gün sonra regli oldum 3 Mayıs'ta ilişki olmuştu ve 8 Mayıs'a kadar olmadı demektir ki yeterli değildiBen elendim arkadaşlar biraz önce regli oldum 27 gün de ama geriye sayıyorum 14 gün pik yaptığı tarihlerle alakası yok nasıl anlayacağım yumurtlamayı bilmiyorum ovulasyon testlerinin silik olduğu günlere denk geliyor hep pik günleri
Kimisi regle yakın yumurtluyor canım illa çatlamadan 14 gün sonra regl olacaksın diye bir durum yok.Ben elendim arkadaşlar biraz önce regli oldum 27 gün de ama geriye sayıyorum 14 gün pik yaptığı tarihlerle alakası yok nasıl anlayacağım yumurtlamayı bilmiyorum ovulasyon testlerinin silik olduğu günlere denk geliyor hep pik günleri
Evet hatırlıyorum canım neden kan vermiyosun ki daha netlik kazanır. Reglin gecikmiş zaten sağlık ocağında bir kan ver istersen yarinBenim regli öncesi de açık sarı olur sonra beyaz kremsi olur 1 senedir doktora gidiyorum enfeksiyon olsa bu zamana kadar söylerdi reglim baya geçti ovulasyon testlerine inanmıyorum artık 12 Mayıs'ta kasik sancım vardı 13 Mayıs'a kadar sürdü açık Pembe akıntı vardı bence 13 mayıs yumurtlama oldu 3 mayistada pik olmuştu o zamanda akıntım vardı artık hangisidir bilmiyorum doğru ama gebelik olmadığına eminim elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri
Hiç belli olmaz ben kimyasal gebeliğim de goguslerime dokunamiyodum adetime 10 gün kaladan başlamıştıGöğüs hassasiyeti ve bel ağrısı hariç benim de başka belirti yok.Tutturamadik bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?